Ce este EQUI?

EQUI este o nouă criptomonedă și o platformă revoluționară de investiții care va lucra împreună pentru a lega piața capitalului de risc cu comunitatea criptografică. Pe platforma EQUI, va exista o selecție în continuă evoluție a proiectelor de investiții pentru ca deținătorii de jetoane EQUI să investească în.

Sectorul investițiilor de capital de risc a fost în mod tradițional rezervat persoanelor și instituțiilor cu valoare netă extrem de mare. EQUI folosește tehnologia blockchain pentru a aduce capitalul de risc în era modernă și pentru a oferi tuturor acces la aceste oportunități de investiții potențial cu creștere ridicată.

Proiectele disponibile vor fi atent selectate de echipa EQUI, care are o gamă largă de experiență în afaceri și succes dovedit în domeniile lor de expertiză. Ei vor căuta inițiative în stadiu incipient care au potențialul de a deveni viitorii lideri de piață, concentrându-se pe proiecte care utilizează progrese tehnologice și tehnologie blockchain..

Nu numai că proiectele selectate vor primi investiții din partea comunității EQUI, dar vor primi și mentorat continuu, sprijin operațional, sfaturi strategice și resurse de la echipa EQUI. Acest lucru va ajuta aceste companii ambițioase să crească și să aibă succes și, prin urmare, să genereze profituri semnificative pentru investitori.

Când deținătorii de jetoane EQUI investesc în proiecte pe platforma EQUI, vor încheia un contract inteligent care îi blochează până când investiția ajunge la scadență. La ieșirea din investiție, 75% din profiturile nete vor fi returnate investitorilor, în timp ce 25% vor merge către echipa EQUI ca recompensă de performanță.

Fiecare proiect va avea un obiectiv minim de investiții relevant pentru cerințele sale. Dacă un proiect nu primește nivelul de investiție necesar înainte de data de închidere a investiției, toate fondurile vor fi returnate investitorilor.

Capital de risc

VC este o formă de finanțare pentru companiile emergente în stadiu incipient, care sunt considerate a avea un potențial ridicat de creștere, dar nu pot accesa piețele de capitaluri proprii. Investițiile de capital de risc sunt considerate cu risc ridicat, dar pot oferi și randamente impresionante.

Diferite etape ale investiției de capital de risc:

 • Etapa semințelor – Prima etapă a investiției care are ca scop scoaterea din funcțiune a unei companii.
 • Stadiu timpuriu – Investiție atunci când o companie și-a dovedit cu succes conceptul, pentru a accelera eforturile de vânzări și marketing.
 • Etapa de creștere – Mai multe runde de investiții pentru a oferi sprijin suplimentar (de obicei prin strategii de marketing și vânzări îmbunătățite), cu scopul de a extinde întreprinderea până la următoarea sa etapă de dezvoltare.

Fondatorii EQUI

Ambii fondatori ai EQUI sunt scoțieni cu medii de clasă muncitoare, care prin muncă și hotărâre au devenit oamenii de afaceri de succes care sunt astăzi. De asemenea, aceștia împărtășesc o credință puternică în a da înapoi societății, împreună cu ambii implicați activ în munca caritabilă.

Fondatorii EQUIFondatorii EQUI – Doug Barrowman & Baroneasa Michelle Mone

Fondator principal – Doug Barrowman

Doug este un expert contabil calificat și om de afaceri de succes, cu o experiență de 30 de ani în industria capitalului de risc. El a construit și a dezvoltat Aston Ventures un vehicul de investiții private de succes, care a realizat 13 achiziții pe o perioadă de 10 ani, cu o cifră de afaceri totală de peste 400 de milioane de lire sterline. De asemenea, a construit grupul de companii Knox, care acoperă proprietatea, capitalul privat și administrarea patrimoniului, cu peste 350 de angajați la nivel internațional și 3 miliarde de lire sterline de fonduri sub administrarea și administrarea sa..

Doug a fost un puternic susținător al blockchain-ului și consideră că va perturba gândirea piețelor și a guvernelor. În 2017 a lansat cu succes prima dezvoltare imobiliară la scară largă disponibilă pentru vânzare în Bitcoin. El declară: „Prin EQUI, aduc acum această experiență de investiții în lumea criptomonedelor.”

