Având în vedere că mineritul este în tendință, este important să știm de ce și cum îl privim. La urma urmei, fără informațiile corecte, puteți cheltui mulți bani, energie și timp (care sunt și bani, după cum știm cu toții), urmărind o afacere greșită.

De data aceasta, vom vorbi despre cripto numit Siacoin și de ce aveți nevoie pentru a-l extrage. Hardware, software și ce grupuri miniere sunt viabile și disponibile pentru a obține un profit – îl denumiți, vom descrie, doar pentru dvs..

Este profitabil să exploatezi Siacoin (SC) în 2020?

Deci, să începem cu întrebarea principală de acolo: este profitabil mineritul Siacoin? Răspunsul scurt este „da”. Răspunsul puțin mai lung ar fi „da, deoarece oferă destul de puțin proprietarilor săi”. Acum, să detaliem puțin despre ultima parte.

Există trei puncte de atracție principale către Siacoin.

  • Primul este confidențialitatea și securitatea pe care le oferă. La urma urmei, ce rost are exploatarea criptomonedelor dacă nu vă protejează datele personale în timpul tranzacțiilor.
  • Al doilea punct este ratingul ridicat al Siacoin. Este aproape o prezență constantă în diferite liste de criptare de top. Acest lucru arată în sine că Siacoin este un criptografic viabil, îmbunătățit și sigur pentru mine și de a-l utiliza.
  • Al treilea și ultimul punct este stabilitatea sa. Nu este foarte volatil, permițându-vă să îl investiți și să îl dețineți în timp ce căutați mai multe oportunități de profit.

Acum, să aruncăm o privire asupra numerelor Siacoin: în momentul în care a fost scris acest articol, este timpul mediu de blocare este 10,14 minute, un recompensă medie pentru un bloc fiind un 49.390 SC. Cu dificultate fiind la 3,61 EH, este o investiție validă în timpul și resursele tale. Mai jos, puteți vedea graficul ratei de hash al Siacoin.

Siacoin SC Hashrate

Deci, dacă doriți să cumpărați și să dețineți cripto care nu ar fluctua în mod sălbatic, Siacoin este cel mai bun pariu pentru dvs. și același lucru este valabil și pentru minerit, deoarece îl puteți extrage și îl puteți vinde oamenilor care caută un altcoin stabil sau îl dețineți singur.

Siacoin (SC) Hardware pentru minerit

Deoarece mineritul este un proces destul de înfocat de energie (atât în ​​ceea ce privește energia electrică, cât și puterea de procesare), are nevoie de hardware serios pentru a decola cu adevărat. Din păcate, zilele în care ați putut extrage Bitcoins pe laptopul dvs. au trecut, așa că acum trebuie să vă asigurați că hardware-ul dvs. este la înălțimea sarcinii. Iată câteva exemple de hardware bun.

# 1. Obelisc SC1 Slim

Obelisc SC1 SLim

Odată cu extragerea Bitcoin în direcția supremației ASIC, nu este o surpriză să vedem o tendință similară în altcoins. Exploatarea Siacoin nu este diferită. În 2017, a fost creat primul ASIC pentru Sia, Obelisk SC1. Prin declarația companiei din spatele Obelisk, acesta era la egalitate cu o sută de GPU-uri, în timp ce costă mult mai puțin consumul de energie (doar 500W) și hardware. Obelisk Slim este îmbunătățirea modelului original, cu o rată de hash mai mare (550 față de 300 GH / s) și un consum redus de energie (450W). Este un ASIC solid pentru un miner Siacoin care începe.

# 2. GPU Nvidia Geforce GTX 1080

GPU Nvidia GTX 1080

În timp ce insurgența ASIC-urilor a scăzut popularitatea și profitabilitatea exploatării GPU, GTX 1080 încă păstrează în termeni de putere. Fiind unul dintre cele mai bune GPU-uri din jur, mineritul Siacoin produce profituri mult mai repede decât dacă ați folosi modele mai vechi. Și, de când GTX a lansat recent noile sale modele (RTX), GTX a devenit mai ieftin, permițându-vă să reveniți de la cumpărarea acestuia și să începeți să câștigați mult mai repede decât înainte. Una peste alta, nu este o alegere proastă pentru un comerciant care nu este prea familiarizat cu ASIC-urile.

# 3. AMD Radeon RX580

AMD RX 580

Deși nu sunt la fel de puternici, GPU-urile AND s-au confruntat mult timp cu cele Nvidia. Sunt mai ieftini, încearcă întotdeauna să ajungă la Nvidia în ceea ce privește calitatea și au un suport frumos în ceea ce privește driverele. Această competiție pare să sângereze și în mineritul GPU Siacoin. AMD Radeon RX580 este unul dintre GPU-urile de linie din familia AMD, deci se mândrește cu multă putere de calcul, permițându-i utilizarea pentru minerit. Și, deoarece este, de asemenea, mai ieftin decât GTX 1080, minerii pot cumpăra mai multe GPU-uri sau pot începe să obțină profit mai repede. În această lumină, AMD Radeon RX580 este o alegere bugetară frumoasă pentru minerii SC.

