Bár a DASH formailag a Bitcoin elágazása, jelentősen különbözik a kriptovaluta-piacon található tucatnyi más altcointól. Ez egy névtelen érme a szó teljes értelmében, egyedülálló kétszintes rendszerével. A DASH sajátossága lehetővé teszi, hogy a Top-20 kriptovalutákban maradjon.

Érdekelt már valaha DASH-érmék vásárlása? Itt van az útmutatónk! Megtudhatja, hogyan vásároljon DASH-t hitelkártyával, hogyan cserélje le, és hol tárolja a Dash-érméket. Olvassa el a Changelly új „Hogyan vásároljak” című útmutatóját!

DASH rövid története

Evan DuffieldEvan Duffield

Hivatalosan a Dash kriptovaluta 2015-ben jelent meg. Evan Duffield és az általa alapított Dash Core DAO cég hozta létre. Eleinte a lelkes programozó úgy döntött, hogy egyszerűen kijavítja a Bitcoin hiányosságait, majd fellendülve létrehozta a legnépszerűbb kriptovaluta fő versenytársát..

Sokan másokhoz hasonlóan Evannak sem tetszett, hogy a Bitcoin tranzakciói nem teljesen névtelenek és nagyon lassan kerülnek feldolgozásra, a hálózati teljesítmény alacsony, és a számítógépes támadások elleni védelem szintje egyértelműen kívánnivalót hagy maga után.

A Bitcoin forráskódjának felhasználásával Duffield létrehozta saját kriptovaluta Dash-ját. A névben megverte az angol „dash” szót és a „dark cash” kombinációt. Ennek a ténynek köszönhetően sokan sötét lónak hívják a Dash-et, és komolyan hiszik, hogy ez egyszer megúszhatja a Bitcoin-t.

Valójában a Dash a Bitcoin villája. Az érme azonban annyira eltér a forrástól, hogy régóta autonóm kriptovalutaként érzékelték. Itt van a fő különbség a Dash és más kriptovaluták között. A Dash egy kétszintű architektúrarendszer. Ha más kriptovaluták csak az alapszintet használják (például a Blockchain láncot), akkor a Dashhez hozzáadódik a második „szint”, amelyet Masternodes-nek hívnak. A masternodes a hálózat legfontosabb csomópontja, amelyek felelősek a további funkciók végrehajtásáért.

Hol lehet DASH érmét vásárolni?

A DASH kriptovaluta megvásárlásának számos módja van. Megvásárolhatja a kriptográfiai tőzsdén, hitelkártyával, vagy csak a kriptográfiai eszközeit DASH-ra cserélheti. Nézzük meg részletesebben az egyes módszereket.

# 1. Vásároljon DASH-t a Crypto Exchange-n

Könnyű megvásárolni a DASH-t az érmét felsoroló jelentős mennyiségű cserék miatt. DASH-t vásárolhat kriptovalutákhoz (BTC, ETH, USDT), valamint fiat pénznemekhez (USD, EUR). A DASH napi kereskedési volumene 246 401 593 dollár. Itt van egy táblázat a legnépszerűbb kriptopapír-tőzsdékről, amelyek a DASH kriptovalutát értékesítik.

Csere BTC ETH USDT usadollár EUR
Kraken
HitBTC
CEX.IO
Bittrex

# 2. Vásároljon DASH-t a hitelkártyával

Ha nem rendelkezik olyan kriptográfiai eszközzel, amellyel megvásárolhatja a DASH kriptovalutát, közvetlenül a hitelkártyájával vásárolhatja meg a DASH-t a Changelly-n! Könnyű és kényelmes. Csak kövesse a lépéseket:

Vásároljon DASH-t hitelkártyávalVásároljon DASH-t hitelkártyával a Changellynél

# 3. Cseréljen bármilyen érmét DASH-ra

A Changellyben bármelyik képviselt érmét DASH-ra cserélheti, kezdve a legnépszerűbb kriptovalutákkal (BTC, ETH, LTC, BCH stb.) És a rosszul ismert altcoinokkal (CVC, DENT, FUN stb.).

  • Cserélje a BTC-t DASH-ra
  • Cserélje az LTC-t DASH-ra
  • Cserélje az ETH-t DASH-ra

Itt felfedezheti a támogatott érmék listáját.

kötőjelet cserélni btc-reVásároljon DASH-t a BTC-vel

# 4. Hogyan vásárolhat DASH-t a PayPal segítségével

Lehetetlen közvetlenül vásárolni a DASH-t a PayPal segítségével. A BTC-t azonban a PayPal segítségével a következő forrásokból vásárolhatja meg:

Magyarázzuk el a DASH vásárlásának lépéseit a Paxfulon. Nyilvánvaló, hogy először létre kell hoznia egy fiókot, és meg kell erősítenie az e-mail címét. Ezután töltse ki a hiányosságokat a kívánt lehetőségekkel:

vásároljon BTC-t paypal-szalVásároljon Bitcoint a PayPal segítségével

Hol tároljuk a DASH-érméket

A DASH eszközeit közvetlenül a tőzsdén tárolhatja, ahol megvásárolta őket. Nem ajánlatos pénzérméit és zsetonjait pénztárcában tárolni, kivéve, ha aktívan kereskedik. Előnyt nyújt, hogy rendszeresen tárolhatja jelzőit, hogy szükség esetén felhalmozódhassanak és kereskedhessenek. Tegyük fel, hogy a DASH-tárolók biztonságosabb típusai. Pénztárcák!

Hardver pénztárcák

hardver pénztárcák kötőjel

Minden típusú hardvertárca, mint pl Ledger Nano, KeepKey, és Trezor, állnak rendelkezésre a DASH-érmék tárolására. A hardveres pénztárca nagyszerű módja bármely kriptovaluta eszközének tárolására. Offline, biztonságos, PIN-kódokkal és jelszavakkal titkosítva.

Mobiltárcák

A Dash mobil pénztárcák széles választéka áll rendelkezésre a két legnépszerűbb mobil platform számára. Itt van a lista.

Mindkettő elérhető Androidra & iOS:

Még egy Android pénztárca:

Asztali pénztárcák

A DASH-érmék tárolásához asztali pénztárcát is telepíthet. Javasolják az ügyfél letöltését személyi számítógépre. A legnépszerűbb lehetőségek Dash Core, Dash Electrum. A telepítés során létrejön a wallet.dat fájl. Különböző platformokra implementálva: Windows, Linux, Mac OS. Még egy asztali pénztárca Jaxx.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me