A 2017-es Bitcoin fellendülés után egy 2020-as kriptopénzbe történő befektetés ötlete nem hangzik olyan furcsának. Ennek ellenére néhány ember ma is fél a kriptográfia megvásárlásától. Hasznos tippeket gyűjtöttünk össze annak bemutatására, hogy a kriptovalutába történő befektetések nem annyira félelmetesek, mint amilyennek látszanak.

Fektessen be a kriptovalutába: alapok

Mielőtt befektetne a titkosításba, csak egy rövid emlékeztető arról, hogy valójában mi a kriptopénz. A kriptovaluta (érme és token) egy titkosított digitális eszköz, amely csereeszközként működik. A tokenek és az érmék egyaránt digitális eszközök, amelyekkel kriptográfiai tőzsdéken lehet kereskedni. A különbségek közöttük akkor kezdődnek, amikor mélyebben belemerülünk a definíciókba.

Röviden: az érmék a hagyományos pénz virtuális megfelelője, azzal a különbséggel, hogy senki nem szabályozza őket. Az érték idővel történő tárolása, általában, de nem mindig, az érmék egy adott blokklánchoz vannak kötve, például a BTC a bitcoinhoz, az ETH az Ethereum blokklánchoz, az EOS az EOS elosztott főkönyvéhez és így tovább. Egy másik blokkláncon tárolt tokenek általában arra irányulnak, hogy belső fizetési módként teljesítsenek egy adott kriptográfiai projekten belül.

Akár tapasztalt befektető, akár csak kezdő vagy, a kriptókba történő befektetés során az első dolog, amit meg kell választanod a kriptó megvásárlásához és tárolásához. Megbízható kriptoplatformák széles skálája létezik a kriptovaluta 2020-ban történő megszerzéséhez. Ez lehet akár megbízható kriptovaluta-tőzsde, mint pl. Binance, Huobi, HitBTC, és mások, vagy olyan gyors azonnali csere platformok, mint a Changelly, hogy gyorsan és biztonságosan vásárolhassanak kriptovalutát bankkártyájukkal. A digitális eszközök tárolásának biztonságos módja olyan szolgáltatásokat kínál, mint a multivaluta digitális pénztárca Kivonulás, Infinito pénztárca, Freewallet stb.

Nyereséges-e befektetni a kriptovalutába 2020-ban??

A kereskedők és a kripto-befektetők körében a legnagyobb bizalom a digitális valuták használatában van, amelyet a Coinmarketcap minősítés első tíz helyezettje mutat be. Ez különféle tényezők miatt történik, és közülük a legfontosabbak:

  • magas likviditás,
  • stabil ütemű növekedés,
  • az ökoszisztéma további fejlődésének kilátásai,
  • a fejlesztők hírneve.

Tehát igazán jövedelmező lehet befektetni a top 10 kriptovalutákba, minimális kockázat mellett 2020-ban.

A legnépszerűbb kriptovaluta portfóliók

A kifinomult befektetők tudják, hogy egy kriptovalutába történő befektetés nem vezet utat a milliárdok felé. A legfontosabb válasz itt a diverzifikáció, ami azt jelenti, hogy több kriptovalutába fektet be, hogy javítsa az előnyök kilátásait. Sokféle eszközzel követve a legkisebb kriptopiaci mozgást és figyelemmel kísérve a befektetéseket, a tapasztalt befektetők általában olyan kriptovaluta-portfóliókkal dolgoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy digitális eszközeit egy helyen tárolja átgondolt elemzés céljából. A következő titkosítási portfóliók segítségével szinkronizálhatja digitális pénztárcáját és cseréjét a befektetések nyomon követése érdekében.

