Miről szól az EOS kriptovaluta?

Az EOS egy nagy teljesítményű dApp platform, amelyet a hongkongi startup, a Block.one hozott létre 2017 májusában. Néhány pontban az EOS hasonlít az Ethereumhoz, de a díjak hiányával és a magas rendszer-skálázhatósággal emeli ki magát..

Sőt, egyesek az EOS rövidítést „Ethereum On Steroids” néven dekódolják. A fejlesztő cég, a Block.one, mindenképpen úttörő a blockchain rendszerekben. A vállalat sokat hozzájárul az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások fejlesztéséhez.

Mit jelent az „EOS”?

Egyesek szerint az EOS az „Enterprise Operating System”, az „Scalability Evolution” stb. Kifejezéseket jelenti. Egyébként az EOS-nak nincs hivatalos meghatározása. Korábban egy rövid hivatalos választ adtak erre a kérdésre az EOS.io weboldalán:

„Hisszük, hogy az EOS különböző embereket mást jelent. Számos elképesztő értelmezést kaptunk arról, hogy mit jelent az EOS, vagy mit kellene képviselnie, ezért úgy döntöttünk, hogy nem formálisan határozzuk meg magunkat. “

A Block.one projektnek van még egy ötletgazdája ー EOS.IO. Ez egy szoftver, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára dApps készítését. A blokklánc Delegált tét igazolást használ, amely növeli a tranzakció sebességét.

Olvassa el 2019-es EOS-előrejelzésünket

Az EOS kriptovaluta szenzációs ICO-járól ismert. Az EOS érmék azonban híresek az átverés vádjairól. Mit jelent és mit ér pontosan az EOS? Megtudhatjuk Changelly-vel!

Dan Larimer

Dan Larimer eos

Dan Larimer, számos ismert és népszerű kriptovaluta projekt fejlesztője, először a az EOS blokklánc protokolljának újságja Az EOS létrehozásának alapja két másik projektje volt – Steemit és BitShares.

2018-ban Dan más kollégáival együtt közzétette a protokoll következő verzióját. Jelenleg Dan a projekt műszaki igazgatója.

EOS Blockchain & Érme értéke

Az EOS decentralizált alkalmazások használatához létre kell hoznia egy fiókot. Az EOS-fiók létrehozása és telepítése nem ingyenes. Tranzakciók lebonyolításához néhány EOS-tokent kell tárolnia, a fiókadatok tárolásához pedig néhány RAM-ot.

Az érmék értékére nincs szabályozás, ezért az ár csak a kereslettől függ. Az EOS kriptovaluta a 6. helyet foglalja el a piaci kapitalizáció arányában. ? A legmagasabb pontot 2018. április 29-én tesztelték, 22,89 dolláron. ? A legalacsonyabb pont 2017. október 23-án volt, 0,480196 dolláron. Most az EOS érme ára 5,83 dollár.

Megtekintheti az árlista kialakítását és az érmével kapcsolatos további részleteket BitcoinWiki.org.

EOS Blockchain Review

Az EOS ERC20 Ethereum tokenként indult, amíg be nem indította a mainnet. Az ökoszisztéma most az EOS.IO szoftvert használja, amely a DPoS konszenzus algoritmuson működik. Ez a fajta konszenzus lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy jóváhagyási szavazási rendszeren keresztül kiválasszák a gyártókat. Az EOS.IO decentralizált intelligens szerződéses rendszerként működik.

Minden blokk 0,5 másodpercen belül elkészül. Ha egy blokkot nem állítottak elő az ütemezett időpontban, akkor az időrés kihagyásra kerül.

Amíg az EOS blokklánc tranzakciója feldolgozás alatt áll, a rendszer egy egyedi protokollt használ, amelyet tranzakcióbiztosításnak (TPoS) neveznek. A protokoll előírja, hogy az utolsó létrehozott blokk fejlécének kivonatát fel kell venni minden tranzakcióba.

A műszaki részről az EOS dokumentációjában olvashat bővebben GitHub.

Tét: „Bányászható” az EOS?

Mint mondtuk, az EOS blokkláncának középpontjában a Delegált tét-igazolás konszenzusos protokoll áll. Ez azt jelenti, hogy 21 blokkgyártó van új blokkok létrehozására és a tranzakciók érvényesítésére. Mindegyik blokktermelőt az EOS érmefogadóinak kell megválasztaniuk állandó szavazási rendszeren keresztül. Minél több a szavazat (= a saját & delegált EOS-érmék), annál nagyobb az esély arra, hogy blokkgyártóvá váljon.

Jutalmak letiltása

Az EOS.IO szoftvert használó blokklánc minden egyes blokk létrehozásakor új érméket ad egy termelőnek. Ilyen feltételek mellett a létrehozott tokenek számát a kívánt fizetés mediánja határozza meg, amelyet mind a 21 gyártó közzétett.

Az EOS.IO szoftver úgy konfigurálható, hogy erőteljesen korlátozza a blokkgyártók javadalmazását, így a program teljes éves növekedése zsetonkészlet nem haladja meg az 5% -ot.

