Ma, a történelem során először, kéznél van a nap 24 órájában elérhető hír. Az internet létrehozott egy újat környezet amely soha nem alszik, és rengeteg hír és társadalmi forrás áll rendelkezésünkre.

Tomasz Przybycień, az Algory.io társalapítójaTomasz Przybycień, az Algory.io társalapítója

Ami a kriptovaluta kereskedelmet illeti, azok a piacok, amelyek drámai módon mozognak érzés minden nap, hogyan különítik el a hivatásos kereskedők a hiteles és méltó híreket a nem fontosaktól?

Blokt beszélt Tomasz Przybycień-vel, az Algory.io crypto news aggregator projekt, hogy megtudja, hogyan oldja meg a legjobb tartalmat a nagy mennyiségű kriptovaluta kereskedők számára, akiknek gyorsan hírekre van szükségük.

Mi az Algory és a Cryptoscanner?

Az Algory és saját platformja A Cryptoscanner egy többfunkciós eszköz a kriptovaluta kereskedők számára. Alapítva 2017 Lengyelországban az Algory a legkevésbé működőképes kriptohír-összesítő, amelyet valaha az egyedi kereskedők számára építettek.

A Cryptoscanner Hírek összesítője lehetővé teszi a felhasználók több mint 1000 egyedi hírforrást kereshetnek be, hogy tájékoztassák szakmájukat. Ezenkívül a Cryptoscanner lehetővé teszi kereskedőinek, hogy elemezzék 18 különböző kriptovaluta-tőzsde piaci adatait, és több mint 100 különböző szűrő és riasztás kombinációját valósítsák meg a kereskedési élményük fokozása érdekében.

A Az Algory csapat több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az amerikai tőzsdei kereskedésben és 2013 óta vesz részt a kriptovaluta piacokon.

Przybycień megosztotta:

„Az Algory csapat látta, hogy a kriptovaluta-piacok hogyan nőttek az elmúlt években, de mindeddig hiányoztak a kriptopénz-kereskedelem eszközei. Tapasztalataink és igényeink alapján óriási követelmény a cserék és hírek adatainak elemzése, ezért döntöttünk a Cryptoscanner eszközkészlet létrehozása mellett. “

Az Algory csapat olyan platformot szállít, amely az adatokat a lehető leggyorsabban elemzi manuálisan, beszkenneli és szűri az adatokat, hogy pontos kereskedési jeleket nyújtson a felhasználóknak, valamint kiszűri és rangsorolja a legfontosabb hírforrásokat.

Ami a legfontosabb, hogy az Algory megoldása valós időben nyújtja ezt a szolgáltatást, hogy a felhasználók mindig egy lépéssel a kriptopiacok előtt maradjanak.

Miért van szükség egy kriptohír-összesítőre??

A kriptopénzpiacra, más hagyományos piacokhoz hasonlóan, vonatkoznak nagy volatilitás, és drasztikusan mozoghat néha még jelentéktelen hírekre is. A szédítő magasságok során 2017 vége felé és az egész 2018-as medvepiacon, ez különösen elterjedt volt.

Megosztva, hogy ez hogyan befolyásolta a kereskedési tapasztalatokat, Przybycień kifejtette:

„A kriptopénzpiac 2017 és 2018 óta megváltozott. Akkor még a lényegtelennek tűnő hírek is drasztikusan befolyásolták bizonyos kriptopénzek árait. Személy szerint emlékszem a kriptovalutákra, amelyek villámgyorsan 100% -ot meghaladtak, csak azért, mert valaki a csapatból például videófrissítést tett közzé, ami nevetséges túlreagálás volt a hírekkel szemben. ”

Ehelyett folytatja Przybycień, a kriptopénzpiacok most érlelődnek, és kezdik jobban hasonlítani a részvénypiacokra. Ahogyan a piacok érlelődnek, úgy a kriptohírek minősége és a kereskedők hozzáférési módjai is.

Mivel a főbb hírek továbbra is katalizátorai az áringadozásoknak, az Algory hírfolyam-megoldása lehetővé teszi a kereskedők számára a legfrissebb hírek hozzáférését és megalapozott döntéseit, még mielőtt a piac nagy része megtenné.

