Simțiți ritmul: The Red Pulse ICO Review

Analiza financiară a bitcoinului, revizuirea bitcoinului și întrebări despre conceptul de criptomonedă. Semne de întrebare și lupă Bitcoin - Imagine

Ce este Red Pulse?

În întreaga lume, datele de piață și informațiile de cercetare financiară nu au fost niciodată mai disponibile sau mai valoroase. Potrivit site-ului web Red Pulse, întreaga industrie a conținutului de cercetare este disfuncțională, monopolizată de un grup mic de „jucători cheie” în producția și distribuția de conținut..

Red Pulse susține că, în ciuda cantității mari de informații disponibile, accesul la date corecte și transparente este o luptă continuă. Cercetătorii mai mici, care ar putea avea o perspectivă mai fiabilă (adică foști angajați, investitori profesioniști și experți din industrie), sunt, în esență, la prețuri scăzute de pe piață.

În ultimele două decenii, China a „sărit” la statutul său actual de „una dintre cele mai conectate la internet și societățile mobile din lume”. Drept urmare, China este afectată în special de problemele care vin cu o supraabundență de informații; Red Pulse scrie despre un eveniment frustrant de regulat în țară:

„Experții din piața din China și sursele de știri de renume [raportează] despre un zvon de piață dimineața, pentru a fi refuzat după-amiaza.”

Red Pulse încearcă să faciliteze viața analiștilor și să ofere companiilor și publicului larg informații mai exacte utilizând o platformă bazată pe blockchain care „simplifică stimulentele și compensează direct producătorii de cercetare pentru perspectivele lor valoroase”.

În același timp, platforma Red Pulse se va asigura că „consumatorii de cercetare pot accesa cercetarea care este cea mai relevantă pentru ei”.

Cum va funcționa Pulsul Roșu

Platforma Red Pulse va fi alimentată de simbolul său nativ, RPX. Cercetătorii contribuie cu informații la platforma RPX; Echipa editorială a Red Pulse va examina informațiile și sursa, iar apoi informațiile aprobate vor fi adăugate pe piața de date Red Pulse. Consumatorii de conținut pot achiziționa apoi date direct de la creatorii de conținut folosind jetoane RPX.

Platforma Red Pulse va folosi, de asemenea, un sistem de notare a credibilității care va evalua contribuitorii pe baza acurateței conținutului pe care îl furnizează. Utilizatorii cu scoruri de credibilitate mai mari vor câștiga mai multe jetoane RPX pentru contribuțiile lor.

Deținătorii de RPX vor avea, de asemenea, o miză în influențarea scorurilor de credibilitate și curarea conținutului. Utilizatorii care dețin mai multe jetoane RPX au mai mult „influență” în ceea ce privește conținutul ascendent sau descendent bazat pe acuratețe.

Istoria pulsului roșu

Red Pulse a fost fondată ca o firmă de cercetare financiară care nu se bazează pe blockchain în 2015. Între atunci și până acum, Red Pulse a dezvoltat o comunitate numeroasă de consumatori interesați – există peste 50.000 de abonați la buletinul informativ al piețelor din China de la Red Pulse; Red Pulse susține, de asemenea, că funcționează cu „50 de clienți instituționali, inclusiv administratori de active la nivel mondial și bănci de investiții de top”.

În plus, Red Pulse a „format parteneriate și integrare” cu Thompson Reuters, Bloomberg, S.&P Capital IQ și FactSet.

Cine se află în spatele pulsului roșu?

Red Pulse a fost fondat de trei bărbați care au mai mult de 43 de ani de experiență în industria financiară între ei. Fondator de principiu și CEO Jonathan Ha a lucrat ca consultant în management pentru AMS, IBM și EMC; Cofondator și șef al științei datelor Stanley Chao are „unsprezece ani de experiență în managementul investițiilor și servicii financiare”. Cofondator și președinte neexecutiv Peter Alexander este fondatorul Z-Ben, o firmă de consultanță din Shanghai.

Pe lângă fondatori, Red Pulse are o echipă de opt consilieri (https://coin.red-pulse.com/#team), inclusiv Hongfei Da, fondator al NEO și TF Cheng, Director general la BNP Paribas Asset Management.

