On.Live ICO Review – Fizetett tanácsadás és élő közvetítés platformja

Mi az On.Live?

Az On.Live arra törekszik, hogy a tanácsadó piac vezető platformja, valamint az élő közvetítések és a számítási teljesítmény piaca legyen. Bárki létrehozhat egy csatornát, és eladhatja készségeit, tanácsait és szolgáltatásait az OnLive-on.

Az OnLive platform blockchain technológiát használ egy teljesen decentralizált peer-to-peer hálózat létrehozásához, amelynek gazdaságosságát az ONL tokenek vezérlik. Ez a felesleg kiküszöböli a felesleges közvetítőket, lehetővé téve a tartalomkészítők számára, hogy többet keressenek bevételükből, miközben az árakat is megfizethetőbbé teszik a fogyasztók számára.

A felhasználók rugalmasan választhatnak különféle üzleti modelleket és pénzkeresési lehetőségeket, beleértve a percenkénti fizetés, megtekintésenkénti fizetés, videóba ágyazott fizetések, előfizetési tervek, reklámozás és tippek / adományok.

A jó hírnév rendszere lehetővé teszi az OnLive résztvevőinek áttekintését és ajánlásait. Ez biztosítja, hogy azok, akik minőségi szolgáltatásokat kínálnak, több ügyfelet vonzanak, míg azok, akik szolgáltatásokat keresnek, tisztában vannak minden gátlástalan előadóval.

Két igazolási módszer is lesz. Az első egy csatornák pontrendszer-rendszere, amely akkor szerezhető be, ha a tulajdonosok hitelesítő információkat nyújtanak be, amelyek a leendő ügyfelek számára láthatóvá válnak. A második módszer azoknak a felhasználóknak szól, akiknek működéséhez engedélyre van szükségük, például orvosok és ügyvédek.

Egy platform, három piactér

 1. Élő szolgáltatások – Akik tudással és készségekkel rendelkeznek számos iparágban, mint pl orvosi, fogyás, álláskeresés, alkalmasság, pénzügyi tanácsadás, nyelvek, biztosítás, oktatás, törvény stb. képes lesz eladni szolgáltatásaikat azoknak, akiknek szükségük van rájuk. Az OnLive lehetővé teszi az élő közvetítések ütemezését, a HD minőségű valós idejű műsorszórást, a csevegést és a dedikált ajánlatokat, valamint a kényelmes számlázást.
 2. Élő közvetítések – A szolgáltatók korlátlan számú néző számára képesek lesznek HD minőségben közvetíteni az élő közvetítéseket. A számlázás történhet pay-per-minute és pay-per-view modellekkel. Használjon eset példákat workshopok, konferenciák, sport, gyakorlati útmutatók, zene, eLearning, jótékonysági tevékenység, TV, SVOD, jólét stb..
 3. Átkódolás és továbbító csomópont – Az OnLive hálózati felhasználók pénzt tudnak keresni azzal, hogy számítási teljesítményüket átkódoláshoz és továbbítási műveletekhez használják fel, a az átkódolás és a továbbító csomópontok szolgáltatásainak decentralizált piaca. A tranzakciók megerősítésének lehetőségét videofolyamok továbbításakor az élő közvetítésekbe beiktatott OnLive tranzakciós protokoll nyitja meg.

Piackutatás

Az OnLive fehér papír részletes elemzést nyújt a piacról, amelyen működni fognak. Néhány kulcsfontosságú pont a következőkből áll:

 • Javított videóminőség, szélessávú sebesség és mobil tech a felhasználók által létrehozott tartalom meghajtása.
 • Az online videó a stratégiai üzleti modellek kulcseleme márkák és marketing.
 • 88% az ügynökség válaszadói közül azt állította, hogy a következő hat hónapban ők “esetleg” vagy „Biztosan lesz” befektessen élő közvetítésű videókba.
 • 82% az összes internetes forgalom várhatóan a videó streamingtől származik 2020.
 • A digitális videohirdetések bevétele az Egyesült Államokban volt 7,8 milliárd dollár 2015-ben, fel 55% tól től 2014.
 • Az élő szolgáltatások globális video streaming piacát értékelték 2015-ben 30,9 milliárd dollár és várhatóan növekedni fog 2024-ben 123,2 milliárd dollár.

