A crowdfunding kampány eredményei szempontjából az egyik legsikeresebb blokklánc, a Waves-nek sikerült eljuttatnia WAVES tokent a Top-50 globális kriptovalutához..

Ma szakemberek és amatőrök használják saját kriptográfiai eszközök létrehozására és tömeges finanszírozási kampányok szervezésére pénzgyűjtés céljából. Minden létrehozott token felcserélhető WAVES-ra.

Alekszandr Ivanov (Oroszország) által létrehozott 2016-ban gyorsan vált a Kickstarter analógjává a kriptográfia világában. A Waves platform híres a DEX decentralizált cseréjéről: ez lett az első szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy tokeneket (bármilyen párokat) vásároljanak és adjanak el köztes pénznem használata nélkül.

Mitől lesz még ígéretes projekt a Waves? Ez az útmutató a siker titkának ismertetésére szolgál.

Miről szól a Waves érme?

A Waves kriptoprojektet Alekszandr Ivanov orosz vállalkozó hozta létre 2016-ban, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egyedi tokenek kiadásának folyamatát. 2016 júniusában az ICO befejezte a WAVES közösségi token eladásából származó 16 millió dolláros befektetések összegyűjtését, amivel a Waves az egyik legsikeresebb ICO lett. Jelenleg a Waves token ára 1,3 dollár körül mozog, és a 132 millió dolláros piaci felső korlát a világ 50 legnagyobb kriptovaluta közé tartozik..

A crowdfunding crypto platformként szolgáló Waves lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy kiadja egyedi kriptovalutáját, összegyűjtse az eladásra szánt pénzeszközöket és az új eszközt WAVES tokenekre cserélje. Az összes nyilvános tokent a WavesGO – a hivatalos Waves blockchain explorer – ellenőrizheti. Bár a Waves platformon létrehozott érméknek nincs bizonyos funkcionalitásuk, a DEX decentralizált cseréjén keresztül könnyen fel lehet őket cserélni WAVES érmékre, sőt más blockchain projektek eszközeire is. A Waves tokent a platformon végzett összes művelethez használják:

 • Kereskedés;
 • Csere;
 • Visszavonás.

Olvassa el a Waves (WAVES) árjóslatainkat 2019-2020-ra

Ami a Waves-t is rendkívül kényelmes megoldássá teszi a kriptokereskedők számára, az a tény, hogy a Waves blokklánc nincs teljesen letöltve a felhasználó számítógépén. Ehelyett a teljes csomópontokra támaszkodik a működés megerősítéséhez és a hálózaton keresztül zajló interakciókhoz.

A kétszintű architektúrának köszönhetően lehetséges: nincs szükség a tranzakciók teljes előzményeinek megtekintésére, mivel az aktuális hálózati állapot ellenőrzött. A Scorex platformot a fizetési ellenőrzési folyamat egyszerűsítésére használják. A platformmal való interakció a Chrome kiterjesztésen keresztül történhet.

Hullámok (WAVES) értéke

A Waves platform elsődleges célja a CAT (egyedi alkalmazás tokenek) létrehozása. Egyedi kriptográfiai eszközök kibocsátására és tömeges finanszírozási kampány megszervezésére használják (Waves jutalék vonatkozik). Kezdetben egy token kiadása 1 Waves tokenbe került. Az újonnan létrehozott token közvetítő kriptovaluták nélkül is eladható és forgalmazható! Nincs szükség kódolási nyelvre, ezért a projekt fő értéke a mindenki számára elérhető elérhetőség.

A Waves platform hatalmas fejlesztési potenciállal rendelkezik, mivel az alábbiak széles körben használják:

 • Új ICO-k;
 • Crypto crowdfunding;
 • Hűségkampányok.

A Waves projekt a következőképpen szól:

A DEX decentralizált csereplatformja egy másik szempont, amelyet meg kell említeni: az ETH, a BTC és a WAVES közötti cserén kívül néhány fiat opcióval rendelkezik, és sok más kriptovalutát támogat. Bár a KYC eljárás kötelező, minden DEX-en keresztül végrehajtott tranzakció névtelen.

hullámok árdiagramja folyamatosan

A WAVES kriptopénz főbb jellemzői:

 • Hullámok érme ára: 0,84067 USD
 • Teljes ellátás (megegyezik a keringő ellátással): 100 000 000 HULLÁM
 • Piac tőkésítés: 132 190 660 USD (48. hely)
 • Minden idők legmagasabb ára: 18,07 USD (sláger: 2017. december 19)
 • Minden idők legalacsonyabb ára: 0,122684 USD (tesztelve: 2016. augusztus 2-án)

További információ a Waves kriptovalutáról és a projektről a következő oldalon található: BitcoinWiki.org.

Waves (WAVES) Blockchain Review

Szerintük fehér papír, A Waves egy decentralizált blokklánc platform, amely blokklánc token tranzakciókhoz szolgál. Nyílt forráskódú és kódja a github-on van közzétéve. Lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy kriptotartalmat hozzon létre, és a plug-ineken keresztül végrehajtott tranzakciókra összpontosít, amelyek nem igénylik az alapszoftver frissítését. Így az ügyfeleknek nem kell támogatniuk az alapkód kemény változatát. A Waves a MainNet-en kiadott bérelt tétbiztosítási protokollt használja, amely technikai kapacitásokat tesz elérhetővé az ügyfelek számára.

