Airdrop-ul Cryptocurrencies este o distribuție gratuită de jetoane de către un anumit proiect blockchain. „Airdrop” înseamnă căderea încărcăturii dintr-un avion (echipament, alimente) sau aterizarea aeriană. Este mai probabil să fie implicat în sfera criptografică în primul sens: blockchain proiectează „descărcare” de marfă sub forma jetoanelor lor.

Cel mai adesea, airdrops organizează proiecte de dragul PR și promovării mărcii. Startup-urile pot atrage astfel investitori, pot atrage clienți potențiali, oferindu-și să-și folosească serviciile sau pur și simplu să spună comunității cripto despre existența lor pentru a atrage acei utilizatori care vor fi interesați și utili în proiect.

Cum să obțineți monede gratuite prin airdrop? Care sunt cele mai interesante picături de aer care s-au întâmplat? De unde să obțineți informații despre viitoarea distribuție gratuită de jetoane? Rămâneți la curent și explorați lumea gură de aer cu Changelly!

Airdrop Basics

Airdrop este o distribuție unică a monedelor către acei membri ai comunității cripto care efectuează acțiuni specifice sau îndeplinesc anumite criterii. De exemplu, dezvoltatorii pot trimite monede de proiect celor care repostează de pe paginile lor oficiale de pe rețelele de socializare sau dețin o anumită criptomonedă. În schimb, cei care doresc să primească criptocurrency gratuit devin un mijloc de distribuire instantanee a informațiilor prin rețea.

Airdrop este foarte asemănător cu campaniile de recompense care sunt lansate în timpul ICO al diferitelor proiecte. Cu toate acestea, recompensele au ca scop promovarea unui eveniment de strângere de fonduri, în timp ce obiectivul final al unui airdrop este de a face publicitate unei anumite monede, care face parte dintr-un nou proiect, platformă sau aplicație..

Există mai multe tipuri de airdrop, de care puteți beneficia:

 • Airdrop automat. Deținătorii de criptomonede specifice primesc monede noi care apar ca urmare a rețelelor hard fork. Condiția principală pentru obținerea unor astfel de monede este prezența unui portofel care acceptă monede noi. De exemplu, deținătorii de Bitcoin au primit automat criptocurrency Bitcoin Cash ca urmare a forței hard a rețelei Bitcoin.
 • Airdrop stimulativ este o recompensă pentru anumite acțiuni care ajută la diseminarea informațiilor despre proiect. Astfel de acțiuni pot fi publicitare
 • pe rețelele sociale sau pe forumul BitcoinTalk;
 • publicarea articolelor pe bloguri și resurse de știri;
 • lista de e-mail-uri;
 • crearea de grupuri pe rețelele sociale.
 • Există, de asemenea, forme de airdrop, pentru care trebuie aveți o anumită cantitate dintr-o anumită criptomonedă în portofel. De exemplu, cei care doreau să obțină Stellar prin airdrop au trebuit să confirme că au o anumită cantitate de bitcoin. În plus, deținătorii de criptomonede NEO ar putea primi Ontology Token.
 • https://youtu.be/ZqaF8bAbS7c

  Există modalități alternative de a obține monede gratuite. Am scris recent despre Tokenul de atenție de bază (BAT) și browserul Brave, care au o altă idee pentru recompensarea utilizatorului. Puteți obține jetoane gratuite pentru utilizarea browserului Brave și vizionarea publicității native. Monedele pot fi donate utilizatorilor Twitter sau utilizate în cadrul sistemului.

  De asemenea, puteți obține jetoane proaspăt dezvoltate cu Binance Launchpad. Obțineți 500 BNB (binance native token) pentru a participa la loterie. Proprietarii Binance Coin (BNB) pot avea cinci bilete de loterie, în funcție de soldul BNB, timp de 20 de zile înainte de începerea vânzării de jetoane.

  Cele mai faimoase Airdrops

  Airdrops există de foarte mult timp, începând cu primele criptomonede. Când Bitcoin Cash s-a despărțit de rețeaua Bitcoin, atunci toți cei care aveau propriul portofel au primit atâtea monede Bitcoin Cash cât au avut bitcoin (adică 1 BCH pentru 1 BTC). Acesta este un exemplu de airdrop după o furculiță tare. Care sunt cele mai faimoase gură de aer? Să vedem.

  Auroracoin pentru islandezi

  sigla auroracoin

  La 25 martie 2014, a început cel mai neobișnuit experiment privind „stimularea financiară” a economiei unei anumite țări. Ca parte a operațiunii Airdrop, fiecare cetățean al Islandei ar putea primi 31,8 monede AUR și ar putea face tot ce vor cu ei. A fost primul airdrop.

