După boom-ul Bitcoin din 2017, o idee de a investi în criptomonede în 2020 nu sună atât de ciudat. Cu toate acestea, unii oameni încă se tem să cumpere cripto astăzi. Am adunat sfaturi utile pentru a arăta că investițiile în criptomonede nu sunt atât de înfricoșătoare pe cât par să fie.

Investiți în criptomonedă: elemente de bază

Înainte de a investi în criptografie, trebuie doar să vă reamintim rapid ce este de fapt criptomoneda. O criptomonedă (monedă și token) este un activ digital criptat care funcționează ca mijloc de schimb. Atât jetoanele, cât și monedele sunt active digitale care pot fi tranzacționate la bursele criptografice. Diferențele dintre ele încep atunci când ne adâncim în definiții.

Pe scurt, monedele sunt echivalentul virtual al banilor tradiționali, cu excepția faptului că nu sunt reglementate de nimeni. Stocarea valorii în timp, de obicei, dar nu întotdeauna monedele sunt legate de un anumit blockchain, cum ar fi BTC pentru bitcoin, ETH este pentru blockchain-ul Ethereum, EOS este pentru registrul distribuit EOS și așa mai departe. Găzduite pe un alt blockchain, jetoanele vizează de obicei performanța ca metodă de plată internă într-un anumit proiect criptografic.

Fie că sunteți un investitor cu experiență sau doar un începător, primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când investiți în criptos este să alegeți locul potrivit pentru a cumpăra și a stoca cripto. Există o gamă largă de platforme criptografice de încredere pentru a achiziționa criptomonede în 2020. Poate fi fie schimburi de criptomonede de încredere precum Binance, Huobi, HitBTC, și altele sau platforme de schimb instantanee rapide, cum ar fi Changelly, pentru a cumpăra criptomonede cu cardul dvs. bancar rapid și în siguranță. O modalitate sigură de a stoca activele dvs. digitale oferă servicii precum portofelul digital cu mai multe monede Exod, Portofel Infinito, Freewallet și așa mai departe.

Este profitabil să investești în criptomonedă în 2020?

Cea mai mare încredere în rândul traderilor și cripto-investitorilor este în utilizarea monedelor digitale, prezentate în top zece ale ratingului Coinmarketcap. Acest lucru se întâmplă datorită diferiților factori, iar cei mai importanți dintre ei sunt:

  • lichiditate mare,
  • creșterea ratei stabile,
  • perspective pentru dezvoltarea în continuare a ecosistemului,
  • reputația dezvoltatorilor.

Așadar, poate fi cu adevărat profitabil să investești în primele 10 criptomonede cu riscuri minime în 2020.

Cele mai populare portofolii de criptomonede

Investitorii sofisticați știu că investiția într-o singură criptomonedă nu vă va deschide drumul către miliarde. Răspunsul cheie aici este diversificarea, ceea ce înseamnă că investiți în mai multe criptomonede pentru a vă îmbunătăți perspectivele de beneficii. Folosind o mare varietate de instrumente pentru a urmări cele mai mici mișcări ale pieței criptografice și pentru a monitoriza investițiile, investitorii cu experiență preferă de obicei să lucreze cu portofolii de criptomonede care vă permit să vă stocați activele digitale într-un singur loc pentru o analiză atentă. Următoarele portofolii criptografice vă permit să vă sincronizați portofelele și schimburile digitale pentru a vă urmări investițiile.

# 1. CryptoCompare

Fiind un furnizor global de date pe piața criptografică, CryptoCompare și-a propus aplicația de urmărire a portofoliului în urmă cu doi ani. Platforma se potrivește perfect pentru începători, deoarece CryptoCompare oferă un tutorial pas cu pas despre crearea portofoliului de cripto, alături de UX și UI native.

criptocomparațiLegătură: CryptoCompare

# 2. Cointracker

Acest portofoliu de criptare se potrivește atât investitorilor profesioniști, cât și celor începători. Fiind integrat cu cele mai mari schimburi și portofele, Cointracker vă permite să vă sincronizați portofelele crypto pentru analize și monitorizare cuprinzătoare.

urmărirea monedelorLegătură: CoinTracker

# 3. Blockfolio

Blockfolio vă permite să vă monitorizați investițiile în criptomonedă din mers, deoarece există doar o aplicație mobilă. Totuși, poate fi conectat cu aplicațiile dvs. preferate de mesagerie, astfel încât să fiți la curent cu ultimele știri și prețuri.

blockfolioLegătură: Blockfolio

Care sunt cele mai bune monede de investit în 2020?

Pe lângă investițiile Bitcoin, există o mulțime de proiecte de succes care au îmbogățit entuziaștii îndrăzneți la criptă la momentul potrivit

# 1. Tezos (XTZ)

Prețul inițial al monedei Tezos în timpul ICO în iulie 2017 a fost de 1 XTZ = 0,47 USD. Cel mai mare preț a fost fixat în luna decembrie a acelui an și a ajuns la 10,55 dolari pe 1 XTZ, ceea ce înseamnă că persoanele care riscau să investească în Tezos și-au mărit profitul de 20 de ori.

graficul prețurilor tezosTezos (XTZ) Graficul prețurilor

# 2. EOS (EOS)

Blockchain-ul EOS de la Dan Larimer a adunat 4 miliarde de dolari în timpul ICO, ceea ce a făcut EOS cel mai scump ICO de până acum. În iulie 2017, 1EOS era egal cu 0,99 USD. Cel mai mare preț EOS a fost înregistrat la sfârșitul lunii aprilie 2018 – cu o lună înainte de lansarea oficială a mainnet-ului. În acel moment, prețul a ajuns la 22,89 USD pentru 1EOS. Ca urmare, o astfel de investiție a revenit în aproape 2000% din profit.

graficul prețurilor eosGraficul prețurilor EOS

De asemenea, este logic să investiți în jetoane native de schimb criptografic, deoarece ar putea spori oportunitățile de a beneficia.

