A NEO egy platform, amely az elosztott nyilvántartás alapján támogatja a hálózaton lévő saját azonos nevű kriptovalutáját. Kínában még 2014-ben hozták létre. Eleinte a projekt AntShares nevet viselte, jelenlegi nevét pedig három évvel később, júniusban, márkanév után változtatták meg. A NEO az ICO-n keresztül gyűjtött forrásokkal sikeresen elindult.

A hálózat támogatja az intelligens szerződéseket. Az alkotók általában új okos gazdaságként írják le, amely digitális eszközökből, digitális azonosítókból és intelligens szerződésekből áll.

A NEO ICO adatai

Token szimbólum NEO
Felület NEO blokklánc
Token Price az ICO alatt 0,0320 USD
ROI az ICO óta 32,087,50%
Átlagos token ár 10,30 USD
Tokenek az ICO eladásához 20 000 000
Összegyűjtött pénzeszközök 28 056 944 USD

NEO kriptovaluta áttekintés

NEO vs Ethereum

A NEO-t mint decentralizált alkalmazások vagy intelligens szerződések létrehozásának platformját gyakran hasonlítják az Ethereumhoz. A NEO azonban komolyan veszít versenytársa előtt, még akkor is, ha megnézi a Google Trends grafikonjait.

NEO vs Ethereum népszerűség

NEO ETH
Curr. Ár 10,14 USD 205 USD
ROI 5,486,70%

7,162.42%
Piaci sapka. 715 186 959 USD

22 069 521 502 USD
Minden idők legmagasabb pontja 196,85 USD

1 432,88 USD
Mindig alacsony 0,072287 USD

0,420897 USD
dApps count * 147

2240

* A neotracker.io és stateofthedapps.com adatai szerint.

NEO 3.0 Blockchain Review

Annak ellenére, hogy a NEO áll az Ethereum mögött, 2018 óta a projektcsapat aktívan fejleszti a blokklánc harmadik verzióját, a végleges kiadást 2020 második negyedévére tervezik.

A NEO 3.0 jellemzői:

  • dBFT 2.0
  • Árképzési modell
  • Internetes erőforrás-hozzáférés
  • P2P protokoll
  • NeoVM

További információ ezekről a változásokról a Erik Zhang részletes áttekintése.

A fejlesztők tervei szerint a NEO 3.0 lehetőséget nyújt intelligens szerződések megkötésére olyan nagy online projektekhez, mint a YouTube, az AliPay, a Tencent és a Blizzard, amint azt egy nyilatkozat is tartalmazza.

Erik Zhang szerint a frissítés jelentősen megnöveli a NEO sebességét és stabilitását. Egy idő után a projekt alkalmas lesz teljes körű kereskedelmi felhasználásra. Az új blokkláncon végzett munkának 2020 második negyedéve előtt be kell fejeződnie. A Testnet NEO 3.0 ez év júniusáig indul..

„Amikor arról beszélünk, hogy a Neo 3.0 készen áll a nagyszabású kereskedelmi felhasználásra, azt értjük, hogy ez lehetőséget nyújt nagyszabású alkalmazások futtatására blockchain technológiával. A jövőben szeretnénk, ha olyan alkalmazások, mint a YouTube, az Alipay, valamint a játékóriások, például a Tencent és a Blizzard futnának blokkláncon, és a Neo 3.0 lehetővé teszi ezeknek a nagy szervezeteknek ezt. ”

Erik Zhang

A projekt átkerül egy új blokkláncba, és a kriptovaluta-tulajdonosoknak swap tokeneken kell keresztülmenniük. Ez áll a projektfejlesztők április 29-i hivatalos közleményében.

NEO érme értéke & 2019-es ártörténet

A NEO érme 2019 folyamán kedvezett a tulajdonosoknak, és értéke 7,5 dollárról jelenleg csaknem 10 dollárra nőtt, érménként 20,47 dollár legmagasabb ponton..

NEO 2019 árdiagram

NEO érme 2019 ártörténete. Forrás: Coinmarketcap.com

NEO alapú decentralizált csere

A NEO társalapítója, Fabio Kanesin bejelentette a Nash decentralizált kriptográfia indításának időpontját a Neo DevCon 2019 rendezvényen. Kanesin és a Nash csapat többi tagja készen áll arra, hogy bemutassa az alkalmazást, amely magában foglalja a DEX csere összes funkcióját.

Az azonnali indítás előtt a NEO közösséget arra kérték, hogy tesztelje a szoftvert az összes lehetséges hiba és sebezhetőség azonosítása érdekében. A Nash DEX egyik jellemzője a nemzeti pénznemben történő befizetés lehetősége lesz a banki intézményekkel kötött Nash partnerségi megállapodások révén.

A Nash DEX a Neon Exchange újrarendezésének eredménye, és natív tokenjét, a NEX-et is használni fogják az új kereskedési platformon. Várakozással tekintünk a hivatalos elindításra, a NEO-alapú decentralizált cseréről további részletek a hivatalos honlapján találhatók – https://nash.io/products/exchange.

Egyébként maga a platform és a kezelőfelülete nagyon hasonlít a Waves hivatalos alkalmazásához.

NEO érmét vásárolhat a Changellynél

Platformunkon a legjobb áron vásárolhatja meg a NEO-t, a legnagyobb kriptovaluta-tőzsdék közötti ajánlatok összesítése miatt.

[add-changelly-widget from = usd to = neo]

Cserék a NEO kereskedésére

Csere usadollár BTC ETH XRP
Binance
HitBTC
Bitfinex
KuCoin
Bittrex
OKEx

Összegzés

A NEO nagyon jó hosszú távú eszköz nagyszerű fejlesztőktől. Az érme mutatói önmagukért beszélnek, már most is sok hasznot hozott azoknak, akik már az elején befektettek az érmébe, és a NEO érme ára évről évre emelkedik.

Az üzleti ügyfeleket célzó fejlesztésük és a blockchain ökoszisztéma aktív fejlesztése rendkívül ígéretes eszközzé teszi a NEO-t. A Nash DEX hivatalos bevezetésének és a NEO 3.0 mainnet kiadásának azonban még tovább kell tolnia az eszközt, ha minden jól megy.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk a NEO-ról nem tekinthető kereskedési ajánlásoknak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me