2018 óta a Waves támogatja az intelligens szerződések technológiáját, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a multi-sig címek, a tokenek befagyasztása, az atomcserék, a szavazás és az Oracle. Bérelt tétbiztosítási konszenzusos protokollt futtat, amely lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy kezelje technikai kapacitásait, növelje a hálózat biztonságát, és gyorsabbá és biztonságosabbá tegye a cserét.

A fejlesztők kiemelik, hogy a blokklánc csak az alapvető tranzakciótípusokat támogatja:

 • Egyéni tokenek létrehozása és továbbítása;
 • Decentralizált kriptográfia;
 • A tranzakciók névtelensége.

A Waves lehetővé teszi az egyedi tokenek közötti kereskedelmet közvetítő kriptovaluták nélkül – ez komoly versenyelőnyt jelent.

Waves.jpg

Bár a Waves token nem tartozik a bányászat tárgyává, van egy másik típusú jutalom is. A bányászok számláján minimálisan 10 000 WAVES kriptovaluta-egyenleggel kell rendelkezniük: MRT-tokent kapnak a blokklánc támogatásáért. 2017 márciusa óta a blokkjutalom 50 MRT, és minden 50 000 blokk kitermelésével 5 MRT-vel csökken. Az MRT más platformokon is kereskedhető.

A Waves kripto bányászatán kívül a Waves felhasználói jutalmat kaphatnak:

 • A platformon lebonyolított tranzakciók díjai (Waves-ben fizetve);
 • Fizetési tranzakciós jutalékok más projektek tokenjeivel.

Hullámok (WAVES) ütemterve

2019 januárjában a Waves fejlesztőcsapata megújította az ütemtervet, amely komoly jövőbeli célokat és előrejelzéseket von maga után. 2019-re vonatkozó tervei leginkább a RIDE intelligens szerződéses nyelv bevezetéséről szólnak:

 • RIDE dApps bevezetése;
 • RIDE fejlesztések;
 • IDE és tesztelés.

Ettől eltekintve a Waves az új funkciók teljes skáláját tervezi hozzáadni:

Waves Coin Roadmap 2019

Waves (WAVES) legfrissebb hírek

A hivatalos legfrissebb hírek szerint a Waves implementálta a RIDE nyelvét a MainNet-ben:

Örömmel jelentjük be a RIDE aktiválását a mainnet-en! Ez az eddigi legfontosabb mérföldkő a #Hullámok örömmel osztjuk meg ezt a frissítést a világgal! Élvezze a sima és gyors RIDE on Waves-t!#RideOnWaves $ Hullámok pic.twitter.com/3rt96eLHcb

– Waves Protocol (@wavesprotocol) 2019. július 11

Waves (WAVES) pénztárcák

Hogyan tároljuk a WAVES kriptovalutát? A hivatalos Waves kriptovaluta pénztárca Chrome kiterjesztés formájában érkezik – letölthető és telepíthető a Chrome böngészőben. A Waves kriptopénztárca támogatja az egyesítéseket és néhány népszerű titkosítási tokent, köztük a BTC, ETH, LTC, ZEC, BCH, BSV, DASH és XMR.

A felhasználók az asztali alkalmazáson keresztül is elérhetik a pénztárcát:

Waves kriptovaluta asztali pénztárca

A hullámok megvásárolhatók harmadik féltől származó cserealkatrészeken is:

 • Binance;
 • Cointree;
 • Érmekapcsoló;
 • Changelly;
 • Huobi;
 • Bittrex;
 • és néhány más csere.

Hullámok (WAVES) kereskedelme?

A Waves érmével rengeteg tőzsdei platformon lehet kereskedni. Jelenleg a 24 órás kereskedés volumene 8 367 769 dollár körül mozog. A legtöbb tőzsde támogatja a BTC, ETH és USDT kereskedelmet..

Csere BTC ETH USDT
Binance
Bittrex
OKEx

A Waves platform lehetővé teszi a WAVES cseréjét szinte bármilyen kriptopénzre.

Hullámokat (WAVES) vásároljon a Changelly-n

A Changelly kriptovaluta-csere lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan, biztonságosan és minimális díjak mellett vásárolhassanak WAVES érmét bankkártyával. A vásárlás folyamata egyszerű – néhány kattintás kérdése.

Vásároljon WAVES érmét

Hullámok összefoglalása

A Waves az általa kínált gyors, névtelen és rendkívül kényelmes csereplatformnak köszönhetően kiemelkedik a tömegből. Ezenkívül a platform nagyon értékes lenne a saját tokeneket létrehozó vállalatok és magánszemélyek számára. Mivel a fejlesztők szűkszavúan dolgoznak a RIDE-alapú intelligens szerződések kihasználása terén, a platform megbízhatósága és kényelme tovább javul.

Általában a Waves érme nagyszerű hosszú távú befektetés. Az érme a Top-50 világ kriptovalutáin belül marad, és továbbra is népszerűvé válik. Így, még ha nem is tervezed egyedi jelzőid vagy MRT-jem létrehozását, nem ártana befektetned a projektbe és hosszú távú profitot élvezned.

Jogi nyilatkozat: Ez a Waves (WAVES) cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me