Cum se cumpără criptomonedă Ripple (XRP)

Există dispute în desfășurare în jurul criptomonedei XRP a Ripple. Pe 23 decembrie 2020, Comisia pentru valori mobiliare din SUA a intentat un proces împotriva Ripple, CEO – Brad Garlinghouse și cofondator – Chris Larsen. Potrivit departamentului, compania vinde titluri neînregistrate sub formă de jetoane de șapte ani și a strâns 1,3 miliarde de dolari.

În legătură cu aceste evenimente, prețul tokenului a cedat unei puternice volatilități și chiar și-a pierdut locul al treilea în lista criptomonedelor de top în funcție de capitalizarea pieței. Acum valoarea criptomonedei se recuperează încet. Poate că este timpul să obțineți câteva monede XRP? Să vedem cum să facem acest lucru.

Ce este Ripple?

Ripple este un sistem global de valută încrucișată și plăți creat în 2012 de Ripple Labs. Principalul avantaj al rețelei este că permite transferuri reciproce oriunde în lume în doar câteva secunde.

Acest lucru face ca Ripple să fie o alegere foarte atractivă pentru băncile care se bazează pe un sistem de decontare în timp real. La sfârșitul anului 2017, s-a anunțat că gigantul financiar american American Express și grupul spaniol-britanic Santander treceau la protocolul Ripple pentru transferuri transatlantice. De asemenea, peste 75 de sisteme de plăți și 90 de bănci din întreaga lume folosesc acest protocol, inclusiv UniCredit și Standart Chartered.

Rețeaua este acceptată de 14 servere din întreaga lume; de aceea Ripple are transferuri atât de rapide. În schimb, Bitcoin depinde de mineri care ajută la depășirea încărcăturii grele. De aceea acest sistem este atât de atractiv pentru bănci.

Cu toate acestea, lucrurile sunt puțin tensionate chiar acum. În decembrie 2020, Comisia SUA pentru valori mobiliare (SEC) a intentat un proces împotriva Ripple. Agenția susține că compania californiană blockchain vinde titluri neînregistrate sub formă de jetoane XRP investitorilor de retail de șapte ani.

SEC îl acuză pe Ripple și pe doi directori pentru efectuarea ofertei de valori mobiliare neînregistrate de 1,3 miliarde de dolari https://t.co/3VP23RpSyV

– SEC_News (@SEC_News) 22 decembrie 2020

Acum, mai multe platforme de tranzacționare a criptomonedelor, inclusiv Coinbase și OKCoin, au suspendat tranzacțiile și depozitele cu XRP. Comunitatea continuă să monitorizeze procedurile legale legate de XRP și promite să recupereze activul imediat după soluționarea cazului.

De unde să cumpărați Ripple

Portofele Ripple

Unele depozite XRP au o funcție de cumpărare sau schimb încorporată. Puteți alege între portofele desktop, portofele online, portofele mobile sau portofele hardware pentru criptomonede. Toate acestea vor servi ca locație către care va fi trimis XRP pe care îl achiziționați. Apropo, am făcut o listă cu cele mai bune portofele XRP.

Portofele mobile

Dacă aveți un cont Binance, puteți descărca portofelul mobil din magazinul iOS / Android. Aceasta nu este singura modalitate de a vă stoca XRP.

  • Exarpy este un portofel de browser web care necesită 0,025 XRP pe tranzacție.
  • Plăți cu monede este un portofel de browser web care necesită o taxă de 0,5% fiat.

Hardware

Portofelele hardware precum Ledger Nano S acceptă XRP. Avantajul portofelelor hardware este că aveți control asupra accesului la cheile dvs. private, deoarece nu este găzduit online. Consultați cele mai bune portofele hardware disponibile pe piață.

Portofele pentru desktop

Există mai multe portofele disponibile pentru desktop, de exemplu:

Schimburi Ripple

Atunci când alegeți un site, ar trebui să acordați atenție următorilor indicatori:

  1. Reputatie. Alegeți proiecte care rulează de câțiva ani fără reclamații. Așadar, veți fi siguri că nu va trebui să faceți față fraudei. Asigurați-vă că site-ul web a fost deja depanat, astfel încât să nu existe riscul de erori de software. 
  2. Securitate. Aflați care sunt mijloacele de protecție pentru finanțele utilizatorilor.
  3. Metode de plata. Cu cât este mai largă alegerea sistemelor de plată acceptate pentru vânzare / cumpărare, cu atât sunt mai multe oportunități de gestionare flexibilă a fondurilor dvs.. 
  4. Comisioane. Încercați să găsiți cele mai convenabile taxe.

