Ce este criptomoneda FTX Token (FTT)?

Jetonul FTT devine din ce în ce mai popular în rândul utilizatorilor și investitorilor de cripto. La începutul anului, prețul monedei a început să crească treptat. Care este motivul modificărilor pozitive ale prețului monedei FTT? Care sunt perspectivele monedei FTT? Să aflăm în articol.

FTT Token Origin

FTX este o bursă de instrumente financiare derivate în criptomonede specializată în tranzacționare fără prescripție medicală (OTC) și care oferă contracte futures și token-uri cu pârghie.

Lansat în aprilie 2019, FTX este deținut de FTX Trading LTD, constituită în Antigua și Barbuda. Este susținut de Alameda Research, o companie comercială și furnizor de lichidități în criptomonedă, cu active de aproape 100 de milioane de dolari și tranzacționând până la 1 miliard de dolari pe zi (aproximativ 5% din volumul global).

Echipa FTT provine de la companii din Wall Street precum Jane Street, Optiver, Facebook, Google. Scopul lor este de a deveni la fel de profitabili ca giganții Bitmex și OKEx într-un an.

Tranzacționare OTC

În 2018, echipa FTX a lansat un sistem automatizat de RFQ OTC. Portalul FTX OTC permite utilizatorilor să primească citate criptate pe peste 20 de monede instantaneu și să le tranzacționeze 24/7. Deoarece au reușit să ofere unele dintre cele mai strânse spread-uri cu o decontare rapidă și fără comisioane, și-au mărit imediat volumul la 30 de milioane de dolari pe zi fără infuzii masive de marketing. Au devenit o sursă de lichiditate pentru birourile și schimburile OTC bine cunoscute. Echipa FTX a construit, de asemenea, un sistem de decontare și un portal de clasă mondială, cu o interfață UI și API intuitive.

FTT este simbolul utilitarului ecosistemului FTX. Titularii FTT primesc o mulțime de avantaje, inclusiv:

  1. Cumpărarea săptămânală și arderea taxelor
  2. Taxe de tranzacționare FTX mai mici
  3. Reduceri OTC
  4. Garanție pentru tranzacționarea la termen
  5. Câștiguri socializate din fondul de asigurări

Notă: Nu există taxe pentru tranzacționarea sau conversia OTC în portofelele utilizatorilor; toate costurile sunt incluse în prețul cotat de utilizatori.

FTX Futures

FTX dispune de contracte futures trimestriale și perpetue pe criptomonedele esențiale, inclusiv USDT, BNB și LEO.

Motorul de lichidare FTX și sistemul furnizor de lichiditate backstop oferă o soluție în trei pași pentru a gestiona apelurile de marjă, prevenind reculele.

Taxe FTX Futures

FTX are o structură de comisioane pe niveluri pentru toate piețele futures și spot, după cum urmează:

taxe ftx

Nu există taxe pentru decontarea la termen. Jetoanele cu pârghie au comisioane de creație și răscumpărare de 0,10% și comisioane zilnice de gestionare de 0,03%.

Utilizarea efectului de levier de 50x crește comisioanele de tranzacționare cu 0,02%, iar comisioanele de tranzacționare de 100x sau mai mari crește cu 0,03%, care se plătește fondului de asigurare. Nu există taxe de depunere și retragere.

MUTARE-Contracte

FTX și-a lansat primele contracte MOVE din industrie. Acestea sunt contracte futures care expiră la suma brută pe care BTC o mută într-o perioadă de timp, permițând utilizatorilor să tranzacționeze suma pe care o va muta bitcoin fără a fi nevoie să știe direcția.

Notă: Taxele pentru contracte depind de prețul indicelui de bază, nu de prețul contractului de mutare.

Jeton FTX

Jetoanele FTX cu levier sunt jetoane ERC20 și BEP2 care conțin deja algoritmul de levier. Aceste jetoane permit traderilor să ocupe poziții scurte sau cu efect de levier fără tranzacționare în marjă. Jetoanele cu levier sunt jetoane ERC-20 și pot enumera pe orice schimb la fața locului.

Motive pentru utilizarea jetoanelor cu pârghie:

1. Gestionarea riscului. Jetoanele cu levier reinvestesc automat profiturile în activul suport și reduc riscurile în caz de pierdere de bani.

2. Gestionarea marjei. Puteți cumpăra jetoane cu pârghie, cum ar fi jetoane ERC20 obișnuite, pe o piață spot.

3. Jetoanele cu levier sunt jetoane ERC20, astfel încât proprietarii să le poată retrage din conturi, spre deosebire de pozițiile de marjă.

Jetonul FTX (FTT) este simbolul utilitar al schimbului de ecosisteme native, care rulează pe partea superioară a rețelei Ethereum.

grafic de token ftxDiagrama FTX Token de la coinmarketcap

Lansat în 2019 pentru schimbul de instrumente derivate în criptomonede FTX, FTX (FTT) Token este un jeton ERC-20, guvernat de FTX Trading.

FTT a început să tranzacționeze la bursă pe 1 august 2019 și a strâns 8 milioane de dolari în valoare de capital de risc semințe până la 6 august 2019.

Proprietarii de jetoane FTX se pot aștepta să primească beneficii legate de schimb, inclusiv comisioane de tranzacționare mai mici, reduceri de tranzacționare OTC și utilizarea FTT pentru garanții în tranzacționarea la termen..

Informații FTX

Reducere pentru titularii FTT

onorarii titularilor de ftt

Deținerile FTT nu pot scădea taxele pentru participanți sub 0,015%.

FTX Token (FTT) nu este disponibil în Statele Unite sau în alte jurisdicții interzise. Dacă vă aflați în, este încorporat sau stabilit în alt mod sau rezidenți în Statele Unite ale Americii, nu aveți permisiunea de a efectua tranzacții în TTF.

De unde să cumpărați jeton FTX (FTT)

Pe 29 iulie 2019, FTX a listat piețele standard FTT / USD, FTT / USDT și FTT / BTC, care pot fi tranzacționate liber. FTT a listat, de asemenea, pe următoarele schimburi:

schimb valutar BTC USD USDT HT
FTX
Binance
BitMax
CoinEx
Huobi
Bitfinex

Unde se stochează FTX Token (FTT)

Puteți stoca jetoanele FTX în orice portofel criptografic compatibil Ethereum și ERC-20. Puteți găsi cel mai potrivit portofel în lista noastră cu cele mai bune portofele Ethereum.  

Concluzie

Jetonul FTX (FTT) conține diverse caracteristici unice care îl diferențiază de concurenți. Experiența de lucru extinsă a echipei FTX (FTT) cu companii din Wall Street și giganți tehnologici precum Jane Street, Optiver, Facebook și Google, precum și capacitatea platformei de a intra imediat pe o piață aglomerată ca unul dintre lideri, demonstrează potențialul său semnificativ pentru o creștere impresionantă.

Declinare de responsabilitate: Acest articol despre FTX Token (FTT) nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map