  În a doua etapă (alte patru luni) monedele nerevendicate au fost împărțite între 330 de mii de locuitori. A treia etapă, pentru încă patru luni, împărțirea monedelor în conformitate cu același algoritm. În etapa finală, monedele nerevendicate din prima jumătate sunt distruse. Restul de 50% vor fi distribuiți în scopuri caritabile sau în alte scopuri, așa cum decid cetățenii înșiși într-un vot democratic.

  Everipedia Airdrop

  12 iulie 2018, toți deținătorii EOS care au înregistrat adresa Ethereum au primit jetoane IQ, native Everipedia jetoane pentru utilizare în platformă. Utilizatorii au primit 5,1 IQ pentru fiecare monedă EOS din portofele lor.

  BTT Airdrop

  Airdrop BTT

  În 2019, s-a întâmplat lansarea jetonului BitTorrent (BTT). Moneda a fost oferită deținătorilor al TRON (TRX) în raportul 1TRX pentru 0,11 BTT. Numai utilizatorii care au stocat mai mult de 100TRX au putut primi fonduri pentru airdrop.

  Stellar împarte 125 de milioane de dolari în jetoane XLM

  Toți proprietarii de portofel Blockchain ar putea participa la airdrop. Oferirea a fost rezultatul unui parteneriat între Stellar și Blockchain. CEO-ul Block Smith, Peter Smith, a menționat că Stellar a fost ales deoarece proiectul a fost „construit pentru scalabilitate și are un ecosistem în evoluție”. Airdrop le-a permis utilizatorilor să testeze utilizarea jetoanelor XLM în portofelul lor Blockchain.

  Cum să ia parte la un Airdrop?

  Dacă nu aveți bani pentru a cumpăra active criptografice de vârf sau pentru a cumpăra valute virtuale promițătoare, bine, sau dacă doriți doar să obțineți criptare gratuită care poate afișa x2, x3 sau mai mult, atunci pentru a obține monede sau jetoane cu adevărat promițătoare , trebuie să alegeți proiectele mai detaliat.

  Valoarea unui activ care este distribuit ca parte a unei campanii de zbor aerian poate varia, în funcție de numărul total de monede emise, de prețul inițial, de procentul de criptomonedă alocat Airdrop și de dorința dezvoltatorilor și a managementului de proiect de a distribui activul în general gratuit.

  Chiar dacă fiecare proiect are propriile condiții pentru distribuirea monedelor printr-un airdrop, în majoritatea cazurilor, acesta este un proces relativ simplu. Pentru a participa la campanii aeriene, veți avea nevoie de:

  • Portofel activ pentru criptomonede adecvat criptomonedei distribuite;
  • Cont Telegram din care va trebui să vă abonați la canalul proiectului (dacă este necesar, precum și pagini de pe twitter, facebook sau orice alte rețele sociale specificate în condițiile de zbor);
  • Cont BitcoinTalk Forum,
  • Adresă de e-mail: este recomandabil să utilizați una nouă sau una nouă la care schimburile și portofelele nu sunt legate.

  Cum să obțineți informații despre Airdrops viitoare?

  Există mai multe moduri de a fi conștienți de distribuirea gratuită a jetonelor viitoare în 2019. Proiectele o anunță în rețelele lor sociale sau pe forumul Bitcointalk, Reddit, Quora. Cu toate acestea, cel mai convenabil mod este să urmăriți conturile care urmăresc toate zborurile și să actualizați informațiile. Iată o listă cu mai multe conturi de pe Twitter și site-uri web dedicate, care prezintă cele mai recente monede de tip airdrop.

  Puteți primi alerte despre noi airdrops urmând pur și simplu rețelele sociale ale site-urilor web. De exemplu, puteți seta fișierul airdrops.io alertă urmărindu-le Stare de nervozitate, Canal Telegram, și pagina de Facebook. De asemenea, vă puteți abona la un newsletter prin e-mail Aici.

  Cele mai bune platforme Airdrop

  Platformă Notificare utilizator Complexitate de utilizare Abonament prin e-mail Suplimentar
  99airdrops da Uşor da
  Alertă Airdrop Prin plase sociale Uşor da
  Monedă Airdrop Nu Uşor Nu Articole educaționale
  Airdrop Bob Prin plase sociale Mijloc Nu
  Airdrop Scouter Nu Uşor da
  Airdrops.Live De Telegram Uşor Nu

  Airdrop & Bounty: Care este diferența?

