Cele mai bune miniere asics

Hobby-ul mineritului Bitcoin poate fi în continuare distractiv și chiar profitabil dacă aveți energie electrică ieftină și obțineți cel mai bun și mai eficient hardware pentru mineritul Bitcoin.

Extracția Bitcoin este competitivă. De atunci nu este ideal pentru persoana obișnuită Electricitatea ieftină a Chinei i-a permis să domine piața minieră. Dacă doriți bitcoini, atunci sunteți mai bine cumpărarea de bitcoin.

Contents

Comparație hardware Bitcoin Mining

Ce este un ASIC Bitcoin Miner?

Întrucât acum este imposibil să exploatezi profitabil Bitcoin cu computerul tău, vei avea nevoie de hardware specializat numit ASIC.

Iată cum arată de aproape un miner ASIC:

halong mining dragonmint ASIC

Minerul Dragonmint 16T.

Inițial, creatorul Bitcoin intenționa ca Bitcoin să fie exploatat pe procesoare (laptop sau computer desktop). Cu toate acestea, minerii Bitcoin au descoperit că ar putea obține mai multă putere de hash din cardurile grafice. Plăcile grafice au fost apoi depășite de ASIC (Circuite integrate specifice aplicației).

Gândiți-vă la un ASIC Bitcoin ca la computere specializate de extragere Bitcoin, mașini de extragere Bitcoin sau „generatoare de bitcoin”.

În zilele noastre, toate mineritele serioase ale Bitcoin se efectuează pe ASIC-uri dedicate pentru mineritul Bitcoin, de obicei în centre de date reglementate termic cu energie electrică la prețuri reduse..

Nu vă confundați

Există hardware pentru extragerea Bitcoin, care extrage bitcoins.

Există, de asemenea Portofele hardware Bitcoin ca Ledger Nano X, care securizează bitcoins.

Sfat rapid

Mineritul nu este cel mai rapid mod de a obține bitcoin.

Cumpărarea de bitcoin cu un card de debit este cel mai rapid mod.

Verificați profitabilitatea

Puteți utiliza calculatorul nostru de mai jos pentru a verifica hardware-ul de minerit de mai sus. Introduceți prețul estimat al energiei electrice și rata de hash a minerului pentru o estimare.

Cunoaște-ți concurența

Poate părea ușor să învârtiți un miner.

Dar trebuie să aruncați o privire cât de serioasă este mineritul.

Videoclipul de mai jos oferă o privire interioară asupra uneia dintre cele mai mari mine din China.

Cum să găsiți cel mai bun Bitcoin Miner

Există câțiva factori importanți de luat în considerare atunci când se determină ce ASIC minier Bitcoin să cumpere:

Rata hash – Câte hashuri pe secundă poate face minerul Bitcoin? Mai multe hashuri costă mai mult, motiv pentru care eficiența este crucială.

Eficienţă – Veți dori să cumpărați cel mai eficient hardware de extragere de bitcoin posibil. Chiar acum, acesta este Halong Mining Dragonmint T1. Deoarece minerii folosesc o cantitate mare de energie electrică, doriți să cumpărați una care transformă cea mai mare cantitate de energie electrică în bitcoini.

Preț – Cât costă minerul bitcoin? Hardware miniere ieftine vor extrage mai puțini bitcoin, motiv pentru care eficiența și consumul de energie electrică sunt importante. Cel mai rapid și mai eficient hardware pentru minerit va costa mai mult.

Nu încercați să cumpărați un miner bazat doar pe preț sau doar pe rata de hash. Cel mai bun miner ASIC este cel mai eficient miner bitcoin. Scopul valorii.

Mineri Bitcoin de vânzare pe eBay sau Amazon

Dacă sunteți un miner hobby care dorește să cumpere câteva platforme pentru casa dvs., eBay și Amazon au ambele oferte decente privind hardware-ul pentru minerit.

Hardware de minerit Bitcoin de vânzare

Atât platformele miniere bitcoin, cât și cele utilizate, precum și ASIC-urile sunt disponibile pe eBay. S-ar putea să doriți să cumpărați hardware de minare ASIC folosit pe eBay, deoarece puteți obține prețuri mai bune.

ASIC-uri de vânzare pe eBay

Protecția clienților eBay vă asigură că veți obține un produs funcțional. Alte echipamente pachet pot fi incluse în achiziția dvs. în funcție de vânzător.

Vă recomandăm să achiziționați Dragonmint sau Antminer S9.

