IOTA este o criptomonedă revoluționară și o platformă creată special pentru conceptul de Internet al obiectelor. Nu este ca orice alt proiect sau monedă, ceea ce îl face unic și foarte promițător.

IOTA este capabil să devină combustibilul tranzacțional care va asigura implementarea întreprinderilor inteligente cu participarea mașinilor combinate într-o singură rețea.

Citiți Predicția noastră IOTA (MIOTA) pentru 2021

În 2015, S.Popov, D.Shiner, D.Sonstebe, S.Ivancheglo au început să lucreze la IOTA. IOTA este atât o criptomonedă, cât și un sistem pentru implementarea microplăților instantanee fără niciun comision. Acest lucru îl face foarte diferit de alte monede.

Cu ajutorul IOTA, vă puteți asigura că cele mai mici sarcini din rețeaua unită pot fi realizate: aprinderea luminilor sau oprirea fierbătorului. Și datorită acestor caracteristici, IOTA poate fi integrat în Internetul obiectelor, efectuând tranzacții între puncte.

IOTA (MIOTA) Valoare

Dezvoltarea Internetului obiectelor sau IoT este realizată de companii de tehnologie de vârf precum Microsoft, Samsung, Google, IBM și altele. Cu unele dintre aceste companii, proiectul IOTA cooperează în acest moment și, cu unele dintre ele, negociază implementarea ideii Internetului obiectelor prin eforturi comune..

Diagrama prețurilor IOTA (MIOTA)

Conform previziunilor tuturor acelorași analiști, mai mult de jumătate din toate dispozitivele, până în 2022, vor fi conectate la Internetul obiectelor și, în consecință, în rețeaua lor își vor integra mijloacele de plată. După cum a fost planificat de proiectul IOTA, moneda MIOTA va deveni instrumentul principal de decontare pentru IoT. Toți acești factori vor afecta pozitiv creșterea costului prețului MIOTA.

Acum IOTA se tranzacționează cu 0,283421 USD. Cel mai mare preț a fost testat pe 19 decembrie 2017, iar moneda a valorat 5,69 dolari. Cel mai mic punct a fost marcat la 15 iulie 2017, iar prețul a fost de 0,1447933 USD. Aprovizionarea totală a criptomonedei este de 2.779.530.283 MIOTA și toate monedele sunt în circulație.

?️ Puteți consulta formarea listei de prețuri și mai multe detalii despre monedă BitcoinWiki.org.

IOTA (MIOTA) Blockchain Review

Dezvoltarea acestui sistem s-a bazat inițial pe codul bitcoin. A fost nevoie de multă muncă pentru a adapta tehnologia Tangle și a elimina vulnerabilitatea rezultată a sistemului. Cu toate acestea, ca rezultat, platforma IOTA a devenit deschisă introducerii de tehnologii și dezvoltări inovatoare.

Tehnologia IOTA Tangle

Datorită abordării competente a dezvoltării proiectului de criptomonedă, IOTA are următoarele caracteristici distinctive:

  • Procesarea tranzacțiilor nu necesită asistență a utilizatorilor sub formă de minerit, respectiv eliminarea necesității de a crea grupuri și de a centraliza emisiile în cadrul activităților lor;
  • Datorită absenței exploatării miniere, taxa de tranzacție este, de asemenea, abolită, ceea ce face posibilă efectuarea microplăților;
  • Nicio limită pentru scalarea tranzacțiilor și procesarea a mii de transferuri pe secundă.

La nivel de utilizator, aceste aspecte sunt după cum urmează:

  • Pentru a efectua transferul, nu este necesară sincronizarea cu rețeaua și verificarea întregului blockchain, tranzacțiile sunt disponibile și în modul offline;
  • Nu există comisioane; Suportul de rețea IOTA este oferit de fiecare transfer și nu necesită costuri suplimentare;
  • Datorită comisiei abolite, microplățile de 1 cent sunt procesate la fel de repede ca transferurile mari;
  • Nu este necesară o putere mare de procesare pentru procesarea tranzacțiilor; sistemul de autoreglare oferă suport autonom pentru transferurile IOTA, indiferent de numărul și dimensiunea acestora.