Nu în ultimul rând, ar trebui să vă uitați și la interfața cu utilizatorul și la ușurința de gestionare. Dacă intenționați să utilizați schimbul pentru o lungă perioadă de timp și în mod regulat, acest aspect va conta chiar.

Cum să cumperi Ripple

Am ales câteva modalități de a achiziționa criptocurrency XRP fără probleme. Mai mult, am menționat schimburile populare care vă pot interesa. Cu toate acestea, multe dintre ele au restricționat tranzacția XRP datorită anunțului SEC.

Changelly

Este foarte ușor să cumpărați criptomonedă XRP prin Changelly. În primul rând, puteți alege cea mai bună rată în acest moment din lista noastră: 

lista furnizorilor schimbători

După selectarea ofertei, faceți clic pe butonul „Cumpărați acum” și apoi introduceți adresa portofelului XRP. De asemenea, puteți adăuga o etichetă de destinație care indică beneficiarul sau destinația de plată pe această pagină. 

adresa portofelului xrp changelly

După ce umpleți aceste goluri, veți fi redirecționat către MoonPay (am ales-o pe aceasta ca fiind cea mai bună ofertă de pe piață). Pe pagina de procesare, trebuie să vă verificați adresa de e-mail și să furnizați câteva informații personale. Procesul KYC este o cheie pentru gestionarea legală a banilor. Așa vă protejăm de tranzacții ilegale și activități infracționale.

Procedura KYC include numele și prenumele dvs., data nașterii, adresa de facturare, fotografia documentului și selfie-ul. Este crucial să alegeți documentul și să încărcați o imagine a unui document deschis. Este important ca imaginea să fie luminoasă și clară și să fie vizibile toate colțurile documentului.

kyc changelly

Următorul pas – faceți un selfie. După confirmarea documentelor, trebuie să accesați pagina de plată. Durează câteva ore până când criptomoneda va fi creditată în portofelul dvs. de criptomonede.

Coinbase și Binance

Pe 19 ianuarie 2021, schimbul de criptomonede Coinbase a închis tranzacționarea cu token XRP pentru utilizatorii din toate regiunile pe care le deservesc.

Având în vedere acțiunea recentă a SEC împotriva Ripple, toate cărțile XRP au fost mutate doar pentru a limita, iar Coinbase intenționează să suspende complet tranzacționarea în XRP marți, 19 ianuarie 2021, la 10 AM PST. Ulterior, utilizatorii vor continua să păstreze accesul la fondurile lor XRP. https://t.co/izreZvgHNl

– Coinbase (@coinbase) 28 decembrie 2020

Pe 13 ianuarie 2021, bursa Bitcoin Binance a exclus tokenul Ripple (XRP) de pe listă. Tranzacționarea și depozitele sunt suspendate.

Bitstamp

Pe 8 ianuarie, cel mai vechi schimb criptografic european Bitstamp a închis posibilitatea de a tranzacționa jetoane XRP pentru utilizatorii americani.

Având în vedere recenta înregistrare a SEC, conform căreia XRP este o garanție, vom opri tranzacționarea și depozitele XRP pentru toți clienții SUA pe 8 ianuarie 2021. Alte țări nu sunt afectate. Citeste mai mult: https://t.co/RUGtkAjr08

– Bitstamp (@Bitstamp) 25 decembrie 2020

Kraken

Puteți schimba XRP cu alte criptomonede, cum ar fi BTC sau ETH, oferind pur și simplu numele dvs., data nașterii, țara și numărul de telefon. Dacă doriți să utilizați monede fiat, cum ar fi USD sau EUR, veți avea nevoie de documente de asistență suplimentare care să vă verifice identitatea.

Depuneți fiat (EUR sau USD) prin SWIFT, SEPA și transferuri bancare interne. După finalizarea tranzacției, criptomoneda va apărea în contul dvs..

GateHub

gatehub

Înainte de a intra în tabloul de bord Gatehub, utilizatorii trebuie să treacă KYC – completează numărul de telefon mobil, informațiile personale și fotografia documentelor. Procesul de verificare durează până la cinci zile lucrătoare.

După ce ați trecut procesul de verificare, accesați pagina principală și faceți clic pe butonul „Conectare gateway”. Sistemul vă va cere să introduceți parola (nu cheia de recuperare). Apoi puteți alege moneda USD sau EUR. Dând clic pe butonul „Confirmare”, vă completați conexiunea la gateway.

Reveniți la pagina principală și faceți clic pe butonul „Depuneți / primiți”. Veți putea efectua un transfer bancar internațional. Suma minimă a depozitului este de 50 USD. Tranzacția va fi finalizată în cinci zile lucrătoare.

