A crowdfunding kampány eredményei szempontjából az egyik legsikeresebb blokklánc, a Waves-nek sikerült eljuttatnia WAVES tokent a Top-50 globális kriptovalutához..

Ma szakemberek és amatőrök használják saját kriptográfiai eszközök létrehozására és tömeges finanszírozási kampányok szervezésére pénzgyűjtés céljából. Minden létrehozott token felcserélhető WAVES-ra.

Alekszandr Ivanov (Oroszország) által létrehozott 2016-ban gyorsan vált a Kickstarter analógjává a kriptográfia világában. A Waves platform híres a DEX decentralizált cseréjéről: ez lett az első szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy tokeneket (bármilyen párokat) vásároljanak és adjanak el köztes pénznem használata nélkül.

Mitől lesz még ígéretes projekt a Waves? Ez az útmutató a siker titkának ismertetésére szolgál.

Miről szól a Waves érme?

A Waves kriptoprojektet Alekszandr Ivanov orosz vállalkozó hozta létre 2016-ban, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egyedi tokenek kiadásának folyamatát. 2016 júniusában az ICO befejezte a WAVES közösségi token eladásából származó 16 millió dolláros befektetések összegyűjtését, amivel a Waves az egyik legsikeresebb ICO lett. Jelenleg a Waves token ára 1,3 dollár körül mozog, és a 132 millió dolláros piaci felső korlát a világ 50 legnagyobb kriptovaluta közé tartozik..

A crowdfunding crypto platformként szolgáló Waves lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy kiadja egyedi kriptovalutáját, összegyűjtse az eladásra szánt pénzeszközöket és az új eszközt WAVES tokenekre cserélje. Az összes nyilvános tokent a WavesGO – a hivatalos Waves blockchain explorer – ellenőrizheti. Bár a Waves platformon létrehozott érméknek nincs bizonyos funkcionalitásuk, a DEX decentralizált cseréjén keresztül könnyen fel lehet őket cserélni WAVES érmékre, sőt más blockchain projektek eszközeire is. A Waves tokent a platformon végzett összes művelethez használják:

 • Kereskedés;
 • Csere;
 • Visszavonás.

Olvassa el a Waves (WAVES) árjóslatainkat 2019-2020-ra

Ami a Waves-t is rendkívül kényelmes megoldássá teszi a kriptokereskedők számára, az a tény, hogy a Waves blokklánc nincs teljesen letöltve a felhasználó számítógépén. Ehelyett a teljes csomópontokra támaszkodik a működés megerősítéséhez és a hálózaton keresztül zajló interakciókhoz.

A kétszintű architektúrának köszönhetően lehetséges: nincs szükség a tranzakciók teljes előzményeinek megtekintésére, mivel az aktuális hálózati állapot ellenőrzött. A Scorex platformot a fizetési ellenőrzési folyamat egyszerűsítésére használják. A platformmal való interakció a Chrome kiterjesztésen keresztül történhet.

Hullámok (WAVES) értéke

A Waves platform elsődleges célja a CAT (egyedi alkalmazás tokenek) létrehozása. Egyedi kriptográfiai eszközök kibocsátására és tömeges finanszírozási kampány megszervezésére használják (Waves jutalék vonatkozik). Kezdetben egy token kiadása 1 Waves tokenbe került. Az újonnan létrehozott token közvetítő kriptovaluták nélkül is eladható és forgalmazható! Nincs szükség kódolási nyelvre, ezért a projekt fő értéke a mindenki számára elérhető elérhetőség.

A Waves platform hatalmas fejlesztési potenciállal rendelkezik, mivel az alábbiak széles körben használják:

 • Új ICO-k;
 • Crypto crowdfunding;
 • Hűségkampányok.

A Waves projekt a következőképpen szól:

A DEX decentralizált csereplatformja egy másik szempont, amelyet meg kell említeni: az ETH, a BTC és a WAVES közötti cserén kívül néhány fiat opcióval rendelkezik, és sok más kriptovalutát támogat. Bár a KYC eljárás kötelező, minden DEX-en keresztül végrehajtott tranzakció névtelen.

hullámok árdiagramja folyamatosan

A WAVES kriptopénz főbb jellemzői:

 • Hullámok érme ára: 0,84067 USD
 • Teljes ellátás (megegyezik a keringő ellátással): 100 000 000 HULLÁM
 • Piac tőkésítés: 132 190 660 USD (48. hely)
 • Minden idők legmagasabb ára: 18,07 USD (sláger: 2017. december 19)
 • Minden idők legalacsonyabb ára: 0,122684 USD (tesztelve: 2016. augusztus 2-án)

További információ a Waves kriptovalutáról és a projektről a következő oldalon található: BitcoinWiki.org.

Waves (WAVES) Blockchain Review

Szerintük fehér papír, A Waves egy decentralizált blokklánc platform, amely blokklánc token tranzakciókhoz szolgál. Nyílt forráskódú és kódja a github-on van közzétéve. Lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy kriptotartalmat hozzon létre, és a plug-ineken keresztül végrehajtott tranzakciókra összpontosít, amelyek nem igénylik az alapszoftver frissítését. Így az ügyfeleknek nem kell támogatniuk az alapkód kemény változatát. A Waves a MainNet-en kiadott bérelt tétbiztosítási protokollt használja, amely technikai kapacitásokat tesz elérhetővé az ügyfelek számára.

