Holo е вътрешно нефинансово кредитно устройство, което позволява на собственика да споделя допълнително пространство за хостинг, така че другите да могат да изпълняват своите приложения. Ключово предимство на Holochain е, че всяко устройство в мрежата получава свой собствен защитен регистър и може да функционира независимо, както и да взаимодейства с всички други устройства в мрежата, за да обменя данни и да поддържа децентрализирани решения.

Преди пускането на Mainnet, Holochain се базираше на мрежата Ethereum, а HOT cryptocurrency беше ERC-20 жетоните. Сега в Holo можете да създавате dApps, като използвате различни езици: JavaScript или Lisp с поддръжка на CSS и HTML.

Какви са перспективите на криптовалутата Holochain? Какво е ГОРЕЩО прогнозиране на цените за 2020 г.? Нека да разберем с Changelly!

Основна стойност на холочеина

Платформата Holochain е абсолютно уникална, защото вместо обичайните PoS и PoW технологии, тя използва алгоритъма DHT (Distributed Hash Table). Използването на този алгоритъм ви позволява да направите мрежата Holochain по-мащабируема. За транзакции между двама души в мрежата не е необходимо да получавате потвърждение от участниците в мрежата и да го записвате в блокчейна. Те могат да създадат своя собствена верига и да извършват плащания в нея.

Технологията, която предлага Holochain, може да се използва в:

  • социални мрежи;
  • вериги за доставка;
  • частни компании;
  • p2p платформи;
  • съвместни приложения.

Интересна характеристика на Holochain е способността му да поддържа широк спектър от консенсус или системи за координация между потребителите. Например, Holochain може да включва това, което се нарича система за консенсус Proof of Service, когато потребителят получи награда след предоставяне на услуга на друг потребител.

Потребителите на Holochain са свързани помежду си чрез peer-to-peer мрежа. Няма централизиран сървър, съхранение на данни и обработка на функции на приложението. Всяко потребителско устройство действа като уеб сървър и съхранение на данни за приложения.

За крипто сферата появата на такава мрежа означава следното:

  • Решението на проблема с мащабируемостта. Blockchains не могат да се справят с товара поради факта, че цялата мрежа потвърждава транзакцията. В Holochain транзакциите се потвърждават само от малка част от мрежата, участници в отделна блокчейн.
  • Сигурно и сигурно съхранение на данни. Теоретично е възможно достъп до данни, съхранявани на базата на DHT, вероятно чрез генериране на заявки, на които хостовите възли на конкретно приложение ще отговорят, но това е практически трудоемко начинание.
  • Лек с максимална безопасност. Ако в децентрализирано блокчейн приложение за максимална сигурност трябва да изтеглите цялата блокчейн или поне последната част от нея (а това са гигабайта данни), тогава в Holochain потребителят работи в рамките на собствената си малка блокчейн. Не е необходимо да изтегляте целия Holochain.
  • Намалена консумация на енергия. Holochain консумира и ще консумира малко електричество, дори ако надвишава размера на биткойн мрежата, тъй като Holochain не се нуждае от мощни компютри и майнинг ферми, достатъчно е само обикновен лаптоп или дори смартфон.

Приложенията в Holochain могат да бъдат всякакви: финансови, инфраструктурни, нефинансови. Проектът е насочен главно към улесняване на дейностите на компании, които се нуждаят от вътрешно приложение, което да разпространява и синхронизира информация между група хора. Това могат да бъдат както служители (основателите на проекта посочват работата на логистичните компании като пример), така и потребители (Holochain е полезен за социалните мрежи).

Име на проекта Холочей
Стоков символ ГОРЕЩО
Тип актив Монета
Тип мрежа Holochain (децентрализирана технология, базирана на възли)
Протокол за консенсус DHT
Curr. Цена $ 0,000792
Curr. Доставка / Общо предлагане 133,214,575,156 ГОРЕЩ / 177,619,433,541 ГОРЕЩ
ROI от старта 8,12%
Дата на стартиране Март 2018 г.
Официален уебсайт https://holochain.org/

История на цените на Holochain

Holo навлезе на пазара чрез ICO, което се проведе от 29 март до 28 април 2018 г. Кампанията събра над 20 милиона долара. Проектът имаше относителен успех и по-нататъшните колебания на цените го потвърдиха.

По време на ICO токенът струва $ 0,0001. Седмица по-късно, на 6 май, цената се повиши до 0,002 долара, а общата капитализация се приближи до една трета от милиарда долара. Но след това лихвеният процент спадна рязко и до януари 2019 г. Holo се колебаеше на нивото от $ 0,0003-0,0006, като се покачи само малко.