FinTech Innovation Lab, Onchain, NEO, Z-Ben Advisors, #Hashed și Kenetic Capital sprijină moneda Red Pulse.

Red Pulse ICO

Red Pulse ICO a avut loc pe 8 octombrie 2017 și a reușit să atingă obiectivul său foarte rezonabil de 15 milioane de dolari SUA și să se închidă în aceeași zi. Vânzarea nu a fost deschisă cetățenilor Statelor Unite, Chinei continentale (din cauza interzicerii ICO a Chinei) sau Singapore.

Există o aprovizionare totală de 1.358.371.250 de jetoane RPX; 543.348.500 RPX sunt în circulație în prezent. Monedele au fost distribuite conform acestui grafic:

Distribuție de jeton RPX

Cele 5% din RPX rezervate pentru distribuția angajaților au o perioadă de dobândire de 12 luni de la data ICO. 25% din alocarea RPX a fiecărui angajat va fi distribuită în fiecare trimestru; suma pe care o va primi fiecare angajat este corelată cu mandatul respectivului angajat în companie.

Jetoanele RPX au fost vândute la o rată de 1000 RPX pentru 1 NEO (singurul jeton acceptat în timpul vânzării). 40% din fondurile strânse în timpul vânzării au fost destinate dezvoltării platformei; 20% s-au îndreptat către cercetare și redacție; 20% la cheltuieli de marketing și vânzări; restul a fost distribuit în mod egal între costurile operaționale și cheltuielile juridice / contabile.

Jetoanele Red Pulse pot fi stocate în portofelul nativ al NEO, Neon.

$ RPX $ NEO $ Ledger

Popularul portofel NEO Neon s-a actualizat la 0.0.8 și acceptă simbolul nostru. Acum puteți stoca și retrage jetoanele RPX pe Ledger Nano S.

Rețineți că NEO descentralizează și pentru a recompensa nodurile master comerciale solicită GAS-ul să transfere.https://t.co/OsuGcqJDjV

– Red Pulse (@red_pulse_china) 4 ianuarie 2018

Pulsul roșu ca investiție: Viitorul Pulsului roșu

Red Pulse are câteva lucruri bune. Platforma abordează o nevoie reală de transparență și acuratețe pe piața chineză a informațiilor; faptul că compania a existat ca entitate de succes cu o comunitate activă și o bază solidă de clienți din 2015 este, de asemenea, o indicație pozitivă pentru viitorul monedei.

La momentul apariției, Red Pulse este evaluat ca cea de-a 116-a criptomonedă din lume în ceea ce privește capitalizarea pieței. Un singur token RPX valorează aproximativ 0,41 USD, după ce s-a bucurat de o alergare alcista de la lansarea sa publică la sfârșitul lunii octombrie.

Acest lucru este deosebit de remarcabil atunci când țineți cont de faptul că Red Pulse este listat doar pe două burse – Kucoin și TDAX. Circulația și valoarea simbolului Red Pulse au avut, fără îndoială, o lovitură din momentul nefericit al ICO, care a avut loc după decizia bruscă a Chinei de a interzice ICO-urile în țară.

Red Pulse pare să funcționeze bine până acum, dar pentru a deveni o criptomonedă cu adevărat de succes, se poate susține că compania va trebui să își extindă operațiunile în afara Chinei. Guvernul chinez a dezvoltat un palmares al acțiunii nepăsătoare atunci când vine vorba de criptomonede; din păcate, stabilitatea Red Pulse stă în balanță din această cauză.

Compania Red Pulse are o foaie de parcurs detaliată care duce la lansarea programată a blockchain-ului în T4 din 2018. Până atunci, nu putem decât să sperăm că circumstanțele juridice se vor schimba în favoarea companiei – sau cel puțin îi vor permite să supraviețuiască..

Ce părere aveți despre viitorul Red Pulse? Va găsi compania o modalitate de a prospera în ciuda situației politice neplăcute în ceea ce privește companiile bazate pe blockchain și ICO-urile? Vă rog să vă lăsați gândurile în comentarii – ne-ar plăcea să vă auzim înțelegerea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map