Проектът 0x е основан през октомври 2017 г. от професионален и амбициозен екип. Целта му е да създаде протокол за p2p обмен на всякакви токени ERC-20 в отворена и децентрализирана среда. Всички операции в средата на протокола 0x се извършват чрез интелигентни договори Ethereum. Този проект предлага вълнуващи идеи, така че определено си заслужава внимание.

Нека изследваме токена ZRX и да разгледаме бъдещето на монетата. Ето нова прогноза за цените на ZRX за 2020 и 2025 от Changelly!

Какво представлява 0x (ZRX)?

През 2017 г. екип от разработчици, воден от Амир Бандели и Уил Уорън, представи уникалния 0x протокол за децентрализиран обмен на токени ERC-20 и ERC-721. Основната им идея беше да създадат сигурна блокчейн мрежа за стартиране на децентрализирани приложения и пазарна търговия с криптовалута с минимални такси.

Ако Binance или Kraken са готови потребителски приложения, тогава 0x е протоколът, на който новите приложения и платформи за търговия могат да бъдат „вградени“. Този подход решава основните проблеми на борсите за криптовалута:

  • Липса на децентрализация. Обменът се управлява не от неговите участници, а от администрацията. В 0x властта се дава на потребителите – те са тези, които по време на гласуването вземат решения за развитието на платформата.
  • Уязвимост при атаки. Сървърите и защитата на конвенционалните борси могат да бъдат хакнати и дори топ платформи като Binance вече са станали жертви на хакерски атаки. Протоколът няма нито един сървър – капацитетът му е разпръснат по целия свят, а нивото на сигурност на такава система е с порядък по-високо.
  • Неудобство за потребителите. Много търговци знаят, че борсата може да забрани сметка, а след това теглене на средства от баланса няма да работи. Освен това за редовна експлоатация трябва да преминете през сложна процедура за регистрация, която също не е налична в няколко държави. И за да извършвате транзакции с фиат, трябва да преминете през допълнителна проверка и да платите огромна комисионна. И при 0x дори не е необходимо да се регистрирате, да инсталирате приложението и да започнете.

0x Принципи

Всички операции са извън блокчейна. Всеки потребител може да стартира своето приложение на платформата и да се превърне в реле, което ще поддържа производителността на системата. Потребителят ще получи и награда в ZRX, вътрешни платформени токени. Няма ограничения за размера на наградата, но това пряко зависи от броя на повторителите. Колкото повече повторители, толкова по-малка е наградата.

Токените също се използват за плащане на комисионни в мрежата: за стартиране на приложения, създаване на поръчки, търговия с криптовалути и др. Освен това само притежателите на ZRX имат права на глас в системата.

Име на проекта 0x
Стоков символ ZRX
Тип актив ERC-20 маркер
Curr. Цена $ 0,222463
Curr. Доставка / Общо предлагане 604 421 968 ZRX / 1 000 000 000 ZRX
ROI от старта 99,12%
Дата на стартиране 2017 г.
Официален уебсайт https://0x.org/

Данните са актуални на 11 декември 2019 г..

0x (ZRX) Последни новини

Американското подразделение на криптовалутната борса Binance отвори възможността за депозиране на цифрови активи Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Ethereum Classic (ETC), Stellar (XLM) и 0x (ZRX).

Още монети, бавно, но сигурно. https://t.co/PG3mZblAcI

– CZ Binance (@cz_binance) 23 септември 2019 г.

0x анализ на цените

Токенът се появи на пазара през август 2017 г. и след това струва 10 цента. Само за два дни цената му се увеличи петкратно, а капитализацията се увеличи от 67 на 300 милиона долара.

Рязкото увеличение беше свързано с първоначално голям интерес към проекта, но постепенно премина във фаза на корекция. Той се влоши и от масовата поява на нови обещаващи монети (Bitcoin Cash, Tron, NEO, EOS, IOTA и други). До края на декември цената падна до 20 цента, а капитализацията до 118 милиона долара.

