Cardano este un blockchain descentralizat lansat în 2017 de Input Output Hong Kong (IOHK). Platforma rulează pe un algoritm Proof-of-Stake numit Ouroboros, care determină modul în care nodurile individuale ajung la consens pe întreaga rețea. Algoritmul este o parte importantă a infrastructurii care acceptă criptomoneda ADA și o face astfel încât ADA este considerat la fel de sigur ca Bitcoin.

Mai ești interesat? Iată un ghid despre cum să cumperi Cardano (ADA) cu numerar, card de credit sau alt cripto.

Mod rapid de a cumpăra ADA cu cardul de credit

Înainte de a cumpăra Cardano (ADA), vă rugăm să vă asigurați că ați creat un portofel pentru această criptomonedă. Dacă nu aveți portofele, puteți alege unul din lista noastră.

Puteți cumpăra ADA direct folosind un card bancar sau puteți cumpăra Tether sau Bitcoin și îl puteți schimba în ADA. Cardano poate fi cumpărat cu USD pe platforme de schimb, cum ar fi Kraken, Bittrex, EXMO și HitBTC. Perechea ADA / USDT este destul de populară, astfel încât puteți cumpăra cu ușurință Cardano cu Tether în aproape orice schimb.

Cum să cumpărați Cardano (ADA) pe un schimb de cripte

Puteți cumpăra Cardano (ADA) pentru Fiat pe Changelly în câteva clicuri folosind cardul dvs. de credit. Accesați această pagină, specificați suma de USD și ADA de care aveți nevoie și treceți la pasul următor. Introduceți adresa portofelului ADA, specificați detalii și informații personale, plătiți și ați terminat.

Cumpărați Cardano (ADA) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Unde pot cumpăra Cardano (ADA)?

În afară de schimbul instant Changelly, puteți cumpăra criptocurrency Cardano pe alte burse. Iată lista noastră cu cei mai lichizi furnizori de cardano.

# 1. Cumpărați Cardano (ADA) de pe Binance

Binance a fost lansat în 2017, totuși, într-un timp atât de scurt, acest schimb de criptocurrency bazat pe Shanghai a devenit una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare. Puteți cumpăra câteva zeci de criptomonede la Binance, inclusiv ADA, care este tranzacționată în perechi cu bitcoin și eter. Din păcate, nu puteți cumpăra Cardano pentru moneda Fiat pe Binance. Cu toate acestea, această platformă este destul de ușor de utilizat, iar taxele sunt mici.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Taxa de rețea
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / USDT, ADA / BTC.
 • Taxă de tranzacționare: Opțiune 0,1% sau 0,075% pentru titularul BNB

# 2. Cumpărați Cardano (ADA) de pe Bittrex

Bittrex este un schimb de criptomonede american care există din 2014 și tranzacționează o mulțime de valute. Pe Bittrex puteți cumpăra ADA pentru bitcoin și USDT. La fel ca în cazul Binance, nu îl puteți cumpăra cu bani fiduciari, deci dacă nu aveți BTC sau USDT, trebuie să cumpărați mai întâi una dintre aceste criptomonede (prin transfer bancar, card de credit etc.) și apoi să le schimbați la ADA pe Bittrex.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Taxa de rețea
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / USDT, ADA / BTC, ADA / USD, ADA / ETH
 • Taxă de tranzacționare: 0,25%

# 3. Cumpărați Cardano (ADA) pe Kraken

Kraken este unul dintre cele mai populare schimburi de criptomonede. Kraken oferă pârghie doar pentru câteva instrumente. Dimensiunea sa variază de la 1: 2 la 1: 5. Pentru tranzacționarea fără acoperire, se percepe o taxă cuprinsă între 0,01% și 0,02%, în funcție de instrument. Comisia este debitată la fiecare 4 ore.

În plus, se percepe un comision pentru licitare. Dimensiunea sa depinde de volumul tranzacționării din ultimele 30 de zile și de rolul în care jucați: de la 0% la 0,16% pentru producători și de la 0,1% la 0,26% pentru participanți. Această sumă de comision este medie pe piață.

Taxe
Depozit Retragere
Depozit EUR SEPA (gratuit) – numai în țările SEE Retragere EUR SEPA (0,09 EUR) – numai țările SEE
Depozit bancar în USD (5 USD) – numai în SUA Retragere bancară USD (5 USD) – numai în SUA
Depozit bancar EUR (10 EUR) – numai în afara SUA Retragere bancară EUR (60 EUR) – numai în afara SUA
Depozit bancar în USD (10 USD) – numai în afara SUA Retragere bancară USD (60 USD) – numai în afara SUA
Depozit bancar JPY (gratuit, depozit minim 5.000 ¥) – numai Japonia Retragere JPY Bank (20 ¥) – numai Japonia
Depozit de sârmă CAD (gratuit) Retragere CAD EFT (taxă de 10 USD, maxim 25K USD zilnic max) – numai Canada
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / XBT, ADA / EUR, ADA / USD, ADA / ETH
 • Taxă de tranzacționare: 0% – 0,26%

# 4. Cumpărați Cardano (ADA) de pe Gate.io

Gate.io este un schimb de criptomonede care funcționează pe piață începând cu toamna anului 2017. Bursa oferă clienților săi o selecție considerabilă de monede și se concentrează pe comercianții din țările anglofone și din Asia..

