A kriptopénzek zavarónak tűnnek, amikor először döntesz bele, hogy befektetsz. Mindezek az átverési projektekről és a csalott felhasználókról szóló hírek megijeszthetik a kripto újoncokat. Nagyon sok platform jelent meg az elmúlt években. Fejlesztőik célja egy felhasználóbarát tér létrehozása nemcsak a kereskedelemhez, hanem az egyszerű kriptográfiai vásárlásokhoz is.

Mivel szinte minden kereskedési és csereplatform bevezette a bankkártya vásárlást, a Bitcoin vásárlása soha nem volt ilyen egyszerű. Azonban nemcsak a jó felhasználói élmény a lényeg, hanem a biztonság is. Összeállítottuk a legmegbízhatóbb beszerzési források listáját, minden előnyével és hátrányával együtt.

# 1. Changelly

Ha érdekel a kriptovaluta vásárlás (és csere, btw), akkor nyilvánvalóan emlékeztetjük Önt szolgáltatásunkra. Az egész folyamat * egyáltalán nem rakétatudomány:

  1. Válassza ki anyanyelvét és a megszerezni kívánt kriptovalutát. Töltse ki az összeget.
  2. Hatalmas fizetési szolgáltatók listáját kínáljuk Önnek, akik többféle kamatlábat kínálnak. Ezen partnerek között van a MoonPay, a Banxa, a Coinfy, az Indacoin és a Simplex.
  3. Amikor meghatározza a kívánt arányt, töltse ki az e-mail címét, és szerezze be az ellenőrző kódot.
  4. A folyamat biztonságának megőrzése érdekében partnereink arra kérik Önt, hogy adjon meg néhány személyes információt, például nevét, állampolgárságát stb. Az AML szabványok szerint feltöltse az igazolvány fényképét és készítsen szelfit. Ezután biztonságosan folytathatja tranzakcióját.

* Megvan a legátfogóbb útmutató a szolgáltatásaink használatáról. Ha Changelly mellett dönt, fontolja meg ezt a cikket.

A fiat tranzakciók körülbelül egy óra alatt teljesülnek. Ha bármilyen probléma merül fel a tranzakcióval kapcsolatban, ügyfélszolgálati csapatunk segítségére van a nap 24 órájában. Nézze meg most a keresztárakat, és válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek.

# 2. Binance

binance vételi oldal bitcoin árfolyammal és devizapárral

A Binance.com egy népszerű, kriptográfiai tranzakciókra szakosodott tőzsde, ahol több mint 1000 kriptovalutát is vásárolhat. Az első lépés minden platformon közös – ez egy regisztráció. Az e-mail cím kitöltése után kap egy ellenőrző kódot. Ezután kiválaszthatja a költendő összeget és a megszerezendő kriptovalutát. A következő lépés a személyazonosság megerősítése.

A Binance platform személyes adatok megadását kéri, hogy emelje a kifizetési számla limitjét 100 BTC-re, valamint a betéti korlátokat. Ez a folyamat garantálja az Ön személyes adatainak biztonságát is. Miután megadta a Binance tőzsdét az információkkal, teljesítheti a fizetést.

# 3. OKEx

Kínai kriptovaluta-tőzsde Az OKEx 2014 óta kínál kereskedési eszközöket a kriptográfia és a fiat számára egyaránt. Az OKEx lehetőséget ad arra, hogy kriptot vásároljon hitelkártyával. A regisztráció befejezése és az ellenőrző kód kitöltése után válassza ki a „Szeretnék kriptot vásárolni” gombot. Mint a Changelly esetében, a platformok megadják a szolgáltatók listáját az árakkal az érkezési idő szerint rendezve, kb. BTC ár és egy Bitcoin referencia ára.

Amikor megpróbáltunk kriptot vásárolni az OKEx-en, a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás a Mercuryo volt. Az opció kiválasztása után a tranzakció befejezéséhez az operátor webhelyére irányítanak. Egyébként Changellynek lehetősége van eladni a kriptovalutát, és vásárolni a fiatot a Mercuryón keresztül. Van még egy lépésről lépésre szóló útmutatónk is, ezért nézze meg.

# 4. Coinmama

A Coinmama egy teljesen legális bróker, amely megfelel a fejlett országok minden örökségének. Magas korlátokat kínál kriptovaluták hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlásához. Miután a regisztrációs folyamat befejeződött, a rendszer felkéri Önt, hogy adjon meg személyes adatokat, kormányzati igazolványt és szelfit. A Coinmamának azonban viszonylag magas díjai vannak.

A fő jutalék 5,5%, de további 5% jutalékot is felszámolnak a fizetés feldolgozásáért bankkártyás vásárlás esetén. Például, ha 100 dolláros piaci áron szeretne Bitcoinot vásárolni hitelkártyával, akkor 110,5 dollárt kell fizetnie. Alternatív lehetőségként banki átutalással, SEPA-val vásárolhat az EU-országok számára és az Egyesült Királyság. 1000 dollár feletti átutalással történő vásárlások esetén nincs feldolgozási díj. Az 1000 dollár alatti tranzakciókért 20 fontot kell fizetni.

# 5. Bitpanda

A Bitpanda kereskedési platformot 2014-ben alapították Ausztriában. Ez a kereskedési platform egyértelműen az egyik legnépszerűbb Európában. Nem működik az USA-ban, ezért legyen óvatos, amikor a cserét választja. A Bitpanda megköveteli az e-mail címmel történő regisztrációt és a nemzeti igazolvány igazolását. Vegye figyelembe, hogy a jutalékok már benne vannak a végső árban, ezért hasonlítsa össze más forrásokkal.

# 6. Bitcoin ATM

A LibertyX ATM lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását betéti kártyával. A folyamat hasonló a közös ATM-hez, de végül készpénz adása helyett a gép digitálisan elküldi Önnek a BTC-t. A Bitcoins megszerzéséhez be kell jelentkeznie fiókjába, be kell olvasnia a cím QR-kódját, és ki kell választania azt az ATM-et, ahol kriptovalutát szeretne vásárolni. Kap egy 6 jegyű kódot, amely a megrendelés száma.

Az ATM-en nyomja meg a ‘Bitcoin LibertyX’ gombot, és töltse ki a rendelés számát. Ezután írja be a vásárlás összegét, és helyezze be a bankkártyáját. Felhívjuk figyelmét, hogy hitelkártyát nem fogadnak el. Töltse ki a csapot, és voila! A bitcoinokat a pénztárcájába küldjük.

Összegzés

Sokféle módszer létezik, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Általában a felhasználók megpróbálnak egyensúlyt találni a sebesség, az ár és a biztonság között. Mindig végezze el saját kutatását a díjak, a lakóhely és a biztonsági személyzet tekintetében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me