# 3. Binance Coin (BNB)

Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Lansat în iulie 2017 cu un preț inițial de 0,10 USD, prețul de vârf al Binance Coin a fost în iunie 2019 cu 39,57 USD pentru 1 BNB. Doi ani deținere = 388 ori profit.

graficul prețurilor bnbDiagrama prețurilor Binance Coin (BNB)

# 4. Jeton Huobi (HT)

Urmând tendința, schimbul criptografic din Singapore, Huobi, și-a lansat Huobi Token (HT) în 2018. În februarie 2018, prețul HT, conform datelor istorice COIN360, a fost de 1,43 USD. Cinci luni mai târziu, prețul a crescut la 6,10 dolari pe HT.

graficul prețurilor huobiDiagrama prețurilor Huobi Token (HT)

Opțiuni de investiții Crypto sigure

Există o gamă largă de monede ieftine care vă pot ajuta să obțineți un profit. Iată o listă:

# 1. Stelar (XLM)

grafic de prețuri stelareDiagrama prețurilor Stellar Lumen

Stellar (XLM) este o platformă blockchain pentru transferul de active digitale în întreaga lume. Scopul creației a fost de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăți rapid, ieftin și în siguranță. A fost lansat ca un concurent al Ripple în 2014 de unul dintre fondatorii XRP, Jed McCaleb.

Cryptocurrency Stellar a fost creat ca un concurent direct la Ripple. Cu toate acestea, comparativ cu aceasta, această criptomonedă este cu adevărat descentralizată, oferind posibilitatea membrilor comunității de a participa la viața proiectului.

# 2. Lanț (LINK)

diagramă a prețurilor cu lanțDiagrama prețurilor Chainlink

Chainlink a fost lansat în iunie 2017 de compania SmartContract fintech din San Francisco și este descris de dezvoltatori ca un software blockchain multiplataforma conceput pentru a conecta contracte inteligente cu surse de date externe precum canale de date, API-uri web etc..

Deoarece ChainLink este unul dintre puținele proiecte de dezvoltare oracle de astăzi, poate deveni cu ușurință un lider în industrie pentru anii următori.

# 3. Crypto.com (MCO) / (CRO)

diagrama prețurilor crypto.com croDiagrama prețurilor Crypto.com (CRO)

Crypto.com Chain este o soluție de blockchain nativ de înaltă performanță care va contribui la popularizarea criptomonedelor la nivel mondial, oferind transferuri instantanee de monede și jetoane folosind produsele lor. În ecosistemul Crypto.com, există propriile jetoane CRO și MCO.

Crypto.com este unul dintre cele mai populare proiecte din industrie de la începutul anului 2019.

Ar trebui să investesc în criptomonedă?

Investiția în cripto, precum și investițiile în active sunt o afacere riscantă. După ce ați decis să investiți în criptomonede, există câteva sfaturi utile pentru a spori șansele de profit:

1) Studiați definițiile de bază și cercetați piața

Visele tale de a deveni milionar criptografic nu funcționează până nu o faci. Cercetând și studiind, nu doar vă veți lărgi vocabularul, dar veți putea înțelege și situația pieței și, prin urmare, veți lua decizii mai înțelepte de investiții.

2) Nu investiți toate economiile

Fiți gata să surprindeți, deoarece piața criptomonedelor este foarte imprevizibilă datorită naturii sale volatile. Prețul criptomonedelor se schimbă în fiecare zi și uneori se schimbă dramatic. Începeți să investiți în cripto suma de bani pe care nu vă este frică să o pierdeți.

3) Fii răbdător

Uneori, pentru a obține profit, trebuie să așteptați mult timp. Există chiar și un cuvânt special pentru cei care dețin cryptos și așteaptă momentul potrivit pentru vânzare sau cumpărare – hodlers. Cel mai bun exemplu al unei situații norocoase hodler este cumpărarea BTC la 3.466 USD în februarie 2019,

btc unulsursă: MONEDĂ360

și o vinde șase luni mai târziu cu un profit considerabil.

btc 2sursă: MONEDĂ360

4) În fiecare zi practic

Cel mai bun răspuns la întrebarea de mai sus este practica. Dacă obiectivul dvs. este să faceți investiții de criptomonedă de succes, atunci fiți pregătiți să petreceți timp în practica de zi cu zi. La urma urmei, pentru ca banii să funcționeze pentru dvs., ar trebui întreprinse unele acțiuni.

Citiți și: Top 10 cele mai bune monede de criptomonedă pe care să le investiți în 2019

5) Alege-ți instrumentele cu înțelepciune

Îmbunătățirea nu numai a vocabularului, ci și a tuturor instrumentelor disponibile pentru a căuta, monitoriza și analiza piața, vă va oferi cu siguranță un avantaj față de alți investitori care folosesc doar mai multe platforme pentru a-și urmări investițiile..

Gânduri finale

Investiți sau nu investiți – nu este o întrebare aici, ci o alegere. Dacă sunteți gata să învățați, să așteptați și să riscați, atunci investițiile în criptomonede vă vor da probabil profit. Pentru a aduce mai departe această zi, Changelly vă poate ajuta să începeți cât de repede și în siguranță putem. Investiți în criptomonedă cu cardul dvs. bancar, urmând cele mai bune tarife de pe piață.

cel mai bun schimb criptografic