Nervos este un nou venit ambițios pe piața criptografică și Changelly a urmărit-o de mult timp cu interes. Proiectul a atras atenția investitorilor și dezvoltatorilor, deoarece scopul său nu este să lanseze o altă criptomonedă în ecosistem. Nervos este o bază de date simplă de conectare între orice blockchains.

Să facem o mică recenzie a criptomonedei Nervos și să ne proiectăm și să aflăm dacă este profitabilă extragerea monedei CKB.

Nervos (CKB) Noțiuni de bază despre criptare

Nervos a fost lansat în noiembrie 2019 de Nervos Network și își propune să remedieze problemele care afectează atât Bitcoin, cât și Ethereum. Printre acestea se numără scalabilitatea și diferențele de valoare. Pentru a le remedia, echipa Nervos dorește să implementeze o scalabilitate eficientă și să crească costul jetonului prin găzduirea altor criptomonede pe blockchain-ul lor. Nervos acceptă contracte inteligente și este rezistent la cenzură.

CKB este un simbol nativ al rețelei Nervos. Scalează cu valoarea altor active stocate în rețea: cu cât sunt mai multe criptos și jetoane, cu atât devine mai valoros CKB. Aceasta înseamnă că acest simbol va continua să-și crească valoarea cu cât atrage mai multă atenție și active. Adăugați la asta sprijinul contractelor inteligente și aveți un pod cripto frumos între diferite blockchains. Exact ceea ce îl face atât de atractiv atât pentru entuziaștii cripto, cât și pentru investitori.

Este profitabil să exploatezi criptomonedele nervoase (CKB)?

Exploatarea nervoasă (CKB) este profitabilă dacă o faceți inteligent. Deși nu are prea multă valoare acum, principala sa atracție este valoarea potențială a simbolului. Deoarece a apărut abia recent pe radarele criptografice, nu a atras multe active în rețeaua sa. Odată ce rețeaua Nervos primește mingea, aceasta poate deveni pe cele mai populare cripte de pe piață, de-a lungul XLM și, poate, chiar și ETH.

Totuși, acesta nu este singurul lucru pe care CKB îl poate oferi utilizatorilor și potențialilor investitori. Există destul de multe lucruri care ar putea atrage atenția cuiva care caută să se adâncească pe piața criptografică:

  • Concursuri miniere. Întrucât Nervos caută întotdeauna noi mineri și noi investitori, deține deseori diferite competiții cu premii mari. Deoarece este un blockchain PoW, acesta vă va permite să concurați în mod echitabil pentru o sumă mare, permițându-vă să intrați în ligile mari chiar de la început.
  • Puteți extrage de două ori Nervos și Ethereum. Deși scade rata de hash a ambelor procese, vă permite să obțineți mai multe șanse la primirea premiului dvs. pentru minerit.
  • Scalabilitate blockchain aproape nelimitată. Cel puțin, acesta este planul dezvoltatorilor pentru proiectul lor. Odată cu creșterea prețului cu fiecare activ, puteți obține un pod criptografic excelent între diferite blockchain-uri.

Deși rentabilitatea nu poate fi calculată cu adevărat până când Nervos nu își lansează rețeaua principală, putem face presupuneri educate despre asta. Începând cu 8 mai 2020, este timpul mediu de blocare este de 8,1 secunde, cu recompensa bloc fiind 1.064,5 TCC. Vă permite să petreceți mai puțin timp decât cripto-ul mediu de pe piață. Mai jos, puteți vedea graficul Nervos Hash Rate. Nervos este un simbol viabil pentru mine, chiar și pentru un miner solo.

Hashrate de rețea Nervos

Nervos (CKB) minerit

Nervos permite exploatarea atât pe platformele GPU, cât și pe cele ASIC.

ASIC Mining

În timp ce mineritul ASIC permite un randament și o eficiență mai mari ale mineritului, nu fiecare criptografie are propriul model. Este adevărat și pentru Nervos (CKB), cel puțin deocamdată. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu există ASIC compatibile care să le poată extrage. Funcționează pe protocolul Eaglesong, astfel încât fiecare ASIC care acceptă acest protocol poate fi utilizat pentru extragerea de jetoane CKB.

Un exemplu bun ar fi Bitmain Antminer K5, precum și Todek Toddminer C1 Pro. Au o rată bună de rentabilitate (de 2,61 USD și respectiv 10,51 USD). Pentru a obține mai multe informații despre acestea, puteți citi articolul nostru „Cei mai buni mineri ASIC”. 

GPU Mining

Deși la început Nervos nu suporta mineritul GPU, acum este principala modalitate de a obține niște jetoane CKB, împreună cu tranzacționarea. Cu platforma minieră potrivită, puteți depăși nu numai procesorul, ci chiar și minerul ASIC (deși acesta din urmă ar necesita unul foarte bun). Va trebui să țineți cont de cât de profitabilă este platforma dvs. înainte de a începe să faceți ceva. Nu ar face să cheltuiți toate profiturile pe plata facturilor la energie.

Aici puteți vedea performanța diferitelor GPU-uri pe care le puteți utiliza în mineritul CKB.

Nervos GPU Mining

Unde se păstrează nervii (CKB)

Există destul de multe portofele în care puteți stoca jetoanele dvs. CKB. Cea mai prudentă alegere, în opinia noastră, ar fi utilizarea unuia dintre portofelele încorporate pe care le au schimburile criptografice. Deși s-ar putea să nu pară intuitiv, le puteți folosi oricând pentru minerit, pe lângă schimb. În același timp, veți avea un mod convenabil și rapid de a vă schimba cripto-ul cu altul. Iată câteva dintre cele mai populare portofele Nervos:

  • imToken – un portofel sigur și sigur, care permite gestionarea multi-blockchain, navigarea dApp și schimbul de cripte.
  • Bitpie – un portofel criptografic care vizează furnizarea de stocare și gestionare sigură a activelor utilizatorilor săi.
  • RenrenBit – serviciu transparent care oferă proprietarilor de cripte portofele multisig, cloud, HD.

Dacă nu doriți să vă stocați jetoanele astfel, există alte modalități de a face acest lucru. De exemplu, există un generator oficial de portofel creat de Nervos Network. Vă va permite să vă păstrați monedele în siguranță, dar, în același timp, nu veți putea accesa sau schimba rapid.

Cele mai bune portofele pentru mai multe monede

După cum puteți vedea, aceasta este mai mult o problemă „siguranță vs. comoditate”. Deși portofelele de schimb sunt sigure, acestea sunt mai riscante decât un portofel rece, dar nu puteți folosi monede în portofelul rece atât de repede. Ar trebui să decideți ce este mai important pentru dvs. și să vă rostogoliți cu el.

Linia de fund

Cu toate acestea, acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă doriți să extrageți Nervos (CKB) sau nu. Și dacă decideți că da, acest simbol este exact ceea ce aveți nevoie, puteți alege instrumentele, software-ul și portofelele potrivite pentru a vă face eforturile miniere mult mai eficiente. Rămâneți la curent pentru mai multe sfaturi miniere pe blogul nostru!

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Verificați întotdeauna metodele de minerit pe care le-ați ales.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me