Cofondator – baroneasa Michelle Mone din Mayfair

Michelle este un antreprenor premiat și o femeie de afaceri influentă. Ea a fondat și a transformat Ultimo într-un brand global de lenjerie intimă, brevetând 17 invenții la nivel mondial și creând 105 înregistrări de design. De când a vândut Ultimo, a fost implicată în mai multe afaceri, inclusiv companii de tehnologie, proprietăți, design interior și bijuterii. Ea a primit un OBE de la Majestatea Sa Regina în 2010 pentru contribuțiile sale la afaceri. În 2015, fostul prim-ministru al Marii Britanii a fost onorată în calitate de parteneriat de-a lungul Camerei Lorzilor și a devenit țarul britanic de afaceri.

În cursul anului 2017, ea a fost pionieră în vânzarea cu succes a mai multor apartamente în Bitcoin și o dezvoltare cu amănuntul de 250 de milioane de dolari în Dubai. Afirmă ea: „EQUI pentru mine reprezintă o continuare a muncii vieții mele în afaceri. Lucrând pentru a crea și promova următoarea generație de antreprenori de afaceri. ”

Jeton EQUI

Jetoanele EQUI sunt jetoane ERC20 acceptate în rețeaua Ethereum. Jetoanele EQUI acordă titularilor acces la platforma EQUI unde pot fi deținute sau utilizate pentru a investi în proiecte EQUI.

Va exista un program de fidelizare EQUI care va încuraja participarea activă pe platforma EQUI prin recompensarea celor care dețin sau își investesc jetoanele acolo. Programul de loialitate va fi facilitat de o creștere de 5% a ofertei de jetoane EQUI în fiecare an.

Deținătorii EQUI vor putea, de asemenea, să își tranzacționeze jetoanele pe bursele independente în mod liber, la fel ca alte criptomonede.

Distribuția jetonului:

 • 65% va fi disponibil publicului prin pre-vânzare și ICO.
 • 12% va merge la fondatorii EQUI (perioadă de șase luni de blocare).
 • 15% va merge echipa EQUI, trimestrial, pe o perioadă de doi ani. (Perioada de blocare de șase luni.)
 • 6% va merge la Consiliul consultativ, trimestrial, pe o perioadă de doi ani. (Perioada de blocare de șase luni.)
 • 2% va fi disponibil pentru Bounty Rewards.

Vânzare de jetoane EQUI

 • ICO public: 15 martie – 30 iunie 2018
 • Oferta totală de jetoane: 250 milioane
 • Prețul jetonului: 0,50 USD
 • Investiția minimă este de 100 USD
 • Plătibil în Bitcoin, Ether, Litecoin & Clipoci

Notă: Cetățenii SUA, Canada, Coreea de Sud, China și Singapore nu pot investi în ICO.

Fondurile strânse din pre-vânzare și ICO publică vor fi utilizate pentru dezvoltarea platformei, salarii & recrutare, marketing, costuri de operare, juridice & conformitate și hardware & mijloace fixe. Surplus de fonduri va fi folosit pentru a susține valoarea pe termen lung a Jetoane EQUI. Suma alocată fiecăruia va depinde de cât colectează, iată exemplele pe care le oferă:

EQUI Raise ExempleEQUI Raise Exemple

Gânduri despre EQUI

EQUI pare să distrugă capitalul de risc cu tehnologia blockchain. Nu numai că toată lumea va avea acum acces la oportunități de investiții în stadiu incipient și potențial cu creștere ridicată, dar va avea și încrederea adăugată de a ști că proiectele disponibile au fost selectate de o echipă înalt calificată de indivizi de succes. Desigur, există întotdeauna riscul implicat în orice investiție, iar în cartea albă EQUI, acestea promovează o strategie de diversificare, investind în proiecte multiple pentru a răspândi riscul.

Link-uri utile

DISCLAIMER: Investiția sau tranzacționarea în active digitale, precum cele prezentate aici, este extrem de speculativă și prezintă un risc substanțial. Această analiză nu trebuie considerată sfat de investiții, utilizați-o numai în scop informativ. Performanța istorică a activelor discutate nu este indicativă a performanței viitoare. Declarațiile, analiza și informațiile despre blokt și site-urile asociate sau conectate nu se potrivesc neapărat cu opinia blokt. Această analiză nu ar trebui interpretată ca un sfat de investiție, cumpărare, vânzare sau deținere și nu ar trebui luată ca o aprobare sau recomandare a unui anumit activ. Blokt poate primi compensații financiare în schimbul publicării acestui articol.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me