Rentabilitatea hardware-ului

Puteți utiliza o exploatare bitcoin calculator de rentabilitate pentru a determina costul estimat al rentabilității hardware-ului dvs. de exploatare.

Asigurați-vă că țineți cont de costurile cu energia electrică. Majoritatea hardware-ului pentru minerit pare profitabil până când se iau în calcul costurile cu energia electrică.

Cel mai bun mod de a determina rentabilitatea reală este să vă dați seama costul electricității per hash. Aceasta este cu adevărat ceea ce vă va face sau vă va întrerupe operația.

Cei mai eficienți mineri de Bitcoin

Hardware-ul bun pentru mineritul Bitcoin trebuie să aibă o rată de hash ridicată. Dar, eficiența este la fel de importantă.

Un miner Bitcoin eficient înseamnă că plătiți mai puțin costurile de energie electrică per hash.

Pentru a vă îmbunătăți eficiența, există, de asemenea, companii care vă vor permite să comandați hardware în depozitul lor și să conduceți minerii pentru dvs..

Ai putea, de asemenea cloud mine bitcoins. Dar ambele opțiuni sunt mult mai puțin distractive decât rularea hardware-ului dvs.!

Companii de hardware pentru minerit Bitcoin

Halong Mining – Halong Mining este cea mai nouă companie de hardware pentru minerit. Au cel mai bun miner disponibil. Din păcate, s-au vândut deja din primul lor lot, dar un nou lot ar trebui să fie disponibil în curând pentru vânzare.

Bitmain – Bitmain face linia Antminer de mineri Bitcoin. Bitmain are sediul în China și operează, de asemenea, o piscină minieră.

BitFury – BitFury este unul dintre cei mai mari producători de hardware și cipuri de minare Bitcoin. Hardware-ul său nu este disponibil pentru cumpărare.

Echipamente miniere Bitcoin

În plus față de un ASIC pentru extragerea Bitcoin, veți avea nevoie de alte echipamente pentru extragerea Bitcoin:

Alimentare electrică – Instalațiile Bitcoin au nevoie de surse de alimentare speciale pentru a canaliza și a utiliza electricitatea eficient.

Ventilatoare de răcire – Hardware-ul Bitcoin se poate supraîncălzi cu ușurință și nu mai funcționează. Cumpărați o cantitate suficientă de ventilatoare de răcire pentru a vă menține hardware-ul funcțional.

Generatoare de rezervă – S-ar putea să doriți generatoare ca o rezervă în cazul în care sursa principală de energie electrică cade.

Puteți găsi Echipamente miniere Bitcoin de vânzare pe eBay.

Minarea Bitcoin fără hardware?

Din punct de vedere tehnic, este posibil să extragă bitcoini fără hardware dedicat pentru minerit.

Cu toate acestea, veți câștiga mai puțin de un bănuț pe lună. Exploatarea bitcoinelor de pe computerul dvs. va afecta mai mult computerul și nu va câștiga profit.

Deci, nu merită decât dacă sunteți doar interesat să vedeți cum funcționează procesul minier. Cel mai bun pariu este să cumpărați hardware dedicat precum Antminer S19.

Impactul ASIC-urilor asupra criptomonedelor

Bitcoin se bazează pe tehnologia blockchain, o platformă descentralizată care ia puterea de la o autoritate centrală și o dă persoanei obișnuite. Informațiile sensibile sunt stocate mai degrabă pe blockchain decât în ​​centre de date mari și sunt securizate criptografic. O mulțime de oameni, cunoscuți sub numele de mineri, lucrează împreună pentru a valida rețeaua, în loc de o singură persoană sau guvern.

La început, CPUs-au folosit pentru a rezolva funcții hash criptografice, până când minerii au descoperit că GPUErau mult mai bine echipate pentru minerit. Pe măsură ce dificultatea blocului a crescut, minerii s-au orientat în primul rând către GPU-uri.

Unele GPU-uri au fost realizate exclusiv pentru extragerea Bitcoin, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos:

În cele din urmă, tehnologia a fost dezvoltată exclusiv pentru minerit, cunoscută sub numele de ASIC sau circuite integrate specifice aplicației. Hashratele lor sunt semnificativ mai mari decât orice sunt capabile GPU-urile.

Cu performanța stelară vine un preț ridicat – cele mai bune cipuri ASIC vă vor aloca câteva mii de dolari fiecare. La creare, blocurile Bitcoin au fost confirmate de o persoană obișnuită care își utilizează desktopul – odată ce ASIC-urile au intrat pe piață, lucrurile s-au schimbat.

