Miközben a kriptotérben tartózkodik, a kriptovaluta biztonságban van, és más szabályok közepette az első helyen áll. Itt, a Changellyben folyamatosan próbálunk átfogó oktatási cikkeket adni Önnek, hogy naprakész tudjon maradni a kriptográfiai kérdésekről.

A Litecoin (LTC) a piaci kapitalizáció szempontjából jelenleg a hetedik számú globális kriptovaluta (a coinmarketcap szerint). Az LTC kriptovaluta felismerhető a kriptográfia területén kívül, és folyamatosan lendületet vesz. Ezért úgy döntöttünk, hogy megfigyeljük a legjobb Litecoin pénztárcákat, amelyeket 2020-ban használhatunk.

Litecoin (LTC) kriptopénz alapjai

charlie lee

Ha a Bitcoin-ot (BTC) tekintjük „digitális aranynak”, akkor a Litecoin nevezhető „digitális ezüstnek”. Az egész 2011-ben kezdődött, amikor a Google egykori munkatársa, Charlie Lee úgy döntött, hogy létrehoz egy digitális valutát, amelynek maximális kínálata nagyobb (84 millió LTC vs. 21 millió BTC) és egy blokklánc, amely gyorsabb tranzakció-áteresztést és blokk-létrehozást eredményezne (blokkonként 2,5 perc vs. 10 perc / blokk a Bitcoin-ban). Ennek ellenére az LTC a BTC származéka. Miatt nem tekinthető abszolút kemény vagy puha Bitcoin villának bizonyos jellemzők, ennek ellenére a kódja határozottan a BTC villája.

A Litecoin az egyik legkorábbi altcoin a kriptográfia területén. 2017-ben az LTC elfogadta a hírhedt SegWit bevezetést, amely egy másik Bitcoin villájának – Bitcoin Cash (BCH) létrehozását vonta maga után..  

Az LTC a legmagasabb árat 2017. december 23-án érte el, amikor 1 LTC-nként 375 dollárt ért el. Az ár drasztikusan ingadozott 2018 folyamán, de az érme túlélheti a kriptotélet. Június 29-én a Litecoin (LTC) ára 41,37 dollár, piaci kapitalizációja meghaladja a 2,6 milliárd dollárt.

Miről szól a Litecoin (LTC) kriptopénz?

A legjobb Litecoin (LTC) mobil és asztali pénztárcák

Freewallet

A Freewallet digitális pénztárcák biztonságos és kényelmes módja több mint 100 kriptovaluta tárolására, fogadására és cseréjére.

Azonnali és díjmentes tranzakciók (a Freewallet ökoszisztémán belül), többnyelvű támogatás és egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy kriptovalutát bankkártyával vásárolhasson. Freewallet bölcs választás a szilárd kriptotárcák tekintetében.

Az LTC Freewallet nem követeli meg a biztonsági másolat készítését vagy a blokklánc szinkronizálását a pénztárcával – a Freewallet csapata már gondoskodott róla. Töltse le a pénztárcát az AppStore-ból, illetve a GooglePlay-ből iOS, illetve Android-eszközökre, és tartsa biztonságban az LTC-t.

Coinomi

coinomi

Coinomi egy kriptovaluta pénztárca, amelyben a felhasználók milliói bíznak szerte a világon. A natív kezelőfelületet és a kényelmes kialakítást szem előtt tartva a Coinomi javítja a felhasználói élményt, miközben hatékony és átlátható módon teszi lehetővé a digitális eszközök kezelését.

Küldjön, fogadjon és cseréljen Litecoin-t egyetlen digitális pénztárcán belül, és ne aggódjon LTC-alapjainak biztonsága miatt. Az erős titkosítás és rejtjelezés miatt az eszközei biztonságban és biztonságban maradnak. A privát kulcsok soha nem fogják elhagyni a készüléket, így rendkívül biztonságos módon tárolják az LTC-t. A pénztárca iOS és Android mobil eszközökhöz érhető el.

