Mi az EQUI?

Az EQUI egy új kriptovaluta és egy forradalmi befektetési platform, amely együttműködve áthidalja a kockázati tőkepiacot a kriptográfiai közösséggel. Az EQUI platformon folyamatosan fejlődő befektetési projektek válogathatnak az EQUI zsetontulajdonosok számára.

A kockázatitőke-befektetési szektort hagyományosan rendkívül magas nettó vagyonú magánszemélyek és intézmények számára tartják fenn. Az EQUI a blockchain technológiát használja a kockázati tőke bevonására a modern korszakba, és mindenki számára hozzáférést biztosít ezekhez a potenciálisan gyorsan növekedő befektetési lehetőségekhez.

A rendelkezésre álló projekteket az EQUI csapata gondosan kiválasztja, akik széles körű üzleti tapasztalattal rendelkeznek, és bizonyítottan sikeresek a szakterületükön. Olyan korai stádiumú vállalkozásokat fognak keresni, amelyek potenciális piaci vezetővé válhatnak, elsősorban a technológiai fejlődést és a blokklánc-technológiát hasznosító projektekre összpontosítva.

A kiválasztott projektek nemcsak az EQUI közösségtől kapnak beruházásokat, hanem folyamatos mentorálást, operatív támogatást, stratégiai tanácsokat és erőforrásokat is kapnak az EQUI csapatától. Ez elősegíti ezeknek az ambiciózus vállalatoknak a növekedést és a sikert, és ezáltal a befektetők számára jelentős hozamok előállítását.

Amikor az EQUI zsetontulajdonosok az EQUI platform projektjeibe fektetnek, intelligens szerződést kötnek, amely addig zárja őket, amíg a befektetés le nem jár. A befektetésből való kilépés után a nettó nyereség 75% -át visszafizetik a befektetőknek, míg 25% -át az EQUI csapata kapja teljesítményjutalomként.

Minden projektnek meg lesz a követelményeinek megfelelő minimális beruházási cél. Ha egy projekt nem kapja meg a szükséges szintű beruházást a beruházás záró dátuma előtt, akkor az összes pénzt visszafizetik a befektetőknek.

Kockázati tőke

A VC egy olyan korai stádiumú, feltörekvő vállalatok finanszírozási formája, amelyekről úgy vélik, hogy nagy növekedési potenciállal rendelkeznek, de nem tudnak hozzáférni a részvénypiacokhoz. A kockázati tőkebefektetéseket magas kockázatnak tekintik, de lenyűgöző hozamot is jelenthetnek.

A kockázatitőke-befektetés különböző szakaszai:

 • Vetőmag szakasz – A befektetés első szakasza, amelynek célja egy vállalat talajra állítása.
 • Korai fázis – Befektetés, ha egy vállalat sikeresen bebizonyította koncepcióját, az értékesítés és a marketing erőfeszítéseinek felgyorsítása érdekében.
 • Növekedési szakasz – További befektetési fordulók további támogatás biztosítására (általában továbbfejlesztett marketing és értékesítési stratégiák révén) azzal a céllal, hogy a vállalkozás a következő fejlesztési szakaszba növekedjen.

EQUI alapítók

Az EQUI mindkét alapítója skót, munkás hátterű, akik kemény munkával és elszántsággal váltak sikeres üzletemberekké, akik ma. Szintén erős meggyőződésük, hogy visszaadják a társadalmat, mindkettő aktívan részt vesz a karitatív munkában.

EQUI alapítókAz EQUI alapítói – Doug Barrowman & Michelle Mone bárónő

Vezető alapító – Doug Barrowman

Doug képesített könyvelő és sikeres üzletember, 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kockázatitőke-iparban. Ő építette és fejlesztette az Aston Ventures sikeres magánberuházási eszközt, amely 10 év alatt 13 akvizíciót hajtott végre, teljes forgalma meghaladta a 400 millió fontot. Felépítette a Knox vállalatcsoportot is, amely az ingatlan-, magántőke- és vagyongazdálkodással foglalkozik, nemzetközi szinten több mint 350 munkatárssal és irányítása és adminisztrációja alatt 3 milliárd font pénzeszköz található.

Doug erőteljesen támogatta a blokkláncot, és úgy véli, hogy ez megzavarja a piacok és a kormányok gondolkodását. 2017-ben sikeresen elindította az első nagyszabású ingatlanfejlesztést, amely Bitcoin-ban eladó. Megállapítja: “Az EQUI révén most ezt a befektetési élményt viszem a kriptovaluta világába.”

