De-a lungul vieții sale, și mai ales din 2017 până în 2018, piața criptomonedelor a fost supusă unei volatilități intense și schimbări rapide în sentimentul pieței. La fel, deoarece există multe mii de proiecte pe care investitorii le pot alege, piețele criptomonedelor au devenit complexe de navigat pentru investitorii cu amănuntul începători.

În schimb, la fel ca piețele tradiționale, anumiți investitori criptografici pot considera că este benefic să aibă acces la un fond index, prin care ar putea investi într-o secțiune largă de active criptografice, printr-un singur token, fără durerea de cap de a găsi și gestiona mai multe poziții.

Jonty Bylos, Director Dezvoltare Afaceri

Exact asta a creat echipa de la Invictus cu fondul lor original CRYPTO20 de criptare, iar acum, pe măsură ce piețele cripto se maturizează, duc această viziune la nivelul următor cu noul lor fond de index CRYPTO10.

Blokt a avut șansa să discute cu Jonty Bylos, manager de dezvoltare a afacerii Invictus Capital, pentru a afla cum fondul lor oferă investitorilor acces la o gamă de active digitale și care sunt planurile lor pentru viitor.

Fondul CRYPTO20

Performanța pe tot parcursul vieții CRYPTO20 în comparație cu BTC și capitalul total al pieței criptografice.

Fondat în 2017, CRYPTO20 este un fond închis cu indicii cripto tokenizat de la firma de investiții cripto Invictus Capital, care urmărește primele 20 de active criptografice după capacitatea lor de piață. CRYPTO20 a strâns un impresionant 40 de milioane de dolari prin ICO în 2017 și ulterior a lansat primul fond tokenizat cu index de criptare vreodată.

În urma unei strategii de investiții pasive, fondul CRYPTO20 își optimizează performanța prin tehnici de știință de date de ultimă generație. Ca urmare, fondul a depășit cu succes și în mod constant piața totală a criptomonedelor de la crearea sa. Fondul este reechilibrat în fiecare săptămână și are un plafon de 10% investit în orice activ criptografic unic.

Cu sediul în Insulele Cayman, fondatorii fondului CRYPTO20 au căutat să ofere o nouă abordare a peisajului investițional bazat pe cripto..

Bylos a explicat:

„Gestionarea unui portofoliu de active criptografice este complexă și consumă mult timp. Folosim știința datelor pentru a optimiza regulile fondului și folosim tehnologia într-un mod inteligent pentru a menține costurile mici. Fondul oferă astfel investitorilor o expunere diversificată la piața criptomonedelor la un cost redus. ”

Tehnologia fondului include un dApp personalizat și un contract inteligent, care permite investitorilor să își lichideze deținerile cu ușurință și rapid înapoi la ETH, la valoarea activului net (NAV) a jetoanelor în USD, o caracteristică disponibilă 24/7.

Recent, echipa a anunțat lansarea fondului lor mai direcționat, fondul CRYPTO10, care, după cum sugerează și numele, urmărește doar primele 10 active criptografice..

Discutând despre fondul CRYPTO10, Bylos a remarcat:

„Ultimul nostru fond, CRYPTO10, permite investitorilor să se aboneze și să lichideze prin intermediul portalului nostru de investiții, 24/7, fără a fi nevoie să se ocupe de schimburi. Crypto10 este un fond deschis care urmărește primele 10 criptomonede în funcție de capitalizare de piață, cu reechilibrare săptămânală și plafon de 15% pentru fiecare activ. ”

Acest nou fond, spune Bylos, include o acoperire dinamică a numerarului menită să păstreze capitalul în perioade de stres pe piață și cumpără sau vinde din numerar săptămânal, ca parte a metodelor de reechilibrare..

De ce să investim prin CRYPTO20?

Cu un fond index, cum ar fi CRYPTO20, utilizatorii nu sunt obligați să-și gestioneze propriile poziții într-o multitudine de active și, la fel, nu este necesar ca investitorul să își gestioneze propriul fond în mod intensiv.

Extinzând aceste beneficii, Bylos explică:

„Principalul beneficiu este economisirea de timp și costuri. Odată cu agregarea fondurilor, suntem capabili să facilităm crearea de masternode, mize și furculițe în beneficiul deținătorilor de jetoane. În plus, metodologia noastră de reechilibrare oferă o reflectare reală a performanței pieței, iar funcția de lichidare permite unui investitor să își consolideze și să părăsească poziția 24/7 fără intervenția umană din partea administratorului de active. ”

De asemenea, CRYPTO20 oferă investitorilor săi o diversificare instantanee în primele 20 de active de criptomonede, deținând în același timp doar un singur simbol, așa cum vom discuta mai târziu..

Strategia de investiții și reechilibrare a CRYPTO20

Fondul CRYPTO20 urmează o strategie de investiții pasivă, deținerile de fonduri reechilibrate săptămânal ca răspuns la mișcările pieței. Când noile proiecte intră în top 20 prin capitalizarea pieței, CRYPTO20 efectuează o diligență minuțioasă revizuire, înainte de a le încorpora în index.

