Plătind depozite de garanție, cine nu urăște asta? Mai ales, pentru că metodele existente sunt atât de vechi. Nu numai că este dificil să transferi fondurile, ci și problema încrederii. Îmi voi recupera depozitul ?, ne întrebăm deseori.

Și, într-o lume în continuă globalizare, trimiterea depozitelor peste granițele internaționale a devenit banală. Desigur, acest lucru în sine prezintă întârzieri și adesea taxe suplimentare.

Vestea proastă este că cererea de depozite nu dispare. De fapt, este în creștere și este în strânsă sincronizare cu creșterea meteorică a economiei globale de partajare.

Dar, vestea bună este că există o soluție excelentă. Vă rugăm să continuați să citiți pentru a vedea cum RxEAL intervine pentru a-i salva pe ambii, primitori și plătitori, din durerile tradiționale asociate schimbului de depozite de securitate.

Depozite, depozite, peste tot

Prin definiție, un depozit de garanție este o măsură care acoperă activele închiriate împotriva pierderii.

Și, se poate referi la orice activ sau aranjament imaginabil; dar, în scopuri de zi cu zi, le asociem de obicei cu cazare și închirieri auto.

În mod normal, un proprietar îți cere să semnezi un acord și să plătești un depozit înainte de a-ți înmâna cheile casei sau apartamentului. În timp ce companiile care angajează servicii de îngrijire ar rezerva în general o sumă pe cardul dvs. de credit prin „preautorizare” pentru a acoperi depozitul.

În lumea noastră globalizatoare, oamenii sunt în mișcare, mai mult ca oricând, pe măsură ce apar oportunități peste tot, iar granițele geografice devin din ce în ce mai neclare. Economiile emergente de pe planetă atrag lucrători și antreprenori pe scară largă; De asemenea, opțiunile de călătorie mai ușoare și mai ieftine ne mențin mobilul.

Industriile imobiliare și de închirieri auto sunt printre cele mai mari din lume, generând cifre de afaceri de sute de miliarde. Și, tendințele pieței arată că aceste cifre cresc în mod constant pe măsură ce societatea noastră extrem de mobilizată – cu caracteristici milenare – îmbrățișează din ce în ce mai mult opțiunile de viață și transport „instant”, ca opțiuni preferate față de deținerea de mașini sau locuințe.

Proprietate imobiliara

Statisticile arată că industria imobiliară globală generează venituri de peste 3,5 trilioane de dolari anual și această sumă crește cu 4% în fiecare an. O treime din acestea – aproximativ 1,1 trilioane de dolari – este atribuită tranzacțiilor de închiriere de proprietăți.

Și, împreună, America de Nord, Europa & regiunea Asia Pacific reprezintă 95% din totalul plăților de închiriere de proprietăți. Numai în SUA, există aproximativ 23 de milioane de proprietari și 112 milioane de chiriași, în timp ce peste 600 de mii de gospodării noi se adaugă în piscina locatarilor în fiecare an.

Desigur, mai mulți chiriași înseamnă mai multe depozite de garanție. În SUA, proprietarii necesită, în general, echivalentul a 2 luni de chirie în acest scop; în Marea Britanie sunt aproximativ 4 săptămâni, în Europa între 1-3 luni și în Asia uneori chiar și până la 6 luni.

Închirieri auto

Piața globală de închirieri auto este evaluată la aproximativ 58 de miliarde de dolari anual, estimată să ajungă la aproximativ 125 de miliarde de dolari până în 2022.

Regulile privind depozitele de garanție ale diferitelor companii de închirieri auto variază semnificativ. O examinare a mai multor site-uri web a arătat că poate varia între 200 și 800 de dolari, chiar și pentru vehiculele economice.

Din faptele și cifrele de mai sus, este clar că schimbul de depozite de garanție în industria de cazare și închirieri auto implică volume și sume astronomice la nivel global.

Și, mai ales în timp ce cererea continuă să crească în linie cu tendințele moderne ale stilului de viață, modul nostru tradițional de a face lucrurile pur și simplu nu îl mai reduce..

