Î: Cum ați rezuma Opporty?

A: Opporty este un ecosistem de relații de afaceri pe trei straturi pe blockchain. Straturile constau din:

  1. Protocol de dovadă a expertizei. Protocolul PoE alimentat de Ethereum se află în centrul ecosistemului Opporty, servind pentru a permite contracte inteligente, escrow descentralizat, oracole automate și semi-automate și multe altele. Capacitatea sa de a stoca și analiza metadatele tranzacțiilor îl face cheia punctajului de afaceri pe piața Opporty. PoE permite Opporty să aloce identități digitale companiilor și furnizorilor, ceea ce asigură tranzacțiile B2B / B2C și permite utilizatorilor să privatizeze tranzacțiile. Protocolul PoE oferă o soluție perfectă pentru tranzacțiile interne și transfrontaliere și pentru gestionarea riscurilor din lanțul de aprovizionare.
  2. Sistem condiționat de notare a afacerii. Construit pe baza protocolului PoE, sistemul de notare ajută la stabilirea încrederii în tranzacțiile comerciale. Mai exact, sistemul de notare folosește datele colectate și analizate de PoE pentru a atribui scoruri companiilor și furnizorilor, pe și în afara pieței Opporty. Conectează expertiza relevantă pentru domeniu la identitățile de afaceri digitale, creând o rețea pentru relații de afaceri sigure, sigure și de încredere. Sistemul de notare este utilizat pentru a verifica contrapărțile și a valida expertiza acestora.
  3. Piața B2B / B2C. Opporty este o piață pe deplin funcțională, dotată cu blockchain, unde întreprinderile mici își pot oferi serviciile, pot posta cereri de propuneri și pot primi oferte de la membri dovediți ai comunității de afaceri. Aceștia își pot construi reputația profesională și pot câștiga jetoane contribuind cu conținut la sistemul de partajare a cunoștințelor Opporty. Furnizorii care postează oferte criptate sunt protejați prin escrow descentralizat. Piața este perfectă pentru tranzacții B2B / B2C, tranzacții transfrontaliere B2B și achiziții publice și corporative.

Opporty este o platformă gamificată. Utilizatorii care efectuează anumite activități pot câștiga recompense în jetoane Opporty (OPP).

Obiectivul Opporty este de a deveni o piață de afaceri globală care verifică și validează expertiza pe blockchain, pentru a stabili relații de afaceri de încredere la nivel global. Aspirăm să devenim o sursă de încredere distribuită în rândul comunității de afaceri, utilizând puterile protocolului Dovadă a expertizei, a punctajului de afaceri și a blockchain-ului Ethereum.

Două probleme majore de afaceri pe care Opporty dorește să le rezolve sunt:

  1. Lipsa de încredere în tranzacțiile comerciale. Multe recenzii de afaceri sunt plătite sau fabricate, ceea ce face dificilă verificarea încrederii și expertizei unei companii. Opporty analizează tranzacțiile pentru a atribui scoruri de afaceri specifice nișei pentru a ajuta atât clienții, cât și alte companii să găsească servicii de înaltă calitate.
  2. Lipsa confidențialității în soluțiile tradiționale blockchain. Blockchain-urile tradiționale fac tranzacțiile sigure și securizate, acordând totuși acces la date tuturor participanților la rețea, ceea ce nu este întotdeauna ideal pentru tranzacțiile comerciale. Opporty rezolvă această problemă utilizând protocolul Plasma, care nu numai că face tranzacțiile private private, ci și mărește viteza tranzacțiilor.

Una peste alta, Opporty este o platformă live, cu tracțiune solidă a produsului și o comunitate în creștere. Piața a inclus deja furnizori de 6K + în SUA, peste 700 de furnizori în Marea Britanie și peste 300 de furnizori în Canada.

Opporty este o companie din SUA cu birouri de inginerie în Ucraina. Compania pregătește în prezent operațiuni la scară largă în China.

Î: De cât timp lucrează echipa la Opporty?

A: Lucrăm la Opporty de ceva vreme; ideea pieței Opporty a fost marinată din 2014. Cu toate acestea, produsul a intrat în faza activă abia în 2017.