Cum?

ASIC-urile au făcut inutil GPU-urile. Dezvoltatorii ASIC, inclusiv Bitmain, au acordat acces timpuriu la mari carteluri miniere mai degrabă decât persoana obișnuită. În zilele noastre, o mare majoritate a mineritului Bitcoin are loc în China, unde electricitatea este ieftină.

Fotografii din interiorul unei operațiuni miniere Bitcoin din China

Mii de ASIC mina simultan într-o fermă minieră (depozit mare). Evident, majoritatea oamenilor nu își pot permite doar unul sau două dintre ASIC-uri, ca să nu mai vorbim de mii dintre ele.

Când ASIC-urile au intrat pe piață, procesul de validare a blockchain-ului a devenit mai centralizat pe măsură ce din ce în ce mai multă putere de hashing a fost consolidată într-o mână de companii miniere, mai degrabă decât distribuită printre mulți mineri. Din păcate, Bitcoin nu mai este atât de descentralizat pe cât se intenționase odată.

Recenzie Bitmain Antminer S7

Pro

  • Hashrat ridicat de 4,73 TH / s și eficient la 0,25 Joule pe GH / s
  • Preț rezonabil la 440 USD noi (plus transport)
  • Miner popular cu ghiduri abundente și piese disponibile

Contra

  • Eclipsat de mineri de 16nm (AntMiner S9) și mineri de 14nm viitori
  • Consumul ridicat de energie de ~ 1350 wați necesită un alimentator de ultimă generație
  • Destul de zgomotos la 62dB

antminer s7

AntMiner S7: Piatra minieră Bitcoin

AntMiner S7 de la Bitmain s-a dovedit atât de popular de la lansarea sa la mijlocul anului 2015 încât a ajuns acum la cel de-al 19-lea lot de producție.

S7 și-a asumat dominarea pe piață dintr-un motiv întemeiat:

Oferă un hashrat ridicat pentru cantitatea de energie pe care o consumă.

Dacă vizualizați orice operațiune industrială modernă de exploatare, este posibil să vedeți rafturi de AntMiner S7s care se îndepărtează. S7 este, de asemenea, o alegere populară printre minerii pasionați pentru prețul său rezonabil și performanța puternică.

S7 este alimentat de un cip ASIC BM1385 de 28nm. 135 dintre aceste jetoane sunt împrăștiate pe 3 plăci și păstrate la rece de ventilatoare duale (sau de un singur ventilator în cazul unui anumit lot).

Carcasa metalică puternică este prevăzută cu un sistem cu șanțuri care permite aranjarea îngrijită a mai multor mineri.

Alimentare electrică

Recomandarea pentru utilizare cu S7 este calitatea înaltă a Bitmain Unitate de alimentare APW3 de 1600 wați, conceput special pentru utilizare cu minerii Bitcoin.

Acest alimentator este extrem de eficient, pierzând doar 7% din electricitate între priză și miner. APW3 necesită un minim de 205 volți pentru a funcționa și nu este livrat cu cablul de alimentare necesar 16A.

Deși nu este ieftin la 140 USD plus transport, APW3 este o alegere bună în ceea ce privește actualizarea viitoare, deoarece poate rula și AntMiner S9, care are nevoie de energie..

De asemenea, este posibil să utilizați orice alimentator ATX cu o putere suficientă pentru a rula S7.

S7-LN include propria sa sursă de alimentare; un Enermax de 1000 W, evaluat cu aur (eficiență peste 80%). Deoarece S7-LN consumă doar aproximativ 700W, acest alimentator are o capacitate excesivă chiar și atunci când overclockează unitatea peste frecvența sa implicită de 600M.

De asemenea, adaugă destul de multă greutate unității, crescând costul de transport.

În timp ce un alimentator integrat este un miner compact și convenabil, există câteva alte motive pentru a recomanda o astfel de configurare. S7-LN exclude și un cablu.

Preț

Notă: Înainte de a cumpăra un Antminer S7, asigurați-vă că aveți deja Software de minerit Bitcoin și a Bazin minier Bitcoin.

La scurt timp după lansare, S7 avea un preț de aproape 2000 de dolari, puțin sub costul actual al lui S9.

De atunci a fost redus rapid și este disponibil de la Bitmain la 440 USD (când este în stoc), plus livrare. De asemenea, poate fi cumpărat nou la 545 USD sau la mâna a doua la 500 USD de la Amazon.

Bitmain vinde S7-LN cu 291 dolari, iar Amazon îl achită cu 439 dolari noi sau 409 dolari folosiți.