# 1. CryptoCompare

Globális kriptopiaci adatszolgáltatóként a CryptoCompare két évvel ezelőtt javasolta portfóliókövető alkalmazását. A platform tökéletesen megfelel a kezdőknek, mivel a CryptoCompare lépésről lépésre bemutatja a kriptográfiai portfólió létrehozását a natív UX és UI mellett..

cryptocompareLink: CryptoCompare

# 2. Cointracker

Ez a titkosítási portfólió mind a profi, mind a kezdő befektetők számára megfelel. A Cointracker a legnagyobb pénzváltókkal és pénztárcákkal integrálva lehetővé teszi a kriptotárcák szinkronizálását az átfogó elemzés és ellenőrzés céljából.

cointrackingLink: CoinTracker

# 3. Blockfolio

A Blockfolio segítségével menet közben figyelemmel kísérheti a kriptovaluta befektetéseit, mivel csak egy mobil alkalmazás létezik. Mégis, összekapcsolható a kedvenc üzenetküldő alkalmazásaival, így folyamatosan értesülhet a legfrissebb hírekről és az árakról.

blockfolioLink: Blockfolio

Melyek a legjobb befektetési érmék 2020-ban?

A Bitcoin-beruházások mellett rengeteg sikeres projekt létezik, amelyek a merész kriptográfákat a megfelelő időben gazdagították

# 1. Tezos (XTZ)

A Tezos érme kezdeti ára az ICO során, 2017 júliusában 1 XTZ = 0,47 USD volt. A legmagasabb árat az év decemberében rögzítették, és elérte a 10,55 dollárt 1 XTZ-nként, ami azt jelenti, hogy a Tezosba befektetést kockáztató emberek 20-szorosára növelték profitjukat.

tezos árdiagramTezos (XTZ) árdiagram

# 2. EOS (EOS)

Dan Larimer delegált tétbiztosítási (DPoS) blokklánca, az EOS 4 milliárd dollárt gyűjtött össze az ICO során, ami az EOS-t tette eddig a legdrágább ICO -vá. 2017 júliusában az 1EOS 0,99 dollár volt. A legmagasabb EOS-árat 2018. április végén regisztrálták – egy hónappal a hivatalos mainnet indítás előtt. Akkoriban az ár elérte a 22,89 dollárt az 1EOS esetében. Ennek eredményeként egy ilyen befektetés a profit csaknem 2000% -át hozta.

eos árdiagramEOS árdiagram

Emellett van értelme befektetni natív kriptográfiai tokenekbe, mivel ez javíthatja az előny előnyeit.

# 3. Binance érme (BNB)

Minden jó dolog eljut azokhoz, akik várnak. A Binance Coin csúcsára 2017 júliusában, 0,10 dolláros kezdőárral indult, 2019 júniusában volt, 39,57 dollárral 1 BNB-ért. Kétéves birtoklás = a nyereség 388-szorosa.

bnb árdiagramBinance Coin (BNB) árdiagram

# 4. Huobi token (HT)

A trend nyomán a szingapúri kriptotőzsde, a Huobi 2018-ban dobta piacra Huobi Tokenjét (HT). 2018 februárjában a HT ára a COIN360 történelmi adatai szerint 1,43 dollár volt. Öt hónappal később az ár 6,10 dollárra emelkedett egy HT-nként.

huobi árdiagramHuobi Token (HT) árdiagram

Biztonságos kriptográfiai befektetési lehetőségek

Az olcsó érmék széles választéka áll rendelkezésre, amelyek némi profithoz juthatnak. Itt van egy lista:

# 1. Csillag (XLM)

csillagos árdiagramCsillag Lumen árdiagram

A Stellar (XLM) egy blokklánc platform a digitális eszközök világszerte történő továbbítására. A létrehozás célja az volt, hogy a felhasználók számára lehetővé tegye a gyors, olcsó és biztonságos fizetéseket. A Ripple versenytársaként indította el 2014-ben az XRP egyik alapítója, Jed McCaleb.

A Cryptocurrency Stellar a Ripple közvetlen versenytársaként jött létre. Ehhez képest azonban ez a kriptovaluta valóban decentralizált, lehetőséget biztosítva a közösség tagjai számára, hogy részt vegyenek a projekt életében.