On.Live Team & Alapítók

On.Live alapítók – Chris Rybka & Anna Rybka-Krysiak. Forrás: On.Live

Alapító – Chris Rybka

Chris több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai és telekommunikációs iparban. Országos és nemzetközi szinten dolgozott, vagy az igazgatóságban vagy a felügyelő bizottságban, több mint 30 különböző céggel.

Társalapító Anna Rybka-Krysiak

Anna informatikai mesterképzéssel rendelkezik, és tapasztalt szakmai menedzser. Számos képesítéssel rendelkezik, beleértve az ITILv3 Alapítványt, a PRINCE2 (2009) Alapítványt & Gyakorló, MS Project 2013 és Project Management Professional (PMP).

Az OnLive csapatában blokklánc-szakértők is vannak & fejlesztők, kódolók, Android / iOS szakértők, UX szakértők, szoftverfejlesztők, pénzügyi menedzsment szakemberek és jogi tanácsadó.

ONL token

Az ONL tokenek ERC20 tokenek, amelyeket az Ethereum hálózat támogat. Az ONL tokenek lesznek az egyetlen pénznem az OnLive platformon, és ezért az egyetlen módja a szolgáltatások vagy a tartalom fizetésének.

Az OnLive platformon egy olyan bónusz- és jutalomrendszer működik, amely ONL-tokenekkel jutalmazza a résztvevőket a különböző akciókért. Ezek a műveletek magukban foglalják a viták megoldását, a visszajelzések írását, az új kategóriákra való szavazást, az affiliate marketinget és a bounty marketinget.

Az ONL tokenek maximális mennyisége lesz 111 millió, további, a jövőben nem verhető vagy bányászható tokenek nélkül. Az ONL tokenek 18 tizedesjegyig oszthatók, és a tulajdonosok szabadon cserélhetik őket, mint más kriptovaluták.

Token terjesztés

 • 55% – ICO
 • 11% – Előzetes ICO
 • 11% – ONL pénztárca (tartalék)
 • 11% – Alapítók (zár)
 • 6% – Bounty Marketing
 • 5% – Tanácsadók
 • 1% – Jogi biztosítás

ONL Token akció

A felvett pénzeszközök felhasználása

 • 3% – CAPEX
 • 36% – Marketing
 • 11% – Hűségprogram
 • 42% – A szolgáltatási költségek (RCS) csapatai.
 • 6% – Tábla & adminisztratív csapat.
 • 2% – Egyéb költségek

On.Live – A bevételek felhasználása. Forrás: On.Live

Gondolatok az On.Live-ról

Az On.Live forradalmasítani kívánja a távoli konzultációkat és a video műsorszórás piacát. Szeretem azt az elképzelést, hogy létrehozhatok egy csatornát, amely konzultációt és szolgáltatásokat kínál az Ön szakterületén, miközben drága közvetítők nélkül kaphatnak fizetést kereskedhető ONL zsetonokban. A hírnevet minőségi szolgáltatások nyújtásával fogják megszerezni, és névtelenség lesz elérhető azok számára, akik zavarban lehetnek a szükséges segítségért, mindezt a blokklánc lehetővé teszi. Az OnLive sikere a felhasználók növekedésétől és a tartalomgyártók minőségétől függ. Azonban biztosan úgy érzem, hogy sokat tesznek mindkettő vonzása érdekében.

Hasznos Linkek

NYILATKOZAT: A digitális eszközökbe történő befektetés vagy kereskedelem, például az itt bemutatottak, rendkívül spekulatívak és jelentős kockázatot hordoznak. Ez az elemzés nem tekinthető befektetési tanácsadásnak, csak tájékoztatási célokra használja fel. A tárgyalt eszközök múltbeli teljesítménye nem jelzi a jövőbeni teljesítményt. A bloktra és a kapcsolódó vagy linkelt webhelyekre vonatkozó állítások, elemzések és információk nem feltétlenül egyeznek a blokt véleményével. Ez az elemzés nem értelmezhető befektetési, vásárlási, eladási vagy tartási tanácsként, és nem tekinthető egy adott eszköz jóváhagyásának vagy ajánlásának. Blokt pénzügyi ellentételezést kaphat a cikk közzététele fejében.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map