Software pentru minerit Siacoin (SC)

Software-ul de care veți avea nevoie depinde de ce hardware aveți și de ce metodă utilizați. De exemplu, dacă utilizați un pool de minerit, veți avea nevoie de un software care vă va conecta la piscină, în timp ce pentru mineritul solo ar trebui să vă conecteze la blockchain-ul în sine.

Același principiu se aplică hardware-ului diferit, GPU necesitând funcționalități diferite. Cu ASIC-uri care au propriul software încorporat pentru minerit, vom acoperi ceea ce veți avea nevoie pentru mineritul GPU SC.

GPU-urile NVidia fiind cele mai populare și productive în domeniul mineritului, nu este o surpriză faptul că ar exista un software specializat pentru acesta. Pentru Siacoin, va trebui să instalați CUDA pentru a accesa funcționalitatea minieră.

În ciuda performanțelor mai puțin stelare, unii oameni folosesc în continuare GPU-uri AMD pentru minerit, deoarece sunt mai ieftine și vă permit să obțineți profit mai repede. Pentru astfel de GPU-uri am găsit OpenCL a folosi. Chiar și atunci, doar acele programe nu vor fi suficiente pe cont propriu.

Pentru a se conecta efectiv la blockchain și a începe exploatarea SC, ar avea nevoie de un soft soft. Și unul dintre cei mai cunoscuți acolo este Marlin Miner. De asemenea, este compatibil atât cu CUDA, cât și cu OpenCL, deci nu contează ce GPU utilizați. Odată rezolvate toate problemele software, să vedem ce grupuri miniere vă pot ajuta în căutarea profitului.

Piscine miniere Siacoin (SC)

Piscinele miniere sunt site-uri web în care utilizatorii își pun în comun resursele (astfel numele) pentru a le exploata mai eficient. De obicei, percep o taxă, fie una generală, fie în funcție de principiul plății, așa că atunci când o alegeți pentru dvs., aveți grijă să căutați orice taxe de care ați putea avea nevoie.

Există cinci bazine miniere Siacoin care merită atenția ta. Toți aceștia operează principiul plății pe acțiune (sau PPS pe scurt), cu excepția Minorului Luxor, care operează pe acțiuni plătite pe ultimul N (PPLNS) și au o taxă de 3%. Să le aruncăm o privire mai atentă:

  • AntPool – un pool minier destul de popular care acceptă pooling-ul pentru mai multe criptomonede, printre care Siacoin se numără, deși funcționează doar cu Siacoin Classic în acest moment. Are o aplicație mobilă, precum și o versiune web, cu plata minimă fiind de 100 SCC.
  • f2pool – un alt pool multi-crypto mining cu o aplicație mobilă. Este similar cu AntPool, cu același prag de plată, taxă și principiul PPS. O diferență este că este optimizat pentru utilizarea obeliscului ASIC.
  • SiaMining – primul fond public de minerit specializat în minerit SC. Minerii Siacoin vor fi bucuroși să afle că este optimizat pentru ASIC și nu necesită un cont pentru a începe. Plata zilnică minimă este de 500 SC, în timp ce săptămânal este de 1000 SC.
  • Luxor Mining – un pool de minerit multi-cripto care acceptă Siacoin printre altele, precum Bitcoin și Ethereum. Pentru această criptare, acceptă ASIC-urile Obelisk SC1 și Bitmain A3, permițând exploatarea mai rapidă. De asemenea, percepe o taxă mai mică (doar 2%), trimitând o parte din veniturile lor pentru a sprijini dezvoltarea Siacoin. Plata minimă este stabilită la 1000 SC.
  • DxPool – acesta este un fond minier specializat în extragerea de monede, inclusiv Siacoin. Deși are o alegere destul de limitată de monede, DxPool are un prag de plată mult mai mic (începând de la 0.00010 SC), permițând minerilor individuali să încaseze.

rezumat

Cu toate acestea, acum aveți cunoștințe despre cum să extrageți în siguranță (și eficient) Siacoin. Nu numai atât, dar cu aceste informații, puteți decide dacă această criptare este pentru dvs. sau nu. Și dacă ar trebui să decideți că da, mineritul Siacoin este ceea ce doriți să faceți, puteți alege instrumentele potrivite, software-ul și să vă puneți la dispoziție resursele cu oameni de încredere pentru a începe să câștigați în numerarul respectiv.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Verificați întotdeauna metodele miniere pe care le-ați ales.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me