A Pi Network (PI) kriptovaluta az első olyan szociális érme, amelyet a telefonján bányászhat. A Pi napon, 2019. március 14-én béta verzióként indították a Stanford grads, Dr. Nicolas Kokkalis, Dr. Chengdiao Fan, Vincent McPhillips és Aurelien Schiltz. A kriptovaluta gyorsan felkeltette azon felhasználók érdeklődését, akik egy új közösségi hálózat részévé kívánnak válni, és megpróbálják kibányászni a kriptot. Changelly figyelemmel kíséri a fiatal és ígéretes projekteket és munkájukat, ezért készítettünk egy útmutatót néhány egyszerű Pi bányászati ​​lépéssel, amelyek Pi Piás bányászává tesznek.

Kriptopénzbányászat magyarázata

Az összes kriptovaluta a blokkok megoldásának folyamata miatt jelenik meg és létezik. A bányászat során nagyszámú számítást hajtanak végre, hogy egyes tranzakciós blokkokat egyetlen láncba egyesítsenek. Jutalomként egy bányász új kriptovaluta érméket kap.

A számítások bonyolultsága, valamint az elektronikus pénztárca feltöltésének sebessége a digitális pénznem típusától függ. A kriptovaluta bányászatának egyszerűbb módja érezhetően alacsonyabb árfolyamot jelent. Az algoritmus fokozott bonyolultsága azonnal új érmék hiányához és értékének növekedéséhez vezet.

A bányászatról itt olvashat bővebben Hogyan bányászhatom a kriptot

Nyereséges a kriptográfia bányászata ma? Ha kezdő vagy a kriptobányászatban, meg kell értened, hogy az érmék megszerzésének folyamata hihetetlenül nehéz. A különböző pénznemek különböző bányászati ​​technikákat igényelnek. A Bitcoin bányászatához speciális felszereléssel kell rendelkeznie, például GPU vagy ASIC hardverrel.

A kezdőknek azonban számos egyszerű megoldás létezik, beleértve a Pi Network (PI) bányászatot is. Hogyan működik, és mit kell tennie az érmék bányászatáért? Olvassa tovább a Pi hálózati áttekintést, hogy megtudja.

Hogyan működik a Pi hálózati bányászat

Míg a bitcoin bányászat továbbra is hatalmas kiadásokat és energiafelhasználást igényel, ami káros az ökológiára, a Pi Network kriptográfus fejlesztői hatalmas előrelépést tettek a bányászati ​​folyamatokban. A fő ötlet egy felhasználóbarát hálózat létrehozása volt, ahol az emberek mobilalkalmazással minimális költséggel és korlátozott akkumulátor-lemerüléssel tudnak láncokat és bányaérméket alkotni. A PI Network mobilalkalmazás felhasználóbarát. A Changelly szolgáltatásnak egyébként van egy olyan alkalmazása is, amelyet kényelmes használni.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a PI megszerzését egyszerű lépések megtételével és a Pi közösséghez való hozzájárulással. Bár a fejlesztők ígérik a holdat, még mindig lehetetlen pénzt felvenni. Meglátjuk.

Pi hálózati (PI) bányászat lépésről lépésre

Hogyan bányásztam a PI-t? Kövesse az alábbi lépéseket, és szerezze be az érméket.

1. lépés. Töltse le a Pi Network alkalmazást itt.

Pi hálózati bányászat

2. lépés. Iratkozzon fel Facebook vagy telefonszámmal.

Pi hálózati bányászat

3. lépés. Állítsa be a jelszavát

Pi hálózati bányászat

4. lépés. Töltse ki a profil adatait. Ügyeljen arra, hogy megadja valódi nevét. Ezután folytassa az országgal és a telefonszámmal.

Pi hálózati bányászat

5. lépés. Írja be a meghívó kódját. Kétféleképpen lehet megtalálni:

  1. Kérje meg a Pi hálózatot használó barátját, hogy ossza meg veletek a kódját
  2. Google

Pi hálózati bányászat

6. lépés. Gratulálunk, most regisztráltál. Ezután érintse meg a villám ikont a jobb oldalon.

Pi hálózati bányászat

Annak bizonyításához, hogy Ön valódi személy, és nem bot, minden nap el kell mennie az alkalmazáshoz. A kriptovaluta jóváírása 24 órán belül megtörténik, ezután újra aktiválnia kell a Pi Network bányászatot. Ha nagyon nehéz mindent a fejében tartani, kapcsolja be az értesítéseket.

7. lépés. Készítsen egy kis túrát a Pi bányászati ​​alkalmazással. Most készen áll a PI bányászatára. A regisztráció után minden felhasználó kap 1 PI-t.

A rendszer a következő rangokat biztosítja:

  • Úttörő. Ez a kezdeti szint minden felhasználó számára. A bányatérfogat 0,39 π / h;
  • Hozzájáruló. Ennek a szintnek a feloldásához elég három napig bányászni a kriptovalutát;
  • Nagykövet. Ez a rang azoknak a felhasználóknak szól, akik más résztvevőket is meghívnak a Pi hálózatba.
  • Csomópont. Azok a résztvevők, akik további hardvert csatlakoztattak a hálózathoz. Ez a szint még fejlesztés alatt áll, és később elérhető lesz.

Végső gondolatok

A Pi hálózati érme egy új társadalmi kriptovaluta, amelyet a mindennapi emberek védenek és támogatnak. Ph.D. és a Stanfordi Egyetemen végzett hallgatók által kifejlesztett Pi egyszerűen okostelefonokon bányászható drága eszközök és akkumulátorfogyasztás nélkül. A fő gondolat egy befogadó online ökoszisztéma létrehozása, ahol az egyszerű emberek bányászhatnak digitális érméket.

Összefoglalva, fontos előnyök vannak:

  1. Egyszerűség. Az a felhasználó, aki még soha nem hallott a Bitcoinról, bányászhatja és használhatja a kriptovalutát;
  2. Elérhetőség. A bányászott érmék száma nem függ a készülék teljesítményétől, a bányászati ​​folyamat nem igényel összetett eszközt;
  3. Tisztességes kereset. A platform fejlesztésében részt vevő felhasználókat díjazzuk.

Az biztos, hogy a Pi Network nagyszerű kísérlet a digitális pénz világában. Ha a Pi csapat folyamatosan fejleszti a projektet, az nagy fejlődés lesz a kriptográfia területén.

A Pi egy új társadalmi kriptovaluta, amelyet a mindennapi emberek védenek és támogatnak. Ph.D. és a Stanfordi Egyetemen végzett hallgatók által kifejlesztett Pi egyszerűen okostelefonokon bányászható drága eszközök és akkumulátorfogyasztás nélkül. A fő gondolat egy befogadó online ökoszisztéma létrehozása, ahol az egyszerű emberek bányászhatnak digitális érméket.

A Changelly gyors és biztonságos cserét biztosít a felhasználóknak több mint 150 kriptovalutával, amelyeket egyszerűen kicserélhet egyikről a másikra, csak az alábbi gombra kattintva.

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me