Bytecoin (BCN) egy magán decentralizált kriptovaluta, amelynek jelenlegi piaci kapitalizációja 86,4 millió dollár. A 2012-ben indított Bytecoin az első nyílt forráskóddal létrehozott adatvédelmi érme. Ez az egyik legrégebbi kriptovaluta, amely névtelenül kezdte a tranzakciókat.

2014-ben a Bytecoin csapata feloszlott, és ennek eredményeként egy másik jól ismert Monero adatvédelmi kriptóérme került forgalomba. A Monero ugyanazon a CryptoNote protokollon alapszik.

Bytecoin előnyei

  1. A Bytecoin az első olyan projekt, amely megvalósítja a CryptoNote kivonatolási protokollt, amely gyűrűs aláírásokkal biztosítja az abszolút névtelenséget. Ez a technológia védi a feladó személyazonosságát, és a magánügyleteket követhetetlenné teszi azáltal, hogy különböző, hasonló értékű kimeneteket egy tranzakcióba kever.
  2. A Bytecoin használata minimális energia- vagy emberi erőforrás révén segít elkerülni a tranzakciós díjakat.
  3. A Bytecoin használatának még egy előnye, hogy az emissziós ráta idővel csökken. 120 másodpercenként a kibocsátott Bytecoins száma kissé csökken, de az egyes BCN tokenek értéke növekszik, így a Bytecoin (BCN) egyre drágább.

Tehát, ha érdekli a tranzakciók magánélete, a Bytecoin megfelelő eszköz lehet az Ön számára. Ez azonban azt is jelenti, hogy névtelen vagyonának tárolásához jó Bytecoin pénztárcára van szükség. A Bytecoin (BCN) széles körű használata ellenére még mindig meglehetősen korlátozott az érmék tárolási módszere. Például egyetlen hardver pénztárca sem támogatja a Bytecoin BCN tárolást.

Ennek ellenére összegyűjtöttük az öt legjobb Bytecoin (BCN) pénztárca listáját, biztonságuk és multifunkcionalitásuk alapján.

5 legjobb Bytecoin (BCN) pénztárca 2020-ban

# 1. Bytecoin pénztárca (asztali pénztárca)

A Bytecoin Wallet ingyenes tisztviselő asztali pénztárca, a Bytecoin csapata készítette. Ez a pénztárca a legbiztonságosabb, mert megtartja a felhasználók magánkulcsait az eszközeiken, és hackelés esetén extra jelszót ad. Támogatja a beépített címjegyzéket az ismételt tranzakciókhoz és a korábbi tranzakciókhoz.

A Bytecoin pénztárca a teljes eszközmennyiséget jeleníti meg, hogy a felhasználók közvetlenül az asztali számítógépeiken ellenőrizhessék a bytecoin pénztárca egyenlegét. A telepítés után megad egy Bytecoin (BCN) pénztárca címet, amelyet fel lehet használni a Bytecoin fogadására és küldésére. A BCN pénztárca démon vezérelhető egy konzol ablakon vagy egy külön parancssori démonon keresztül. Ez az opció lehetővé teszi a BCN tranzakciók végrehajtását RPC parancsokkal.

Sőt, egy Bytecoin (BCN) pénztárca is használható bányászalkalmazásként, de először is valószínűleg fontolja meg, hogy a Bytecoin egyszerű PC-vel történő bányászata nyereséges.

A Bytecoin (BCN) pénztárca Windows, Linux és Mac OS platformokon érhető el.

# 2. Bytecoin mobil pénztárca

A Bytecoin Mobile Wallet egy hivatalos Bytecoin (BCN) mobil pénztárca alkalmazás, amely csak Android-eszközökkel rendelkezik. Ez a pénztárca magában foglalja a Bytecoin (BCN) megvásárlásának lehetőségét az Ethereum (ETH) segítségével, és ugyanazt a fiókot használja a web pénztárcából, hogy a web pénztárcán végrehajtott bármilyen tranzakció látható legyen a mobil eszközön és fordítva.

Letöltheti a Bytecoin mobil pénztárcát Androidra itt.

# 3. Bytecoin (BCN) internetes pénztárca

A Bytecoin (BCN) internetes pénztárca – a Bytecoin Desktop pénztárca online könnyű változata blokklánc szinkronizálás vagy telepítések nélkül. Csak egy felhasználónévre és egy jelszóra van szüksége.

Megjegyzés: A web pénztárcák nem annyira biztonságosak, mint az asztali, és a Bytecoin web pénztárcája magánkulcsokat és pénzeket tárol egy központi szerveren. Ez kiszolgáltatottabbá teszi a hacker kísérleteivel szemben.

# 4. Bytecoin (BCN) papír pénztárca

A Bytecoin (BCN) papír pénztárca hideg offline pénztárca. A magánkulcsokat vagy a QR-kódokat ki lehet nyomtatni egy papírlapra, így a felhasználók minden eszközüket folyamatosan tartják. A Bytecoin papír pénztárca beállítása egyszerű, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes hozzáférést kapjanak a tárolt pénznemhez.

jegyzet:

  1. Mentse a merevlemezre a Bytecoin papír pénztárca generátor oldalát, és offline módon állítsa elő pénztárcáját. Ez szinte lehetetlenné teszi a feltörést.
  2. A Bytecoin pénztárca megbízhatósága ellenére javasoljuk, hogy sérülés vagy elveszés esetén gondosan tárolja a darabot, és az összes információt rejtse el a papíron, mert az információkat tartalmaz, beleértve a magánkulcsokat.

# 5. Bytecoin (BCN) pénztárca Androidra a Freewallet által

A Freewallet egy díjmentes kriptovaluta pénztárca-szolgáltató, amely több mint harminc népszerű érmét és zsetont támogat, beleértve a Bytecoin (BCN), a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Ripple (XRP) stb. Webes, iOS és Android rendszereket. telefonok.

A Bytecoin pénztárca mellett a Freewallet rendelkezik a Freewallet Lite – egy HD pénztárcával iOS és Android rendszerekhez. A Freewallet kezelőfelületét 13 nyelvre fordítják le, ami sok felhasználó számára elérhetővé teszi a világ minden táján. A Freewallet lehetővé teszi a Bytecoin betéti vagy hitelkártyás vásárlását.

Freewallet biztonsági funkciók:

  • Több aláírás megerősítés minden tranzakcióhoz;
  • Kétfaktoros hitelesítés, PIN-kód és ujjlenyomat támogatás;
  • Napi / heti korlátozások a lopás kockázatának minimalizálása érdekében;
  • Érmék hűtőtárolása.

A fent említett Bytecoin tárolási módok között léteznek más kriptotárcák is, amelyek támogatják a BCN-t, például a Cryptonator.

A lényeg

A Bytecoin (BCN) kriptopénz tárolásához a legmegbízhatóbb és legnépszerűbb pénztárcákat választottuk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs más mód a Bytecoin (BCN) kriptovaluta tárolására. Arra kérjük, hogy nagy felelősséggel közelítse meg a pénztárca választását. A Changelly csapata nem felelős az Ön választásáért, csak tárolási megoldásokat kínálunk, és reméljük, hogy az érmék biztonságban és biztonságban lesznek.