A Ripple pénztárca akkor érhető el, ha bármilyen típusú pénztárcát letölt. Minden pénztárca akkor aktiválódik, ha sikeresen megerősíti regisztrációs adatait. A fiat pénzzel történő tranzakciók során az emberek a bankszámlájukat érték tárolására és cseréjére használják.

A Ripple esetében ugyanaz az eljárás érvényes. Bár vannak Ripple Bankok, a pénztárca eszközként szolgál az érték bármikor történő tárolására és cseréjére. Bár Changellynek nincs natív pénztárcája, egy sor mással állunk kapcsolatban, pl. Ledger Wallet.

A pénztárcáját a nyilvános és a magánkulcs szabályozza. A nyilvános kulcs lehetővé teszi az emberek számára, hogy XRP-t küldjenek Önnek és a privát kulccsal; engedélyezheti a tranzakciókat és hozzáférhet a tokenjeihez.

Olvassa el a Ripple (XRP) árjóslatunkat 2019-re

Hogyan válasszuk ki a legjobb XRP pénztárcát?

Az XRP védelméhez pénztárcára van szükség. Az XRP számára a legjobb pénztárca mondható el annak, amely könnyű hozzáférést és a legjobb biztonságot nyújt Önnek. Bárki, aki pénztárcát választ a kriptográfia számára, képesnek kell lennie arra, hogy meghatározza, mennyire könnyen használható és biztonságos.

Elsődleges szabályként, kivéve, ha aktívan kereskednek egy tőzsdén, soha ne hagyja XRP-jét tőzsdei pénztárcában. Nemcsak könnyen megcélozható, de a platform bármilyen meghibásodása szintén kizárhatja és veszteségekhez vezethet.

Ha szereted a több pénznemű hardvertárcát, akkor érdemes megfontolni a Ledger Nano S-t. Levehető hardverként könnyen használható, biztonságosan tárolható és tárolható. Aki több érmével vagy zsetontípussal rendelkezik, inkább azt szeretné, ha az összes egy helyen lenne. Ebből a szempontból, mint több pénznemű pénztárcát, a Nano S főkönyv megfelel a számlának.

Mivel a hardveres pénztárcához való hozzáféréshez privát kulcsokat kell használni, ez bárkinek megnehezíti a könnyű hozzáférést. Offline eszközként nem könnyedén veszélyeztetik azokat a hackerek, akik az interneten próbálkoznak a fiókok kompromisszuma miatt.

A Ledger Nano S pénztárca mások hátterében nyer. Ha mondjuk Online pénztárcát veszünk, tehát nem annyira biztonságos, mint bármely más pénztárca. Ezért, ha a magas szintű védelemre összpontosít, akkor az online pénztárca nem lesz a legjobb az Ön számára.

Ezenkívül a szoftveres pénztárca nem lesz a legjobb megoldás, ha a magas szintű védelemre összpontosít. A teljes biztonság rajtad áll. Ebből következik, hogy ha egy betolakodó feltör egy számítógépre vagy egy merevlemezre, akkor nagy a kockázata annak, hogy elveszíti hozzáférését az alapjaihoz.

A hardveres pénztárca kompatibilis asztali, mobil és webes használatra, amikor erre szükség van. A tranzakciós biztosíték lehetetlenné teszi a tokenek küldését az eszközről anélkül, hogy fizikailag csatlakoztatná azokat az operációs eszközhöz. Ha PC-hez vagy laptophoz csatlakozik, meg kell adnia egy eszköz PIN-kódját, amely egy négyjegyű szám. Ez a hardver eléréséhez szükséges szabály.

Miután aktiválta és működött a pénztárca, mindenképpen frissítse azt, amikor arra figyelmeztetnek, hogy új firmware áll rendelkezésre. Mivel új frissítéseket kapunk, érdemes kihasználnia ezeket, hogy biztonságosabbá tegye zsetonjait és érmeit.

Az esetleges hozzáférésvesztés elkerülése érdekében a firmware frissítésekor győződjön meg arról, hogy a fiók helyreállításához szükséges 24 szóból álló kifejezés biztonságos és elérhető. Ez biztosíték arra az esetre, ha technikai problémákba ütközne a folyamat során.

Az XRP pénztárca létrehozása: lépésről lépésre

Először is, ha még nem vásárolt egy Ledger Nano S pénztárcát, akkor könnyen vásárolhat a linket követve.

  1. Menj ledgerwallet.com/apps hogy megtalálja és letöltse az operációs rendszeréhez megfelelő alkalmazást. Ezen az oldalon választhat néhány pénztárca-alkalmazással és kezelőalkalmazással. Állítsa be a Ledger XRP Wallet a megfelelő ikon kiválasztásával.

    A pénztárca támogatja

Windows 8+, macOS 10.8+, Linux. 64 bites asztali számítógépek, kivéve az ARM processzorokat. Használjon USB-kábelt a készülék csatlakoztatásához.

főkönyv nano s beállítása

2. Ebben a lépésben csak nyomja meg a „Letöltés” ​​gombot a pénztárca telepítésének megkezdéséhez.

3. Csak kövesse az utasításokat, amíg az alkalmazást teljesen le nem tölti a számítógépére vagy a mobiljára.

főkönyv nano s beállítása

4. Most itt az ideje, hogy összekapcsolja a Ledger Nano Wallet számítógépét.

főkönyv nano s beállítása

főkönyv nano s beállítása

5. Válassza ki a megfelelő opciót. Várjon egy kicsit, amíg a pénztárca ki nem nyílik a számítógépén. Ez eltarthat néhány pillanatig. Ezután USB segítségével csatlakoztassa a pénztárcáját a számítógéphez.

6. Tessék. Most látja a pénztárca fő felületét, ahol megtalálhatja az XRP Ledger Nano S pénztárca összes lehetséges lehetőségét.

főkönyv nano s beállítása

Az XRP átvitele a Ledger Nano S-be

A Ledger Nano S pénztárca tárolásával az XRP ugyanolyan egyszerű, mint az egyik pénztárcáról a másikra átvinni. Azért, hogy nem alaptalan, az alábbi példával megmutatjuk Önnek.

  • Nyissa meg az „XRP fogadása” fület (lefelé nyíl), hogy megtalálja az Ön jelenlegi pénztárcájához kapcsolódó címet, és másolja ezt a címet. Erre a címre kell elküldeni az XRP-t.

Transfer XRP

  • Mivel pénztárcája vadonatúj, győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű XRP van-e ahhoz, hogy átutalhasson a jelenlegi számlájára (legalább 20 XRP).
  • Nyissa meg azt a platformot vagy tárolási szolgáltatást, ahol tárolja XRP-jét, és helyezze be a másolt címet és az XRP mennyiségét a megfelelő mezőkbe, hogy átutalhasson a Ledger Nano S pénztárcájába..

Főkönyvi betétek és visszavonások

  • A művelet befejezéséhez nyomja meg a „Küldés” gombot (vagy bármely más gombját).
  • Várjon egy kicsit, amíg a tranzakciója befejeződik.
  • Ez az! Most van az első jövedelme az új számlájára. Ugyanígy átvihet bármilyen kívánt XRP-t. Élvezd!

Élvezze XRP-jét

Ne felejtsd el, hogy az XRP-t bármikor megvásárolhatod és bármely más kriptovalutára cserélhetsz a Changelly-vel!

Vásárolja az XRP @ Changelly terméket

Vásárolja a Ripple (XRP) @ Changelly terméket

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt a legfrissebb hírekről, tippekről és útmutatókról. Maradjon velünk!

Twitter 

Facebook 

Távirat 

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me