Sistemul actual este vechi și ciudat

Privind-o în cel mai simplu mod posibil, în prezent, depunătorul are cu adevărat stăpânirea asupra furnizorului de depuneri în majoritatea cazurilor.

Deși părțile la tranzacțiile de închiriere sunt de obicei de acord asupra termenilor – precum durata contractului, starea inițială a proprietății, prețul de închiriere și suma depozitului de garanție – plătitorul nu are alte opțiuni decât să se bazeze numai pe încredere pentru rambursarea depozitului.

Partea plătitoare nu poate fi sigură că depozitul a fost stocat în siguranță și că va fi returnat intact. În ciuda faptului că condițiile negociate sunt plasate în cadrul contractului, adesea apar un număr semnificativ de litigii.

În unele cazuri de dispută, deponenții ar fi putut acționa cu rea intenție risipind banii în ceea ce este supranumit „fraudă a depozitelor”. În timp ce, în alte cazuri, este o chestiune de așteptare săptămâni și chiar luni pentru a recupera banii. Sau, depozitul este returnat doar parțial.

În ceea ce privește închirierea de mașini, dovezile nu sunt concludente cu privire la amploarea disputelor la nivel global. Însă, pentru cazare, sursele din industrie plasează exemplul depozitelor de garanție în litigiu până la 40% în țările în care sistemul nu este reglementat.

Și, chiar și acolo unde există reglementări privind depozitele de garanție pentru închiriere – de ex. Marea Britanie, Noua Zeelandă și unele state americane – nivelurile disputelor pot ajunge până la 15%.

Și, în ceea ce privește depozitele de închiriere de mașini, factorul de inconvenient pentru proprietarii de carduri de credit este extrem de mare atunci când chiriașii nu eliberează sumele blocate de preautorizare, deoarece – în special în scopuri de călătorie internațională – primii se bazează în mod larg pe limita de credit permisă de card companii.

Faptul rămâne, în cazul în care apar litigii, singurul recurs disponibil pentru plătitorii de depozite este să urmeze un curs de mediere sau chiar să se adreseze instanței. Oricum ar fi, este adesea un proces prelungit și costisitor, fără nicio garanție de succes; prin urmare, în multe cazuri aceste opțiuni sunt abandonate și chiar cererile legitime se transformă în pierderi mortale.

Prin urmare, deși este extrem de important ca contractele de închiriere să fie bine documentate, același lucru este valabil și pentru depozitarea sigură și independentă a depozitului pe parcursul derulării contractului. Și, desigur, este, de asemenea, esențial ca depozitul să fie distribuit corect și prompt la sfârșitul acordului. Sistemele actuale nu pot garanta acest lucru.

De asemenea, administrarea eficientă a depozitelor de garanție de către proprietari rămâne o sarcină dificilă și consumatoare de timp, chiar și în cazul în care nu sunt implicate dispute. Procesele existente sunt în mare parte ad-hoc, încă realizate manual și pline de riscuri sau de posibilitatea de eroare.

În mod normal, părțile care tranzacționează trebuie să schimbe detaliile bancare, să transfere fondurile de la bancă la bancă, să aștepte ca plățile să se anuleze și să confirme primirea, înainte ca acordul să poată trece la etapa următoare. Și, majoritatea acestor pași sunt exploatabili în cazul în care oricare dintre părți are intenții rău intenționate.

Ca să nu menționăm nici timpul și forța de muncă costisitoare implicată atunci când procedurile trebuie repetate iar și iar, pe măsură ce chiriașii vin și pleacă. De exemplu, în zgârie-nori mari, clădiri de apartamente sau unde se administrează un întreg lanț de clustere de cazare dintr-un punct central, volumele tranzacționale sunt masive.

În pașii RxEAL – soluția blockchain pentru depozitele de garanție

RxEAL reprezintă soluția mult așteptată, ghișeu unic pentru protecția închirierii depozitelor de securitate. Este o platformă pentru depozitarea și soluționarea litigiilor fără încredere, concentrându-se asupra industriilor imobiliare și auto.