2018 óta a Waves támogatja az intelligens szerződések technológiáját, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a multi-sig címek, a tokenek befagyasztása, az atomcserék, a szavazás és az Oracle. Bérelt tétbiztosítási konszenzusos protokollt futtat, amely lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy kezelje technikai kapacitásait, növelje a hálózat biztonságát, és gyorsabbá és biztonságosabbá tegye a cserét.

A fejlesztők kiemelik, hogy a blokklánc csak az alapvető tranzakciótípusokat támogatja:

 • Egyéni tokenek létrehozása és továbbítása;
 • Decentralizált kriptográfia;
 • A tranzakciók névtelensége.

A Waves lehetővé teszi az egyedi tokenek közötti kereskedelmet közvetítő kriptovaluták nélkül – ez komoly versenyelőnyt jelent.

Waves.jpg

Bár a Waves token nem tartozik a bányászat tárgyává, van egy másik típusú jutalom is. A bányászok számláján minimálisan 10 000 WAVES kriptovaluta-egyenleggel kell rendelkezniük: MRT-tokent kapnak a blokklánc támogatásáért. 2017 márciusa óta a blokkjutalom 50 MRT, és minden 50 000 blokk kitermelésével 5 MRT-vel csökken. Az MRT más platformokon is kereskedhető.

A Waves kripto bányászatán kívül a Waves felhasználói jutalmat kaphatnak:

 • A platformon lebonyolított tranzakciók díjai (Waves-ben fizetve);
 • Fizetési tranzakciós jutalékok más projektek tokenjeivel.

Hullámok (WAVES) ütemterve

2019 januárjában a Waves fejlesztőcsapata megújította az ütemtervet, amely komoly jövőbeli célokat és előrejelzéseket von maga után. 2019-re vonatkozó tervei leginkább a RIDE intelligens szerződéses nyelv bevezetéséről szólnak:

 • RIDE dApps bevezetése;
 • RIDE fejlesztések;
 • IDE és tesztelés.

Ettől eltekintve a Waves az új funkciók teljes skáláját tervezi hozzáadni:

Waves Coin Roadmap 2019

Waves (WAVES) legfrissebb hírek

A hivatalos legfrissebb hírek szerint a Waves implementálta a RIDE nyelvét a MainNet-ben:

Örömmel jelentjük be a RIDE aktiválását a mainnet-en! Ez az eddigi legfontosabb mérföldkő a #Hullámok örömmel osztjuk meg ezt a frissítést a világgal! Élvezze a sima és gyors RIDE on Waves-t!#RideOnWaves $ Hullámok pic.twitter.com/3rt96eLHcb

– Waves Protocol (@wavesprotocol) 2019. július 11

Waves (WAVES) pénztárcák

Hogyan tároljuk a WAVES kriptovalutát? A hivatalos Waves kriptovaluta pénztárca Chrome kiterjesztés formájában érkezik – letölthető és telepíthető a Chrome böngészőben. A Waves kriptopénztárca támogatja az egyesítéseket és néhány népszerű titkosítási tokent, köztük a BTC, ETH, LTC, ZEC, BCH, BSV, DASH és XMR.

A felhasználók az asztali alkalmazáson keresztül is elérhetik a pénztárcát:

Waves kriptovaluta asztali pénztárca

A hullámok megvásárolhatók harmadik féltől származó cserealkatrészeken is:

 • Binance;
 • Cointree;
 • Érmekapcsoló;
 • Changelly;
 • Huobi;
 • Bittrex;
 • és néhány más csere.

Hullámok (WAVES) kereskedelme?

A Waves érmével rengeteg tőzsdei platformon lehet kereskedni. Jelenleg a 24 órás kereskedés volumene 8 367 769 dollár körül mozog. A legtöbb tőzsde támogatja a BTC, ETH és USDT kereskedelmet..

Csere BTC ETH USDT
Binance
Bittrex
OKEx

A Waves platform lehetővé teszi a WAVES cseréjét szinte bármilyen kriptopénzre.

Hullámokat (WAVES) vásároljon a Changelly-n

A Changelly kriptovaluta-csere lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan, biztonságosan és minimális díjak mellett vásárolhassanak WAVES érmét bankkártyával. A vásárlás folyamata egyszerű – néhány kattintás kérdése.

Vásároljon WAVES érmét

Hullámok összefoglalása

A Waves az általa kínált gyors, névtelen és rendkívül kényelmes csereplatformnak köszönhetően kiemelkedik a tömegből. Ezenkívül a platform nagyon értékes lenne a saját tokeneket létrehozó vállalatok és magánszemélyek számára. Mivel a fejlesztők szűkszavúan dolgoznak a RIDE-alapú intelligens szerződések kihasználása terén, a platform megbízhatósága és kényelme tovább javul.

Általában a Waves érme nagyszerű hosszú távú befektetés. Az érme a Top-50 világ kriptovalutáin belül marad, és továbbra is népszerűvé válik. Így, még ha nem is tervezed egyedi jelzőid vagy MRT-jem létrehozását, nem ártana befektetned a projektbe és hosszú távú profitot élvezned.

Jogi nyilatkozat: Ez a Waves (WAVES) cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.