Se poate aștepta ca aceste prețuri să scadă și mai mult pe măsură ce S9 și alte echipamente miniere superioare devin noul standard. De asemenea, este posibil să cumpărați S7 modificat cu eficiență îmbunătățită și niveluri reduse de zgomot și căldură.

Bitcoins / lună (profitabilitate)

Cu dificultate de creștere și reducerea la jumătate a recompenselor blocului iminent, S7 atinge sfârșitul profitabilității pentru cei care nu au acces la energie ieftină … deși dacă rata de schimb a Bitcoin crește suficient, rentabilitatea S7 poate fi extinsă dincolo de așteptări.

Folosindu-ne de Calculator minier Bitcoin, vom arunca o privire asupra câtorva reveniri probabile pentru un S7 și S7-LN.

Presupunem o gospodărie medie Costul energiei de 15c pe kWh, a Taxă pentru piscină de 2,5% (așa cum este taxat de AntPool) și un post-înjumătățire Blocați recompensa de 12,5 BTC pe bloc minat:

recenzie antminer s7

Pentru o precizie sporită, efectuați propriul calcul personalizat!

Rezultatele nu sunt excelente:

s7 rentabilitatea în funcție de timp

18 USD se vor pierde pe lună și 223 USD anual.

Din acest calcul grosier (care pare să nu ia în considerare Costuri hardware câmp), este clar că nimeni care plătește un preț regulat pentru electricitatea lor se va îmbogăți de pe un S7.

Cu modificări atente, poate fi posibil să profitați de un S7 chiar și la o putere de 15c. Aceasta presupune că prețul Bitcoin nu scade și dificultatea nu sare … presupuneri riscante într-adevăr!

Aceleași calcule ajustate pentru Rata Hash și Putere consumul de S7-LN produce rezultate puțin mai încurajatoare:

Rentabilitatea s7 în funcție de timp, cu o rată de hash și un consum de energie mai mici

Se pierd doar 6 USD pe lună și 77 USD anual.

Consum de energie

S7 atrage un minim de 1293 wați la temperatura camerei de 25 ^ C / 77 ^ F. Bineînțeles, cu cât mediul este mai fierbinte, cu atât mai multă energie va consuma ventilatorul (ventilatoarele) pentru a răci unitatea.

S7 este de două ori mai eficient decât S5 pentru a converti toată această energie în bitcoin; necesită o putere modestă de 0,25 Jouli pe Gigahash.

După cum sa menționat, versiunea LN („Lite”) consumă doar 700W. De asemenea, consumă 0,25 J / GH.

Înființat

Ambele S7 au capacitate DHCP, ceea ce înseamnă că vor căuta automat o adresă IP de utilizat.

Configurarea acestora prin interfața grafică MinerLink este un proces simplu, care necesită doar acreditările pool-ului dvs. de minare pentru a începe extragerea.

Unitățile vor începe automat hashing la pornire, ceea ce poate fi de ajutor în caz de pană de curent. Conectivitatea S7 este numai prin Ethernet.

Temperatura

Ambele versiuni S7 vor funcționa mult sub temperatura ambiantă de 40 ^ C / 77 ^ C. Ambele sunt răcite de dublu 12038 fani.

Păstrarea camerei în care sunt așezate la rece și uscat va prelungi durata de viață a acestor mineri. Un subsol uscat este o locație ideală.

Verdict: S7 este potrivit pentru dvs.?

Dacă sperați să obțineți profit, dar nu puteți aștepta ca S9 (sau alți mineri viitori din diferite companii) să devină la prețuri accesibile, S7 este probabil cea mai bună opțiune.

Având acces la o putere ieftină și, probabil, o anumită adaptare inteligentă, este posibil ca S7 să se plătească pentru sine și să devină profitabil.

S7-LN este puțin mai eficient și cu siguranță este mai potrivit pentru minerul de acasă, care nu poate tolera o mulțime de zgomot al ventilatorului sau dezordine de cablu.

Antminer S9 Review

Antminer S9

AntMiner S9: Schimbător de jocuri pentru mineri hobbyiști?

Dificultatea Bitcoin a înregistrat câteva creșteri lunare puternice și adesea consecutive de la crearea sa și în special de la sfârșitul lunii noiembrie 2015.

Dificultatea aproape sa triplat de atunci, urcând de la520.569.941GH / s la nivelul record actual de 1.426.731.353 GH / s.

