Проверката на самоличността чрез блокчейн спря звучи като мечта през 2015 г., когато платформата Civic оживя. Родната криптовалута на децентрализираната монета CVC на Civic project е ключ към сигурното оторизиране на потребител.

Цената на монетите Civic (CVC) се колебае напоследък, точно както цените на всяка друга криптовалута. Крипто пазарът има много нестабилна природа, което може да бъде от полза за търговците, ако знаете как да го използвате. Changelly събра най-важните CVC, за да предостави пълна прогноза за цената на монетите Civic.

Какво е гражданска (CVC) монета?

Стартирал през 2015 г., проектът Civic в момента е със седалище в Пало Алто, Калифорния. Civic е базирана на Ethereum децентрализирана платформа, която има за цел да предотврати намаляването на онлайн измами. След скандалния скандал във Facebook сигурността на личната информация продължава да бъде гореща тема в и извън света на крипто. Civic е базирано на блокчейн решение, което предоставя на всеки потребител по-голям контрол върху неговите / нейните лични данни по сигурен начин.

Civic предоставя мобилно приложение, което се предлага в App Store и Google Play. Със сочен лозунг, Представете портфейл, само по-добре, приложението Civic е изчерпателен и модерен начин да съхранявате вашите основни неща, проверени от базирана на блокчейн екосистема. Потребителите могат да пазят своите цифрови активи (BTC засега и ETH, USDC, CVC в бъдеще) само на едно място и да ги управляват, когато пожелаят. В случай, че потребителите загубят достъп до своята криптовалута (загубен телефон, Civic провал и т.н.), те ще бъдат защитени от гаранцията за защита на Cryptocurrency на Civic за 1 милион долара.

Нещо повече, Civic позволява проверка на самоличността, съхранявана в блокчейн. Човек може да провери самоличността си веднъж и да сподели тази информация с надеждни компании. Това означава, че процедурата KYC / AML вече няма да отнема твърде много време.

В основата си монетата CVC е жетон ERC-20. Според Гражданска бяла книга, монетата Civic (CVC) играе роля на уреждане между участниците в свързана със самоличността транзакция в екосистемата. Може да се използва и за стимулиране на членовете на общността да допринасят за екосистемата. И накрая, CVC монетата ще се използва като опция за плащане за закупуване на услуги директно от Civic.

Промени в цените на гражданските монети

Гражданска монета на живо

Civic Coin Future Price

графика на гражданския пазар от инвеститор в портфейлГражданско (CVC) пазарно настроение от Wallet Investor

Събрахме прогнози за цените на монети Civic, направени от алгоритми на различни услуги за прогнозиране. Добра инвестиция ли е Civic coin? Нека разберем.

Прогноза за цената на Civic Coin (CVC) за 2020 г.

Платформата за прогнозиране на цените на WalletInvestor дава песимистична прогноза за тенденциите в цените на CVC. Според услугата най-високата цена на Civic през 2020 г. се очаква да бъде 0,03027 долара

TradingBeasts предоставя по-оптимистична прогноза и прогнозира цената на CVC да достигне $ 0,0401623 тази година. Прогнозата на CryptoGround също е оптимистична относно бъдещата цена на Civic. Той дава прогноза, че CVC може да достигне 0,0435 долара през 2020 г..

Прогноза за цената на Civic Coin (CVC) за 2021, 2022, 2023, 2024

Според WalletInvestor CVC е лоша дългосрочна инвестиция и цената на монетите Civic може да срещне спад през следващите години. Услугата обаче предоставя и графиката на цените на монетите Civic, която показва възможен скок в стойността на CVC през 2021 година. 

График на цените на портфейла за инвеститори (CVC)

CryptoGround предлага противоположна прогноза и показва диаграма на цените на монети Civic с прогноза за възходящ тренд.

TradingBeasts прогнозира, че цената на CVC ще достигне $ 0,0416 през 2022 г. и $ 0,0499 до края на 2023 г..

Прогноза за цената на Civic Coin (CVC) за 2025 г.

Вътрешният алгоритъм за обучение на CryptoGround прави прогноза, че цената на монетите Civic вероятно ще достигне $ 1,15 след пет години. Тази прогноза прави CVC печеливша инвестиционна опция за 2020 г. WalletInvestor обаче предсказва обратното и предоставя прогноза, че CVC няма да достигне стойността на $ 1,00 през 2025 г. Той също така предсказва, че има вероятност от срив на цените на Civic. 

Гражданска ценова графика от cryptoground

Civic Cryptocurrency Future Price – Резюме

Както се вижда от горните прогнози, прогнозите за цените на Civic (CVC) са доста противоречиви. Няма унифицирано отрицателно / положително мнение за бъдещата цена на криптовалутата Civic. Всъщност растежът на цифровите активи зависи от различни фактори: съобщения, нови технологични решения на проектите Civic, крипто средата като цяло и много други.

Любезно ви напомняме, че преди да инвестирате в каквато и да е криптовалута, е жизненоважно да направите свое собствено проучване (DYOR). Ако решите да инвестирате в монета Civic, винаги можете да си купите CVC на Changelly с кредитната си карта (Visa, Mastercard), банков превод или Apple Pay. Инвестирайте безопасно!

Отказ от отговорност: Тази статия не трябва да се счита за предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Трябва ли да инвестирам в криптовалути през 2020 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me