Cardano е публична блокчейн, управлявана от философията на научния подход и основана от Чарлз Хоскинсън, съосновател на Ethereum и главен изпълнителен директор на IOHK, екип от инженери, изграждащи Cardano до 2020 година на платена основа. Мрежата работи на алгоритъм за консенсус Proof-of-Stake, наречен Ouroboros. Екипът на Cardano има амбициозния план за създаване на оперативно съвместими, сигурни & скалируема книга с множество активи с платформа за проверими интелигентни договори.

Първата стъпка Cardano беше създаването на слоя за уреждане на блокчейна – криптовалутата ADA като родна цифрова валута на мрежата. След като разработката на този слой приключи, екипът ще премине към по-сложния „изчислителен слой“, който ще въведе функционалност за интелигентен договор.

Открийте повече за технологията и структурата на Cardano в нашата „Какво е Cardano?“ преглед на проекта. Тук ще наблюдаваме и анализираме различни прогнози за цените на монети ADA и ще предоставим нашата собствена прогноза в края.

Cardano (ADA) 2018 Анализ на цените

След като целият пазар падна след бичи висоти през 2017 г., цената на Cardano показа силна стабилност, която не се среща често в индустрията. Премереното, рецензирано темпо на монетата не се поддава на внезапни новини, които биха разтърсили установената цена. Вместо това ADA трябва да се счита за дългосрочно и по-безопасно средство за инвестиции.

Диаграма на цените на ADA за 2018 г.График на цените на ADA от януари 2018 г. до януари 2019 г. на Coin360.com

В разгара на криптовалутния бум, цената на Cardano се повиши до $ 1,33 за монета и беше много близо да достигне това ниво през 2019 година.

Пазарната капитализация на ADA в момента е $ 1 145 889 096 USD, което е повече от два пъти по-ниско от стойността от началото на годината. Но това не е нещо особено, тъй като най-близките конкуренти също загубиха много пазарна капитализация. Например пазарната капитализация на Ethereum е намаляла от $ 28,890,000,000 на $ 19,013,000,000 от началото на годината, а EOS е загубил от $ 2,000,000,000 оттогава.

Рано & Анализ на цените на ADA в средата на 2019 г.

След продължителен мечи пазар през 2018 г., криптовалутната индустрия беше готова за бавен, измерен растеж през 2019 г. Винаги здравословен показател за целия пазар, Биткойн се стабилизира на ниво от 3 600 долара през февруари. А алтернативните криптовалути показваха подновено движение с нарастването на доверието на инвеститорите. Нашите очаквания бяха доказани от ръста на цените на Cardano (ADA) през първото тримесечие на 2019 г..

В края на януари, когато ADA беше на стойност 0,038 щатски долара, ние твърдяхме, че цената на актива зависи от цената на биткойн, но поради своя вътрешен потенциал, той е в състояние да развива независим растеж в бъдеще.

През март 2019 г., когато биткойнът и всички алткойни паднаха в стойност, ADA на Cardano беше единствената монета, която демонстрира растеж с обикновено мече настроение. В началото на март 2019 г. ADA започна да нараства на стойност от 0,043 долара до пик от 0,098 долара до началото на април.

Cardano ADA 2019 Таблица с цени за мартЗначителното увеличение от малко над 100% на цената на ADA се случи поради издаването на v1.5 mainnet, което завършва етапа на Байрон на Пътна карта на Cardano.

Цена на живо за Cardano (ADA)

Силни точки на Cardano

Положителният облик на прогнозата за цените на Cardano до голяма степен се дължи на няколко технически фактора. Един от тях алгоритъмът за генериране на блокове на монетата. Майнингът е приета функция на много блокчейни – той осигурява стимул за потребителите да валидират транзакциите.

Алтернативният алгоритъм Proof-of-Stake обаче набира пара като начин за намаляване на абсурдното електрическо потребление на копаенето на криптовалути. Cardano’s Протокол Ouroboros беше една от първите системи Proof-of-Stake и засега единствената, която е доказано сигурна.

Подобрявайки желанието си за абсолютна сигурност на потребителите, те започнаха разработването на Портфейл Дедал. В допълнение към нормалните съображения за поверителност на портфейла за криптовалута, Daedalus също така отделя специфични пароли за харчене и мониторинг на транзакции.

Портфейлът също не е изключителен за тяхната валута ADA – в момента той включва както Ethereum Classic, така и Bitcoin. И двете характеристики влияят положително на цената на ADA, помагайки на крипто да запази стабилната си позиция на пазара. Техническите особености обаче не са единствената причина за положителната прогноза за цената на Cardano за 2019 г. Финансовото поведение на монетата също е голям фактор и анализът на цените на ADA показва, че монетата не е като повечето други.

Прогнози за цените на Cardano ADA 2020-2025

Бъдещето изглежда светло за Cardano и ADA, неговата родна монета, от гледна точка, дадена от различни ценови прогнози.