# 2. Láncszem (LINK)

láncszem árdiagramChainlink árdiagram

A Chainlink-et 2017 júniusában indította el a San Francisco-i SmartContract fintech cég, és a fejlesztők platformok közötti blokklánc-szoftverként írják le, amely intelligens szerződések külső adatforrásokkal, például adatcsatornákkal, webes API-kkal stb..

Mivel a ChainLink napjainkban a kevés orákulum-fejlesztési projekt egyike, az elkövetkező években könnyen iparvezetővé válhat.

# 3. Crypto.com (MCO) / (CRO)

crypto.com cro árdiagramCrypto.com (CRO) árdiagram

A Crypto.com Chain egy nagyteljesítményű natív blokklánc-megoldás, amely hozzájárul a kriptopénzek népszerűsítéséhez világszerte, azonnali érme- és zsetontranszfert biztosít a termékeik segítségével. A Crypto.com ökoszisztémán belül vannak saját tokenek: CRO és MCO.

A Crypto.com 2019 eleje óta az ipar egyik legnépszerűbb projektje.

Befektetnék-e a kriptovalutába?

A titkosításba történő befektetés, valamint az esetleges eszközökbe történő befektetés kockázatos üzlet. Miután úgy döntött, hogy befektet a kriptovalutába, van néhány hasznos tipp a profit esélyeinek növelésére:

1) Tanulmányozza az alapvető definíciókat és kutassa a piacot

Az álmaid, miszerint kriptomilliomossá válsz, mindaddig nem működnek. Kutatással és tanulmányozással nem csak bővíti szókincsét, hanem képes megérteni a piaci helyzetet, és ezért bölcsebb befektetési döntéseket hozni.

2) Ne fektesse be összes megtakarítását

Legyen kész meglepetésre, mivel a kriptopénzpiac volatilis jellege miatt nagyon kiszámíthatatlan. A kriptovaluta ára minden nap változik, és néha drámai módon változik. Kezdjen befektetni a kriptóba annyi pénzt, amelyet nem fél elveszíteni.

3) Legyen türelmes

Néha a profit eléréséhez sokáig kell várni. Van még egy speciális szó azok számára, akik kriptókat tartanak és várják a megfelelő időt az eladásra vagy a vásárlásra – hodlers. A szerencsés hodler helyzet legjobb példája, ha 2019 februárjában 3466 dollárért vásárolunk BTC-t,

btc egyforrás: COIN360

és hat hónappal később jelentős haszonnal eladni.

btc 2forrás: COIN360

4) Mindennap gyakorolok

A fenti kérdésre a legjobb válasz a gyakorlat. Ha célja a sikeres kriptovaluta befektetések megvalósítása, akkor készen áll arra, hogy időt töltsön a mindennapi gyakorlásra. Végül is, hogy a pénzed beváltson az ön számára, meg kell tenni néhány intézkedést.

Olvassa el még: A 10 legjobb befektetési kriptovaluta érme 2019-ben

5) Válassza ki okosan az eszközeit

Nemcsak szókincsének fejlesztése, hanem a piac keresésére, figyelemmel kísérésére és elemzésére szolgáló összes rendelkezésre álló eszköz is biztosan előnyt jelent más befektetőkkel szemben, akik csak több platformot használnak befektetéseik nyomon követésére.

Végső gondolatok

Fektessen be, vagy nem fektessen be – itt nem kérdés, hanem választás. Ha készen áll a tanulásra, várjon és kockáztasson, akkor a kriptovalutába történő befektetés valószínűleg profitot jelent. Hogy előremozdítsa ezt a napot, Changelly segíthet a lehető leggyorsabban és biztonságosabb indulásban. Fektessen be kriptovalutába bankkártyájával, követve a piac legjobb árait.

változatos legjobb kriptográfia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me