A BP csomópont műszaki követelményei:

  • 80 GB – 3 TB RAM
  • 4-8 vCPU
  • 1 TB SSD-tár

Fontos megjegyezni, hogy a teljes hálózat szinkronizálásához szükséges RAM mennyisége a többi blokkgyártó átlagos RAM-mennyiségétől függ, különben a szinkronizálás nem történik meg, és a csomópont nem lesz képes megerősíteni a tranzakciókat.

EOS ütemterv

Az EOSIO következő vázlata a vállalat következő néhány évre vonatkozó terveit mutatja be. Az EOS Team azt ígéri, hogy fejleszti a szoftverplatformot, hogy az EOS legyen a legtartósabb blockchain szoftver az egész kriptovaluta piacon. Van néhány kiemelés az ütemtervből:

  • Blokkolja a gyártást. Függőleges és vízszintes méretezés fejlesztése és tökéletes skálázható megoldás biztosítása a blockchain adatok eléréséhez.
  • Fejlesztőbarátabbá tegye a platformot. A fő cél a fejlesztő munkájának gördülékenyebbé tétele a GUI-interfészek létrehozásával, az intelligens szerződések hibakeresőjének felépítésével, az EOSIO Testnet elindításával és a jobb funkcionalitás biztosításával.

? Az EOSIO projekt 2019 júniusában tette közzé új ütemtervét. A projekt terveiről bővebben itt olvashat Stratégiai jövőkép.

EOS legfrissebb hírek

A legnagyobb amerikai kriptovaluta-társaság, a Coinbase az EOS-tokenekkel jutalmazza majd a felhasználókat az EOSIO protokollról szóló oktatási anyagok tanulmányozásáért a Coinbase Earn platformon..

Tanulja meg az EOSIO-t, keressen EOS-t. Mától kezdve a Coinbase ügyfelei akár 100 országban akár 10 dollár értékű EOS-t is kereshetnek az EOSIO protokoll és az EOS megismerésével: https://t.co/rY8hCVPz8J pic.twitter.com/jTvLFQM2dy

– Coinbase (@coinbase) 2019. június 2

EOS pénztárcák

Különböző pénztárcák használhatók az EOS érmékkel. Az EOS pénztárcák támogatják az összes EOS-alapú projektet és EOS-alapú tokent. Vessünk egy pillantást a listánkra!

  • Freewallet. Ez a pénztárca az egyik legbiztonságosabb EOS pénztárca, mivel ez az alkalmazás biztonsági másolatot készít a jelszavakról. A Freewallet befagyasztja a fiókját, ha elfelejti a jelszavát. A Freewallet ingyenes EOS-fiók létrehozását biztosítja.
  • Lumi pénztárca. Mobil pénztárca, amely elérhető iOS és Android rendszerekhez. Ez a pénztárca felhasználóbarát.
  • Infinito pénztárca. A Blockchain Labs Europe projektje. Elérhető iOS és Android rendszerekhez.

Használhatja a Graymass Voter pénztárcát, a SimplEOS pénztárcát, a Scatter pénztárcát, az Imtoken pénztárcát stb..

Hol lehet kereskedni az EOS-szal?

Nagyon sokféleképpen lehet az EOS érmét fiatban és egy másik kriptovalutában cserélni. Válassza ki a párost és a tőzsdét, és kezdje meg a kereskedést most!

Csere usadollár EUR angol font BTC ETH USDT NEO
HitBTC
Binance
OKEx
KuCoin
Kraken
Huobi
Gate.io
Bitfinex

Vásároljon EOS-t a Changelly-n

Számos módon vásárolhat EOS-t fiat pénzért, beleértve készpénzt, bankkártyát vagy bármely más választott fizetési módot. Különböznek a sebesség, a vásárlási eljárás egyszerűsége és az anonimitás szintje között.

Vásároljon EOS érmét

A Changelly platform lehetőséget kínál az EOS vásárlására a bankkártyájával gyorsan, biztonságosan és minimális hitelesítési eljárással. A fiat fizetési folyamatot az Indacoin partnerünk hajtja, és csak néhány egyszerű lépést tesz meg.

A vásárlási lehetőség mind a weboldalunkon, mind az Exchange Widgeten keresztül nyitva áll, amely partnereink forrásainál megtalálható.

EOS összefoglaló

Az EOS kriptovalutának számos jelentős különbsége van az Ethereum-tól, amelyek vitathatatlan előnyök. A fő különbségek az EOS és az Ethereum között a DPoS módszer, a rosszul működő alkalmazások „javításának” képessége és az alkotmányos keretrendszer elérhetősége, amely elősegíti a résztvevők közötti jogi kérdések megoldását..

Az EOS koncepció nyilván nem új, de teljesítményének minősége meglehetősen lenyűgöző. Tükröződik az EOSIO ökoszisztémában készült sikeres alkalmazásokról és azok használatáról.

A 2017-ben alapított EOS vállalat a modern blockchain ipar ismert és robusztus részévé vált. Úgy tűnik, hogy az új ütemterv közzétételével a vállalat fejlesztői nagyon következetesek.

Jogi nyilatkozat: Ez az EOS-ról szóló cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map