Examinarea și explicația Cryptocurrency Lumens (XLM)

Criptomoneda Lumens Stellar este cunoscută sub numele de Ripple-killer. Cu toate acestea, este doar o furcă Ripple care s-a dezvoltat într-o criptomonedă de succes separată. Stellar Lumens (XLM) a fost creat de programatorul de la Ripple Labs, Jed McCaleb, în ​​vara anului 2014. El și alți alți dezvoltatori au stat la originea creației Stellar.

Stellar Lumes se bazează pe același protocol. În zorii existenței sale, Stellar a fost pretins a fi o copie a Ripple. Dar în 2015, a fost transferat la propriul protocol open-source. În timpul dezvoltării sale, unele dintre neajunsurile semnificative ale Ripple au fost eliminate.

Citiți Predicția noastră Stellar Lumen (XLM) pentru 2021

Stellar Development Foundation gestionează criptomoneda stelară, iar proiectul în sine este necomercial. Fondatorii, membrii consiliului său de administrație și consultanții nu primesc beneficii financiare din activitățile sale. Organizația dezvoltă și susține doar proiectul. Aflați toate faptele interesante despre criptocurrency Stellar (XLM) cu recenzia de la Changelly!

Fondatori stelari

Jed McCaleb este un fost dezvoltator al Ripple Labs. A înființat Fundația pentru Dezvoltare Stelară. El a creat serviciul de partajare de fișiere e-Donkey și primul schimb de Bitcoin Mt.Gox.

Joyce Kim este cofondator al Stellar. Înainte de a intra în companie, a fost partener de conducere la SparkChain Capital.

Valoare stelară (XLM)

Criptomoneda Stellar Lumens (XLM) a fost inițial făcută pentru a reduce timpul și costurile necesare pentru transferurile transfrontaliere. În 2017, Stellar a fost folosit pentru lansarea de noi monede ca platformă ICO mai ușoară și mai ieftină decât Ethereum.

Sistemul are un schimb descentralizat încorporat care poate fi utilizat pentru tranzacționarea oricărei monede fiat sau criptomonede din întreaga lume. Publicul țintă și investitorii proiectului sunt comercianții și comercianții cu amănuntul. Stellar a semnat deja un parteneriat cu IBM.

Lumeni stelari pe scurt. Explicație video despre XLM.

Lumenii sunt activul pre-minat nativ al rețelei Stellar. Este necesar să dețineți un sold minim de 20 XLM pentru a începe tranzacțiile.

Cel mai înalt punct al prețului Stellar Lumen (XLM) a fost testat pe 4 ianuarie 2018. Un XLM a valorat 0,938144 USD. La 18 noiembrie 2014, chiar la începutul existenței sale, Stellar a avut punctul său cel mai de jos. Prețul a fost de doar 0,001227 USD. Acum moneda se tranzacționează

0,097361 dolari și ocupă locul 11 ​​în clasamentul plafonului pieței criptomonede.

?️ Puteți consulta formarea listei de prețuri și mai multe detalii despre monedă BitcoinWiki.org.

Recenzie Blockchain Stellar (XLM)

Stellar este o rețea distribuită open source utilizată pentru a contribui la transferuri între active. Deci Stellar este pur și simplu unul dintre cele mai descentralizate sisteme de tehnologie de plată. Rețeaua Stellar funcționează cu un registru distribuit care actualizează toate nodurile la fiecare 2 până la 5 secunde în cadrul sistemului.

În zorii existenței sale, Stellar a folosit Ripple Consensus Algorithm (RPCA), deoarece XLM a fost o furcă a Ripple. În 2015, au recodat toată documentația și au început să implementeze algoritmul consensului stelar.

Stelarul nu este o furculiță de ondulație. Este cu totul alt cod.

– Jed McCaleb (@JedMcCaleb) 22 noiembrie 2017

Stellar folosește algoritmul Acordului Bizantin Federat (FBA), care utilizează felii de cvorum pentru a aproba tranzacțiile. Un lucru care face rețeaua Stellar atât de rapidă este setul de noduri care aprobă automat un alt nod.