В средата на януари криптовалутата навлезе в нов кръг на растеж и до днес не е имало сериозни провали. Пикът настъпи на 21 май, цената на един токен беше 0,0021 долара, а капитализацията достигна почти 300 милиона долара.

Сега обаче обменният курс отново е паднал и се колебае около $ 0,0007, а капитализацията е намаляла със $ 104 милиона. Днес Holo заема 51-во място в крипто-рейтинга по този параметър.

история на цените на холочейн

Технически анализ на Holochain

Е, всъщност няма никакъв опит в техническия анализ на криптовалутата Holochain. Ето обаче общата оценка за HOT от няколко търговци & анализатори на TradingView.

горещ технически анализПрогнози за пазара на Holochain (HOT) на TradingView; екранната снимка е направена на 09/3/19

Репутация на общността на холочеините

Ако разгледаме графиката на Google Trends, можем да видим, че основните точки нагоре и надолу съответстват на промените в графиката на цените. Това означава, че цената на монетата по някакъв начин зависи от популярността на монетата и събитията, свързани с нея.

гореща тенденция и цена

Възгледи на инфлуенсърите за холочеина

Хуан Вилаверде, икономист и математик, занимаващ се с анализ на криптовалути от 2012 г., комбинира няколко криптовалути и говори за тази група. В момента екипи за криптовалута, като EOS, ADA (Cardano), Holochain и други, работят по създаването на Internet 3.0. Това е по-безопасна и по-стабилна версия на световната мрежа. Повечето от тях в крайна сметка е вероятно да се провалят. Потенциалните ползи обаче са огромни. Ако най-напредналите криптовалути успеят да създадат Интернет 3.0, те може някой ден да достигнат трилиони долари пазарна капитализация.

Някои потребители на Twitter могат да видят положителната тенденция в ГОРЕЩАТА цена:

ГОРЕЩА възходяща тенденция

Митоши Каку, техническият анализатор, твърди, че HOT HOT ще разкрие своя потенциал в близко бъдеще:

Еха! И точно така $ ГОРЕЩО се връща на първо място и дава сигнал за „потенциален“ пивот, завършвайки „главен“ цикъл на Ган през тази седмица. &# 128064; pic.twitter.com/rxVtBDF5H8

– Митоши • Джо &# 129489; ‍&# 128640; (@CryptoSays) 21 август 2019 г.

Скот Мелкър сподели с потребителите мнението си за бъдещето на монетите Holochain:

$ ГОРЕЩО

Дневна графика. Масивни бикове с RSI и MACD. Безкраен низходящ канал – бихте искали да видите цена над EQ. Поддържана ключова поддръжка на 11 сата. Изглежда добре. pic.twitter.com/ykqQ4UrrLD

– Вълкът от всички улици (@scottmelker) 23 юли 2019 г.

Освен това крипто съветниците смятат, че е необходимо да се купуват HOT HOT монети:

Всеки ден ме питат кой #ALTS да купя.

Ако сте инвеститор / ходър и сте нов в крипто, ето вашият отговор.

Купете кофа от тези 6 алта:$ ВРЪЗКА$ ГОРЕЩО$ RVN$ BNB$ REN$ ENJ

Всички те са надминали $ BTC тази година. Те също са току-що потопени. Страхотни записи rn … https://t.co/bOyzwdwJGu

– Satoshi Flipper (@SatoshiFlipper) 21 юли 2019 г.

Какво да очакваме от Holochain през 2020-2025

Увеличението на цената в началото на 2019 г. е резултат от активна работа за популяризиране на проекта от разработчиците. Публикувана е пътна карта и план за стартиране на бета мрежата Holochain. Какво следва е все още неизвестно, но разработчиците продължават да участват активно в блокчейн събитията и да представят своя проект.

Ако планът бъде изпълнен на високо ниво, Holochain има шанс да спечели популярност. Въпреки това, за големи компании и разработчици на приложения, базирани на P2P и други децентрализирани мрежи, това може да се превърне в практично и удобно решение.

Друго нещо е инвестирането в токена Holo. Преди старта на ICO тя беше оценена като ниска с 3 от 10 точки. Малцина предполагаха, че проектът ще започне почти веднага, а някои скептици бяха подозрителни за излитане поради рязък колапс. Мрежата предполага, че бързият растеж след ICO е свързан с пускането на Holo на борси, които не пренебрегват използването на методи за изкуствено насърчаване на активи.

След есента на май миналата година, Holo се оказа стабилен и не падна под $ 0,0003. Това донесе доста добри приходи на инвеститорите в ICO, като се е увеличил 20 пъти два пъти в историята. Валутата беше сравнително печеливша и за тези, които купиха или получиха токени миналото лято: шесткратният ръст също е добър показател.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me