A Bitcoin SV, a BSV kriptográfia magyarázata

A Bitcoin SV (BSV) egy kriptovaluta, amely a Bitcoin Cash keményvilla eredményeként jelent meg 2018 novemberében. Ez az érme azonnal berobbant a felső piaci pozíciókba, amelyek a mai napig megmaradnak. Hol tárolhatom a Bitcoin SV érmét? Fedezzük fel a legjobb pénztárcákat a BSV tárolására 2020-ban.

Bitcoin SV (BSV) kriptográfia magyarázata

A Bitcoin SV egy kriptovaluta, amely a Bitcoin Cash hálózat kemény villájának eredményeként jelent meg. A villára 2018. november 15-én került sor az 556767 számú tömbben. Ezután 2 külön blokklánc alakult ki:

 • Bitcoin ABC – mint a Bitcoin Cash híve;
 • Bitcoin SV.

Meglepő módon a lánc mindkét verziója sikert aratott. A frissített BCH továbbra is megtartotta pozícióját a TOP 10-ben, és a BSV szinte azonnal csatlakozott hozzá, mivel gyorsan megszerezte a felhasználók nagy számának támogatását.

Jelentős szerepet játszott az a tény, ahogy a tényleges alkotó, Craig Wright elhelyezte ezt az érmét. SV jelentése Satoshi Vision. Az érme megőrzi a Bitcoin eredeti elképzeléseit, amely állítólag Satoshi Nakamoto megvalósítását tervezte. Az érme létének fő célja, hogy a felhasználók számára lehetővé tegye az ügyletek alacsony díjakkal, fokozott skálázhatósággal és megfelelő biztonsággal történő gyors lebonyolítását.

Igaz Craig Wright túl messzire ment a PR-vel. Különösen Satoshi Nakamoto-nak és érmének nevezte magát – ez az egyetlen igazi Bitcoin. Szavai alapján arra következtethetünk, hogy a BSV inkább hasonlít a Bitcoin-ra, mint maga a Bitcoin. Természetesen a kriptográfiai közösség legtöbb képviselője számára az ilyen kijelentések csak nevetést okoznak. Ennek ellenére az új kriptovaluta gyorsan létrehozta a felhasználók seregét.

Bármennyire is nevetségesnek tűntek Wright kijelentései, a BSV-nek volt valami, ami új felhasználókat vonzott. Ennek a villának számos jellemzője van:

 • Alacsonyabb tranzakciós díjak.
 • A blokk méretének szisztematikus növekedése. Eredetileg 128 MB-ra tervezték a méret növelését. A jövőben egy hálózati elem súlyának 512 MB-nak kell lennie. Ideális esetben a blokkot 1 TB-ra kell növelni, ami lehetővé teszi, hogy a rendszer másodpercenként akár 6,5 millió tranzakciót hajtson végre. Valójában a méret már 2 GB-ra nőtt, és 2020 februárjában a korlátozást teljesen fel kellene oldani.
 • A bányászok profitjának fokozatos növekedése a jutalékok miatt. Úgy tűnik, hogy ez a pont ellentmond az elsőnek, de ne feledkezzünk meg a skálázhatóságról sem. Ha a fejlesztők tervei megvalósulnak, és a blokk eléri a kívánt méretet, akkor több millió tranzakció helyezhető el egy hálózati elemben. Vagyis az egyes felhasználók keveset fizetnek, de összességében lenyűgöző nyereséget tudnak adni a „bányászoknak”.

7 legjobb Bitcoin SV (BSV) érme pénztárca

# 1. Kivonulás

pompás pénztárcák

Az Exodus egy anonim multi-cryptocurrency HD pénztárca virtuális érmékkel történő tárolására és végrehajtására. Operációs rendszert futtató eszközökre telepíthető asztali alkalmazás: Windows, macOS, Linux. 2019-ben megjelent egy mobil alkalmazás (Android, iOS).

A kriptotárca támogatja a legnépszerűbb és legfolyékonyabb érmék tárolását. 2020 elején az Exodus több mint 100 kriptovalutát és tokent támogat: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Tron, Dash, Binance Coin, Ethereum Classic, EOS, Zcash és mások.

