Проектът Crypto.com (по-рано известен като Монако) е създаден през 2016 г. Основната цел зад него е да предостави на потребителите възможност да работят с криптовалути с помощта на метална карта или, с други думи, да ускорят прехода от fiat към крипто. Прилагането на такава идея за блокчейн платформата е доста сложна задача, тъй като свързването на криптовалута с банкови карти е почти невъзможно.

Crypto.com обаче може да спечели успех в тази област. Към октомври 2020 г. родната криптовалута на платформата Crypto.com CRO заема 12-та позиция в глобалната крипто диаграма по пазарна капитализация.

История на Crypto.com

ICO за картата Монако се проведе през 2017 г. и събра над 71 000 ETH (26,7 милиона долара). Концепцията на платформата, която съчетава възможностите на обикновена метална карта и най-популярните криптовалути, предизвика интерес сред големите инвеститори и обикновените потребители на пазара.

Разработчиците на Crypto.com предложиха комбинирана система, която позволява едновременното използване на цифрови и фиатни пари. Потребителите получават възможност да съхраняват активите си в няколко валути наведнъж и да ги конвертират свободно по курса, предоставен в реално време.

В този контекст се отличават следните предимства на металните карти Crypto.com:

  • системата поддържа най-известните и популярни криптовалути, както и фиатни пари;
  • конвертирането се извършва автоматично – достатъчно е да посочите необходимата сума и валута за изчисление;
  • метални карти отварят достъп за използване на криптовалути по целия свят.

Освен това разработчиците са предложили лесното за използване приложение Монако, което работи на мобилни устройства с iOS и Android. Потребителите на приложения могат да управляват активите си, да попълват фиатните си пари, да следят баланса и да получават известия за разходи.

В резултат на това платформата Crypto.com предлага мултивалутна платформа за съхранение на средства с възможност за конвертиране и използване на метални карти.

Прочетете повече за Crypto.com CRO Cryptocurrency 

История на цените на Crypto.com

Криптовалутата CRO е на пазара от почти четири години. Следователно цената му срещна няколко възходи и падения. Най-високата цена на CRO се е състояла на 21 август 2020 г. Тогава цената на CRO е била $ 0.201749. Такъв скок е пряко свързан с шумотевицата около сектора DeFi. CRO токенът е активен играч на децентрализирания финансов пазар, тъй като предлага решения за кредитиране на криптовалути, платформа за крипто суапове, отглеждане на монети DeFi и много други. 

Графика на цените на Coinmarketcap CRO

Мнения за Crypto.com

Като цяло крипто общността е развълнувана от обмена на валути, разрешен от Crypto.com. Съществува и DeFi фактор, който придвижва информираността около CRO криптовалутата напред. Платформата Crypto.com предлага на потребителите да спечелят до 12% лихвен процент чрез депозиране на цифрови активи на Crypto.com DEX. Ето защо хората очакват сериозен ръст и тяхната прогноза за цените на Crypto.com като цяло е положителна.

Към 14 октомври платформата Crypto.com надмина 5 милиона потребители.

5 милиона потребители &# 128591;

Ние нараснахме 5 пъти през последните 12 месеца.

Снимане за още 3 пъти през следващата година.

Размерът на екипа е 600+ сега.

Работим върху балансирането на високия растеж с това да станем печеливши, оттук и скорошните намаления в стимулите, за да го направим устойчив. https://t.co/hQcizHNsd6

– Крис | Crypto.com (@Kris_HK) 14 октомври 2020 г.

Какво да очаквате от Crypto.com (CRO)?

Събрахме някои прогнози за цените на CRO от най-популярните платформи за прогнози.

Coinpredictor CRO Прогноза на цените

Coinpredictor.io дава кратка прогноза за бъдещата цена на CRO за кратък период от време. Той предвижда 0,5% увеличение на цената на CRO през следващите седем дни. Услугата прогнозира 67% спад в цената на CRO за четири седмици.

Walletinvestor CRO Прогноза на цените

Според Walletinvestor CRO е страхотен вариант за дългосрочна инвестиция. Walletinvestor прогнозира силен растеж за CRO след 5 години и очаква той да се увеличи с до + 626,83%. В този случай текущата ви инвестиция на стойност $ 100 ще се превърне в $ 723,83

Правителствен капитал CRO Прогноза на цените

Gov.capital предоставя положителна прогноза за бъдещата цена на CRO. До началото на 2021 г. Gov.capital прогнозира, че тя ще бъде $ 0,1978 по най-оптимистичния начин и около $ 0,1462, ако тенденцията спадне. През 2025 г. стойността на CRO може да се увеличи. Във възможно най-добрия случай това би било $ 2,55, докато по най-малко възможния начин може да бъде $ 1,89. Според Gov.capital CRO е добър вариант за дългосрочна инвестиция.

Прогноза за цената на Digitalcoin CRO

През 2025 г. стойността на Crypto.com може да се увеличи с 220% и в резултат цената на CRO може да достигне $ 0,5443. Това изглежда е най-жизнеспособният вариант.

Обобщение

Сигурни сме, че Crypto.com е изключително перспективен проект, както и неговата криптовалута. CRO успя да заеме своята ниша в сектора DeFi. Изглежда, че Crypto.com родната криптовалута е добра дългосрочна инвестиция. Тъй като цената за CRO е доста достъпна, цифровият актив на Crypto.com може да се превърне в чудесно допълнение към крипто портфолиото.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на който и да е инвестиционен инструмент.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me