Site-ul nu funcționează cu Fiat. Depunerea și retragerea sunt disponibile exclusiv în echivalent criptomonedă.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Gratuit
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / BTC, ADA / USDT
 • Taxă de tranzacționare: 0,20%

# 5. Cumpărați Cardano (ADA) de pe Huobi Global

Huobi Cryptocurrency Exchange are sediul la Beijing și funcționează de aproape 5 ani, stabilindu-se ferm pe TOP-ul global al site-urilor de schimb valutar..

Schimbul de criptomonede Huobi poate să nu fie cel mai flexibil, dar este totuși unul dintre cele mai convenabile instrumente până în prezent. Statisticile arată că volumul tranzacțiilor pe această bursă este unul dintre cele mai mari din lume, ceea ce înseamnă că comenzile dvs. vor fi închise cât mai repede posibil. Schimbul oferă o interfață ușor de utilizat, aplicații mobile pentru toate platformele existente și suport API.

Cel mai slab punct al acestora sunt tranzacțiile valutare fiduciare, care sunt interzise periodic. Pe de altă parte, suportul pentru propriile jetoane și popularitatea lor ridicată sunt, de asemenea, un argument puternic pentru alegerea acestui schimb.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Gratuit
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / USDT
 • Taxă de tranzacționare: 0,2%

# 6. Cumpărați Cardano (ADA) de pe HitBTC

HitBTC Exchange este o platformă populară de tranzacționare cu criptomonede și token. Este înregistrată legal în Hong Kong și funcționează din 2013. Pe parcursul celor 5 ani de funcționare, bursa de criptomonede a intrat în top 10 în ceea ce privește volumul de tranzacționare.

Interfața site-ului nu este supraîncărcată cu elemente redundante. Terminalul de tranzacționare nu încetinește; mai multe tipuri de comenzi sunt disponibile pentru tranzacționare profesională. Este posibil să setați un stop loss. După înregistrare este disponibil un portofel pentru stocarea oricărei criptomonede sau jeton.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Taxele de retragere HitBTC sunt atât plate, cât și dinamice: ratele nu depind de suma de retragere, ci sunt ajustate automat la situația pieței
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / USD, ADA / BTC, ADA / ETH
 • Taxă de tranzacționare: Producător: -0,01% – 0,07%, beneficiar: 0,02% – 0,07%

# 7. Cumpărați Cardano (ADA) de pe EXMO

EXMO este un schimb internațional de criptomonede. EXMO este considerată una dintre cele mai bune platforme pentru lucrul cu Fiat; vă permite să efectuați operațiuni de tranzacționare cu dolarul american, euro, zlotul polonez, lira turcească.

Taxe
Depozit Retragere
Gratuit Criptomonede – gratuit
 • Perechi de tranzacționare disponibile: ADA / USD, ADA / BTC
 • Taxă de tranzacționare: 0,2%

Este sigur să cumpărați ADA cu numerar?

De fapt, nu puteți cumpăra criptomonedă Cardano cu numerar din cauza lipsei de bancomate pentru aceasta (cum ar fi bancomatele Bitcoin). Cu toate acestea, puteți cumpăra ADA cu monede fiat utilizând surse peer to peer precum LocalBitcoins, LocalCoinSwap și HodlHodl.com. Sursele vă oferă posibilitatea de a cumpăra Bitcoin cu PayPal (USD, EUR etc.) și apoi să îl schimbați pe criptocurrency Cardano pe una dintre platformele de schimb.

Dacă cumpărați sau vindeți ADA acum?

Am găsit o părere excelentă a unui utilizator Quora cu privire la cumpărarea sau vânzarea criptomonedei Cardano. Deci, iată câteva motive bune pentru a cumpăra Cardano:

 • Cardano este o investiție pe termen lung, deoarece nu a fost încă dezvoltată pe deplin și, pe măsură ce sunt introduse mai multe funcții pe platformă, este posibil ca prețul să crească.
 • Cardano învață din greșelile bitcoin și ethereum și, prin urmare, este scalabil. Echipa de dezvoltare s-a asigurat să cerceteze și să găsească o soluție pentru problema scalabilității înainte de a crea platforma.
 • Cardano este durabil. Este programat într-un mod care face posibilă actualizarea Cardano prin furci moi. Aceasta înseamnă că noile funcții vor fi adăugate chiar și după implementare.
 • Cardano urmărește integrarea Cross-Chain, ceea ce înseamnă că ADA va fi schimbabilă cu orice altă criptomonedă care acceptă protocolul Cardano fără utilizarea unui site de schimb de terți..
 • Cardano tocmai a trecut printr-o corecție, astfel încât să o puteți obține la o reducere comparativ cu începutul acestei săptămâni.

Motive pentru a nu cumpăra Cardano:

 • Toate aceste funcții nu au fost dezvoltate încă.
 • Este un proiect foarte ambițios – poate chiar prea ambițios, dar pentru a fi corect, echipa de dezvoltare este, de asemenea, una dintre cele mai strălucite.
 • Cardano concurează împotriva Ethereum și Neo, ambele fiind proiecte grozave.

rezumat

Managerii de proiect încearcă în mod activ să înceapă cooperarea cu companii mari, inclusiv Google. Moneda digitală poate interacționa cu toate proiectele blockchain. Creșterea valorii monedelor ADA se explică prin faptul că investitorii mari investesc destul de activ în valută străină. Dacă sunteți interesat de monedele ADA, puteți cumpăra criptocurrency Cardano de pe Changelly chiar acum.

Declinarea responsabilității: Acest

articolul nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare.

piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și arbitrar ocazional

mișcări. Orice investitor ar trebui să cerceteze

mai multe puncte de vedere și să fie familiarizați cu toate reglementările locale înainte

angajându-se la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me