Binance DEX – új termék a kriptovaluta-kereskedelemhez a Binance-től, a teljes kriptográfiai tőzsdétől. A csere hivatalos weboldala a https://www.binance.org/, és az eredeti Binance csere webhely az https://www.binance.com/.

Olvassa el a BNB 20-as árjóslatát21

A DEX rövidítés a „decentralizált tőzsde” rövidítése – a centralizált tőzsde ellentétes irányítási modellje, amelynek alapja a közösség vágya arra, hogy jobban ellenőrizzék a számlaegyenleget, és decentralizáción alapuljon a kriptovaluta-kereskedelem piacán..

CEX & DEX különbségek

 • Nincs olyan, hogy központi szabályozó, a DEX-et a kereskedők közössége irányítja & csomópontok érvényesítése
 • A pénzváltás közvetlenül a felhasználók között zajlik
 • A DEX-exchange-nek nincs pénztárcája, minden pénzt a felhasználó személyes pénztárcáján tárolnak

Olvasni egy a decentralizált cserék részletes elemzése a Cointelegraph-on.

Binance Chain magyarázata

Binance Chain Explorer

A Binance Chain a blokklánc szoftverrendszert, amelyet eredetileg a Binance és a közösség fejlesztett ki. A Binance Chain egy közösség által vezérelt fejlesztési projekt, amely számos fejlesztővel és közreműködővel rendelkezik a világ minden tájáról. A Binance DEX a decentralizált cserefunkció, amelyet a Binance Chain blokklánc tetején fejlesztettek ki.

A Binance DEX egy Binance Chain blokklánc tetejére épül, amelynek BNB-je natív kriptovaluta. Ezért minden, a DEX-hez társított BNB tranzakció megtalálható a Binance Chain explorerben – https://explorer.binance.org. A Binance Chain egyetlen papírjáról nincs bizonyíték, kivéve a hivatalos dokumentumok szakasz.

Binance lánc tervezési alapelvei

A Binance blokklánc a Tendermint bizánci hibatűrés (BFT) konszenzust használja. Vázlatosan a blokklánc architektúrája a következő:

A Binance natív blokklánc szándékosan készült, szoros együttműködésben a Binance csereközösséggel, hogy:

 • A kereskedők pénzeszközeinek biztonsága – a magánkulcsok teljes ellenőrzése alatt áll
 • Gyors, megbízható és decentralizált illesztő motor: a cél az 1 másodperces blokkidő elérése, egyetlen megerősítéssel.
 • Alacsony díjak az összes BNB holding kereskedő számára, valamint szilárd likviditás az összes kereskedési páron
 • Tisztességes és kényelmes kereskedési folyamat minden piaci szereplő számára, bármit is jelent ez
 • Skálázható és rugalmas blockchain alapú rendszer a kriptovaluta kereskedelem piacának további fejlesztéséhez

Mit tehet a Binance Chain-en?

 • Küldje és fogadja a BNB-t
 • Új tokenek kiadása
 • Jelzők küldése, fogadása, írása / mentálása és fagyasztása / feloldása
 • Javasoljon kereskedési párok létrehozását két különböző token között
 • Küldjön megbízásokat eszközök adásvételére a láncon létrehozott kereskedési párokon keresztül

Ha érdekel a Binance Chain, valamint az összes rajta dolgozó kriptovaluta támogatása, kövesse az irányelveket a teljes csomópont futtatásáról.

Binance DEX kormányzás

Minden BNB éremtulajdonos (aki jelenleg a Binance Chain őshonos, sikeresen átállt az Ethereum ERC-20-ról a BEP2-re) jogosult javaslatot benyújtani a kereskedési párok Binance DEX-en történő bevezetésére / törlésére, új tokenek kibocsátására stb..

Új BEP2-alapú token kiadási folyamat. Minden új tokent csak a BNB ellen lehet kereskedni, további információk találhatók itt.

Így néz ki a javaslat a Binance Láncra. A mainnet-en benyújtott pályázatok betétküszöbértéke 1000 BNB.

