A legjobb kriptovaluta multi pénztárcák iOS-re 2021-ben

Ma a kriptopénzpiac jelentősen fejlődik, mert egyre több ember érdeklődik a kriptográfia iránt. Az új felhasználók száma naponta növekszik. Így néhány kriptotárca arra törekszik, hogy egyszerűsítse az interfészeket, és felhasználóbaráttá és biztonságossá tegye magát. Tehát tekintsük át az iOS legjobb kriptovaluta pénztárcáit 2020-ban.

A 7 legjobb Bitcoin & Kripto pénztárcák iPhone-hoz

Összegyűjtöttük Önnek a 7 legjobb kriptotárca listáját. Ha még mindig nincs mit görgetnie, kínálunk egy egyszerű és gyors módot a kriptográfia megvásárlására. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

# 1. Coinomi

A legjobb kriptotárcák az iOS-hez

A Coinomi egy többláncú pénztárca az Egyesült Királyságban. 2014-ben blokklánc-technológiai szakértők indították útjára, és sokféle kriptográfiai érme támogatására készült. Kezdetben az volt az ötlet, hogy hozzanak létre egy mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi az alapok tárolását és a maximális biztonságot.

A csapat küldetése, hogy a pénztárcát hozzáférhetővé tegye a felhasználók számára, így sok zsetont, érmét és dApp-ot támogathat. A Coinomi népszerű az ott felsorolt ​​ritka érmék és zsetonok miatt is.

A Coinomi fő jellemzője sok máson kívül a nulla díj. Ezzel a pénztárcával nem kell fizetnie az érmék küldéséért vagy fogadásáért. A bányászok közvetlenül kérik a díjak fizetését.

A Coinomi olyan pénznemeket támogat, mint BNB, ETH, BCH, BSV, DAI, DASH, DOGE, ETC, LTC, XMR, ZEC stb..

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 2. BRD

A legjobb Crypto pénztárcák az iOS-hez

A Breadwallet (BRD) egy svájci székhelyű pénztárca, amelyet 2015-ben indítottak el mobilalkalmazásként. A BRD az egyik első bitcoin pénztárca, amelyet az iOS és a közelmúltban az Android is támogat.

Kellemes dolog, hogy a pénztárca nem igényel díjakat a tranzakciók küldéséért (csak a Bitcoin hálózat fogja felszámítani). Ez egy meglehetősen egyszerű, felhasználóbarát felületű alkalmazás, amely további biztonsági intézkedésekkel is fel van szerelve.

Van azonban néhány hátránya. Például a Breadwallet figyelme főleg a Bitcoin-ra összpontosul, így nem nyújt széles körű érméket a felhasználók számára. Másodszor, néhány felhasználó számára a pénztárca nem biztos, hogy elég biztonságos a kétfaktoros hitelesítés és a több aláírással végzett tranzakciók hiánya miatt. Arra azonban rá kell mutatnunk, hogy nincs miért aggódni, mivel a BRD-t biztonságosan védi egy PIN-kód.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 3. Kivonulás

Exodus logó

Az Exodus több pénznemű pénztárca. Nagyszámú tokent támogatva a pénztárca képes bármilyen kriptográfot felcserélni közvetlenül az alkalmazásban.

Az Exodus mindenekelőtt a könnyű és stílusos kezelőfelülettel vonzhatja a figyelmét, amely nemcsak tapasztalt felhasználók, hanem kezdők számára is elérhetővé teszi az alkalmazást.

A biztonságról szólva az Exodus csak a szemedre titkosítja a magánkulcsokat és a tranzakciós adatokat, regisztráció és ellenőrzés nélkül.

A több pénznemet használó pénztárca több mint 100 eszközt támogat, mint például a Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, EOS, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Zcash, ERC-20, OmiseGo és még sok más.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 4. Él

A legjobb Crypto pénztárcák az iOS-hez

2014 októberében az „Airbitz” nevű vállalat piacra dobta Bitcoin pénztárcáját, és csak 3 év múlva az „Airbitz” lett az „Edge”, amely akár 20 különböző altcoint támogatott. A pénztárca olyan vállalatként pozícionálja magát, amelynek célja a biztonságos és privát adatok biztosítása.

Az Edge alkalmazáson belüli cserével rendelkezik. Hogyan működik? A pénztárca integrált azonnali titkosítási szolgáltatásokat, például a Shapeshift és a Changelly. Így az egyik érmét kicserélheti a másikra a készülékén található átjáró segítségével.

Az Edge számos olyan digitális eszközt támogat, mint a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple, Bitcoin Cash, Dash, Stellar, Tezos, Bitcoin SV és még sok más.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 5. Jaxx

A legjobb Crypto pénztárcák az iOS-hez

A Jaxx projekt egy modern, népszerű, több pénznemben működő tároló, kiváló hírnévvel. A többcélú pénztárca egyszerűen lehetővé teszi a kriptovaluta jövedelmező fizetését, tárolását és cseréjét. A Jaxx-ot egy Decentral Inc nevű kanadai cég hozta létre 2014-ben.

A Jaxx számos digitális valutával büszkélkedhet, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Dash, a Bitcoin Cash, a Litecoin, az Ethereum Classic és még sok más. Sőt, a Jaxx jól ismert a könnyű és felhasználóbarát kezelőfelületéről.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 6. Freewallet

A Freewallet Wallet egy könnyen használható mobil pénztárca, beépített kriptopénzváltóval iOS és Android számára.

A Freewallet több mint 100 kriptovalutát támogat, például Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Gold, Dózse, Litecoin, Csillag, Monero, Zcash, Bitcoin Cash és mások.

A pénztárca fő jellemzői között vannak:

  • Nulla díj a Freewallet felhasználói között
  • Többszörös aláírás, 2-faktoros ellenőrzés, PIN-kód és ujjlenyomat támogatása.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

# 7. Bizalom

A legjobb Crypto pénztárcák az iOS-hez

Tehát a Trust 2020-ban bezárja az iOS-hez tartozó TOP-7 kriptovaluta pénztárcáinkat. A Trust egy másik, több pénznemet használó iOS pénztárca, amelyet Ethereum és Ethereum alapú tokenek számára terveztek. Olyan kriptókat támogat, mint a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tezos, Ethereum Classic, Bitcoin Cash és még sok más.

A Trust azt is lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazásból lépjen kapcsolatba decentralizált alkalmazásokkal.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore.

Összegzés

Manapság a kriptopiac minden iOS-felhasználó számára képes biztosítani a különféle kriptovaluta pénztárcák széles skáláját. Reméljük, hogy ez a cikk segít kiválasztani az egyiket. Javasoljuk, hogy gondolja át azokat a főbb jellemzőket, amelyekkel pénztárcáját fel kell szerelni.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map