RxEAL este ușor de integrat în fluxurile de lucru existente ale companiilor de închiriere, de asemenea, extrem de ușor de utilizat, perfect pentru utilizarea zilnică de către persoane fizice.

De ce RxEAL este răspunsul la durerile tradiționale ale depozitelor de securitate?

RxEAL este inteligent

RxEAL elimină necesitatea încrederii în procesul de depunere a garanției. Platforma bazată pe Ethereum folosește Contracte inteligente pentru a stoca în siguranță depozitul de securitate. Și, să returneze depozitul proprietarului său la sfârșitul perioadei de închiriere, atunci când au fost îndeplinite condițiile contractuale.

Odată blocate și convenite de părți, contractele inteligente sunt imuabile și nu pot fi modificate.

Deoarece contractele inteligente sunt executate prin intermediul protocoalelor criptografice pre-codificate ale computerului și nu de către ființe umane falibile, proprietarul depozitului are liniștea de a fi tratat în mod echitabil, în conformitate cu acordul inițial, când sosește momentul primirii depozitului de garanție. înapoi.

Și, deoarece contractele inteligente sunt complet automatizate, mii de tranzacții pot fi executate în siguranță și rapid, eliminând astfel sarcinile manuale ridicate, costurile și riscurile cu care se confruntă în prezent proprietarii și companiile de închiriere atunci când administrează depozite.

RxEAL este sigur

Contractul inteligent RxEAL garantează că suma depozitului este stocată în siguranță pe blockchain-ul Ethereum pe tot parcursul acordului.

Nu există riscul ca plătitorul de depozite să piardă fondurile din cauza activității rău intenționate sau frauduloase a depozitarului.

RxEAL este independent

În caz de litigii privind restituirea depozitului de garanție proprietarului său, RxEAL oferă o facilitate de arbitraj descentralizată și independentă condusă de membri calificați.

Prin urmare, ambele părți la tranzacție au asigurarea că problemele depozit-returnare vor fi soluționate în mod obiectiv, eficient și amiabil pe măsură ce vor apărea..

Cum funcționează platforma RxEAL?

RxEAL - un & amp; proces automatizatRxEAL – un instrument ușor & proces automatizat

Soluția RxEAL este un proces automat automat în șase etape pe platformă, așa cum este ilustrat mai sus.

Este inițiat de către depozitar care creează un contract inteligent, care este finanțat de plătitorul depozitului. Pe durata acordului, depozitul este stocat în siguranță în cadrul contractului inteligent de pe blockchain și nu este accesibil unilateral de niciuna dintre părți în acel timp.

La sfârșitul perioadei de închiriere, contractul inteligent eliberează automat depozitul înapoi proprietarului său, odată ce toate condițiile pre-programate sunt îndeplinite. Sau, cazul este arbitrat independent acolo unde există dispute.

Concluzie

RxEAL oferă soluția ideală, de înaltă tehnologie, pentru remedierea durerilor clasice de depozit de securitate. Personalizează cu adevărat răspunsul la cerințele noastre moderne pentru era digitală în care trăim.

Platforma blockchain RxEAL oferă protecție pentru închirierea depozitelor de securitate, asigurând stocarea sigură a depozitelor și soluționarea eficientă a litigiilor.

Deși soluția RxEAL este perfect funcțională pentru a fi utilizată în medii fiat-valute, promite să fie cu atât mai mult cu cât lumea migrează constant la adoptarea criptelor. De exemplu, compania imobiliară cu sediul în Londra The Collective, de asemenea închirieri auto CheapAir, din care ambele entități efectuează tranzacții prin intermediul monedelor digitale.

Utilizatorii vor merge cu siguranță la platforma RxEAL pentru a se bucura de liniște sufletească și simplitate, administrând în același timp depozitele de securitate într-un mod ultra-modern, extrem de eficient și convenabil..