Az alkalmazás lehetővé teszi a helyben létrehozott magánkulcsok exportálását és letöltését. A pénztárca kezelőfelülete egyszerű és tökéletes a kezdők számára. A szokásos beviteli és kimeneti műveletek mellett az Exodus kriptovaluta-cserével is rendelkezik az érmék konvertálásához.

# 2. Coinomi

coinomi pénztárca

A Coinomi egy több pénznemet használó és platformokon átnyúló pénztárca a kriptovalutákkal való együttműködéshez. Jelenleg vannak Android és IOS verziók. Különböző operációs rendszerek támogatottak lesznek: Windows, macOS és Linux.

A Coinomit a piac egyik legrégebbi több pénznemű pénztárcájának tartják. Még 2014-ben jelent meg, és ma már több mint egymillió aktív felhasználóval rendelkezik. A társaság irodái Londonban, Athénban és Cipruson találhatók.

Van néhány előnye:

 • A titkosított pénz tárolása és felhasználása. Nincs támogatás a KYC mechanizmus számára. Az ügyféladatok titkosítva vannak, és az IP-címek rejtve vannak. Az összes információ vegyes, és tucatnyi hamis cím jön létre.
 • Jól optimalizált tipikus opciók: digitális érmék belső konverziója, tranzakciók és így tovább.
 • Nincsenek felesleges vagy nem megfelelő eszközök, mint például egy pohár ár, számos beállítás, árdiagramok, hírcsatornák, fiat pénzváltás, csevegések stb. Minden egyszerű és minimalista.

# 3. Él

él pénztárca monero xmr-hez

Az Edge (korábban Airbitz) a biztonság szinonimája. Decentralizált és védett. Sem az Edge, sem más harmadik fél nem férhet hozzá az Ön pénzéhez. A szolgáltatás teljes függetlenséget kínál Önnek. Nagyon klassz.

Az Edge aktív a kriptográfiai közösségben, és közzéteszi a Bitcoin-ot elfogadó szervezetek listáját. A felhasználói felület könnyen használható, így a pénztárca a legjobb választás a biztonságért aggódó kezdők számára.

# 4. HandCash

kézfogás

A HandCash csak Bitcoin SV (BSV) tokent használ. Az alkalmazás nem támogat más Bitcoin fajtákat, mint például a Bitcoin Core vagy a Bitcoin Cash (BCH). A felhasználók felhasználónévvel küldhetnek és fogadhatnak pénzt. Minden összeg az Ön helyi pénznemében jelenik meg. Készpénzt kereshet, ha a HandCash-t számos alkalmazáshoz és játékhoz csatlakoztatja

# 5. Centbee

centbee

A Centbee a legegyszerűbb módszer a Bitcoin (BSV) biztonságos tárolására, kiadására és küldésére mobiltelefonján. Könnyedén elküldheti a Bitcoint a telefonos kapcsolattartóinak, és megnézheti, ki fogadja el a Bitcoin körülötted. A pénztárcát 12 szavas magmondat és tű rögzíti. Ne felejtsd el leírni, különben elvesznek az alapjaid.

# 6. Electrum SV

electrum sv

Az ElectrumSV egy kifejezetten a Bitcoin SV-hez tervezett asztali pénztárca. Az ElectrumSV pénztárca érme-megosztás funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármelyik BCH-opcióból BSV-t kapjanak, amely az egyik villa előtt rendelkezésükre állt. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BSV-jüket olyan hardveres pénztárcákon tárolják, amelyek nem támogatják a BSV-t.

# 7. Bitpie

keserű

A Bitpie egy több fizetőeszközű pénztárca, amelyet a híres Bitcoin pénztárca Bither csapata fejlesztett ki. Ha korábban használták, akkor a Bither rengeteg hasonlóságot fog találni, kivéve a támogatott pénznemek hatalmas számát.

Itt vannak az előnyök:

 • Több blokklánc támogatás;
 • Biztonságos és barátságos;
 • Azonnali csere;
 • Hozzáférés a BitHD Cold pénztárcához;
 • Könnyű hozzáférés a DApp-hoz

A lényeg

A fenti pénztárcák a legjobbak a Bitcoin SV (BSV) tárolására 2020-ban. Használhat hardveres pénztárcát is. A Ledger Nano S és a Ledger Nano X egyaránt kompatibilis az Electrum SV pénztárcával.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map