CRYPTO20 are o combinație de parametri care asigură o expunere largă pe piață și o cifră de afaceri acceptabilă, fără a permite ca un singur activ, care ar fi o sursă de risc, să domine fondul.

În mod similar, CRYPTO10 fondul are, de asemenea, o acoperire dinamică a numerarului, pentru a gestiona riscul de dezavantaj, care a devenit o preocupare de bază pentru investitorii de pe piețele criptografice.

Explicând modul în care fondul se reechilibrează, Bylos acționează:

„În esență, metodologia noastră de reechilibrare și limita activelor sunt optimizate prin testarea înapoi a hiperparametrilor de fonduri pe perioade multiple de timp, într-un efort de a dovedi fondul în viitor. Algoritmii săptămânali de reechilibrare determină deținerile dorite și ce proporție din tranzacțiile de reechilibrare trebuie efectuate la fiecare bursă pentru a minimiza comisioanele și derapajele. ”

În plus, în fondul CRYPTO10, există o strategie bazată pe reguli de alocare dinamică a fondurilor în numerar.

Ce tip de investitori vizează CRYPTO20?

Fondul CRYPTO20 este un produs financiar deosebit și își propune să atragă o gamă largă de investitori, inclusiv investitori cu amănuntul.

Bylos a distribuit:

„Investitorii noștri medii sunt investitori cripto cu amănuntul cu un orizont investițional pe termen mediu și lung. De asemenea, vedem un interes crescut din partea investitorilor fideli profesioniști și calificați, care doresc să câștige expunere pe piața criptografică, iar acești investitori mai tradiționali dețin acum o parte semnificativă din fond.

Pentru a atrage investitori instituționali, Invictus intenționează să aducă pe piață o versiune de fond tranzacționat la bursă (ETF) a fondului CRYPTO10.

Jetoanele C20 și C10

Fiecare fond de la Invictus are un respectiv Jeton ERC-20, jetoanele C10 și C20, care reprezintă o cotă din fond și care este ulterior legată de NAV-ul fondului. Ambele jetoane sunt direct legate de valoarea activului suport al portofoliului criptografic respectiv.

Funcționalitatea de bază a acestor jetoane este de a interacționa cu un contract DApp și un contract inteligent, care lichidează activele subiacente și apoi trimite ETH înapoi investitorilor. Deoarece CRYPTO10 este un fond deschis, spre deosebire de CRYPTO20, jetoanele C10 sunt emise și arse la subscriere sau răscumpărare.

Jetonele sunt tranzacționate pe piețe secundare și pot fi răscumpărate 24/7 pentru valoarea jetonului în ETH prin interacțiunea cu contractul inteligent. În plus, jetoanele lichidate pot fi, de asemenea, răscumpărate la NAV plus 1% prin CRYPTO20’s Robinet C20 prin schimbul de criptomonede din Africa de Sud Ovex.

Jetoanele C20 se tranzacționează în prezent la HitBTC, p2pb2b și OVEX. Cu toate acestea, C10 nu necesită un schimb, deoarece investitorii pot cumpăra sau vinde direct din investiția Invictus platformă.

Taxe de fond

Taxele de administrare ale fondului CRYPTO20 sunt de 0,5% pe an, cu o taxă de ieșire de 1%. Cu toate acestea, Invictus nu percepe alte comisioane asociate fondului.

Împărtășind modul în care blockchain-ul a ajutat la reducerea taxelor asociate în mod tradițional cu gestionarea fondurilor, Bylos spune:

„Efectiv, blockchain-ul și contractele inteligente automatizează multe dintre funcțiile care altfel ar fi dificile și costisitoare în spațiul tradițional: cum ar fi lichidarea, contabilitatea și transparența gestionării fondurilor. Taxa noastră de ieșire de 1% se aplică în principal pentru a descuraja activitatea de arbitraj. ”

Viitorul Invictus CRYPTO10 și CRYPTO20

Până în prezent, CRYPTO20 a urmărit cu succes piețele criptomonede așa cum a fost conceput de la începuturi până în prezent, chiar și pe piața ursului din 2018. Pentru investitorii mai puțin sofisticați care nu doresc să-și gestioneze acoperirea expunerii în timpul piețelor urs, ei înșiși, echipa Invictus a realizat acum necesitatea unui fond care încorporează un mecanism de acoperire, pe care l-au inclus în fondul lor CRYPTO10.

Discutând despre viitorul fondurilor indexate pe criptomonede, acțiunile Bylos:

„Prevedem o creștere mare a fondurilor indexate în criptomonede, într-un mod similar creșterii lor pe piețele tradiționale. Cu toate acestea, deoarece CRYPTO20 este un fond închis, este puțin probabil să rămână un fond de frunte. În schimb, prevedem un potențial imens de creștere pentru CRYPTO10. ”

Blokt vrea să-i mulțumească lui Jonty Bylos pentru că și-a oferit expertiza și restului echipei Invictus pentru că și-a împărtășit viziunea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me