A Cardano egy decentralizált blokklánc, amelyet 2017-ben indított az Input Output Hong Kong (IOHK). A platform a Myoboros nevű Proof-of-Cake algoritmuson fut, amely meghatározza, hogy az egyes csomópontok hogyan jutnak konszenzusra a teljes hálózaton. Az algoritmus fontos része annak az infrastruktúrának, amely támogatja az ADA kriptovalutát, és így teszi az ADA-t ugyanolyan biztonságosnak, mint a Bitcoin.

Még mindig érdekel? Itt található egy útmutató arról, hogyan lehet Cardano-t (ADA) vásárolni készpénzzel, hitelkártyával vagy más kriptoval.

Gyors módja az ADA hitelkártyával történő megvásárlásának

A Cardano (ADA) vásárlása előtt győződjön meg arról, hogy létrehozott egy pénztárcát ehhez a kriptopénzhez. Ha nincs pénztárcája, kiválaszthat egyet a listánkból.

Megvásárolhatja az ADA-t közvetlenül bankkártyával, vagy megvásárolhatja a Tether-et vagy a Bitcoin-ot, és cserélheti az ADA-ra. A Cardano USD-ért megvásárolható az olyan tőzsdei platformokon, mint Kraken, Bittrex, EXMO és HitBTC. Az ADA / USDT pár meglehetősen népszerű, így szinte bármilyen tőzsdén könnyedén megvásárolhatja a Cardanót a Tetherrel.

Hogyan vásárolhatunk Cardano-t (ADA) kriptográfiai tőzsdén

Pár kattintással vásárolhat Cardano-t (ADA) a fiathoz a Changelly-n, hitelkártyájával. Látogassa meg ezt az oldalt, adja meg a szükséges USD és ADA összeget, és folytassa a következő lépéssel. Adja meg ADA pénztárca címét, adja meg a részleteket és a személyes adatokat, fizessen, és kész.

Vásároljon Cardano-t (ADA) USD, EURO vagy GBP áron online perceken belül. Hitelkártyát elfogadunk.

Hol vásárolhatok Cardanót (ADA)?

A Changelly azonnali tőzsdén kívül megvásárolhatja a Cardano kriptovalutát néhány más tőzsdén is. Itt található a leglikvidább Cardano szolgáltatók listája.

# 1. Vásároljon Cardano-t (ADA) a Binance-n

A Binance 2017-ben indult, mégis ilyen rövid idő alatt ez a sanghaji székhelyű kriptovaluta-tőzsde az egyik legnépszerűbb kereskedési platform lett. A Binance-nél több tucat kriptovalutát vásárolhat, beleértve az ADA-t is, amelyet párosul kereskednek bitcoinral és éterrel. Sajnos a Binance-en nem lehet Cardano-t vásárolni fiat pénznemért. Ezt a platformot azonban meglehetősen könnyű használni, és a díjak is kicsiek.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes Hálózati díj
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / USDT, ADA / BTC.
 • Kereskedési díj: 0,1% vagy 0,075% opció a BNB tulajdonos számára

# 2. Vásároljon Cardano-t (ADA) a Bittrex-en

A Bittrex egy amerikai kriptovaluta-tőzsde, amely 2014 óta létezik, és rengeteg valutával kereskedik. A Bittrex-en megvásárolható ADA bitcoinokhoz és USDT-hez. Csakúgy, mint a Binance esetében, nem lehet fiat pénzzel megvásárolni, így ha nincs BTC vagy USDT, akkor először meg kell vásárolnia ezen kriptovaluták egyikét (banki átutalással, hitelkártyával stb.), Majd cserélnie kell az ADA-nak a Bittrex-en.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes Hálózati díj
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / USDT, ADA / BTC, ADA / USD, ADA / ETH
 • Kereskedési díj: 0,25%

# 3. Vásároljon Cardanót (ADA) a Kraken-en

Kraken az egyik legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde. Kraken csak néhány hangszerhez nyújt tőkeáttételt. Mérete 1: 2 és 1: 5 között változik. Fedezet nélküli kereskedés esetén az eszköz függvényében 0,01% és 0,02% közötti díj kerül felszámításra. A jutalékot 4 óránként terhelik.