Társalapító – Michelle Mone bárónő, Mayfair

Michelle díjnyertes vállalkozó és befolyásos üzletasszony. Megalapította és globális fehérneműmárkává növesztette az Ultimót, szabadalmaztatta 17 világméretű találmányt és 105 formatervezési regisztrációt hozott létre. Az Ultimo értékesítése óta több üzleti vállalkozásban vett részt, beleértve a technológiai vállalatokat, az ingatlanokat, a belsőépítészetet és az ékszereket. 2010-ben Őfelsége, a Királynő OBE-t kapott az üzlethez való hozzájárulásáért. 2015-ben az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke a Lordok Házába nézett, és az Egyesült Királyság induló üzleti cárává vált..

2017 folyamán úttörő volt a Bitcoin több lakásának sikeres eladása és 250 millió dolláros kiskereskedelmi fejlesztés Dubaiban. Megállapítja: „Az EQUI számomra az üzleti élet folytatását jelenti. Az üzleti vállalkozók következő generációjának létrehozása és népszerűsítése. “

EQUI token

Az EQUI tokenek ERC20 tokenek, amelyeket az Ethereum hálózat támogat. Az EQUI tokenek hozzáférést biztosítanak a tulajdonosoknak az EQUI platformhoz, ahol az EQUI projektekbe befektethetők vagy befektethetők.

Lesz egy EQUI hűségprogram, amely ösztönzi az aktív részvételt az EQUI platformon azáltal, hogy megjutalmazza azokat, akik ott tartják vagy befektetik zsetonjaikat. A hűségprogramot megkönnyíti az EQUI jelzőkínálat 5% -os növekedése évente.

Az EQUI-tulajdonosok emellett független tőzsdéken is kereskedhetnek zsetonjaikkal, hasonlóan más kriptovalutákhoz.

Token terjesztés:

 • 65% az eladáson és az ICO-n keresztül lesz elérhető a nyilvánosság számára.
 • 12% az EQUI Alapítókhoz kerül (hat hónapos zárolási időszak.)
 • 15% negyedévente, az EQUI csapata kétéves időtartamra megy. (Hat hónapos zárolási időszak.)
 • 6% negyedévente, kétéves időtartamra kerül a Tanácsadó Testületbe. (Hat hónapos zárolási időszak.)
 • 2% elérhető lesz a Bounty Rewards számára.

EQUI Token eladás

 • Nyilvános ICO: 2018. március 15. és június 30. között
 • Jelképes teljes ellátás: 250 millió
 • Token ár: 0,50 USD
 • A minimális befektetés 100 dollár
 • Fizetendő Bitcoin, Ether, Litecoin & Fodrozódás

Megjegyzés: Az USA, Kanada, Dél-Korea, Kína és Szingapúr állampolgárai nem tudnak befektetni az ICO-ba.

Az előértékesítésből és a nyilvános ICO-ból összegyűjtött összegeket felhasználják platform fejlesztés, fizetések & toborzás, marketing, működési költségek, jogi & megfelelés és hardver & befektetett eszközök. Többletalapok hosszú távú értékének alátámasztására szolgál EQUI tokenek. Az egyeseknek kiosztott összeg attól függ, mennyit gyűjtenek, íme a példák:

Az EQUI példák felvetéseAz EQUI példák felvetése

Gondolatok az EQUI-ról

Úgy tűnik, hogy az EQUI a blockchain technológiával meg fogja zavarni a kockázati tőkét. Nemcsak mindenki hozzáférhet a korai fázisú és potenciálisan gyorsan növekvő befektetési lehetőségekhez, hanem abban is bizakodni fog, hogy tudja, hogy a rendelkezésre álló projekteket magasan képzett, sikeres egyénekből álló csapat választotta ki. Természetesen minden befektetés mindig jár kockázattal, és az EQUI folyóiratban diverzifikációs stratégiát támogatnak, több projektbe fektetnek be a kockázat felosztása érdekében.

Hasznos Linkek

NYILATKOZAT: A digitális eszközökbe történő befektetés vagy kereskedelem, mint például az itt bemutatottak, rendkívül spekulatív és jelentős kockázatot jelent. Ez az elemzés nem tekinthető befektetési tanácsadásnak, csak tájékoztatási célokra használja fel. A tárgyalt eszközök múltbeli teljesítménye nem jelzi a jövőbeni teljesítményt. A bloktra és a kapcsolódó vagy linkelt webhelyekre vonatkozó állítások, elemzések és információk nem feltétlenül egyeznek a blokt véleményével. Ez az elemzés nem értelmezhető befektetési, vásárlási, eladási vagy tartási tanácsként, és nem tekinthető egy adott eszköz jóváhagyásának vagy ajánlásának. Blokt pénzügyi ellentételezést kaphat a cikk közzététele fejében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me