Cum să extrag criptomoneda XYO

Când vorbim despre minerit, de obicei ne referim la platformele dvs. miniere care efectuează calcule dificile pentru a ajunge la blocul de premii. Cu toate acestea, XYO a redefinit mineritul, realizând un proces complet diferit. În timp ce rezultatul este același, este o gură de aer proaspăt pentru pasionații de blockchain, deschizând și mai multe posibilități pentru monede și jetoane viitoare..

Deoarece este o idee nouă, echipa Changelly a decis să scrie un ghid simplu despre cum să extrag XYO, permițând mai multor oameni să intre pe scenă. Deci, să ne reglăm și să începem!

Noțiuni de bază despre criptomonedă XYO

Criptomoneda XYO explicată

XYO este un jeton bazat pe ERC-20, fondat pe blockchain-ul Ethereum și care alimentează contracte inteligente XYO. A fost lansat pentru prima dată în 2017 și, de atunci, a devenit din ce în ce mai bun și mai interesant.

Deși funcționează pe aceleași principii ca Ethereum, iar sistemul de contracte inteligente este cam același, XYO a decis să schimbe modul în care funcționează sistemul din spatele exploatării miniere. Baza acestei schimbări este tehnologia geospațială. Este un set de date despre diferite locații din întreaga lume. Pot fi date absolut diferite, de la temperatură la cantitatea de oi pe kilometru pătrat. Și acele date trebuie transferate de la un dispozitiv la altul.

Există unele dificultăți în acest sens: trebuie colectat din locații specifice. Deci, pentru a extrage mai multe jetoane, va trebui să vizitați locurile în care pot fi colectate geodate.

Acest lucru va crește raritatea simbolului și va atrage mai mulți investitori și entuziaști cripto să participe. Și cu cât mai mulți oameni intră în blockchain, cu atât simbolul va fi mai valoros. Ca să nu mai vorbim că, cu o popularitate mai mare, ar putea exista și mai multe posibilități de utilizare a tehnologiei blockchain în lumea reală. Mai ales cu noua tehnologie geospațială. Deci, cum se aplică la extragerea simbolului XYO?

Cum funcționează XYO Mining

În timp ce procesul de exploatare este diferit pentru XYO, acesta funcționează foarte similar. Așa cum s-a menționat anterior, când exploatați XYO, instalația dvs. de exploatare funcționează martori legați în loc de calcule complexe pentru a obține premiul. Bound este martorul unui sistem de încredere care permite ca două noduri neafiliate să se detecteze și să se raporteze reciproc. Dacă aceste rapoarte sunt valabile, atunci ele demonstrează că ambele au fost în acest moment și în acest loc.

Aceste rapoarte sunt apoi arhivate pe al treilea nod, numit arhivar. Va păstra datele colectate în siguranță până când cel de-al patrulea nod, ghicitor, le găsește pentru partea interesată să le cumpere. Ei plătesc pentru aceasta în jetoane XYO, o parte din acestea fiind plătită nodurilor care au partajat datele.

Dacă aceleași date sunt partajate de mai multe noduri, plata respectivă este împărțită între fiecare nod asociat cu martorul legat. Aceste noduri sunt determinate de cheile de plată specifice pe care le dețin. Jetoanele XYO se bazează pe jetoane ERC-20, astfel încât să le puteți schimba pe multe schimburi.

Ce este Geomining

Geominerarea este o nouă modalitate de a extrage o monedă criptografică sau un jeton. Practic, reprezintă o aplicație blockchain complet nouă, bazată pe tehnologia geospațială. Pentru a obține datele necesare în acest fel, trebuie să le colectați într-un anumit loc. Datele pot fi de interes în această locație. Atâta timp cât există petreceri care ar dori să-l cumpere, veți primi jetoanele XYO, ceea ce face ca exploatarea să aibă succes.

Uneltele miniere necesare sunt, de asemenea, diferite. Pentru XYO, va trebui să aveți așa-numitul kit Geomining, care constă dintr-un computer și / sau balize Bluetooth care pot detecta balize similare în apropiere. Aceste informații sunt apoi colectate și, dacă kitul dvs. are acces la Internet, raportat. Dacă nu, va trebui să îl conectați mai târziu.

Cu toate acestea, cea mai mare diferență între mineritul obișnuit și Geomining este în componenta software. Deși, de obicei, instalația de exploatare minieră este cea care face greutăți mari, rezolvând sarcinile necesare, iar software-ul direcționează doar acele eforturi, este exact opusul în Geomining.

Deoarece nu necesită procese de calcul grele, cea mai mare parte a lucrării de aici este realizată de software. De fapt, majoritatea hardware-ului minier pentru Geomining acționează în principal ca un releu între software și blockchain. Aceasta înseamnă că puteți economisi o mulțime de bani, deoarece nu este nevoie să construiți o platformă minieră puternică.

Linia de fund

Geominerarea este un concept nou și interesant pentru lumea criptomonedelor. Nu numai că vă permite să câștigați jetoane fără a cheltui prea mulți bani pe platforma minieră și pe facturile de energie electrică, dar sprijină, de asemenea, minerii cripto pentru a ieși și a călători, ceea ce este, de asemenea, minunat..

Deși ar putea fi puțin cam aspru în acest moment, este doar o chestiune de timp înainte ca XYO să devină unul dintre elementele esențiale ale lumii criptografice și mai mulți oameni să înceapă să o extragă. Sau ar fi? Rămâneți la curent și aflați concepte miniere mai interesante!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map