A kriptotranzakcióm nincs megerõsítve

Aki foglalkozott valaha a Bitcoinnal, tudja, hogy két probléma van – alacsony tranzakciós sebesség és magas tranzakciós díjak. 2009-ben, amikor a kriptovaluta éppen megjelent, a tranzakció sebességének kérdése nem létezett. A tranzakciókat másodperc töredékeiben hajtották végre, még nulla jutalék nélkül is.

Mára a hálózat terhelése drámai módon megnőtt, ami hatalmas számú meg nem erősített tranzakciót eredményezett. Azonban, mint mondják, a modern problémák modern megoldásokat igényelnek. Emiatt bevezették a Bitcoin Transaction Accelerator-okat. Changelly továbbra is biztosít tananyagokat a blockchain és a crypto iparágakról. Megmagyarázzuk, mit kell tennie, ha egy tranzakció meg nem erősödött.

Mi az a Bitcoin tranzakciógyorsító?

A BTC és a meg nem erősített pénzügyi tranzakciók befagyasztásának megakadályozása érdekében elindították a Bitcoin gyorsítókat.

A tranzakciógyorsító olyan online szolgáltatás, amely felgyorsítja a tranzakciók feldolgozását azáltal, hogy ezt a feladatot elosztja a bányászok között.

Néhány BTC tranzakciógyorsító szolgáltatás fizetett, néhány ingyenesen elérhető. 100-200 értékű BTC tranzakciót ingyen felgyorsíthat. Nagyobb összegek esetén díjak kerülnek felszámolásra.

A meg nem erősített tranzakció törlése

Vegye figyelembe, hogy a kriptovaluta tranzakciók visszafordíthatatlanok. Mégis, ha a tranzakciója megerõsítetlenül ragadt, néhány lépést meg lehet tenni egy ilyen tranzakció törléséhez. Valószínűleg azért akadt el egy tranzakció, mert a bányász díja túl alacsony volt. Ezért egyetlen bányász sem akarja megerősíteni. A tranzakció törléséhez:

 • Ellenőrizze, hogy a tranzakció megerősítést nyert-e. Ehhez másolja a Tranzakcióazonosítót, és írja be egy kriptovaluta blokk felfedezőbe (BTC.com a BTC-hez, Ethererscan.io az ETH számára, Tengram.com GRAM-hoz stb.)
 • Lásd a megerősítések számát. 0 megerősítés esetén a tranzakció törölhető. Ha nem, akkor a tranzakció jelenleg folyamatban van, és nem vonható vissza.

Miután megtudta, hogy tranzakciója még nem szerepel a blokkláncban, többféleképpen lehet visszaszerezni. Vessen egy pillantást azokra a stratégiákra, amelyek segíthetnek a nem megerősített BTC tranzakciók törlésében.

# 1. Cserélje díj (RBF)

Vannak olyan pénztárcák, amelyek támogatják például az RBF módszert, BitcoinCore, Bitrefill, stb. Az RPF protokoll lehetővé teszi a meg nem erősített tranzakciók cseréjét egy másikra, magasabb bányászdíjjal.

Ez a módszer azonban akkor működik, ha az első tranzakció küldésekor kezdetben beállított egy RBF opciót a pénztárcában. Egyébként nem segít. A meg nem erősített tranzakció törlésének azonban van egy másik módja is.

# 2. Dupla kiadás magasabb bányászdíjjal

A kettős kiadást problémának tekintik a blockchain térben. De most ez segíthet a tranzakció megfordításában. Hozzon létre egy új tranzakciót ugyanannyi BTC-vel, mint az eredeti tranzakció, és küldje el magának (az Ön címére). Ebben a szakaszban ne felejtsen el magasabb bányajáradékot megadni, hogy elkerülje az újabb beragadt tranzakciókat.

jegyzet, hogy valószínűleg egy másik kriptotárcát vagy ceratin szoftvert kell használnia, amely lehetővé teszi a tranzakció dupla kiadási funkciójának újraterjesztését a blokkláncra.