A Coinomi asztali alkalmazás ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a mobil verziója, de úgy tűnik, hogy valahogy teljesebb. Az alkalmazás telepítése után szinkronizálhatja mobil Coinomi pénztárcáját az asztali számítógéppel. Kövesse nyomon az összes tranzakciót a számítógép képernyőjén. Az alkalmazás három fő operációs rendszerhez érhető el – Windows, macOS és Linux.

coinomi pénztárca asztali

Kivonulás

Kivonulás egy megbízható mobil és asztali pénztárca, amely nemcsak sima és okos dizájnt nyújt, hanem külön 24/7 támogatást, élő diagramokat kínál a kedvenc pénznemek nyomon követéséhez, és magas szintű kriptovaluta biztonságot nyújt.

exodus mobile

Az LTC tárolása az Exodusban azt jelenti, hogy bárhol kezelheti eszközeit – a projekt mögött álló csapat folyamatosan frissíti a digitális pénztárcát a sebezhetőségek kiküszöbölése érdekében. A pénztárca kompatibilis a Trezor hardvertárcával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az LTC kriptovaluta kezelését.

Erősen ajánlott az Exodus asztali verziójának használata, ha PC-n dolgozik. A pénztárca intuitív felületet és több oktatóanyagot kínál a pénztárca beállításához. Még akkor is, ha soha nem valódi kriptovaluta tőzsdén kereskedik, az Exodus segít az LTC és más kriptók cseréjében, mindössze néhány kattintással. Az asztali alkalmazás következő kiadása 2020. július 2-án várható. Windows, macOS és Linux rendszereken érhető el.

exodus litecoin

A legjobb Litecoin (LTC) internetes pénztárcák

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az internetes pénztárcákat kényelmes, de kevésbé biztonságos módnak tekintik a kriptopénz tárolására. Az online pénztárcákat könnyebb megsérteni és feltörni.

LiteVault

A név szerint, LiteVault célja a boltozat biztonságának és az online digitális pénztárca hatékonyságának növelése.

A LiteVault nem tárolja a magánkulcsait, ami azt jelenti, hogy a platform nem tud hozzáférni az Ön pénzéhez. A projekt nyílt forráskódú, így bárki, aki meg akarja vizsgálni a kódsorokat, megteheti ezt a GitHubon.

litevault

Az LTC internetes pénztárca használatakor a felhasználóknak nem kell letölteniük a teljes Litecoin blokkláncot, ezzel csökkentve a pénztárca teljes beállításának idejét (jelenleg kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe)..

A legjobb Litecoin (LTC) hardvertárcák

A Ledger Nano és a Trezor közötti véget nem érő küzdelem valóban látványos, és mindkét társaságot gyorsan előrelépésre készteti. Annak érdekében, hogy minél több felhasználót vonzzon, a Trezor és a Ledger Nano keményen dolgozik azon, hogy a legjobb hardvereszközök a Litecoin (LTC) és több száz más kriptovaluta tárolására szolgálhassanak..

Ledger Nano vs. Trezor – Hardver pénztárcák összehasonlítása

Ledger Nano X / S

A Ledger Nano folyamatosan részt vesz cikkjeinkben. Magas szintű biztonságot, több mint 1000 digitális eszköz tárolásának lehetőségét és a kriptovaluta-tárolás kompakt módját kínáló Ledger Nano X / S 2020-ban kötelező eszköz.

főkönyv nano

Mindkét Ledger Nano X és Ledger Nano S modell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az LTC-t biztonságosan és stílusosan tárolják. Bónuszként a Litecoin (LTC) egyike a Ledger Live által támogatott 26 kriptopénznek. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a zökkenőmentes kriptopénz-vásárlást, a kriptopénz-kitettséget és még sok minden mást. Kezelje LTC-jét, miközben megbizonyosodik a biztonságáról.