Útmutató a tokenek kereskedési párjainak hozzáadásához #Binance DEXhttps://t.co/Iazrj4mJeX pic.twitter.com/2kaRVSodZQ

– Binance DEX (@Binance_DEX) 2019. június 21

Binance Exchange VS Binance DEX: Előnyök & Hátrányok

Binance Exchange

Binance DEX

Irányítja Binance Holdings Limited Málta joghatósága alatt Közösség & minősített csomópontok
Vagyonbiztonság Az alapokat elosztva tárolják és a Binance társaság kezeli Minden kereskedőnek van saját összekapcsolt pénztárca, és teljes ellenőrzése van a magánkulcsai felett
A felsorolt ​​érmék mennyisége 1.268 érme szerepel 25 érme szerepel
Betétek A betétek bármely tőzsdén jegyzett kriptovalutában történnek. Emellett lehetőség van érmék közvetlen USD vagy EUR áron történő megvásárlására. A betétek Binance Coin-ban (BNB) történnek a natív Trust pénztárcán vagy a Binance DEX által támogatott harmadik fél pénztárcáján keresztül..
Díjak Maker-Taker modell; 0,1% általános kereskedési díj és 25% kedvezmény, ha BNB-ben fizet, plusz a BNB állományon és a 30 napos kereskedési volumenen alapuló kedvezmények; Kivonási díjak az egyes érmékre vonatkozó aktuális blockchain-feltételek alapján.

A nem BNB fizetés esetén a kereskedési díj 0,1%, BNB-ben 0,04%; A tranzakciós díjakat validátorok (csomópontok) ellenőrzik és szabályozzák az ajánlattételi szavazás eljárásával. Kifizetési díjak egyáltalán nincsenek.
Rendelés illesztés A megrendelések egyeztetése és feldolgozása a Binance szervereken történik. A megrendeléseket a Binance Chain csomópontok hajtják végre, az idő egyeztetése – 1 másodperc.
Codebase Saját szoftver Nyílt forrásból
Új eszközök felsorolása Hivatalosan nincs minimális vagy fix díj a tőzsdei bevezetésért. Egyesek szerint 400 BTC-be kerül. A tőzsdei bevezetés díja 1000 BNB.
Margin Trading Margin Trading – Igen Még nincs árrés kereskedés

Bízzon Walletben

A DEX bevezetésének részeként a Binance kifejlesztette saját Trust Wallet-ját a kriptopénz tárolására. Ebben a cikkben egy videó bemutatóra szorítkozunk, amely arról szól, hogy miként lehet vele kereskedni a Binance DEX-en.

https://www.youtube.com/watch?v=kI6UiqudBng

Binance Dex legfrissebb hírek

A Dogecoin (DOGE) ÉLŐBEN él a Binance Dex-en! Ilyen kereskedés, sok pár: DOGE / BNB, DOGE / BTC, DOGE / USDT, DOGE / PAX és DOGE / USDC.

Ez kivétel, mivel nincs sok új technológiai fejlesztés (gondolom, soha nem volt szó ennek a technológiáról). A felhasználók / közösség nagy, és híres "volt vezérigazgató" (köhögés @elonmusk) segít!

Élvezd! https://t.co/zMuYuLSvmF

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. július 5

Következtetés

A Binance Chain felépítése valóban kiéleződött, hogy a decentralizált tőzsde keretében gyors, hatékony és megbízható kereskedést biztosítson. Sőt, a Binance szándékosan elutasította az intelligens szerződések létrehozására szolgáló platform bevezetését annak érdekében, hogy a kriptopénzek kereskedelmére koncentrálhasson.

A korlátozott számú képzett validátor és megválasztásuk azt jelenti, hogy a csere nem decentralizált, tiszta formájában. Mindazonáltal kihívást jelent valóban decentralizált projektek megtalálása tervezési szinten, még a top 10 kriptográfiai projekt között is.

A Binance DEX-nek aktív fejlődést és további jólétet kívánunk!

Vásároljon BNB-t a Changellynél & kereskedelem a Binance DEX-en

Cserélje a BNB-t a Changelly-n

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me