# 1. LongForecast ADA прогноза

Сайт за автоматизирано прогнозиране, базиран на технически анализ на историята на цените на актива прогнозира ADA стойност от $ 0,016 до края на 2020 г.. И те очакват обрат на тенденцията едва в началото на 2023 г., когато цената на ADA достигне $ 0,049 и $ 0,067 през октомври 2023 г..

Е, възможно е, но според нас е малко вероятно Cardano да постигне целите, заложени в пътната карта.

# 2. Прогноза за WalletInvestor

Тази услуга за прогнозиране също е доста меча по отношение на перспективите на ADA и дори по-лоша от предишната. Те виждат дългосрочен спад на ADA от сега до 2024 г. без никакво обратно движение. Те са изчислили a $ 0,00330 USD цена за ADA през 2020 г..

Приходи от ADA по години

# 3. Прогноза за цената на CoinSwitch за ADA

CoinSwitch прогнозира, че цената на ADA може да достигне $ 1 USD през 2020 г., $ 2 през 2023 г. и $ 3 през 2025 г. Увеличение с ~ 6.500% за 5 години звучи като биене, всички сме за това!

# 4. Прогноза за цените на Cryptonewsz ADA

През 2022 г. цената на ADA ще се повиши до $ 1. Достатъчно честно, предвид текущата фаза на развитие и дългосрочните планове на Cardano за развитие на блокчейн.

# 5. Mrvyasidea.com Прогноза

Г-н Vyas предполага, че цената на актива ще се повиши до $ 5 долара за 5 години ако разработката достигне всички цели за разработване на мрежови слоеве, от фазите на Байрон до Волтер.

Прогноза за цена на ADA за 2020 г. & Освен това

За да обобщим, автоматизираните услуги за прогнозиране на цените прогнозират отрицателна меча тенденция за ADA. Ние обаче вярваме, че това може да бъде пренебрегнато, тъй като пазарът на криптовалути е толкова млад и жаден за новини, които влияят на цената на криптоактив. По същество има някои факти за Cardano и ADA:

  • Около 95% от притежателите на монети са жители на Япония
  • Основателят и екипът притежават задълбочени знания и умения за разработване на децентрализирани мрежи
  • От технологична гледна точка те закъсняха малко с ETH и EOS, но това е добра възможност да се вземат предвид трудностите, с които се сблъскват тези проекти в момента: мащабируемост (ETH) и управление (EOS)

Положителни сме по отношение на дългосрочните прогнози за цените на ADA и краткосрочното бъдеще също изглежда светло. Ако говорим за конкретни цифри, границата от 1 долар може лесно да бъде достигната до края на 2020 г., а по-нататъшен сериозен растеж може да се очаква не по-рано от края на 2020 г. с пускането на платформа за интелигентни договори през Q1, както и като мащабируемост на мрежата & проблемите на управлението се решават в края на 2020 г..

Купете ADA с USD, EUR или GBP

[add-changelly-widget от = usd до = ada]

Cardano F.A.Q.

Добра инвестиция ли е Cardano?

Cardano има силен екип за разработка, има отделна организация за търговска промоция и сплотена общност. Следователно можем да заключим, че монетата има голямо бъдеще.

Мъртъв ли е Кардано?

Крипто общността смята, че Cardano има много потенциали. Потребителите на Reddit се насърчават взаимно да купуват ADA на най-ниската цена.

Кога ще започне Cardano Staking?

Всеки, който е имал ADA, съхраняван в портфейла на Daedalus или Yoroi mainnet по време на моментната снимка на баланса (12.00 UTC, 29 ноември 2019 г.), може да участва в Incentivized Testnet и да печели награди чрез делегиране или пул на залог. След като Incentivized Testnet приключи, възнаграденият ADA ще бъде прехвърлен ръчно обратно в mainnet и ще стане разходен.

Ще се изкачи ли Кардано?

FUD и манипулацията на цените ще изчезнат и цената на ADA криптовалута определено може да се повиши.

Къде да съхранявате Cardano?

Можете да съхранявате Cardano в няколко портфейла. Имаме списък с 6 най-добри портфейла за съхранение на криптовалута ADA през 2020 г..

Къде да купя Cardano (ADA)?

Лесно е да купите монета ADA на много платформи. Ако искате да закупите криптовалута Cardano анонимно с помощта на вашата кредитна карта (USD, EUR, GBP), можете да използвате платформата Changelly.

За какво се използва Cardano?

Cardano се използва за директно и бързо изпращане и получаване на цифрови средства.

Колко са монетите на Cardano ADA?

Максималното предлагане на Cardano е 45 000 000 000 ADA. Циркулиращото захранване е 25 927 070 538 ADA.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалути страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на инвестиционния инструмент.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция. Персоналът на уебсайта и авторът на тази статия може да имат притежания в гореспоменатите криптовалути.

Относно Changelly