  Opțiunea de stimulare a aerului este adesea confundată cu campaniile de recompense. Această implementare a airdrop-ului are unele asemănări cu recompensa, dar, în cele din urmă, există diferite moduri de a câștiga bani din mai multe motive:

  • Airdrop este mai simplu decât recompensa și are mai puține cerințe. Recompensa necesită abilități speciale, de exemplu, în domeniul programării, proiectării, abilităților lingvistice. Dezvoltatorii de recompense caută oameni competenți; dezvoltatorii, care organizează airdrop, nu prezintă cerințe speciale. Campaniile de recompense din rețelele și forumurile sociale necesită participantului nu numai un număr mare de abonați, ci și o anumită alfabetizare și înțelegere a elementelor de bază ale marketingului. Airdrop nu are toate acestea: acest fenomen implică acțiuni simple monotone care nu necesită muncă creativă.
  • Airdrop este mai ușor de implementat. Înregistrarea într-o campanie de recompense poate fi lungă. Adesea trebuie să aștepți o recompensă câteva săptămâni sau chiar mai mult. Înregistrarea în airdrop nu poate fi necesară, iar monedele vin în cont mult mai repede. Cu toate acestea, uneori, airdrop-ul trebuie să aștepte mult timp pentru a recompensa, dar acest lucru se datorează de obicei incompetenței dezvoltatorilor și nu cu caracteristicile airdrop-ului.
  • Suma recompensei într-un salt este mult mai mică decât în ​​recompensă. La diferite forumuri, utilizatorii au încercat să calculeze diferența și au ajuns la concluzia că, atunci când participă la mai multe proiecte în același timp, aceasta variază de la zece la douăzeci. Aceasta este o informație extrem de inexactă, dar faptul că premiile pentru aerodrom sunt de câteva ori mai mici decât premiile pentru recompense este un fapt. Pe de altă parte, este adesea necesar un efort de zece ori mai puțin.

  Cum să nu dai peste escroci?

  Drop-escrocheriile sunt fundamental diferite de distribuțiile de calitate, deoarece nu există nici o bază tehnologică prescrisă clară, nici o echipă transparentă, nici o strategie inteligibilă pentru utilizarea unei monede sau a unui simbol în ecosistemul proiectului.

  Există câteva moduri în care escrocii pot beneficia de falsuri de aer. Ei pot fura totul de la tine: de la informații private la toate bunurile tale. Să sortăm toate tipurile de proiecte de înșelătorie.

  1. „Completați cheia dvs. privată”. Da, l-ai citit corect. Unii „dezvoltatori” cer să umple golul cu cheia privată a portofelului. Aceștia pot scrie o notă precum „Vă vom păstra cheia privată în siguranță și nu o vom transfera nicăieri”. Bla-bla-bla. NU oferiți NICIODATĂ cheia dvs. privată nimănui, deoarece este bunul dvs..
  2. Urmărirea informațiilor. Unii dintre așa-numiții dezvoltatori își propun să obțină informațiile dvs. personale. Poate fi e-mail, rețele sociale, adresa portofelului etc. Datele dvs. pot fi utilizate pentru distribuirea spamului sau pentru phishing. Cu toate acestea, airdrop poate fi utilizat de proiectele criptografice pentru a identifica aderenții critici ai produsului. În schimbul unor jetoane gratuite, utilizatorii pot completa formulare online care conțin informații valoroase care pot fi utilizate pentru a dezvolta strategii de marketing direcționate. Astfel de informații personale pot fi utilizate în mod repetat și în mod repetat, pentru o comunicare ulterioară cu potențialii clienți și utilizatori obișnuiți, precum și cu liderii de opinie.
  3. Înregistrare falsă. Puteți crede că vă înscrieți pentru un zbor aerian, dar, de fapt, informațiile dvs. merg la sursa de recomandare. Nu vă face rău, ci vă pierdeți timpul.

  Aici sunt câteva sfaturi pentru evitarea escrocheriei site-uri web:

  • Verificați site-ul oficial al criptomonedei într-o sursă fiabilă și comparați-vă cu adresa zborului propus. Cel mai adesea, atacatorii copiază în întregime designul site-ului oficial, iar în bara de adrese schimbă imperceptibil câteva caractere.
  • Criptomoneda trebuie să fie listată pe CoinMarketCap sursă.
  • Nu faceți donații pentru a participa la zborul aerian. Este 100% fals.
  • Verificați ortografia și punctuația. Un dezvoltator care se respectă nu va trimite un text cu greșeli.

  Airdrop Summary

  Distribuirea gratuită a jetoanelor este considerată una dintre cele mai bune modalități de a atrage atenția asupra unui nou proiect. Monedele pot fi predate după furcă, caz în care sunt transferate în conturile utilizatorilor care au deja o criptomonedă a rețelei principale.

  În funcție de jetoanele distribuite, este posibil să aveți nevoie de un portofel sigur. Dacă oferiți jetoane care sunt incompatibile cu ERC-20, atunci vor exista informații despre portofelul necesar pentru aceasta. Airdrop nu este o modalitate de a câștiga bani rapidi și mari, dar este o oportunitate de a vă familiariza cu lumea criptomonedelor. Uneori, monedele încep să crească în preț, pe măsură ce platforma câștigă popularitate. În acest caz, după un an, sau poate mai mult, jetoanele primite pot aduce venituri bune.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me