Trezor

Egy másik biztonságos hely a kriptovaluta tárolására általában, és különösen a Litecoin (LTC) számára a Trezor. Egy kis hordozható eszköz intuitív kialakítást és rendkívül biztonságos módon tárolja az LTC-t.

trezor pénztárca

A Trezor engedélyezi az offline biztonsági mentési funkciót, vagyis az eszköz elvesztése esetén visszaszerezheti hozzáférését pénzeszközeihez. Amikor először állítja be, a pénztárca létrehozza személyes 12–24 szóig tartó helyreállítási magját. Ez a digitális pénztárca tökéletesen működik a kezdő kriptográfusok számára, és azok számára, akik teljesen biztosak akarnak lenni érméik biztonságában.

A legjobb Litecoin (LTC) papír pénztárcák

Nemrégiben elmagyaráztuk a papírtárcák működésének módját a BTC és a BCH esetében. De valljuk be, soha nem késő frissíteni az emléket.

A kriptovaluta papír pénztárca egy darab papír, amelyre nyilvános / privát / QR kódot nyomtattak. Meglepő módon ez az egyik legbiztonságosabb lehetőség bármely digitális eszköz tárolására, beleértve a Litecoin (LTC) szolgáltatást is. A kriptovalutát offline módon tárolja (hűtőtároló), így a pénztárcát szinte lehetetlen feltörni (hacsak nem szándékosan veszélyezteti).

A papír pénztárcát azonban úgy kell kezelni, mint a legkedvesebb dolgot, ami valójában. Miután megrongálódott / darabokra szakadt / … nem fogja tudni helyreállítani az alapjaihoz való hozzáférést. Erősen ajánlott a pénztárcáját laminálni, és biztonságos és száraz helyen tárolni.

Litecoin papír pénztárca

A Litecoin (LTC) papírtárca beállítása?

Függetlenül attól a kriptovalutától, amelynek papírpénztárcát szeretne létrehozni, a biztonsági szabályok a következők:

  • Ellenőrizze készülékét víruskereső szoftverrel. Győződjön meg arról, hogy számítógépén / mobileszközén nincsenek rosszindulatú programok;
  • Töltse le a papír pénztárca generátort, és ismételje meg az 1. lépést;
  • A generátor letöltésekor kapcsolja ki az internetkapcsolatot;
  • Generáljon LTC papír pénztárcát, írja le vagy nyomtassa ki a nyilvános és a magánkulcsokat;
  • Törölje a legutóbbi böngésző pénzét, és még egyszer ellenőrizze készülékét víruskereső szoftverrel;
  • Itt van egy papír pénztárca, amely hideg / offline módon tárolja az LTC-alapokat.

A Litecoin papírtárca előállításának legjobb szolgáltatásai a következők:

Liteaddress.org, WalletGenerator.

A lényeg

Szeretettel emlékeztetünk arra, hogy mielőtt az LTC-t vagy más pénzeszközöket bármilyen digitális pénztárcához bízná, ne felejtsen el saját kutatást végezni. A fent gyűjtött összes LTC pénztárca tisztességes hírnévvel rendelkezik és hibátlan szolgáltatást nyújt. Reméljük, hogy olvasóink megtalálják a tökéletes digitális pénztárcát az LTC tárolására 2020-ban, mivel úgy tűnik, hogy a Litecoin célja pozícióinak megerősítése.

Az LTC több tőzsdei platformon szerezhető be, beleértve a Binance-t, a HitBTC-t stb. De mi lehet jobb, mint ha Litecoin-t azonnal vásárol hitelkártyával (Visa, Mastercard), banki átutalással vagy ApplePay-vel? Itt, a Changellynél gyorsan kicserélheti az LTC-t több mint 160 kriptovalutára, vagy egyszerűen megvásárolhatja a Litecoin-t a fenti fizetési lehetőségekkel.

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-csere szolgáltatás, amely közvetítőként működik a kriptográfiai tőzsdék és a felhasználók között, ez utóbbiaknak lehetőséget biztosítva több mint 160 kriptovaluta cseréjére a legjobb piaci árfolyamon. A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden olyan kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új csereprogramokat kíván megvalósítani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me