Már rendelkezünk decentralizált cserékkel (DEX), decentralizált alkalmazásokkal (dApps), a decentralizált finanszírozás rendszerével (DeFi) és még sok mással. A Sia platform bemutatja a felhőtárolás új módját. Menj át, DropBox! Adatainkat decentralizált módon tároljuk. Megvizsgáltuk a Siacoin pénztárcákat, hogy bemutassuk az SC tárolására szolgáló legjobb pénztárcák listáját.

A Siacoin (SC) kriptovalutáról

A Sia egy decentralizált felhőtároló platform, amelyet a Sia blokklánc garantál. A projekt öt évvel ezelőtt indult, az ötletet azonban 2013-ban David Vorick és Luke Champine javasolta. Ma a bostoni kriptográfiai projekt, a Nebulous csapata az alapítókkal együtt szorgalmasan dolgozik a platform fejlesztésén, és a világ számára megmutatja a peer-to-peer (p2p) felhőtárolás előnyeit. Ha ezt a felhőtárolási megoldást 2014-ben vezették volna be, a hírességek és a világ bármely más személye nem aggódna a privát fotóik, videók stb..

A hálózat célja, hogy minden felhasználó számára megfizethető módon biztosítsa az adatok tárolását. Összehasonlítva más szolgáltatásokkal, amelyekhez felhőalapú adattároláshoz ~ 10 USD / 1 TB (DropBox, iCloud) szükséges, a fájlok Sia platformon tartása havi 1-2 dollárba kerül.

Miután feltöltötte a fájlokat a Sia-ba, bérlővé válik. Azok a felhasználók, akik helyet adnak az adattárolásnak, az úgynevezett hosztok. A feltöltött fájlok fel vannak osztva, titkosítva és elterjedve a Sia összes felhasználója között. Ne aggódjon, hogy a gazdagépek láthatják az adatait, amikor a titkosított fájl apró darabját kapják. Az egyetlen személy férhet hozzá az Ön adataihoz, és ez a blockchain technológia varázsa.

A Siacoin (SC) egy kriptovaluta, amelynek célja a Sia hálózat megfelelő működésének fenntartása. Tárhelyet vásárolhat a Siacoin segédprogram tokennel, miközben a gazdagépek SC-ben fizetnek cserébe. A sziacoin (SC) később kicserélhető egy másik kriptovalutára, majd később a sziacoinra (SC) támogató kriptopapírok cseréjére..

Hol tárolja a sziacoin (SC)?

# 1. Sia-UI

A Sia-UI egy hivatalos Siacoin pénztárca, amelyet a Sia projekt mögött álló csapat ajánlott. Ez egy átfogó felhasználói felületű kliens, amely biztonságosan tárolja a Siacoin-t (SC) egy helyen. Tekintse meg az egyenleget és kövesse nyomon a tranzakciók előzményeit, küldjön és fogadjon SC kriptovalutát a hivatalos Siacoin (SC) pénztárcán keresztül. Mivel ez egy GUI, lehetővé teszi nemcsak a Siacoin kezelését, hanem a decentralizált hálózattal való kapcsolattartást is stb. A Sia-UI letölthető Windows, Linux és macOS rendszereken.

sia lite

# 2. Sia hűtőház

A Sia Cold storage segítségével magokat és címeket generálhat anélkül, hogy csatlakozna a hálózathoz. Az ilyen tárolási módszert „légrésnek” nevezik, és segít biztonságosan tárolni a Siacoin tokeneket, miközben csökkenti a veszteség kockázatát. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a platform legújabb verzióját, amely megtalálható itt. Ez a segédprogram hosszú távú SC tárolásra alkalmas. Vegye figyelembe azt is, hogy nem küldhet vagy fogadhat tokent, de megvédi a tokent a behatolóktól.

# 3. Sia (Android-eszközökhöz)

A Sia egy olyan alkalmazás Android készülékekhez, amely közvetlenül a Google Playről tölthető le. Azonban nem hivatalos Siacoin Android pénztárca, és nem is a Sia csapata fejlesztette ki. Ez a decentralizált felhőtároló platformra szánt Android kliens lehetővé teszi a Siacoin küldését, fogadását és tárolását, valamint fájljainak tárolását a Sia hálózatban. Elég kényelmes kezelni az SC eszközeit útközben. A natív UX / UI segítségével ez a mobilalkalmazás tökéletesen megfelel a kriptográfiai kezdőknek.

sziacoin android

# 4. Ledger Nano S

A Sia csapata csaknem egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Siacoin a hardveres Ledger Nano S pénztárcán tárolható. A Ledger több mint 1000 kriptovaluta biztonságos tárolását biztosítja. Az a tény, hogy a magánkulcsaid soha nem hagyják el a Ledger Nano S-t, és csak akkor tudják ellopni őket, ha eszközöd egy sérült számítógéphez csatlakozik. Kezelje Siacoin (SC) és egyéb digitális eszközeit biztonságos hardver pénztárcán keresztül.

főkönyv s

Összegzés

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt, és megtalálta a legjobb Siacoin (SC) pénztárcáját. A Sia platform ígéretes projekt, amely a mindennapi életünk létfontosságú eleme lesz, amint a kriptográfiai ipar megfelel a tömeges elfogadásnak. A mai naptól a Siacoin (SC) ára 0,0022 USD, míg a Siacoin (SC) piaci felső határa 91 453 000 USD. A kriptopénz szerepel a főbb kriptotőzsdékeken, beleértve a Binance, HitBTC, Huobi, Bittrex és így tovább.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me