графика на цените на zrx

2018 г. обаче започна много успешно за altcoin. На фона на общото покачване цената му бързо се повиши до 2 долара и капитализацията достигна милиард. След това отново дойде корекцията, която намали показателите почти три пъти.

През май кавичките за кратко се върнаха на предишното си ниво. Причината за покачването беше фактът, че борсата Coinbase изкупи платформата за търговия Paradex, работеща по протокола 0x.

https://twitter.com/coinbase/status/999417316914876416

Скоро се случи откат, който през зимата се превърна в обща мечи тенденция. Оттогава пазарните индикатори основно спадат и само от време на време и за кратко се покачват с 5-10%. Това се случва поради слабата динамика на цените, че много инвеститори се съмняват дали си струва да инвестират в ZRX.

Днес цената на токена на ZRX е $ 0,222463.

0x Технически анализ

Е, всъщност няма опит в техническия анализ на 0x криптовалута. Тук обаче е обобщената оценка за ZRX от няколко търговци & анализатори на TradingView.

zrx джаджа0x (ZRX) прогнози за пазара на TradingView; екранната снимка е направена на 12/11/19

0x (ZRX) ценови прогнози за 2020 – 2025

Скоростта на ZRX зависи от потребителското търсене на технология, която платформата популяризира. Колкото повече потребители преминават към иновативния протокол, толкова по-силна ще расте вътрешната стойност на маркера. Нека разгледаме силните и слабите страни на проекта:

  • Технологията се използва активно. Протоколът вече се използва от 14 децентрализирани приложения, включително Paradex, Radar, Veil, Ethfinex, dEX, LakeTrade и др..
  • Технологиите заемат обещаваща ниша. 0x може да се използва не само за създаване на децентрализирани борси. Платформата предоставя и друга възможност за токенизация на активи. Това е нов пазар с капитализация от милиарди долари.
  • Технологията предлага нов подход към работата на борсите. Не само потребителите плащат по-ниски комисионни и техните акаунти са по-добре защитени от хакерство и произволни забрани. Всички нови символи, базирани на Ethereum, автоматично се появяват в списъка на сайтове, работещи на 0x. Това е възможно поради факта, че протоколът се синхронизира с интелигентните договори Ethereum.

# 1. Прогноза за цената на Beincrypto за 2020 г.

Източникът прогнозира спада на цената на ZRX. През 2020 г. криптовалутата ZRX може да се върне към $ 0,1.

# 2. Прогноза за цената на Walletinvestor за 2020 г., 2025 г.

Walletinvestor твърди, че цената на 0x скоро ще спадне. Няма значителни промени в прогнозата за следващата година. През 2020 г. монетата ще струва $ 0,11. След 5 години ZRX ще си струва $ 0,27. Предвиждане на цените на зверове за търговия за 2019 и 2020 г.

# 3. Прогноза за цените на търговията с животни за 2020 г.

Тази година цената леко ще се увеличи. До края на 2020 г. средният курс на 0x криптовалута ще бъде от $ 0,25 до $ 0,37.

# 4. Прогноза за цените на Digitalcoin за 2020 – 2025

Източникът на Digitalcoin прогнозира доста положителен процент за 0x крипто. През 2020 г. процентът на ZRX ще се повиши 0,301 долара. През 2025 г. цената ще се увеличи два пъти до 0,665 долара.

Какво да очакваме от 0x криптовалута през 2020, 2025

Обещаващите технологии, силен екип за разработка и комуникацията с Ethereum ни позволяват да очакваме токенът да стане популярен. Повечето експерти предполагат, че това ще трябва да изчака още 3-4 години. Не само заради бавното развитие. Едва ли сега малко известна платформа за обмен на ETC токени ще може да се конкурира с популяризирани сайтове като Binance и Bittrex.

Независимо от това, ние очакваме увеличение на скоростта на ZRX. Очакваната средна цена е $ 0,2. Дългосрочното прогнозиране на цената на монета изглежда не е напълно надеждно, тъй като цената на алткойн може напълно да зависи от цената на биткойн.

Купете ZRX Token на най-добрата цена

[add-changelly-widget от = usd до = zrx]

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me