Acest vârf a fost atins pe 24 mai 2016. O astfel de creștere extraordinară a fost stimulată de investiții majore în tehnologia și operațiunile miniere Bitcoin.

Deși o astfel de creștere este impresionantă, ceea ce face din Bitcoin cea mai puternică rețea de calcul din lume de departe, o consecință neintenționată a unei astfel de creșteri rapide a fost centralizarea sporită.

Profiturile s-au acumulat acolo unde mineritul este cel mai profitabil (China), rezultând că mai multe operațiuni concurente (de ex. KNC) au fost forțați să iasă din industrie.

Am încercat să calculăm suma de bani pe care chinezii au investit-o în minerit, estimăm că este în sute de milioane de dolari. Chiar și cu electricitate gratuită, nu putem vedea cum vor primi acești bani înapoi. Ori nu știu ce fac, dar acest lucru nu este foarte probabil la această scară sau au un avantaj secret pe care nu îl cunoaștem. – Sam Cole, CEO KNC

Același avantaj competitiv chinez a fost de două ori eficient în eliminarea de pe piață a minerului hobbyist dependent de profit.

În această etapă, cei mai mulți mineri de acasă sau de la birou nu se gândesc să câștige bani, ci mai degrabă pentru a sprijini rețeaua, a ajuta descentralizarea și, eventual, chiar pentru a încălzi spațiul.

Cu blocați recompensa la jumătate profitabilitatea tuturor, cu excepția celor mai eficiente operațiuni, va fi probabil contestată.

Având în vedere că profiturile obținute din generația actuală de hardware pentru minerit sunt în scădere și vor ajunge probabil la randamente negative după înjumătățire:

Poate noul S9 să schimbe jocul pentru minerii mai mici și hobby și să le restabilească profitabilitatea pierdută?

Sfat rapid

Mineritul nu este cel mai rapid mod de a obține bitcoin.

Cumpărarea de bitcoin cu un card de debit este cel mai rapid mod.

Preț

Notă: Înainte de a cumpăra un Antminer S9, asigurați-vă că aveți deja Software de minerit Bitcoin și a Bazin minier Bitcoin.

Primul lot de S9 va fi disponibil pentru comandă direct de la Bitmain din 12 iunie.

La 2100 dolari pe Amazon, S9 este departe de a fi ieftin. Cu toate acestea, cu cât costurile cu energia electrică sunt mai mici, cu atât sunt mai mari șansele ca minerul să plătească pentru sine într-un interval de timp rezonabil.

Bineînțeles, mult depinde de dificultatea și prețul Bitcoin.

Deoarece procesele de fabricație mai mici devin standard în întreaga industrie și pe măsură ce alți producători lansează hardware concurent, se poate aștepta ca prețul S9 să scadă considerabil în următoarele luni.

Bi Wang și-a lansat cipurile de 14nm în iarna anului 2016, iar hardware-ul propriu de 16nm al BitFury, promițând o eficiență fantastică a energiei la 0,06 J / GH, a apărut și în acel moment.

Evaluarea valorii în acest spațiu este un exercițiu complicat, deși s-ar părea că nimic din punct de vedere tehnologic-superior S9 nu va fi lansat în viitorul apropiat..

Ciclul de lansare al unei noi generații de hardware pentru minerit, la fiecare câteva luni, va scădea probabil din acest moment, deoarece producătorii au trecut la modele de vârf de 16 și 14nm.

S9 Comparativ cu alte hardware

Avantajul tehnologic de 16 nanometri al S9

Miniaturizarea continuă a semiconductoarelor permite o putere de calcul și o eficiență electrică din ce în ce mai mari, dar procesul nu poate continua pentru totdeauna cu tehnologia actuală.

Mulți au remarcat că legea lui Moore nu mai este valabilă, deoarece rata de avansare a vitezei de calcul a încetinit pe măsură ce atinge limitările fizice ale tehnologiei semiconductorilor din siliciu..

Procesul de fabricație de 16 nm utilizat la fabricarea modelului S9 este o îmbunătățire majoră în ceea ce privește designul de 28 nm comun altor dispozitive miniere moderne.

Deși un proces de 10nm este la orizont pentru 2017, creșteri suplimentare dincolo de acestea rămân teoretice.

Mai mult, proiectarea și fabricarea oricărui hardware de extracție Bitcoin de 10nm va dura cel puțin un an.

Obțineți un portofel

Nu puteți extrage bitcoini cu un Antminer S9 fără portofel.

Ghidul nostru despre cele mai bune portofele bitcoin vă va ajuta să obțineți unul rapid și gratuit. Citiți-l aici!