Inițial, echipa a imaginat Opporty ca pe o piață de servicii. Nu ne-am gândit inițial la blockchain, la utilizarea criptomonedelor sau la verificarea expertizei. Viziunea timpurie pentru Opporty a fost să devină o piață de servicii în care furnizorii de servicii să își poată publica cererile și ofertele și să folosească gamificarea pentru a câștiga monede pentru o utilizare ulterioară pe piață..

În vara anului 2017, am pivotat spre blockchain. Am decis să introducem contracte inteligente, plăți cu criptomonede și caracteristici de escrow descentralizate. Deoarece aceste upgrade-uri necesită fonduri suplimentare, ne-a venit ideea de a rula o Ofertă inițială de monede de jetoane de oportunitate (OPP).

Ideea inițială a fost lansarea ICO în octombrie 2017. Din păcate, momentul nu a fost corect. Piața a înregistrat o creștere masivă a costului Ethereum, ceea ce a fost o veste proastă pentru noi și pentru contribuitorii noștri. A trebuit să amânăm ICO.

În februarie 2018, echipa a lansat o pre-vânzare de jetoane Opporty. În acel moment, am rafinat și lustruit piața, am implementat gamificarea, am introdus parțial escrow descentralizat și am adăugat primele noastre oferte cu criptografie.

Cam în același timp, am ajuns la decizia de a îmbunătăți în continuare Opporty, introducând protocolul Proof-of-Expertise și punctajul de afaceri. Mesajele noastre au fost actualizate, de asemenea.

Acum, Opporty nu este doar o piață bazată pe blockchain, ci un ecosistem de relații de afaceri pe trei niveluri care își propune să rezolve problemele lipsei de încredere și a lipsei de confidențialitate în tranzacțiile comerciale printr-o combinație de protocol PoE, scoring de afaceri, contracte inteligente și escrow descentralizat.

Produsul sa dezvoltat în conformitate cu foaia de parcurs. Plănuim să lansăm în curând protocolul escrow descentralizat și PoE. În prezent, echipa este ocupată cu dezvoltarea protocolului de plasmă Soluție Oporty Enterprise.

Î: Aveți parteneriate interesante aliniate?

A: În această etapă, Opporty se asociază cu Bancor, PundiX, IHT și Wings.ai. Câteva alte parteneriate cu proiecte legate de blockchain vor fi anunțate în curând. Nu dorim să împărtășim aceste știri până când nu vor fi încheiate acordurile.

Clever Solution Inc., compania de dezvoltare a Opporty, este, de asemenea, unul dintre partenerii noștri. Acestea alcătuiesc nucleul echipei Opporty, oferind dezvoltatorilor, marketerilor, creatorilor de conținut și alți profesioniști dedicați proiectului.

Opporty este acum în discuții cu mai multe schimburi, implementând planuri de lansare a jetonului OPP. Cu toate acestea, procesul este destul de lent și încă nu vrem să anunțăm nimic.

Î: Cum diferă Opporty de principalii concurenți? Cum va ajuta acest lucru să reușească Opporty?

A: Deoarece Opporty se concentrează în principal pe industriile juridice, contabile și logistice (orientate în principal către servicii și freelance), potențialii noștri concurenți sunt Avvo.com, Upcounsel, Upwork, Fiverr, Canya, Crystal-clear și Nuhelp.

Unele dintre aceste platforme sunt orientate către nișă, în timp ce altele folosesc blockchain. Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu poate oferi combinația de caracteristici și funcționalități pe care Opporty le oferă; sunt doar concurenții noștri în sens tehnic.

Strategia de lansare pe piață a Opporty este, de asemenea, diferită. În timp ce majoritatea acestor platforme se concentrează pe generarea de clienți potențiali și servicii independente, Opporty se ocupă în principal de încredere și expertiză (cum ar fi BBB.org).

Protocolul PoE și sistemul de notare sunt elemente cheie ale Opporty și intenționăm să urmăm urmele lui Dun și Bradstreet aici – colectăm, stocăm, analizăm și evaluăm date pentru a atribui scoruri de afaceri și pentru a asigura expertiza furnizorilor verificați.

Suntem siguri că Opporty va reuși prin caracteristicile sale combinate. Platforma are concurenți, dar vom extinde și combina funcționalitatea acestora pentru a oferi o soluție cu adevărat unică și de ultimă generație pe piață.