Árértesítők és szűrők

Az Algory platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják 41 szűrő és 22 különböző hír és kereskedési figyelmeztetés előnyeit, amelyeket a kereskedők egyedi igényei szerint állíthatnak be. Hasonlóképpen, az Algory felhasználók különböző szűrőket és figyelmeztetéseket kombinálva egyetlen zökkenőmentes hírolvasót hozhatnak létre, amely megfelel az összes szükséges feltételnek.

Néhány példa a felhasználók által szűrőikbe felvehető mérőszámokra: árváltozások, mennyiségi arányok, technikai elemzés, gyertyatartó minták, vételi és eladási árfolyam, tranzakciók és kereskedelem elemzése, egy adott kereskedési pár felosztása, volatilitás és általános piaci korlát.

Ezenkívül a felhasználók akár 1 perc és 1 nap közötti időintervallumokat is megadhatnak az árértesítésekhez és szűrőkhöz.

Algore egyedi hírforrásai

A jó hírgyűjtők számára kritikus jelentőségű a források minősége és mennyisége, és az Algory kriptohír-webhelyek, közösségi média-webhelyek, blogok és egyebek széles skáláját veszi igénybe, hogy a legjobb és legrelevánsabb tartalmat keresse meg és gondozza ügyfelei számára..

Az Algory forrásainak bővítésével Przybycień azt mondja:

„Jelenleg az Algory több mint 1000 egyedi forrással rendelkezik, amelyek bekerülnek a kriptovaluta hírek összesítőjébe. Ezen források közül a legfontosabb közreműködők kriptohír-webhelyek, iparági vezető blogok, valamint az iparági befolyásolók közösségi média-csatornái, köztük a Reddit, a Twitter és a YouTube csatornái. “

Egyedül a Cryptoscannernél – tette hozzá Przybycień – az Algory csapata 18 egyedi tőzsdei szolgáltatót, több mint 30 külön piacot és több mint 1250 egyedi kriptovalutát vizsgált át, hogy nyomon kövesse és értelmezze a trendeket és a piaci elmozdulásokat, amint azok bekövetkeznek..

Przybycień megjegyezte:

„Folyamatosan új fejlesztéseket és új forrásokat adunk hozzá. Ami a Cryptoscannert illeti, hamarosan bevezetünk egy vadonatúj integrált fizetési rendszert, amely mintegy 50 különböző gyertyatartó mintát kínál a kereskedők számára a maximális rugalmasság érdekében, és hozzáadjuk további szűrők és riasztások. “

Algory Speed ​​Edge

Tomasz Przybycień, az Algory.io társalapítója, maga is napkereskedő.

Mivel a kriptopénzpiacok széles körben érik, és egyre több profi kereskedő lép be az iparágba, hogy gyakori kereskedéseket folytasson, a kereskedési eszközöket kínáló szolgáltatók és a kriptovaluta-hírek összesítői száma is nőtt.

Hasonlóképpen, az Algory olyan eszközkészletet vezetett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a maximális sebesség és hatékonyság érdekében optimalizálják munkaterületüket, miközben kereskedési döntéseket hoznak.

Megosztva, hogy az Algory hogyan maradt mozgékony a versenyben, Przybycień azt mondja:

„Igen, most körül van néhány különböző kriptovaluta hír-összesítő és kereskedési eszköz-szolgáltató. Az Algorynál azonban mindig sokkal gyorsabb hírösszesítő szolgáltatást nyújtottunk, mint versenytársaink. Tesztjeink azt mutatták, hogy a hírforrástól függően a kereskedők számára a legfontosabb kurátori híreket 2 és 120 perc között tudjuk eljuttatni. “

Az ALG token

A ALG token egy Ethereum alapú ERC-20 token, amelyet először egy sikeres token értékesítéssel kínáltak fel, amely 2017 negyedik negyedévében ért véget. Segédprogram-tokenként az ALG-t az Algory platform ökoszisztémáján belüli szolgáltatásokért fizetik majd.

Az ALG token funkcionalitásáról Przybycień azt mondja:

„Jelenleg az Algory szolgáltatáscsomag integrált fizetési rendszerén dolgozunk. A felhasználók csak akkor juthatnak hozzá a prémium funkciókhoz, ha az ALG token egyenlegüket használják és fizetnek. Ezen a ponton nem adhatunk túl sokat, de az ALG token az elkövetkező hetekben az egyik legnagyobb európai tőzsdén szerepel! ”

Jelenleg az ALG az Etherdelta és a Forkdelta decentralizált tőzsdéken kereskedik.