Când primiți bani pe contul dvs. GateHub, trebuie să le schimbați în XRP pe pagina „Exchange”. Deblocați portofelul cu parola și confirmați procedura de schimb. Voila!

GDAX

GDAX a fost o platformă de schimb care a devenit parte a Coinbase în 2018. Coinbase Pro a fost o nouă interfață construită deasupra motorului de tranzacționare GDAX existent, care a fost proiectat având în vedere nevoile traderului activ..

După cum știți deja, în lumina acțiunii SEC împotriva Ripple Labs, Inc., moneda XRP nu este disponibilă pe platforma Coinbase.

întrebări frecvente

În această secțiune, am adunat cele mai populare întrebări referitoare la criptomoneda XRP și suntem gata să le răspundem.

Pot cumpăra acțiuni Ripple?

Stocul Ripple este o modalitate de a participa la ecosistemul Ripple. Deoarece Ripple nu este o companie cotată la bursă, utilizatorii pot obține acțiuni prin intermediul investitorilor privați de pe piața secundară. Ripple poate oferi, de asemenea, unui investitor o cotă dacă îndeplinește unul dintre următoarele criterii:

  • Poseda active lichide 1.000.000 $;
  • A câștigat peste 200.000 USD în ultimii trei ani la rând.

Este Ripple o investiție bună?

Ripple s-a confruntat întotdeauna cu urcușuri și coborâșuri de-a lungul istoriei sale. Una peste alta, situația ar putea fi destul de pozitivă. Dacă vă gândiți să investiți într-o monedă XRP, citiți predicția noastră de preț.

Merită cumpărat Ripple în 2021?

În prezent, criptomoneda XRP trece printr-o piață foarte volatilă. Pe fundalul anunțului SEC și al retragerii bursei populare, nu suntem siguri că acesta este momentul potrivit pentru a investi în XRP. Cu toate acestea, ar fi minunat dacă faceți propriile cercetări înainte de a investi în orice criptomonedă.

Ripple XRP va ajunge la 1.000 USD?

În viitorul apropiat, este un scenariu destul de imposibil, deoarece prețul mare al monedei XRP a fost ușor mai mic de 4 USD (în 2018). În cazul în care criptomoneda se dezvoltă cu pași mari, vom putea vedea astfel de prețuri în viitorul îndepărtat.

Cum să cumperi Ripple cu Ethereum?

Dacă aveți câteva monede ETH și doriți să le schimbați pe XRP, suntem încântați să vă oferim serviciul nostru. Verificați ratele încrucișate de mai jos și obțineți XRP pentru ETH. 

Cum să cumperi Ripple cu Litecoin?

Este ușor să schimbați monedele LTC pe XRP în câteva minute. Oferim cele mai bune tarife pe baza cotațiilor celor mai populare burse. Apăsați butonul pentru a afla mai multe. 

Cum să cumperi Ripple cu USD?

Este ușor să cumpărați criptomonedă XRP pentru USD folosind cardul dvs. de credit, transferul bancar sau Apple Pay. Consultați pagina noastră de achiziții pentru a obține XRP pentru cel mai bun tarif.

Cum să cumperi Ripple în statul Washington?

Changelly oferă să cumpere XRP cu USD prin intermediul furnizorului MoonPay, care acceptă astfel de oferte în Washington, SUA. Puteți plăti pentru tranzacție folosind Visa, Mastercard, transfer bancar și Apple Pay.

Cum să cumperi Ripple în SUA?

Puteți cumpăra Ripple prin schimburi și portofele. Cu toate acestea, iată lucrurile – multe platforme de tranzacționare din SUA și Europa au restricționat tranzacțiile cu XRP datorită anunțului SEC. Cu toate acestea, Changelly lucrează cu MoonPay, un loc în care cumpărați XRP cu o reședință din SUA (cu excepția Hawaii, New York și Rhode Island). 

Cum să cumperi Ripple fără verificare?

Pare imposibil să cumperi niște XRP fără nicio verificare. Una dintre modalitățile de a rămâne anonim este extragerea cripto-ului și apoi schimbarea acestuia cu XRP.

Cum să cumperi Ripple cu un card de credit?

Cumpărarea XRP cu un card de credit este la fel de ușoară ca ABC. Mulți furnizori se oferă să obțină câteva monede Ripple cu Visa sau Mastercard. Changelly nu este cel ciudat.

Cum să cumperi Ripple în India?

Există unele servicii indiene, cum ar fi Coidelta, BuyUCoin, BTCXIndia, Bitindia și Koinex. Aceste platforme din India oferă utilizatorilor oferte XRP ușoare. Suntem bucuroși să oferim achiziția XRP cu Rupia indiană (INR) pentru clienții noștri din India.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map