Alimentare electrică

Vestea bună este că sursele de alimentare existente, cel puțin cele cu o putere suficientă, sunt pe deplin compatibile cu S9.

Recomandate pentru utilizare cu S9 sunt:

  1. PSM AntMiner APW-12 1600 Watt Bitcoin Miner, care se vinde cu puțin sub 200 dolari pe Amazon și
  2. Alimentator GPU EVGA SuperNOVA 1300 Watt, care se vinde cu aproximativ 170 USD pe Amazon. Rețineți că alimentatorul EVGA de 1600 wați este semnificativ mai scump, cu aproximativ 115 USD, decât oferta Ant Miner alimentată în mod echivalent.

Bitcoins / lună (profitabilitate)

S9 are o putere mai mare decât orice dispozitiv anterior înghesuit în siliciu; un masiv 14 TH / s (TeraHash pe secundă).

Un total de 189 de jetoane, distribuite pe 3 plăci de circuite, sunt combinate pentru a realiza acest fenomen fenomenal.

Excluzând un vârf scurt de 15 TH / s care a avut loc la sfârșitul anului 2011, o singură unitate S9 are un hashrate echivalent cu capacitatea maximă a întregii rețele Bitcoin de la bootstrapping până la mijlocul anului 2012!

Să calculăm profiturile proiectate din toată acea putere hash prin intermediul nostru Calculator minier Bitcoin :

Rețineți că Costul energiei va fi specific locației dvs. și asta Dificultate se schimbă la fiecare 2 săptămâni, de obicei la capăt …

Deși rețineți că după reducerea la jumătate, este cu totul posibil ca mulți mineri marginali să fie obligați fie să facă upgrade la hardware mai bun, fie să oprească.

Ta Taxe pentru piscină va fi determinat de grupul dvs. minier; deși S9 este foarte puternic, este foarte puțin probabil ca o singură unitate să găsească blocuri atunci când extrageți solo.

În cele din urmă, Bitcoin în dolari (USD) prețul este notoriu pentru starea sa constantă de flux.

Conform datelor de mai sus, S9 va produce ** 0,285 BTC / 159 USD pe lună ** și 3,36 BTC / 1939 USD pe an.

Acest lucru plasează rentabilitatea investiției (ROI) puțin peste un an!

Desigur, astfel de rezultate impresionante presupun că toți factorii rămân constanți, ceea ce este extrem de improbabil în lumea în continuă schimbare a Bitcoin!

Consum de energie

Procesul de fabricație de vârf este ceea ce face ca S9 să fie cel mai eficient dispozitiv de exploatare electrică de până acum.

Folosește doar 0,1 Joule pe Gigahash, ceea ce îl face de aproximativ 2,5 ori mai eficient decât Antminer S7.

Consumul total de energie al dispozitivului se ridică la aproximativ 1350 de wați, deși această cifră este supusă unei variații de aproximativ 7%. S9 consumă cu aproximativ 300W mai mult decât S7.

Înființat

În afară de sursa de alimentare, S9 este o unitate autonomă. Nu necesită nicio conexiune la un alt computer pentru a interfața cu alte noduri Bitcoin.

Portalul său de management web de la bord permite un proces simplificat de configurare și întreținere.

Temperatura

S9 este răcit cu aer, iar designul său robust este destul de ușor de întreținut și de întreținut.

S9 funcționează în mod fiabil în orice spațiu bine ventilat, fie că este vorba de o singură unitate sau mai multe unități păstrate într-o cameră liberă sau de sute până la mii de unități într-un centru minier mare..

Verdict: Hobby Mining cu un S9 are sens pentru afaceri?

Pe baza datelor și a rezultatelor calculate mai sus, da.

Dar! pe măsură ce minerii importanți fac upgrade la S9 și la alte echipamente hardware avansate, creșterile de dificultate rezultate sunt susceptibile să erodeze profitabilitatea viitoare.

Pe de altă parte, înjumătățirea ar putea aduce un preț Bitcoin mai mare și o concurență redusă, sporind profitabilitatea.

În cele din urmă, S9 este o piesă hardware excelentă, deși în prezent este destul de costisitoare.

Este probabil să rămână profitabil mult mai mult decât generațiile anterioare de miner ASIC, deși rentabilitatea investiției nu poate fi garantată, având în vedere imprevizibilitatea inerentă a mineritului Bitcoin.

Dragonmint 16T Recenzie

Bitmain este considerată una dintre cele mai influente companii din industria minieră ASIC. Se estimează că au fabricat aproximativ 53% din toate echipamentele miniere.

