Revizuirea criptomonedelor Augur, istoria creației, modul în care funcționează explicația, mineritul și prețul REP

Augur (REP) este un proiect criptografic foarte interesant și promițător, care are ocazia să revoluționeze industria jocurilor de noroc. Augur este o platformă descentralizată bazată pe blockchain-ul Ethereum: permite oricărui membru al rețelei să facă predicții despre rezultatul oricărui eveniment din lume (literalmente, oricare). În viitor, platforma Augur va fi utilizată pe scară largă în industria jocurilor de noroc online, în special în rândul caselor de pariuri și al cazinourilor..

Istoria creației Augur

Începutul poveștii lui Augur datează din 2011: în adolescență, Joey Krug era interesat să parieze pe curse și schimburi și în cele din urmă a aflat despre Bitcoin. Chiar dacă nu a finalizat niciodată un curs educațional la un colegiu din California, Krug a început să învețe și să creeze aplicații de la terți care implică bani digitali. În cele din urmă, acest lucru l-a condus la grupul Skype, unde l-a întâlnit pe viitorul fondator al Ethereum Vitalik Buterin și pe biofizicianul David Peterson, care a fondat și un startup în domeniul tehnologiei blockchain..

Ulterior, Buterin a devenit inspirația ideologică a sistemului Augur. Acest proiect a fost dezvoltat pe baza proiectelor Schellingcoin și Truthcoin care rezolvă „problema oracolului” prin distribuirea automată a plăților fără intermediari. Proiectele de planuri pentru aceste protocoale au fost aprobate de Krug și Peterson și, cel mai important, investitorul interesat Joe Costello care a alocat 1 milion de dolari pentru acest proiect pe care l-a considerat foarte promițător.

Lansarea completă a Augur în 2018 a provocat o fluturare în comunitatea criptografică. Succesul său ar putea fi comparat cu legendarul joc CryptoKitties. Cu toate acestea, după o descoperire furtunoasă, creatorii proiectului s-au confruntat cu val de val de critici: rivalii au menționat interfața software incomodă, costul redus al jetoanelor și comisioanele mari. Augur 2.0 ar trebui să rezolve unele probleme tehnice.

Cum functioneazã?

Ideea platformei este de a paria pe evenimente din cadrul rețelei Augur, unde marja este de câteva ori mai mică decât ceea ce oferă casele de pariuri, iar controlul rețelei este imposibil din cauza descentralizării. Platforma va avea propria criptomonedă (ticker REP), iar utilizarea monedelor fiat este exclusă. Aceasta exclude posibilitatea oricărei influențe a terților.

Principiul funcționalității platformei se bazează pe blockchain-ul Ethereum. Are o mulțime de avantaje. De exemplu, este aproape imposibil să dezactivați serviciul sau să îl luați sub control, deoarece nu are serverele principale și centrele de control. Oricine poate deveni client: trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul oficial al companiei, să selectați o prognoză din listă și să faceți un pariu. Dacă nu ați găsit un eveniment de interes, vă puteți crea propriile prognoze și puteți face primele pariuri. Astfel, platforma permite tuturor să descopere opinia publică cu privire la orice eveniment și prognoză. Acest fapt a fost mult timp apreciat nu numai de companiile mari, ci și de utilizatorii obișnuiți.

Avantajele Augur

  • Descentralizare. Platforma nu are servere centrale: aceasta este mai sigură și mai sigură.
  • Puteți efectua plăți internaționale rapide și transferuri fără limite geografice.
  • Sistemul generează rapoarte despre toate evenimentele care apar pe piața mondială, în timp ce sistemele centralizate nu au astfel de capacități.
  • Comisioane minime.
  • Tranzacțiile au loc pe blockchain fără intervenția umană. Contractele inteligente sunt rapide și cât mai sigure posibil.

Avantajul incontestabil al lui Augur este chiar principiul platformei. Înainte de a crea o prognoză, este posibil să studiezi și să analizezi opiniile multor oameni. Deoarece votul este legat de câștiguri / pierderi financiare, oamenii abordează această sarcină în mod responsabil. Un astfel de sistem de prognoză a arătat o eficiență mult mai mare decât sondajele sociale clasice. Participanții analizează problema și pariază pe opțiunea în care sunt siguri. În plus, platforma vă permite să creați orice prognoză (vreme, evenimente sportive, rânduri de complot în seriale TV, dezbateri politice etc.).