Az 5 legfontosabb Bitcoin tranzakciógyorsító 2020-ban

Használja az alább említett szolgáltatásokat a Bitcoin tranzakciók felgyorsításához: ezek a platformok nagyon hatékonynak és megbízhatónak bizonyultak. Fizetett és ingyenes platformok egyaránt rendelkezésre állnak – válassza ki azt, amely megfelel a költségkeretének és az igényeinek.

ViaBTC

ViaBTC

Először is figyelnie kell az ingyenes Bitcoin tranzakciós gyorsítókra. Az egyik legnépszerűbb megoldás az ViaBTC. Vitathatatlan előnyei a következők:

 • Nincs kötelező regisztráció a számlára.
 • 60 percenként 100 gyorsítást hajtanak végre.
 • Ingyenes és egyben minőségi szolgáltatások.
 • A maximális megerősítési idő 72 óra. Leggyakrabban azonban néhány órán belül bekövetkezik.

Legyen kész arra, hogy a szabad gyorsításra tett kísérletét elutasítsák. Ennek az erőforrásnak talán van egy jelentős hátránya. A felhasználók körében egyre növekvő népszerűség miatt nehéz pályázatot benyújtani.

Hogyan kell használni a ViaBTC-t? A felhasználók egyszerűen megadják a tranzakcióazonosítót és a captchát, és a tranzakciójuk bekerül a sorba. Az ilyen tranzakciók hozzáadódnak a következő blokkhoz, amelyet a ViaBTC pool és a felhő bányász kliensek bányásznak ki.

A fizetett BTC gyorsuláshoz e-mailt kell küldeni [e-mail védett] és kérjen hozzáférést a szolgáltatáshoz. Az ügyfélszolgálati csapat elküldi a Bitcoin pénztárca címét, amelyre 0,01 BTC-t kell átutalnia. A válaszlevélben két tranzakciószámot kell megadnia: a gyorsítani kívánt és a jutalékként elküldött számot (0,01 BTC).

Ezt követően a tranzakció online megerősítést kap. Természetesen csak akkor érdemes használni a fizetett verziót, ha nagy mennyiségű pénzt dolgoznak fel – összességében a 0.01 BTC meglehetősen hatalmas díj.

AntPool

antpool

A ViaBTC-vel ellentétben, AntPool regisztrációt igényel. Meg kell adnia a tranzakció azonosítóját, valamint a HEX kódot. A kód megszerzéséhez a blockchain.info fájlt kell használnia. Ehhez meg kell találnia a tranzakciót, és hozzá kell adnia a „? Formátum = hex ’a címsorban. 2-10 blokkon belül megerősítést kap. Legfeljebb 72 órát kell várnia, bár elég gyakran a tranzakciókat sokkal gyorsabban igazolják vissza.

Ez a BTC megerősítő gyorsító használata meglehetősen egyszerű. A folyamat a következő lépéseket tartalmazza:

 1. Bejegyzés. Kattintson a „Regisztráció” gombra, adja meg az e-mail címet, és álljon elő egy erős jelszóval, megismételve azt az alsó sorban.
 2. Írja be a captcha-t (Code), fogadja el a felhasználói szerződés feltételeit, és a kék Fiók létrehozása gombra kattintva hozzon létre egy fiókot. Aktivációs linkkel ellátott üzenetet küldünk az e-mail postaládájába. Az átállás aktiválja a fiókot.
 3. Ezután válassza ki a lakóhelyet (a lakóhely országát), és adja meg a telefonszámot. Erősítse meg.
 4. A tranzakciók ellenőrzéséhez adja meg az e-mail címet és a jelszót, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Adja meg az ID és a HEX műveleteket. A HEX kóddal kapcsolatos információk a B-info weboldalon találhatók. Hozzáadja a titkosítást? Formátum = hex a kódhoz, írjon be egy sort a böngészőbe, és nyomja meg az “Enter” gombot. A program generálja a kódot.
 5. Oldja meg a captchát és erősítse meg a végrehajtott műveleteket. A gyorsítónak köszönhetően a tranzakció 72 órán belül, 2-10 blokkban megerősítésre kerül.