Miner ASIC Dragonmint

Fără a include profiturile miniere, vânzările reprezintă aproximativ 140 de milioane de dolari. Aceste cifre sunt uimitoare, dar monopolul Bitmain asupra pieței Bitcoin ASIC ar putea ajunge la sfârșit, după lansarea DragonMint 16T ASIC de la Halong Mining..

Ce s-a întâmplat cu mineritul din Halong? Pot cumpăra în continuare un DragonMint 16T

Halong Mining nu mai este în jur. Se pare că nu ar putea concura cu producătorii ASIC deja consacrați, cel mai probabil pentru că nu ar putea să-și îndeplinească niciodată comenzile și să obțină piesele necesare pentru a produce suficienți mineri pentru a face bani. Puteți găsi în continuare unele DragonMint 16T folosite dacă arătați destul de greu, dar sunt rare.

Mai jos sunt câteva dintre specificațiile pentru DragonMint 16T dacă sunteți interesat să căutați una.

Alimentare electrică

Sursa de alimentare DragonMint 1600W este foarte recomandată, deși nu este obligatorie. Fiecare miner necesită propria sursă de alimentare individuală. Pot fi achiziționate direct de pe site-ul Halong Mining.

Hardware-ul profesional pentru exploatare minieră funcționează optim la 220-240V, de aceea fermele miniere își reduc propriul consum de energie electrică la 220-240V. În orice caz, ar fi o idee bună să cumpărați sursa de alimentare DragonMint.

Rețineți că curentul de 220V se găsește doar în afara SUA – prizele americane sunt 110V în mod implicit. Cu excepția cazului în care doriți să angajați un electrician, va trebui să cumpărați o sursă de alimentare nominală la 110 V, cum ar fi sursa de alimentare certificată Gold Rosewill 1600W 80+ Gold. Aceste blocuri de alimentare vor face treaba, dar nu sunt ideale pentru performanțe miniere optime.

Consum de energie

Datorită noii generații de cipuri ASIC ale DragonMint 16T, DM8575, modelul 16T a devenit cel mai eficient electric miner de pe piață.

Consumând doar 0,075J / GH sau 1480W de la perete, modelul 16T este cu 30% mai eficient din punct de vedere electric decât Antminer S9. Rețineți că consumul exact de energie variază, mai ales în funcție de sursa de alimentare pe care o utilizați.

Puterea Hashing

DragonMint 16T are un hasrate de 16TH / s.

Rentabilitate

În timp ce tehnologia ASIC a Halong Mining a fost impresionantă când a fost lansată pentru prima dată, la fel ca Antminer S9, DragonMint 16T nu mai este rentabil chiar dacă costurile dvs. de energie electrică sunt incredibil de ieftine (mai puțin de 0,02 USD).

Uită-te la rentabilitatea minieră proiectată a unui singur miner:

dragonmint profitabiltiy 12 cents

Recenzie Antminer R4

Antminer R4 este cel mai recent și mai unic miner Bitcoin de la BitMain. Suntem aici pentru a pune toate cele mai importante informații într-un singur loc în această recenzie.

Rata Hash

Antminer R4 are până la 8,6 TH / s, devenind al doilea cel mai rapid miner în spatele Antminer S9 și chiar înaintea Antminer S7.

Eficienţă

Eficiența R4 de 0,098 J / GH este legată de S9 ca cel mai eficient miner Bitcoin de pe piață. Aici este citat direct de pe site-ul Bitmain:

Cipul BM1387 de la Bitmain este construit folosind tehnologia FinFET de 16nm a TSMC și, livrând un record de 0,098 J / GHs, este cel mai eficient cip de extragere a bitcoinului din lume pe piața de consum.

R4 este atât de eficient, deoarece folosește 126 de noi chips-uri BM1387 ASIC de la Bitmain, care sunt cipuri de 16 nm. BitFury a fost prima companie care a lansat cipuri de 16nm.

Preț

După cum se spune, nimic bun nu este ieftin. Cu toate caracteristicile minunate care vin cu Antminer R4, v-ați aștepta ca prețul său să fie ridicat. Un Antminer R4 costă 1.000 USD. Prețul său este unul dintre dezavantajele sale, deoarece acest lucru poate fi prea mare pentru minerul obișnuit.

Ușurință în utilizare

Odată ce ați configurat Antminer R4, veți vedea că interfața sa de utilizator a fost bine concepută, având în vedere utilizatorii.

