A digibájt azon kriptovaluták közé tartozik, amelyek sokáig fennakadtak. Először 2014-ben indították el, bár ICO nélkül, ami meglehetősen szokatlan a kriptográfia esetében. Annak ellenére, hogy kevésbé ismert, mint más kriptográfiai behemótok, mint például a Bitcoin, az Ethereum vagy a Dogecoin, sikerült nyomot hagynia és megteremtenie saját gazdasági ökoszisztémáját.

Mivel a Changelly csapata szemmel tartotta, nyomon követtük a siker növekedését. Ebben a cikkben magáról a Digibyte-ról és arról, hogy hol tároljuk a legjobban.

Röviden a Digibyte (DGB) kriptovalutáról

Bár az ICO nélküli indítás nem segített a Digibyte kezdeti népszerűségében, a csapat nem állt meg. 2017-ben hozzáadták a SegWit támogatást blokkláncukhoz, és jelenleg a DGB a piaci kapitalizáció 40. kriptójaként zajlik.

Ez a hálózat folyamatos támogatásával és fejlesztésével együtt a jó befektetési lehetőségek egyikévé teszi. Ha pedig Digibyte-ba tervez befektetni, szüksége lesz egy helyre, ahol tárolhatja érméit. Innen jön az öt legjobb Digibyte pénztárca listája.

További információ a Digibyte kriptovalutáról a Changelly’s DGB Review-ban.

Az 5 legjobb Digibyte (DGB) pénztárca

Annak ellenére, hogy a Digibyte-t gyakran figyelmen kívül hagyják a népszerűbb kriptók mellett, nagyszámú pénztárca támogatja. Ez zavart okozhat abban, hogy melyik pénztárca lenne a legjobb az Ön és tervei számára. Végül is a különböző pénztárcák különböző funkciókkal rendelkeznek, amelyekre érdemes lehet, vagy amelyek hiányozhatnak. Hogy segítsünk a választásában, összeállítottuk a legjobb Digibyte (DGB) pénztárcák listáját, hogy ne kelljen vesztegetnie az időt azzal, hogy egyedül átfésülje őket.

# 1. DigiByte Core

Digibyte Core pénztárca

A DGB mögött álló csapat hivatalos Digibyte pénztárcáját, a DigiByte Core-ot azért hozták létre, hogy kifejezetten ezt az érmét tárolja. Ez azt jelenti, hogy sajnos nem képes más érmék tárolására, így ha azt tervezi, hogy több ilyen típusú kriptográfia lesz a tulajdonosa, akkor külön kell tartania őket. De megvannak a maga oldalai, például teljes csomópontként is működik, támogatva magát a blokkláncot. Az ilyen dolgok gyakran biztosítják, hogy az ilyen pénztárcák versenyezhessenek a multivaluta pénztárcákkal.

A DigiByte Core egy asztali pénztárca, ami azt jelenti, hogy le kell töltenie és telepítenie kell. Ez a pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alapvetően ellenőrizzék a fiókjukat, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Összességében elmondható, hogy ez a pénztárca nem rossz választás azok számára, akik a DGB-vel akarnak kibogozni.

# 2. Ledger Nano pénztárcák

Ledger Nano Digibyte pénztárca

A Ledger Nano a hardveres kriptotárcák széles körben ismert sorozata. A hírnév legfőbb oka a biztonsága, megbízhatósága és a különböző kriptók tárolásának képessége. Mivel a hardveres pénztárca, a Ledger a magánkulcsát is az eszközön tartja, és biztonságot nyújt a hackerek ellen.

A Ledger pénztárca felhasználói számára elérhető több mint 700 kriptóval a felhasználók könnyen (és biztonságosan) egynél több érmét tarthatnak, így jó választás a kereskedők számára.

# 3. Jaxx Liberty

Jaxx Liberty logó

A régebbi Jaxx Wallet márkaneve, a Jaxx Liberty arra törekszik, hogy leküzdje elődje hiányosságait. És felhasználói bázisa szerint elöl jól járnak. A Jaxx csapata tovább javította a biztonságot, új funkciókat és multivaluta támogatást adott hozzá (jelenleg több mint 85 érme). A pénztárca csereintegrációval is rendelkezik, így a felhasználók menet közben cserélhetik a valutákat.

A Jaxx Liberty három verzióval rendelkezik: webes, mobil és asztali, így rugalmasságot biztosít felhasználóinak, nem korlátozva őket egyetlen platformra sem.

# 4. Digibyte Go

Digibyte Go pénztárca

A Digibyte csapat másik pénztárcája, a Digibyte Go a Digibyte Core pénztárca online verziója. Pontosabban: ez egy Google Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben tárolják és elérjék érmeiket (innen származik a név). Ez egy meglehetősen biztonságos pénztárca a többi online pénztárca között, ezért nem kell aggódnia, hogy elveszíti az összes kriptóját a véletlenszerű hackertámadás miatt, bár okosabb lenne nagy mennyiségű DGB-t hűtőben tárolni.

# 5. Kivonulás

Exodus Digibyte pénztárca

Egy másik asztali pénztárca, az Exodus a következő szolgáltatásokat kínálja felhasználóinak: multivaluta támogatás, jó biztonsági protokollok és felhasználóbarát (és nagyon szép) felület. Mindezek mellett, és mennyire egyszerű használni és megérteni, ez jó választás kezdő kriptográfusok és kriptográfusok számára egyaránt. Használhatja Windows, OSX és Linux rendszereken.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy a Digibyte sok tárolási lehetőséggel rendelkezik egy gyakran figyelmen kívül hagyott kriptóérme számára. Tudva, hogy most megtervezheti, hogy mit szeretne kezdeni a DGB-vel, és milyen pénztárca lenne a legjobb a terveihez. Ha ki akarja próbálni használni a Digibyte-ot, mindig megteheti azt a widgetünkön keresztül.

Szeretne ömlesztve kereskedni? Vagy talán szeretné kipróbálni, miközben jobb árakra vagy csak általában jobb befektetési helyzetre számít a kriptopiacon? Ennek eldöntésével kiválaszthatja a megfelelő opciót, és feljuthat arra a kriptovonatra. Maradjon velünk a titkosítással és a pénztárcával kapcsolatos további útmutatókról!

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me