Ezen felül jutalékot számítanak fel az ajánlattételért. Mérete az elmúlt 30 nap kereskedési volumenétől és az Ön szerepétől függ: 0% -tól 0,16% -ig a készítőknél és 0,1% -tól 0,26% -ig a felvevőknél. Ez az összeg jutalék átlagos a piacon.

Díjak
Letét Visszavonás
EUR SEPA betét (ingyenes) – csak az EGT-országokban EUR SEPA visszavonás (0,09 EUR) – csak az EGT-országokban
USD banki átutalás (5 USD USD) – csak az Egyesült Államokban USD banki átutalás (5 USD USD) – csak az Egyesült Államokban
EUR banki átutalás (10 €) – csak az Egyesült Államokon kívül EUR banki átutalás (60 €) – csak az Egyesült Államokon kívül
USD banki átutalás (10 USD USD) – csak az Egyesült Államokon kívül USD banki átutalás (60 USD) – csak az Egyesült Államokon kívül
JPY bankbetét (ingyenes, minimum 5000 deposit betét) – csak Japánban JPY bankkivonás (¥ 20) – csak Japánban
CAD átutalás (ingyenes) CAD EFT visszavonás (10 USD CAD díj, napi 25 000 USD USD) – csak Kanadában
 • Elérhető kereskedési párok: ADA / XBT, ADA / EUR, ADA / USD, ADA / ETH
 • Kereskedési díj: 0% – 0,26%

# 4. Vásároljon Cardano-t (ADA) a Gate.io oldalon

A Gate.io egy kriptovaluta-tőzsde, amely 2017 ősze óta működik a piacon. A tőzsde az altcoinok jelentős választékát kínálja ügyfeleinek, és az angol nyelvű és ázsiai országok kereskedőire összpontosít..

A webhely nem működik a fiat-tal. A befizetés és a kifizetés kizárólag kriptovaluta-egyenértékben érhető el.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes Ingyenes
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / BTC, ADA / USDT
 • Kereskedési díj: 0,20%

# 5. Vásároljon Cardano-t (ADA) a Huobi Global-on

A Huobi Cryptocurrency Exchange székhelye Pekingben van, és már közel 5 éve működik, és szilárdan beiktatja magát a tőzsdék webhelyeinek globális TOP-jába..

Lehet, hogy a Huobi kriptovaluta-csere nem a legrugalmasabb, de a mai napig az egyik legkényelmesebb eszköz. A statisztikák azt mutatják, hogy ezen a tőzsdén a tranzakciók volumene az egyik legnagyobb a világon, ami azt jelenti, hogy megrendeléseit a lehető leggyorsabban lezárják. A csere felhasználóbarát felületet, mobil alkalmazásokat kínál az összes meglévő platformhoz és az API támogatást.

Leggyengébb pontjuk a fiat devizaügyletek, amelyeket időszakosan tiltanak. Másrészt a saját tokenjeinek támogatása és nagy népszerűségük szintén erős érv ennek a cserének a megválasztásában.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes Ingyenes
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / USDT
 • Kereskedési díj: 0,2%

# 6. Vásároljon Cardano-t (ADA) a HitBTC-n

A HitBTC Exchange népszerű kriptovaluta és token kereskedési platform. Hongkongban jogszerűen bejegyzett és 2013 óta működik. 5 éves működése alatt a kriptovaluta tőzsde a kereskedelem volumenét tekintve az első 10 közé került.

