Criptomonedele par a fi confuze atunci când decideți să investiți prima dată în ea. Toate aceste știri despre proiectele înșelătoare și utilizatorii înșelați pot speria începătorii cripto. Atât de multe platforme au apărut în ultimii ani. Dezvoltatorii lor își propun să creeze un spațiu ușor de utilizat nu numai pentru tranzacționare, ci și pentru achiziții simple de criptare.

Din moment ce aproape fiecare platformă de tranzacționare și schimb a introdus achiziția de carduri bancare, cumpărarea Bitcoin nu a fost niciodată ușoară. Cu toate acestea, nu numai o experiență bună de utilizare este la îndemână, ci și siguranță și siguranță. Am compilat o listă cu cele mai fiabile resurse de achiziție, cu toate avantajele și dezavantajele sale.

# 1. Changelly

Dacă sunteți interesat de cumpărarea de criptomonede (și de schimb, btw), vă reamintim în mod evident despre serviciul nostru. Întregul proces * nu este deloc știință despre rachete:

  1. Selectați moneda dvs. nativă și criptomoneda pe care doriți să o obțineți. Completați suma.
  2. Vă oferim o listă imensă de operatori de plăți care oferă mai multe oferte de tarife. Printre acești parteneri se numără MoonPay, Banxa, Coinfy, Indacoin și Simplex.
  3. Când definiți rata dorită, completați adresa de e-mail și obțineți codul de verificare.
  4. Pentru a menține procesul în siguranță, partenerii noștri vă solicită să completați câteva informații personale ca nume, naționalitate etc. În conformitate cu standardele AML, ar trebui să încărcați și fotografia ID-ului dvs. și să vă faceți un selfie. Apoi puteți continua tranzacția în siguranță.

* Avem cel mai cuprinzător ghid despre modul de utilizare a serviciilor noastre. Dacă decideți în favoarea lui Changelly, luați în considerare acest articol.

Tranzacțiile fiat sunt finalizate în aproximativ o oră. Dacă există probleme cu tranzacția dvs., echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta 24/7. Verificați tarifele noastre încrucișate chiar acum și alegeți una care se potrivește nevoilor dvs..

# 2. Binance

pagină de cumpărare binance cu curs bitcoin și pereche de schimb

Binance.com este un schimb popular specializat în tranzacții crypto-to-crypto, de unde puteți cumpăra și peste 1000 de criptomonede. Primul pas este obișnuit pentru fiecare platformă – este o înregistrare. După ce completați adresa de e-mail, veți primi un cod de verificare. Apoi, puteți alege suma de cheltuit și criptomoneda de obținut. Următorul pas este să vă confirmați identitatea.

Platforma Binance vă solicită să furnizați informații personale pentru a crește limita contului de retragere la 100 BTC, precum și limitele de depunere. Acest proces garantează, de asemenea, securitatea datelor dvs. personale. După ce furnizați schimbul Binance cu informațiile, puteți finaliza plata.

# 3. OKEx

Schimbul de criptocurrency chinezesc OKEx oferă instrumente de tranzacționare atât pentru criptă, cât și pentru fiat din 2014. OKEx oferă șansa de a cumpăra cripto cu un card de credit. După ce finalizați înregistrarea și completați codul de verificare, ar trebui să alegeți butonul „Vreau să cumpăr cripto.” La fel ca în Changelly, platformele vă oferă lista furnizorilor cu tarife sortate după ora de sosire, aprox. Prețul BTC și prețul de referință al unui Bitcoin.

Când am încercat să cumpărăm cripto-uri pe OKEx, cea mai rapidă și mai accesibilă modalitate a fost Mercuryo. După ce ați ales opțiunea, veți fi redirecționat către site-ul web al operatorului pentru a finaliza tranzacția. Apropo, Changelly are opțiunea de a vinde criptomoneda și de a cumpăra fiat prin Mercuryo. Avem chiar și un ghid pas cu pas, așa că verificați-l.

# 4. Coinmama

Coinmama este un broker pe deplin legal care corespunde tuturor moștenirilor țărilor dezvoltate. Oferă limite ridicate pentru a cumpăra criptomonede cu un card de credit sau de debit. După finalizarea procesului de înregistrare, vi se va solicita să furnizați informații personale, ID-ul guvernului și un selfie. Cu toate acestea, Coinmama are taxe relativ mari.

Comisionul principal este de 5,5%, dar se percepe și un comision suplimentar de 5% pentru procesarea plății atunci când cumpărați cu un card bancar. De exemplu, dacă doriți să cumpărați Bitcoin la un preț de piață de 100 USD folosind un card de credit, va trebui să plătiți 110,5 USD. O opțiune alternativă este de a cumpăra prin transfer bancar, SEPA pentru țările UE și Marea Britanie. Nu există taxe de procesare pentru achizițiile de peste 1.000 USD prin transfer bancar. Tranzacțiile sub 1.000 USD sunt taxate cu o taxă de 20 GBP.

# 5. Bitpanda

Platforma de tranzacționare Bitpanda a fost fondată în 2014 în Austria. Această platformă de tranzacționare este cu siguranță una dintre cele mai populare din Europa. Nu funcționează în SUA, așa că aveți grijă când alegeți bursa. Bitpanda necesită înregistrarea cu adresa de e-mail și verificarea ID-ului dvs. național. Rețineți că comisioanele sunt deja incluse în prețul final, deci comparați-l cu alte resurse.

# 6. Bancomat Bitcoin

LibertyX ATM permite achiziționarea Bitcoin cu un card de debit. Procesul este similar cu un bancomat obișnuit, dar, în cele din urmă, în loc să dea bani, aparatul vă trimite BTC digital. Pentru a obține Bitcoins, trebuie să vă conectați la contul dvs., să scanați codul QR al adresei dvs. și să alegeți bancomatul de unde doriți să cumpărați criptomonede. Veți primi un cod din 6 cifre, care este numărul comenzii dvs..

Pe bancomat, apăsați butonul „Bitcoin LibertyX” și completați numărul comenzii. Apoi, introduceți suma achiziției și introduceți cardul de debit. Rețineți că cardurile de credit nu sunt acceptate. Completați pinul și voila! Bitcoin-urile sunt trimise în portofel.

rezumat

Există multe metode diferite și fiecare are propriile sale argumente pro și contra. De obicei, utilizatorii încearcă să găsească un echilibru între viteză, preț și siguranță. Faceți întotdeauna propriile dvs. cercetări în ceea ce privește taxele, reședința și personalul de securitate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me