Bytecoin (BCN) egy magán decentralizált kriptovaluta, amelynek jelenlegi piaci kapitalizációja 86,4 millió dollár. A 2012-ben indított Bytecoin az első nyílt forráskóddal létrehozott adatvédelmi érme. Ez az egyik legrégebbi kriptovaluta, amely névtelenül kezdte a tranzakciókat.

2014-ben a Bytecoin csapata feloszlott, és ennek eredményeként egy másik jól ismert Monero adatvédelmi kriptóérme került forgalomba. A Monero ugyanazon a CryptoNote protokollon alapszik.

Bytecoin előnyei

  1. A Bytecoin az első olyan projekt, amely megvalósítja a CryptoNote kivonatolási protokollt, amely gyűrűs aláírásokkal biztosítja az abszolút névtelenséget. Ez a technológia védi a feladó személyazonosságát, és a magánügyleteket követhetetlenné teszi azáltal, hogy különböző, hasonló értékű kimeneteket egy tranzakcióba kever.
  2. A Bytecoin használata minimális energia- vagy emberi erőforrás révén segít elkerülni a tranzakciós díjakat.
  3. A Bytecoin használatának még egy előnye, hogy az emissziós ráta idővel csökken. 120 másodpercenként a kibocsátott Bytecoins száma kissé csökken, de az egyes BCN tokenek értéke növekszik, így a Bytecoin (BCN) egyre drágább.

Tehát, ha érdekli a tranzakciók magánélete, a Bytecoin megfelelő eszköz lehet az Ön számára. Ez azonban azt is jelenti, hogy névtelen vagyonának tárolásához jó Bytecoin pénztárcára van szükség. A Bytecoin (BCN) széles körű használata ellenére még mindig meglehetősen korlátozott az érmék tárolási módszere. Például egyetlen hardver pénztárca sem támogatja a Bytecoin BCN tárolást.

Ennek ellenére összegyűjtöttük az öt legjobb Bytecoin (BCN) pénztárca listáját, biztonságuk és multifunkcionalitásuk alapján.

5 legjobb Bytecoin (BCN) pénztárca 2020-ban

# 1. Bytecoin pénztárca (asztali pénztárca)

A Bytecoin Wallet ingyenes tisztviselő asztali pénztárca, a Bytecoin csapata készítette. Ez a pénztárca a legbiztonságosabb, mert megtartja a felhasználók magánkulcsait az eszközeiken, és hackelés esetén extra jelszót ad. Támogatja a beépített címjegyzéket az ismételt tranzakciókhoz és a korábbi tranzakciókhoz.

A Bytecoin pénztárca a teljes eszközmennyiséget jeleníti meg, hogy a felhasználók közvetlenül az asztali számítógépeiken ellenőrizhessék a bytecoin pénztárca egyenlegét. A telepítés után megad egy Bytecoin (BCN) pénztárca címet, amelyet fel lehet használni a Bytecoin fogadására és küldésére. A BCN pénztárca démon vezérelhető egy konzol ablakon vagy egy külön parancssori démonon keresztül. Ez az opció lehetővé teszi a BCN tranzakciók végrehajtását RPC parancsokkal.

Sőt, egy Bytecoin (BCN) pénztárca is használható bányászalkalmazásként, de először is valószínűleg fontolja meg, hogy a Bytecoin egyszerű PC-vel történő bányászata nyereséges.

A Bytecoin (BCN) pénztárca Windows, Linux és Mac OS platformokon érhető el.

# 2. Bytecoin mobil pénztárca

A Bytecoin Mobile Wallet egy hivatalos Bytecoin (BCN) mobil pénztárca alkalmazás, amely csak Android-eszközökkel rendelkezik. Ez a pénztárca magában foglalja a Bytecoin (BCN) megvásárlásának lehetőségét az Ethereum (ETH) segítségével, és ugyanazt a fiókot használja a web pénztárcából, hogy a web pénztárcán végrehajtott bármilyen tranzakció látható legyen a mobil eszközön és fordítva.

Letöltheti a Bytecoin mobil pénztárcát Androidra itt.

# 3. Bytecoin (BCN) internetes pénztárca

A Bytecoin (BCN) internetes pénztárca – a Bytecoin Desktop pénztárca online könnyű változata blokklánc szinkronizálás vagy telepítések nélkül. Csak egy felhasználónévre és egy jelszóra van szüksége.

Megjegyzés: A web pénztárcák nem annyira biztonságosak, mint az asztali, és a Bytecoin web pénztárcája magánkulcsokat és pénzeket tárol egy központi szerveren. Ez kiszolgáltatottabbá teszi a hacker kísérleteivel szemben.

# 4. Bytecoin (BCN) papír pénztárca

A Bytecoin (BCN) papír pénztárca hideg offline pénztárca. A magánkulcsokat vagy a QR-kódokat ki lehet nyomtatni egy papírlapra, így a felhasználók minden eszközüket folyamatosan tartják. A Bytecoin papír pénztárca beállítása egyszerű, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes hozzáférést kapjanak a tárolt pénznemhez.

jegyzet:

  1. Mentse a merevlemezre a Bytecoin papír pénztárca generátor oldalát, és offline módon állítsa elő pénztárcáját. Ez szinte lehetetlenné teszi a feltörést.
  2. A Bytecoin pénztárca megbízhatósága ellenére javasoljuk, hogy sérülés vagy elveszés esetén gondosan tárolja a darabot, és az összes információt rejtse el a papíron, mert az információkat tartalmaz, beleértve a magánkulcsokat.

# 5. Bytecoin (BCN) pénztárca Androidra a Freewallet által

A Freewallet egy díjmentes kriptovaluta pénztárca-szolgáltató, amely több mint harminc népszerű érmét és zsetont támogat, beleértve a Bytecoin (BCN), a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Ripple (XRP) stb. Webes, iOS és Android rendszereket. telefonok.

A Bytecoin pénztárca mellett a Freewallet rendelkezik a Freewallet Lite – egy HD pénztárcával iOS és Android rendszerekhez. A Freewallet kezelőfelületét 13 nyelvre fordítják le, ami sok felhasználó számára elérhetővé teszi a világ minden táján. A Freewallet lehetővé teszi a Bytecoin betéti vagy hitelkártyás vásárlását.

Freewallet biztonsági funkciók:

  • Több aláírás megerősítés minden tranzakcióhoz;
  • Kétfaktoros hitelesítés, PIN-kód és ujjlenyomat támogatás;
  • Napi / heti korlátozások a lopás kockázatának minimalizálása érdekében;
  • Érmék hűtőtárolása.

A fent említett Bytecoin tárolási módok között léteznek más kriptotárcák is, amelyek támogatják a BCN-t, például a Cryptonator.

A lényeg

A Bytecoin (BCN) kriptopénz tárolásához a legmegbízhatóbb és legnépszerűbb pénztárcákat választottuk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs más mód a Bytecoin (BCN) kriptovaluta tárolására. Arra kérjük, hogy nagy felelősséggel közelítse meg a pénztárca választását. A Changelly csapata nem felelős az Ön választásáért, csak tárolási megoldásokat kínálunk, és reméljük, hogy az érmék biztonságban és biztonságban lesznek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me