A világ legismertebb Stablecoinját, a Tether-et a platformok túlnyomó többsége támogatja, és széles körben használják kereskedésre, különösen olyan kriptográfiai-kriptográfiai tőzsdékben, mint a Changelly PRO. De mi van a tárolással?

Ez a Changelly által készített útmutató segít kiválasztani a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb pénztárcát az USDT tárolásához gond nélkül.

Hogyan válasszunk egy Tether (USDT) pénztárcát?

A kriptotárca megválasztása számtalan tényezőtől függ. Nincs abszolút vezető – olyan megoldást kell választania, amely megfelel az Ön igényeinek és igényeinek. Amikor USDT pénztárcát keres, figyeljen olyan tényezőkre, mint a támogatott érmék száma, a biztonsági funkciók, az elérhető eszközök és a tárolás típusa.

Három legnépszerűbb pénztárca van az USDT számára:

 • Hardver pénztárca a legmegbízhatóbb lehetőség. Miért? Mivel az eszköz (valami hasonló egy gombos pendrive-hoz) tárol egy magánkulcsot (jelszót), így nem lehet majd a hálózaton keresztül hozzáférni a pénztárcához. A hardveres pénztárca pénzbe kerül, de ~ 100 dollár nem annyira a nyugalomért, igaz?
 • Hideg (helyi) tárolás nem 100% -ban megbízható, de ingyenes. A hűtőtároló telepíthető számítógépekre vagy mobiltelefonokra. A privát kulcsot a számítógépen (vagy flash meghajtón) tárolja, bár papír formában (nyomtatásként vagy QR-kódként) is tárolható, ami növeli a biztonságot, de csökkenti a használhatóságot.
 • Online (forró) tárhely a legkevésbé biztonságos lehetőség, mert a magánkulcsot vagy egy harmadik fél szerverén tárolják a hálózaton, vagy a pénztárcához csatlakozva átviheti a számítógépről. Mindenesetre a kriptográfia ellopásának valószínűsége jelentősen megnő. Az online Tether pénztárca használata kényelmesebb: a világ bármely pontjáról bármilyen eszközről hozzáférést biztosít a titkosításhoz.

Minden további nélkül nézzük át a Tether érme pénztárcáját.

Hardvertárolás

Ledger Nano X

főkönyv nano s pénztárca

A Ledger Nano Az X az új hardvertárca, amely támogatja a Bluetooth technológiát, amely lehetővé teszi a biztonságos tranzakciókat útközben egy okostelefon és a hozzá tartozó Ledger Live alkalmazás segítségével. Így bárhol kezelheti az USDT Tether pénztárcáját anélkül, hogy számítógéphez kellene csatlakoznia. Az új eszköz ára körülbelül 160 dollár.

A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően ezt a hardvertárcát használhatja Android-eszközzel (7.0 vagy újabb verzió) vagy iOS-eszközzel (9.0 vagy újabb verzió); nincs szükség USB-kábelre. Mivel a vállalat politikájának legfontosabb szempontja a biztonság, a Bluetooth funkció nem teszi ki a Ledger Nano X-et semmilyen sérülékenységnek: a magánkulcsok soha nem hagyják el a biztonságos chipet, és a Bluetooth-kapcsolat titkosítva van a magánélet védelme érdekében. Még akkor is, ha a Bluetooth-kapcsolat valamilyen módon sérül, a támadó továbbra sem lesz képes beolvasni egy magánkulcsot vagy tranzakciót végrehajtani.

A Ledger Nano X előnyei:

 • Sok kriptovaluta érhető el;
 • A legbiztonságosabb megoldás a hűtőtároláshoz;
 • Nincs szükség USB-kapcsolatra – az USDT-t az alkalmazáson keresztül kezelheti.

Web pénztárcák

Tether Wallet

Ha USDT pénztárcát szeretne létrehozni csak a Tether tárolásához, használja a hivatalos pénztárcájukat. A Tether kriptovaluta fejlesztői kezdetben saját szoftver fejlesztését tervezték, hogy a befektetők tárolhassák érmeiket. Ezért a Tether Wallet a hivatalos szoftver, amelyet az USDT tárolására fejlesztettek ki Android és iOS alkalmazásokban. Fő előnyei:

 • Egyszerűség;
 • Kényelem;
 • Biztonság.

A Tether pénztárca az USDT tárolásának legegyszerűbb és legkényelmesebb módja. A Tether lehetővé teszi az átutalást USD-ben anélkül, hogy megadná a bankszámla adatait, így anonim és biztonságos lesz a tranzakció.

Tether hivatalos pénztárcaTether hivatalos pénztárca

HitBTC

hitbtc logó

HitBTC a kriptovaluta kereskedelem másik platformja. A projektet a világ minden tájáról származó kriptográf felhasználók számára hozták létre. Kényelmes szolgáltatás professzionális kereskedők és azok számára, akiknek cserére van szükségük több kriptovaluta tárolásához és cseréjéhez. A felület haladó felhasználók számára készült eszközökkel van ellátva, így valószínűleg nem lesz érthető a kezdők számára. A felhasználók kétfaktoros hitelesítést kapnak a fiókok biztonsága érdekében.