Să rezumăm cele mai esențiale caracteristici ale blockchain-ului Stellar în următoarea listă:

  • Ora confirmării tranzacției este rapidă. Durează de la 3 la 5 secunde.
  • Rețeaua Stellar operează câteva mii de tranzacții pe secundă.
  • Stellar operează cu orice monedă, activ sau simbol.
  • Rețeaua folosește Protocolul de consens stelar (SCP), care face ca moneda să nu poată fi exploatată. Deci procesul de extragere Stellar (XLM) nu este disponibil.
  • Blockchain-ul permite utilizarea de contracte inteligente și semnături multiple.

Blockchain stelar folosit pentru

Foaie de parcurs stelară

Echipa și-a lansat foaia de parcurs pentru 2019. Stellar Network are mai multe direcții de dezvoltare, inclusiv Horizon API, software-ul Stellar Core și multe altele. Să săpăm în viitorul stelar.

  • Având în vedere API-ul Horizon, dezvoltatorii doresc să creeze specificații tehnice și să aducă SDK-urile la egalitate.
  • Software-ul Stellar Core este o coloană vertebrală a Stellar. Îmbunătățirea acestui câmp este o parte vitală a încântării întregului sistem. Echipa va face descentralizarea mai bună și va face managerul de noduri mai rapid.

Principalele puncte de dezvoltare sunt, de asemenea, creșterea comunității, integrarea feedback-ului și colaborarea cu ecosistemele.

?️ Puteți citi mai multe despre planurile de viitor Stellar (XLM) în Foaie de parcurs.

Ultimele știri Stellar (XLM)

Portofelul companiei americane de criptomonede Coinbase acceptă activul digital Stellar Lumens (XLM).

Suportul Stellar Lumens (XLM) este lansat la https://t.co/bCG11KveHS și în aplicațiile iOS și Android în următoarele 15 minute. Poate fi necesar să vă actualizați aplicația pentru a cumpăra, vinde sau converti în mod corespunzător XLM. Vom actualiza când XLM este complet live. https://t.co/YSIYNPO4JP

– Coinbase (@coinbase) 18 martie 2019

Noul material este deja disponibil pentru utilizatorii Coinbase.com. Știrea a avut un efect pozitiv asupra prețului Stellar, care a crescut instantaneu cu câteva procente.

Portofele Stellar (XLM)

Pentru a stoca monede XLM, trebuie mai întâi să obțineți un portofel. Nu există atât de multe portofele multi-valută pentru a stoca atât monedele Stellar Lumens, cât și alte criptomonede. Puteți alege un portofel rece sau fierbinte în ordinea preferințelor dumneavoastră.

  • Portofel hardware Ledger este disponibil pentru a stoca monede XLM. Există două tipuri: Nano S și Nano X, care este compatibil cu dispozitivele mobile.
  • Unul dintre cele mai sigure portofele pentru a stoca Lumens este Blockchain.com Portofel (versiunea mobilă și desktop disponibilă).
  • Puteți folosi întotdeauna portofelul de hârtie, care este cel mai sigur până nu îl pierdeți.

Unde se tranzacționează Stellar (XLM)?

Este ușor să schimbați monede XLM datorită unui număr semnificativ de platforme care acceptă această criptomonedă.

schimb valutar USD euro BTC ETH XRP USDT
HitBTC
Upbit
OKEx
Kraken
EXMO
Coinfield
Bitfinex

Cumpărați Stellar (XLM) la Changelly

Platforma Changelly vă oferă o modalitate de a cumpăra XLM cu cardul dvs. bancar rapid, în siguranță și cu o procedură minimă de autentificare. Procesul de plată fiat este alimentat de partenerul nostru Indacoin și ia doar câțiva pași simpli de făcut.

Opțiunea de cumpărare este deschisă atât prin intermediul site-ului nostru web, cât și prin widgetul Exchange, care poate fi găsit la resursele partenerilor noștri.

Rezumatul stelar

Proiectele non-profit pot aduce un profit destul de real investitorilor. Există mai multe motive pentru creșterea costului Lumens în viitor.

Stellar are o funcționalitate benefică cu o gamă largă de aplicații și evaluări de înaltă calitate ale platformei, în timp ce platforma nu are aproape nici o concurență.

Munca competentă a echipei și dezvoltatorilor Stellar Development Foundation se axează pe crearea unui mediu confortabil pentru utilizatori și popularizarea platformei. Parteneriat cu IBM și alte companii emblematice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map