A webhely interfész nincs túlterhelve redundáns elemekkel. A kereskedési terminál nem lassul; többféle megbízás áll rendelkezésre a professzionális kereskedéshez. Stop loss beállítható. A regisztráció után egy pénztárca áll rendelkezésre bármely kriptovaluta vagy token tárolására.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes A HitBTC kivonási díjai egyformák és dinamikusak is: az árfolyamok nem függenek a kivonási összegtől, hanem automatikusan a piaci helyzethez igazodnak
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / USD, ADA / BTC, ADA / ETH
 • Kereskedési díj: Készítő: -0,01% – 0,07%, készítő: 0,02% – 0,07%

# 7. Vásároljon Cardano-t (ADA) az EXMO-n

Az EXMO egy nemzetközi kriptovaluta-tőzsde. Az EXMO-t az egyik legjobb platformnak tartják a fiattal való munkavégzéshez; lehetővé teszi, hogy kereskedési műveleteket folytasson az USA dollárral, euróval, lengyel zlotyval, török ​​lirával.

Díjak
Letét Visszavonás
Ingyenes Kriptopénzek – ingyenes
 • Rendelkezésre álló kereskedési párok: ADA / USD, ADA / BTC
 • Kereskedési díj: 0,2%

Biztonságos-e az ADA készpénzzel történő megvásárlása??

Valójában nem lehet készpénzzel megvásárolni a Cardano kriptovalutát, mert nincsenek rá bankautomaták (például a Bitcoin bankautomatáihoz). Azonban vásárolhat ADA-t fiat pénznemekkel, ha peer to peer forrásokat használ, például LocalBitcoins, LocalCoinSwap és HodlHodl.com. A források lehetőséget adnak arra, hogy megvásárolja a Bitcoin PayPal-val (USD, EUR, stb.), Majd cserélje ki Cardano kriptovalutára az egyik tőzsdei platformon.

Ha most ADA-t vásárolna vagy adna el?

Remek véleményt találtunk a Quora felhasználójától a Cardano kriptovaluta vásárlásával vagy eladásával kapcsolatban. Tehát íme néhány jó ok a Cardano vásárlására:

 • A Cardano hosszú távú befektetés, mivel még nem fejlesztették ki teljesen, és mivel a platformon további funkciók kerülnek bevezetésre, az ár valószínűleg növekedni fog.
 • A Cardano tanul a bitcoin és az ethereum hibáiból, ezért skálázható. A fejlesztői csoport a platform elkészítése előtt feltétlenül kutatott és talált megoldást a skálázhatóság problémájára.
 • A Cardano fenntartható. Úgy van programozva, hogy lehetővé tegye a Cardano frissítését puha villákon keresztül. Ez azt jelenti, hogy a telepítés után is új funkciókkal bővül.
 • A Cardano a láncok közötti integrációra törekszik, ami azt jelenti, hogy az ADA cserélhető lesz bármely más kriptovalutával, amely támogatja a Cardano protokollt, harmadik fél cseréje nélkül..
 • A Cardano éppen korrekciót hajtott végre, így kedvezményesen kaphatja meg a hét elejéhez képest.

A Cardano megvásárlásának okai:

 • Ezeket a szolgáltatásokat még nem fejlesztették ki.
 • Ez egy nagyon ambiciózus projekt – talán túl ambiciózus is, de hogy igazságos legyek, a fejlesztői csapat is a legfényesebb.
 • A Cardano az Ethereum és a Neo ellen versenyez, mindkettő remek projekt.

Összegzés

A projektmenedzserek aktívan próbálják megkezdeni az együttműködést nagyvállalatokkal, köztük a Google-lal is. A digitális pénznem képes kommunikálni az összes blokklánc-projekttel. Az ADA-érmék értékének növekedését azzal magyarázzák, hogy a nagybefektetők meglehetősen aktívan fektetnek be devizába. Ha érdekelnek az ADA érmék, akkor most megvásárolhatja a Cardano kriptovalutát a Changelly-n.

Jogi nyilatkozat: Ez

cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A

a kriptopénzpiac nagy volatilitást szenved és esetenként önkényes

mozdulatok. Minden befektetőnek kutatnia kell

több szempontból, és ismernie kell az összes helyi előírást korábban

befektetés elkötelezettsége.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me