Modificări de preț Augur (REP)

Augur a strâns 5,1 milioane de dolari prin crowdfunding-ul care a început în august 2015 cu prețul token REP de 0,5795455 USD în timpul ICO. Înregistrarea prețului REP este de 110,91 USD, cel mai mic și cel mai ridicat preț din ultimele 52 de săptămâni a fost de 7,34 USD și respectiv 31,66 USD.

Din 2015 până în 2018, prețul REP a crescut încet, dar constant. Până în 2016, prețul monedei Augur a ajuns la 2 USD și a ajuns la 12 USD în următoarele zece luni. La începutul anului 2017, jetonul REP a revenit la 2,8 dolari, dar apoi și-a făcut drum spre noul maxim de 35 de dolari până în iulie. Până la sfârșitul anului, a început faimoasa alergare crypto bullish, iar prețul Augur a atins un maxim istoric de 110,91 USD.

REP istoricul tuturor prețurilorREP istoricul tuturor prețurilor

2018 a avut mai puțin succes pentru proiect: principalii dezvoltatori (Krug și Peterson) l-au abandonat, iar numărul de utilizatori activi a scăzut (pe atunci, platforma era utilizată doar de 30 de vizitatori zilnic). Asta nu ar putea lăsa neafectat costul simbolului Augur. Până în decembrie 2018, prețul REP a scăzut la 5,8 USD. În cursul anului 2019, prețul Augur a fluctuat de la 5 USD la 24 USD. Astăzi, costul său este de 14 USD.

Istoricul prețurilor REP 2018-2020Istoricul prețurilor REP 2018-2020

Augur (REP) Minerit

Principiul minier al Augur este similar cu Ethereum. Monedele sunt extrase în mai multe moduri, dar în strictă conformitate cu protocolul PoW. Sunt disponibile următoarele metode miniere Augur:

  • Platforme miniere. Cea mai populară metodă pe care o folosesc majoritatea proprietarilor de criptomonede. Pentru minerit, trebuie să cumpărați echipamente speciale pe care să se efectueze toate operațiunile de calcul. Ar putea fi destul de scump, dar minerii susțin că se plătește repede.
  • Dispozitive ASIC. Acest echipament este și mai scump, caracterizat prin tehnologia și viteza sa ridicate. Principalul avantaj al dispozitivelor ASIC este că vă permit să extrageți rapid volume mari de criptare. Cu toate acestea, acestea sunt foarte costisitoare și, dacă o piesă eșuează, este aproape imposibil să o reparați sau să o înlocuiți. Costurile de întreținere și reparații unitare ar fi egal cu prețul unui nou dispozitiv ASIC.
  • PC. Puteți extrage Augur pe un laptop sau un computer desktop. Echipamentele ieftine și învechite nu sunt potrivite – pur și simplu nu pot rezista la astfel de sarcini.

Puteți verifica rentabilitatea minieră Augur Aici. Vă recomandăm să folosiți platforme miniere avansate și ASIC pentru această sarcină. În caz contrar, facturile de energie electrică și costurile echipamentului pur și simplu nu vor da roade.

Unde să tranzacționați Augur Crypto?

Puteți cumpăra monede REP pe majoritatea schimburilor criptografice: acest simbol este listat pe toate platformele mari. Cele mai populare includ Binance, Bitbns, BX Thailand, ChaoEX, Cryptopia, Ethfinex, Liqui, Livecoin, Radar Relay, Stellarport, BitForex etc..

Mai jos sunt cele mai populare perechi de cripte Augur REP pe diferite schimburi importante:

REP / BTC REP / ETH REP / USD
Kraken
Binance
Coinbase PRO
Bittrex

De asemenea, puteți cumpăra Augur REP instantaneu cu un card de credit de pe Changelly. Cumpărați REP pentru fiat sau alte cripte și bucurați-vă de tranzacționare simplă cu comisioane minime.

Linia de fund

Augur și-a stabilit deja o bună reputație și se află în Top 50 de criptomonede din lume, cu o capitalizare de piață de 156.341.805 USD (începând cu 18.01.2020). Augur este o monedă destul de promițătoare. A fost deja apreciat atât de utilizatorii obișnuiți, cât și de companiile mari. Proiectul este promovat activ și continuă să atragă noi investitori.

Deprecierea prețului Augur REP poate fi cauzată doar de acțiunile și politicile concurenței sale, precum și de evenimentele adverse de pe piața criptomonedelor sau din economia globală. În general, moneda are o perspectivă excelentă pe termen lung și, prin urmare, merită să fie adăugată la portofoliul dvs. de investiții.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map