Este foarte ușor de utilizat.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa portofelului și setările poolului de exploatare înainte de a începe exploatarea. De asemenea, este posibil să personalizați setări precum viteza ventilatorului sau frecvența.

Bitcoin / lună (rentabilitate):

Cei mai mulți dintre minerii de hobby care citesc acest articol doresc de fapt să câștige bani din hashing.

Având în vedere acest lucru, să analizăm în profunzime rentabilitatea Antminer R4:

Cu o rată de hash de 8,6 TH / s, Antminer R4 este al doilea cel mai puternic miner, al doilea după Antminer S9.

Are un consum de energie de aproximativ 845 wați la perete utilizând o sursă de alimentare APW5 PSU.

Odihnește-te ușor, deoarece majoritatea locuințelor au o priză care poate gestiona 845 wați în siguranță, dar se așteaptă, de asemenea, ca facturile la electricitate să crească semnificativ.

Luați în considerare o investiție de aproximativ 1.000 de dolari pentru Antminer R4 și aproximativ 240 de dolari pentru alimentatorul APW5.

calculator de profit minier raportează la prețul actual de 574 dolari Bitcoin, ar dura aproximativ 527 de zile pentru a restitui investiția, cu condiția ca costul energiei dvs. să nu depășească 0,10 dolari pe KwH.

Desigur, presupunem că toți factorii rămân constanți, ceea ce este aproape imposibil în lumea în continuă schimbare a Bitcoin.

Acest lucru înseamnă că Antminer R4 va produce în cele din urmă un profit, dar numai dacă rata de hash a rețelei, prețul Bitcoin și costurile cu electricitatea rămân aceleași. Toți acești factori sunt un mare IF, deoarece dificultatea rețelei crește aproape întotdeauna.

Așadar, cu siguranță vă asumați riscuri cu acest miner și este posibil să nu vă merite timpul, în ciuda numeroaselor beneficii pe care le oferă față de alte componente hardware.

R4 Comparativ cu alte hardware

Sunet scăzut

Una dintre cele mai unice caracteristici ale Antminer R4 este că a fost conceput pentru a asigura cel mai mic sunet posibil cu rata maximă de hash.

Antminer R4 înlocuiește ventilatorul tradițional cu un sistem de lame rotative. Ventilatorul tradițional a fost cea mai mare sursă de zgomot pentru alte echipamente miniere.

Ventilatorul Antminer R4 a fost inspirat de ventilatorul unui aparat de aer condiționat silențios și reduce zgomotul unui miner standard cu 50% la un nivel de zgomot de 51 db. Viteza ventilatorului este controlată automat, asigurându-se că zgomotul este reglat.

Alimentare electrică

Antminer R4 utilizează cea mai avansată unitate de alimentare (PSU) până în prezent. Bitmain recomandă utilizarea unei surse de alimentare APW5.

APW5 funcționează atât cu intrare de 220v, cât și de 110v pentru a furniza 2600 de wați și, respectiv, 1300 de wați. APW5 se vinde cu aproximativ 240 USD.

Placă specială de control al designului

Antminer R4 folosește sistemul de familie ZYNQ-7000 al Xilinx-on-a-chip care integrează un nucleu bogat în caracteristici ARM Cortez – sistem de procesare bazat pe A9.

De asemenea, folosește logica programabilă Xilinx de 28nm. Acesta acceptă Gigabit Ethernet pentru a se asigura că blocurile minate sunt trimise instantaneu.

Gânduri finale

Exploatarea de bitcoin la domiciliu a devenit aproape o sarcină imposibilă în aceste zile.

Nu numai că dispozitivele sunt scumpe, dar generează și multă căldură și zgomot, ca să nu mai vorbim de cantitatea de energie electrică pe care o consumă.

Acest lucru face inconfortabil și aproape imposibil să obțineți profit!

Spre deosebire de Antminer S9, S7 sau Antminer S5, cu Antminer R4, Bitmain vizează piața de minerit Bitcoin de acasă.

Este un miner Bitcoin de acasă care poate obține de fapt un profit, spre deosebire de minerii Bitcoin USB.

Unele dintre aceste probleme menționate mai sus au fost abordate și, ca miner, o puteți face ca un hobby, în timp ce câștigați niște bani.

Acest miner Bitcoin de acasă nu este doar potrivit pentru minerii hobby, ci ajută și la îmbunătățirea descentralizării mineritului Bitcoin ca întreg.

Cu cât este distribuită puterea de hash, cu atât este mai puternică rețeaua Bitcoin!