A HitBTC előnyei:

 • Sok kriptovalutát támogat;
 • Dolgozni lehet ellenőrzés nélkül (anélkül, hogy át kellene menni a személyazonosság-ellenőrzés szakaszán);
 • Magas védelem.

Binance

binance logó

Binance A kínai kriptovaluta-tőzsde 2017-ben kezdte meg működését. A sikeres kezdés lehetővé tette, hogy a projekt azonnal hatalmas közönséget szerezzen. Ma a Binance az egyik legígéretesebb projekt és egy tisztességes USDT pénztárca is. Akkor javasoljuk ennek a platformnak a használatát, ha nemcsak a Tether tárolását, hanem rendszeres kereskedelmét is tervezi. A Binance több mint tíz nyelvet támogat, és minden alapvető biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a kétfaktoros hitelesítést is.

A Binance előnyei:

 • Hatalmas likviditás;
 • Alacsony jutalékok;
 • Opcionális ellenőrzés;
 • Innovatív kereskedési platform;
 • A kriptovaluták nagy választéka tárolásra.

Mobiltárcák

Coinomi

Coinomi pénztárca logó

Ma, Coinomi több mint 1770 blockchain eszközzel dolgozik, köztük néhány stablecoin. A közelmúltig csak az Android verzió volt elérhető, de most a Coinomi elérhető iOS, Android, Mac, Windows és Linux rendszerekhez. Ezenkívül az alkalmazás összes hasznos funkciója között van egy beépített Changelly pénznem-átváltási program, amely lehetővé teszi a pénznemek cseréjét további szolgáltatások igénybevétele nélkül. A Coinomi több nyelvet támogat.

A Coinominál nincs fix jutalék. A tranzakciós díjak kiszámítása dinamikusan történik, így szabadon kiválaszthatja a legjobb árarányt.

Ha jelenleg érdekelt a Tether tárolása, megpróbálhat együttműködni a fenti kriptovaluta pénztárcákkal. Sok kezdő és még tapasztalt felhasználó számára is az ilyen pénztárcák a legkiegyensúlyozottabb, nyereségesebb és legkényelmesebb megoldás.

A Coinomi előnyei:

 • Minden platformon jelen van;
 • Rugalmas jutalékok;
 • Fejlett biztonsági funkciók;
 • A támogatott tokenek széles választéka.

MyEtherWallet

mew logó

Ez a pénztárca két változatban, mobilalkalmazásban és interneten kapható – felhasználóbarát és egyszerű. A MyEtherWallet Ethereum-alapú érmékkel ingyenesen használható és intuitív felülettel rendelkezik. 2015-ben indult, gyorsan népszerűvé vált az Ethereum felhasználói körében.

A MyEtherWallet előnyei:

 • Barátságos felület;
 • Biztonságos;
 • Hardver tárolási támogatás;
 • Lehetővé teszi a hűtést.

Asztali pénztárcák

Kivonulás

exodus kripto pénztárca logó

A legtöbb hasonló megoldástól, főleg a több pénzneműektől eltérően, ez a pénztárca kezelőfelülete olyan egyszerű és egyértelmű, hogy még a kriptográfiai újoncok is használhatják. Kivonulás A pénztárca az összes szükséges eszközt egy helyen biztosítja, és több kriptovalutát (több mint 100 kriptotartományt) támogat, így nincs szükség sok pénztárca használatára, és mindegyikhez óriási adatbázist kell tárolni a magánkulcsokról vagy a kifejezésekről.

Mivel ez egy asztali USDT pénztárca, az Exodus magánkulcsokat csak a felhasználó számítógépén tárol – ezeket az adatokat nem tároljuk külső szervereken. Nincsenek betéti / kifizetési díjak – az Exodus csak bányászati ​​tranzakciókat számít fel (dinamikus díjat alkalmaznak). Ez a pénztárca rendelkezik mobilalkalmazás-verzióval is.

Az Exodus előnyei:

 • Nincs szükség regisztrációra;
 • Nincs személyazonosság-ellenőrzés;
 • A privát kulcsokat csak a felhasználó számítógépén tárolják;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Körülbelül 100 kriptovalutával működik.

A Tether megszerzésének többféle módja van. Az egyik legkényelmesebb lehetőség az USDT vásárlása hitelkártyájával (Visa, Mastercard), banki átutalás és Apple Pay on Changelly.

Végső gondolatok

Az USDT pénztárca keresése előtt határozza meg igényeit és a tárolás típusát. Miután eldöntötte, hogyan fogja pontosan használni a Tether érméit, válasszon egyet a fent felülvizsgált pénztárcák közül, és élvezze a végső biztonságot és kényelmet.

A Changellyről és a Changelly PRO-ról