Ha a fizetést hosszú ideig nem erősítik meg, más BTC gyorsítói lehetőségeket kell fontolóra venni.

BTC.com

btc.com

Gyors megerősítésre van szüksége? BTC.com valószínűleg a legjobb Bitcoin tranzakció-gyorsító. A tranzakció megerősítésének valószínűsége 60 percen belül eléri a 75% -ot vagy a 98% -ot 4 órán belül.

A tranzakciónak a BTC.com gyorsító weboldalán történő feldolgozásához meg kell adnia a tranzakció azonosítóját, és kattintson az „Becsült ár” gombra. A szolgáltatás kiszámítja a díjat, és ha a felhasználónak nincs rendben vele, akkor fizethet (a BCH és a WebMoney kifizetéseket elfogadják). A BTC tranzakciókat 2-4 órán belül megerősítik.

ConfirmTX

confirmtx

Hogyan lehet felgyorsítani a Bitcoin tranzakciókat hatalmas jutalékok nélkül? ConfirmTX A Bitcoin tranzakciógyorsító csak 5 dollárt számít fel 250 + bájt tranzakciókért. Az összes többi tranzakció ingyenesen kerül feldolgozásra. Itt nem szükséges regisztráció. Csak írja be a TXID-t a főoldalra.

A tranzakciókat azonnal elküldik több olyan poolba, amelyekkel a szolgáltatás működik. A Bitcoin tranzakció megerősítése 72 órán belül megtörténik, de leggyakrabban a megerősítés 12 órán belül befejeződik. Ha a tranzakció hosszabb ideig tart, a szolgáltatás a jövőben ingyenes visszaigazolást nyújt Önnek.

BitAccelerate

Ez egy ingyenes Bitcoin tranzakció-gyorsító, amely lehetővé teszi a hálózaton belüli több meg nem erősített tranzakció kezelését. BitAccelerate megköveteli a tranzakcióazonosító vagy a TXID elküldését, és rákattint a „Gyorsítás” gombra. Ezt követően a tranzakciót 10 Bitcoin hub használatával újból benyújtják.

A gyorsabb eredmény elérése érdekében hat óránként elküldheti a „beragadt” tranzakciót, és a BitAccelerate tovább folytatja a sugárzást, amíg meg nem erősítik. A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges regisztráció.

Changelly

A mai naptól a Changelly gyors hozzáférést biztosít több mint 160 kriptográfiai eszközhöz. Cseréljen, adjon el és vásároljon Bitcoinot, Ethereumot és bármely más kriptovalutát néhány kattintással. Vásároljon Bitcoin-t (BTC) hitelkártyával (Visa, Mastercard), banki átutalással és az Apple Pay on Changelly szolgáltatással.

Összegzés

A bitcoin tranzakciógyorsító szolgáltatás segítségével megoldhatja az elakadt tranzakciók problémáját (összességében nincsenek korlátok, és elméletileg egyes műveletek megerősítése akár hónapokat vagy éveket is igénybe vehet). Fontos azonban, hogy csak megbízható szolgáltatásokat válasszon. Valójában nincs szükség túlfizetésre – használhatja az ingyenes Bitcoin gyorsítókat.

Itt van egy életmentés: regisztrálja tranzakcióját a ViaBTC-ben minden óra első percében. Ez növeli annak esélyét, hogy bekerüljön a 100 első kérésbe. Ha az óra végén elküldi megrendelését, akkor valószínűleg a tranzakciót elutasítják.

Changellyről és a Changelly PRO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map