Ha valaha is tranzakciót hajtott végre a Changelly segítségével, akkor tudja, hogy mindegyik tőzsde három lépésen megy keresztül. Normál körülmények között a teljes feldolgozás legfeljebb 30 percet vesz igénybe. Ha a tranzakció hosszabb ideig tart, ennek oka lehet számos tényező. A késés okának kiderítéséhez fontos meghatározni, hogy melyik szakaszban történt. A tranzakcióval ellátott képernyő valós időben frissül. Alternatív megoldásként az Előzmények oldalra lépve megkeresheti a problémát okozó tranzakciót és ellenőrizheti annak állapotát.

fizetésre vár

Ha tranzakciója elakadt a „Fizetésre várakozás” szakaszban, ez azt jelenti, hogy eddig nem kaptunk pénzt tőled.

Miért történt ez?

 • Blockchain túlterhelés. Ez az elmaradás leggyakoribb oka. Pénzt küldött pénztárcánkba, és most a tranzakciója sorban áll, hogy közvetítse vagy megerősítse a hálózatban. Csak várjon, amíg a tranzakció megjelenik a blokkláncban, és legalább két megerősítést kap. Általános szabály, hogy elég, ha megkapjuk az érméit. A tranzakció állapotát egy blokkfelfedezőben láthatja.
 • Helytelen emlékeztető / célcímke / üzenet. Tranzakciója elakadt, ha XRP-t, XEM-et, Steem / Steem dollárt, Stellart vagy Decent küld nekünk cserére megfelelő Memo, Destination tag vagy Üzenet nélkül. Küldés előtt ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg. Ellenkező esetben a tranzakció manuális feldolgozásához kapcsolatba kell lépnie velünk.
 • Elküldte ABC érméit egy másik vagy nem ABC pénztárcába. Changelly feldolgozza a tranzakciót, amint megkapjuk a pénzt a pénztárcánkba. Ennek a pénztárcának meg kell felelnie az Ön által küldött érmének. Ellenkező esetben a tranzakciót nem dolgozzuk fel automatikusan, ezért kapcsolatba kell lépnie velünk az így ragadt érmék visszaszerzéséhez.
 • Például, ha ETH-t küld ETC pénztárcának, akkor a tranzakció nem megy át, mert ez két különböző érme.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos esetekben nem tudjuk visszanyerni érméit:
 1. Ha LTC, DOGE vagy más altcoinokat küldött a Bitcoin pénztárca címünkre kezdve „3” vagy „M” betűvel.
 2. Ha olyan pénztárcába küldött érméket, amely semmilyen módon nem kapcsolódik Changellyhez.

Mindig ellenőrizze kétszer a pénztárca címét, ahová érméit küldi!

Csere

Ha a Csere szakasz a vártnál több időt vesz igénybe, ennek több oka lehet.

 • Piaci túlterhelés. Abban az esetben, ha kriptot vásárol a csúcson vagy jelentős emelkedéskor, fennáll a kockázata a lemaradásnak a megnövekedett kereslet miatt. Ebben az esetben a tranzakció elakadhat az Exchangingnál.
 • Technikai kérdések a kereskedelmi partnereknél. Mint tudhatja, a Changelly számos kereskedési platformmal működik. A robot kiválasztja a legjobb árfolyamot, és az egyiken keresztül feldolgozza a tranzakciót. Ritka esetekben technikai problémák merülhetnek fel, és valamilyen oknál fogva leállíthatják a megrendeléseket.

Mindkét kérdés megoldása időbe telik. Ha gyanítja, hogy ez a helyzet, akkor jelentenie kell nekünk, hogy részletesebb információt nyújthassunk Önnek ügyében.

Küldés

A tranzakció elakadhat a küldéskor, ha:

 • A blokklánc túlterhelt. Sok tranzakció vár, amelyekre szükség van, beleértve az Önét is. Ez a probléma a Bitcoin, a Bitcoin-alapú és az Ethereum blokkláncokon fordul elő. Sajnos az egyetlen dolog, amit várni kell. Changelly nem tudja ellenőrizni a blokklánc túlterhelését.
 • Helytelen címzett címet adott meg. Ha valami nincs rendben a rendeltetési címmel, akkor a tranzakció elakadhat a küldésnél. Ebben az esetben kapcsolatba kell lépnie ügyfélszolgálatunkkal, hogy ellenőrizzük a pénztárca címét, és szükség esetén megváltoztassuk.

Általános kérdések

Az alábbi kérdések felsorolása az összes szakaszt érintheti.

 • Érme karbantartás alatt. Ha úgy gondoljuk, hogy néhány érme nem működik megfelelően a Changellyen, vagy frissíteni kell, leállíthatjuk az érmével kapcsolatos összes tranzakciót. Miután az érme visszatért, a tranzakció automatikusan feldolgozásra kerül a legjobb árfolyamon.
 • A kiszolgáló DDoS támadásai vagy túlterhelései. Ilyen dolgok történhetnek bármely szolgáltatással. Ha szervereink lemaradtak vagy leálltak, várjon a probléma kijavításáig.
 • Egyéb technikai okok. Ha nincs túlterhelés, és az Ön által cserélt kriptográf nem igényel kiegészítő információkat, akkor valószínűleg vannak technikai problémák.
 • A likviditás hiánya. Likviditási poolokkal rendelkezünk olyan kereskedési platformokon, amelyekkel partnereink vagyunk. Bizonyos esetekben – különösen akkor, ha rendkívül nagy összegeket kell cserélni – némi időre van szükségünk a likviditás egyensúlyának helyreállításához. Emiatt a tranzakció feldolgozása további időt vehet igénybe. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy meg tudjuk mondani, hogy ez a helyzet, és az ETA-val minden részletes információt megadhat Önnek.
 • Várhat, amíg az ügy megoldódik, vagy jelentheti nekünk, hogy további részleteket tudjon meg a fizetéséről.

Mit kellene tennem?

Vegyen egy mély lélegzetet és lazítson. Ha tranzakciója technikai problémák miatt akadozik, akkor valószínűleg már tudunk róluk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a dolgok újra működjenek. Ha úgy gondolja, hogy a késést az ön hibája okozza, kérjen segítséget támogatási ninjainktól a címen [e-mail védett].

Megpróbálhatja más kriptot is vásárolni / eladni / cserélni, ha akarja. Itt megteheti:

Maradjon velünk!

Twitter 

Facebook 

Távirat 

Reddit

Youtube

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt a legfrissebb hírekről, tippekről és útmutatókról.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me