Pe măsură ce lumea noastră devine din ce în ce mai digitală, criptomonedele se schimbă odată cu aceasta. Cripte noi apar în fiecare zi, cu noi caracteristici și oportunități interesante. Rețeaua Pi este o astfel de monedă, reprezentând un nou tip de monede digitale accesibile pentru oamenii obișnuiți. Acum, oricine are un smartphone poate extrage cripto-ul PI.

Lansată în 2019 de trei absolvenți de la Stanford, criptomoneda PI a câștigat rapid popularitate în rândul utilizatorilor. Atât de mult, încât există predicții profesionale despre prețul său sunt deja postate. Ce este criptocurrency Pi Network (PI)? Cum să obțin PI? Aflați totul despre acest lucru în noul nostru articol.

Principiile principale ale rețelei Pi (PI)

Versiunea beta Pi Network a fost lansată pe 14.03.19 de către trei doctoranzi Stanford și absolvenți:

  • Dr. Nicolas Kokkalis, șef tehnologii;
  • Dr. Chengdiao Fan, șef de produs;
  • Vincent McPhillip, șef al comunității.

Rețeaua Pi permite utilizatorilor să câștige criptocurrency PI de pe orice dispozitiv mobil. Acesta este rezultatul evoluției criptomonedelor în general. Bitcoin începe să devină de modă veche, deoarece necesită multă energie electrică, în timp ce monedele PI sunt complet ecologice. Rețeaua Pi utilizează algoritmul Proof-of-Work fără costurile ridicate de energie electrică.

Există trei pași de dezvoltare a rețelei Pi:

Etapa 1. Proiectare și distribuție de jetoane

Serverul Pi acționează ca o macara care emulează comportamentul unui sistem descentralizat, deoarece va funcționa după funcționarea sa. În această fază, îmbunătățirile în experiența și comportamentul utilizatorului sunt posibile și relativ ușor de realizat în comparație cu faza stabilă a rețelei principale. Toate monedele pentru utilizatori vor fi transferate în rețeaua live după lansare.

Cu alte cuvinte, rețeaua live se va pre-monta în geneza sa pentru a bloca toate soldurile deținătorilor de cont create în timpul fazei 1 și va continua să funcționeze în același mod ca sistemul complet descentralizat. Pi nu este afișat pe schimburi în această etapă și este imposibil să cumpărați Pi cu orice altă monedă.

Etapa 2. Rețea de testare

Înainte de a porni rețeaua principală, software-ul gazdă va fi implementat în rețeaua de testare. Rețeaua de testare utilizează exact același program de încredere ca rețeaua principală. Echipa de bază Pi va găzdui mai multe noduri în rețeaua de testare, dar va încuraja mai mulți pionieri să își lanseze propriile noduri în rețeaua de testare. De fapt, pentru ca orice nod să se alăture rețelei principale, li se recomandă să înceapă cu rețeaua de testare. Rețeaua de testare va fi rulată paralel cu emulatorul Pi în prima etapă și periodic. De exemplu, rezultatele ambelor sisteme vor fi comparate zilnic pentru a prinde golurile și ratările rețelei de testare. Acesta va permite dezvoltatorilor Pi să propună și să implementeze corecții. După o lansare paralelă aprofundată a ambelor sisteme, testnet va ajunge la o stare în care rezultatele sale vor fi în concordanță cu emulatorul. Când comunitatea va fi gata, Pi va trece la pasul următor.

Etapa 3. Rețeaua principală

Când comunitatea consideră că software-ul este pregătit pentru producție și a fost testat temeinic pe rețeaua de testare, va fi lansată rețeaua principală oficială din rețeaua Pi. Un detaliu important este că în timpul tranziției la principalul lucru, nu vor fi restricționate doar conturile confirmate că aparțin unor persoane reale.

După aceea, macaraua și emulatorul de rețea Pi fază 1 vor fi închise, iar sistemul va continua să funcționeze independent pentru totdeauna. Actualizările viitoare ale protocolului vor fi prezentate de comunitatea Pi și de echipa centrală Pi și vor fi propuse de comitet. Implementarea și implementarea lor vor depinde de nodurile care actualizează software-ul de minerit, ca și alte blockchains.

Nicio autoritate centrală nu va controla moneda și va fi complet descentralizată. Rămășițele utilizatorilor falși sau duplicat vor fi aruncate. Aceasta este faza în care Pi poate fi conectat la centrale.

Cum să minezi criptomoneda PI?

Este la fel de ușor și intuitiv ca și utilizarea aplicației Changelly. Pentru a vă conecta la rețea, este suficient să aveți un dispozitiv mobil bazat pe iOS sau Android. Apoi, urmați aceste instrucțiuni simple:

  • Accesați App Store sau Google Play, în funcție de tipul sistemului de operare.
  • Tastați Pi Network în spațiul de căutare.
  • Descărcați aplicația de pe smartphone și deschideți-o.
  • Specificați metoda de înregistrare: Facebook sau numărul de telefon. Vă recomandăm a doua opțiune, deoarece este mult mai sigură.
  • Completați țara de reședință și numărul de telefon.
  • Completați prenumele, prenumele și porecla.

După înregistrare, fiecare utilizator primește 1 Pi per cont. Sistemul oferă următoarele ranguri:

Pionier este clasamentul entry-level pentru toți utilizatorii. Mărimea producției este de 0,39 π / h. Puteți să-l măriți la 0,49 π / h dacă ați participat la programul de recomandare în timpul înregistrării;

Colaborator. Pentru a primi acest rang, extrageți criptomoneda timp de trei zile;

Ambasador. Un rang pentru utilizatorii care invită alți membri să se conecteze la rețeaua Pi.

Nodul. Membrii care au conectat echipamente suplimentare la rețea. Acest nivel este încă în curs de dezvoltare și va fi disponibil mai târziu.

Când deschideți aplicația, trebuie să apăsați butonul „al meu”. Nu este nevoie să păstrați aplicația deschisă, trebuie doar să activați butonul o dată în 24 de ore și veți primi monedele.

Unde se stochează PI Cryptocurrency

Portofelul este aplicația în care îți extragi monedele. În timpul fazei 3 a proiectului, veți avea, de asemenea, opțiunea de a prelua proprietatea deplină a cheilor private / publice.

Unde să tranzacționați criptomonede PI

Potrivit lui Coingecko, criptomoneda PI poate fi tranzacționată pe anumite burse. Puteți vedea disponibilitatea celor mai populare perechi în tabelul de mai jos.

BTC ETH USDT
Hotbit
Gate.io
Bittrex

rezumat

Până acum Pi Network este doar un experiment în domeniul mineritului mobil. Dacă echipa va continua să dezvolte proiectul, aplicația va deveni un adevărat fenomen în sfera criptografică. Rămâneți aproape!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me