Algory Premium szolgáltatások és előnyök

Mivel az ALG token még nem szerepel egy nagy tőzsdén, az Algory platform minden prémium funkcióját ingyen kínálja, hogy minden felhasználó teljes mértékben kihasználhassa az indítás előtti előnyöket. Miután az ALG fel van tüntetve és jó likviditással kereskedik, az Algory fizetési programot vezet be a prémium hozzáférésért.

Milyen funkciók ismertetése Algory Premium a felhasználók hozzáférhetnek ehhez, megjegyzi Przybycień:

„A Standard és a Pro felhasználók kizárólag hozzáférhetnek a Cryptoscannerhez. Tehát a felhasználók 4–8 különböző munkaterületen hozhatnak létre Cryptoscanner fiókokat a kereskedők sajátos igényei alapján. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 18 különböző tőzsdét, 30 egyedi piacot vizsgáljanak 1250 kriptovaluta felett, a szűrők és figyelmeztetések több mint 100 kombinációja alapján. “

Míg az ingyenes felhasználók összesített híreket kapnak a 15 perc késéssel a Premium felhasználók hozzáférhetnek a valós idejű hírcsatornához, és lehetőségük van a fontos hírforrások és adatok szűrésére a Cryptocurrency News Aggregator alkalmazásból.

Hitelesség és hangulat

Az álhírek és a megbízhatatlan cikkek korában minden eddiginél fontosabb a hiteles források, különösen a kereskedelem iránti igény..

A források hitelességét megvitatva Przybycień azt mondja:

„Dolgoztunk a felhasználók„ hitelességi besorolásán ”, a 0–100% -os hitelességi tartományban. A legmegbízhatóbb, gyorsabb és legmegbízhatóbb források növelik az arányt. Jelenleg az összes hivatalos projekt webhely 100% -os hitelességgel rendelkezik. Ennek az értékelésnek 2019 második negyedévének végéig élőben kell lennie. ”

Az Algory emellett a hangulatkezelést is megvalósította a platformon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a legérdekesebb híreket, vagy például a legolvasottabb híreket. A felhasználók megtekinthetik a cikkek hangulatát és megítélhetik, hogy érdemes-e elolvasni a híreket.

Az algori partnerségi program

Az Algory jelenleg olyan pénzváltókat és pénztárcákat keres, amelyek további szolgáltatásokat kívánnak nyújtani kereskedőiknek, és közben jutalékot keresnek.

Az Algory partner előnyeiből program, Przybycień szerint:

“Partnereink jutalékot szerezhetnek beutalásaik révén, különleges kedvezményben részesülhetnek a prémium verzióhoz való hozzáférésről, linkelhetnek weboldalukra a kriptopénz-szkenner segítségével, kihasználhatják alkalmazásunk kiemelkedő elhelyezkedéseit, sajtóközleményeket tehetnek és elérhetik szélesebb közösségünket.”

Hasonlóképpen, az Algory azon munkálkodott, hogy integrálódjon a vezető kriptovaluta-cserékkel és pénztárcákkal, ideértve az első számú európai tőzsdét is BitBay, számos más partner mellett, amelyekről hamarosan közzéteszik a részleteket.

Az előttünk lévő út

2019 folyamán az Algory csapat elindult a Cryptoscanner első változata, összhangban az ütemtervével.

Az indító Cryptoscannerről tárgyalva Przybycień azt mondja:

„Ezen a ponton a Cryptoscanner az iparág legnagyobb és leggyorsabb kriptovaluta-szkennere. Csapatunk egy olyan fizetési rendszeren is dolgozott, amely majdnem készen áll a szállításra, és mi is arra készülünk, hogy az ALG-t felvegyük egy nagyobb európai tőzsdére. “

2019 végéig – teszi hozzá Przybycień – az Algory csapat további figyelmeztetések és szűrők hozzáadásán fog dolgozni, több hitelességi besorolást hoz létre a kriptográfiai hírcsatornájában, és az üzlet bővítéséhez cserékkel és kriptopénztárcákkal kötött partnerségekkel bővül..

Blokt köszönetet mond Tomasz Przybycień-nek és az Algory csapatának, akik megosztották szakértői véleményüket és meglátásukat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me