Foaia de parcurs IOTA

Înainte de a vorbi despre planuri, să rezumăm câteva momente istorice ale IOTA. Testul beta a durat aproape un întreg an 2015; în tot acest timp, utilizatorii ar putea schimba fonduri în afara bursei. În 2017, tehnologia a fost prima care a primit o investiție – investitorul Outlier Ventures a investit în proiect o sumă de 7 ori mai mare decât costul estimat. În același timp, sistemul de plăți SatoshiPay a trecut la utilizarea Iota.

În august 2017, proiectul a stabilit cooperarea cu o mare bază de date REFUNITE care conține informații despre persoanele dispărute. REFUNITE a început să aplice tehnologia IOTA pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor familiale.

În acel moment, nimeni nu s-a îndoit de succesul unui startup; marele investitor de capital RobertBosch VentureCapital a achiziționat un lot impresionant de monede IOTA. În plus, Fundația IOTA a fost invitată la Tokyo pentru a experimenta în programul de dezvoltare accelerată a tehnologiilor blockchain, alături de giganți precum Toyota sau Sony.

În prioritatea de dezvoltare a site-ului, potrivit dezvoltatorilor, se află internetul lucrurilor. Aceasta este o direcție promițătoare acum și are nevoie de un aflux de idei noi. Internetul obiectelor (IoT) este o colecție a tuturor gadgeturilor conectate la internet care ne înconjoară în fiecare zi. IOTA dorește să creeze o similaritate cu o singură rețea locală care conectează în mod fiabil toate aceste dispozitive.

Ultimele știri IOTA

Cel mai mare producător auto britanic Jaguar Land Rover a început să testeze contracte inteligente bazate pe tehnologia IOTA. Programul este un portofel inteligent încorporat în mașini.

Noul serviciu va permite participanților să primească jetoane IOTA pentru furnizarea de informații despre congestionarea drumului și starea pavajului rutier, precum și pentru participarea la programul de ridesharing. Șoferii le vor putea cheltui pentru plata pentru parcare sau încărcarea mașinilor electrice.

Se știe că tehnologia va fi echipată cu un model Jaguar F-PACE și Range Rover Velar. Data de lansare a software-ului pentru consumatorul de masă este necunoscută.

Criptomoneda IOTA a arătat o creștere de 20%.

Portofele IOTA (MIOTA)

Pentru depozitarea IOTA, puteți utiliza o gamă destul de largă de portofele: cald și rece. Alegeți oricare din lista de mai jos!

  • Portofel IOTA. Portofel ușor de la fondatorii criptomonedei. Disponibil pentru Mac, Linux și Microsoft.
  • Portofel IOTA Trinity. Portofelul este disponibil atât pentru mobil, cât și pentru desktop. Trinity este complet ușor de utilizat.
  • Portofelul Nostalgia este un alt portofel pentru desktop ușor de utilizat. Ghid pentru cum se instalează portofelul Nostalgia.

De asemenea, puteți utiliza portofelul hardware Ledger pentru a vă face activele mai sigure.

Unde se tranzacționează IOTA (MIOTA)?

Este ușor să schimbați moneda MIOTA datorită unui număr semnificativ de platforme care acceptă această criptomonedă.

schimb valutar BTC USD ETH USDT
Binance
OKEx
HitBTC
Huobi

Rezumatul IOTA

Tehnologia Internetului obiectelor în care se dezvoltă acest proiect este foarte progresivă și, în prezent, nu există nicio infrastructură în lume care să poată asigura funcționarea sa normală. În plus, trebuie înțeles că comunitatea mondială nu este încă pregătită să utilizeze Internetul obiectelor în toate domeniile de activitate.

IOTA este un proiect grandios care ar trebui să revoluționeze internetul obiectelor, permițând tuturor dispozitivelor conectate la rețea să efectueze microtransacțiuni fără taxă.

Declinare de responsabilitate: Acest articol despre IOTA (MIOTA) nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me