A Binance Research Department elemzői szerint az első kriptovaluta a legrosszabb jövedelmezőségi eredményeket hozta 2020 első negyedévében. Annak ellenére, hogy a világon a globális karanténintézkedések miatti nehéz helyzet van, néhány altcoin továbbra is profitot hozott befektetőinek az elmúlt három hónapban.

Ha érdekel a kriptográfia, mindig megvásárolhatja a Changelly szolgáltatáson keresztül. Felmerülnek azonban a kérdések: most fektessen be kriptovalutákba? Melyik a legjövedelmezőbb érme, amibe befektetni? Találjuk ki.

A Bitcoin növekedése és bukása 2020-ban

Még február közepén a Bitcoin ára elérte az éves maximumot a 10 500 dolláros régióban. Egy hónappal később a BTC 4000 dollárig esett össze. A kriptopénz meglehetősen rövid ideig a korábban beállított rekord 62 százalékával esett vissza. Most minden jobb. Például a BTC a hétvégét 7149 dolláros márkával kezdte.

bitcoin árdiagram 2020 február-márciusBitcoin árdiagram 2020 február-április

Ez az ősz a Bitcoin kapitalizációja révén az elmúlt három hónap legrosszabb befektetésévé vált az első tíz kriptovaluta között. Az érme átlagosan valamivel több, mint 10 százalékot süllyedt. A szakértők közzétettek egy táblázatot a top 10 rangsor jövedelmezőségéről.

Milyen kriptovalutákat vásároljon 2020-ban

a kriptográfia emelkedése és bukása 2020-banA legnagyobb kriptovaluták növekedése / esése tőkésítés szerint (kivéve a stabil pénznemeket)

2020 elmúlt hónapjaiban a kriptovaluta befektetők kerestek a legtöbbet a Bitcoin SV, az UNUS SED LEO, a Chainlink és a Tezos szolgáltatásaiból. Ezek az érmék átlagosan 70, 29, 28,6, illetve 20 százalékkal nőttek. Növekedésük oka valószínűleg a pozitív hírek boldog egybeesése volt: fontos projektfrissítések, hálózati fejlesztések elindítása stb..

Az elemző ügynökség szerint az elmúlt hat évben csak 2018 második negyedévére emlékezett az iparban a Bitcoin árának 8% -os csökkenése. A fennmaradó időben sokkal jobb volt. 2019 második negyedévében a kriptovaluta 161 százalékkal ugrott meg.

Az elmúlt hat év rekordtartója még mindig 2017 negyedik negyedéve. Ebben az időszakban a kriptovaluta árfolyama 226% -kal nőtt.

2020 első negyedéves eredményei a Bitcoin számára nem annyira félelmetesek, mégis a süllyedés 10 százalékkal áll távol az esés csúcspontjától. A jelenlegi arány továbbra is 36 százalékkal magasabb, mint egy évvel ezelőtt. Ugyanebben az időszakban az S&A P500 lényegesen jobban belemerült, ami plusz a kriptovaluta számára.

Vásároljak-e kriptovalutákat a karantén alatt?

Az államhatárok most zárva vannak. Most nem lehet jegyet vásárolni, eljutni a repülőtérre és repülni bármely országba. Ez a forgatókönyv az elkövetkező hetekben vagy akár hónapokban biztosan nem lesz lehetséges. A kormányok biztosítják az új fertőzési források megjelenését, és az államokon belüli problémák megoldására koncentrálnak.

A kriptovaluták esetében az ilyen tilalmak lehetetlenek. Az érmék tulajdonosa bármikor elküldheti őket a világ bármely pontjára. Nem kell engedélyt kérnie és bérleteket sem kapnia. Csak írja be a kívánt címet és hajtsa végre a tranzakciót.

Számos ország szabályozói betiltották a rövid részvények értékesítését. A Londoni Értéktőzsde (LSE) betiltotta a spanyol és az olasz vállalatok rövid részvényeit. Franciaországban közzétették azon társaságok listáját is, amelyek részvényeivel nem lehetett rövid pozíciókat nyitni. Ilyen intézkedésekkel a szabályozók meg akarják védeni az értékpapírpiacot. A jelenlegi körülmények között minden pletyka és hamis hír le tudja hozni az amúgy is gyenge részvényárfolyamokat.

A kriptovaluta piacon játszók bármit megtehetnek. Időről időre itt pénzt veszíthet a csereproblémák miatt. A hónap közepén hasonló történt a BitMEX kereskedőkkel is. Pozícióikat felszámolták, amíg a tőzsde nem volt elérhető.

A kriptopénzváltók éjjel-nappal és a hét minden napján üzemelnek. A rendszeres cserék menetrend szerint és hétvégén működnek.

A lényeg

A járvány idején még egy előnyünk van. A hagyományos pénz naponta többször cserél gazdát. Baktériumokat és mikrobákat gyűjtenek. Nincs bizonyíték arra, hogy a koronavírus készpénzzel továbbítható lenne, de a szakértők továbbra is javasolják a kézmosást utána. A kriptopénzek biztonságosak. Ha érméket kell küldenie, csak beolvassa a pénztárca címét QR-kód formátumban. Kevesebb a kockázat, és a mikrobáknak esélye sincs.

Ha készen áll a kriptovalutákba történő befektetésre, szolgáltatásunk itt áll a segítségére. Érmék vásárlásához kattintson az alábbi gombra.

Changellyről