Платформата HTMLCOIN се разработва на базата на хибридна комбинация от основните технологии на Bitcoin и Ethereum. Целта на проекта е да създаде платформа за опростено създаване на децентрализирани приложения, разширявайки възможностите за правене на бизнес въз основа на потребителски свободна практика.

Нека да разберем HTML бъдещи прогнози и прогнози за цените за 2020-2025.

Преглед на HTMLCOIN (HTML)

Функционалността на разработената платформа се основава на ядрото на биткойн и се комбинира с виртуалната машина Ethereum. Благодарение на тази интеграция проектът позволява създаването на интелигентни договори и децентрализирани приложения, като същевременно опростява тяхното развитие.

Основният приоритет за разработването на HTMLCOIN е да се постави формирането на условия за потребители на свободна практика. Всеки участник ще може да създава приложения и интелигентни договори въз основа на предложените инструменти и да ги интегрира в най-разнообразните сектори не само на бизнеса, но и в други области на дейност.

Платформата HTMLCOIN предвижда и създаването на платформа за обучение, с която участниците могат да подобрят своя опит и квалификация, както и да придобият необходимите умения от нулата. Самите разработчици посочват следните отличителни черти на проекта:

  • Използването на биткойн ядрото и изпитания във времето изходен код гарантира надеждността и сигурността на системата;
  • хибриден консенсусен протокол и механизъм за проверка в реално време предпазват мрежата от 51% атаки и други намеси;
  • олекотените версии на портфейлите HTMLCOIN при работа със смарт договори значително опростяват процедурата за тяхното използване;
  • постепенно разширяване на мрежата, базирана на децентрализирани от потребителя приложения.

Разработчиците на HTMLCOIN се стремят да създадат отворена платформа за взаимодействие с потребителите. На всеки участник се предоставя достъп до инструменти за обучение и създаване на интелигентни договори и приложения. Този подход формира обширен децентрализиран пазар на свободна практика, способен да реализира потенциала на цифровите технологии във всяка съответна област.

Криптовалутата HTMLCOIN е фокусирана върху вътрешната употреба, предоставяйки достъп до инструменти на платформата. Разработчиците на софтуер ще могат да печелят цифрови пари чрез поръчки на свободна практика или проекти за авторски права.

Какви са предимствата на HTMLCOIN?

  • Свобода на плащане
  • Много ниски такси
  • Сигурност и контрол
  • Прозрачен и неутрален
Име на проекта HTMLCOIN
Стоков символ HTML
Тип актив Монета
Тип мрежа Блокчейн
Curr. Цена $ 0,000088
Curr. Доставка / Общо предлагане 53 067 332 240 HTML / 80 434 575 000 HTML
ROI от старта -84,17%
Официален уебсайт http://www.htmlcoin.com/

Промени в цените на HTMLCOIN (HTML)

графика на цените на htmlcoin

Цената на HTMLCOIN се определя от търсенето и предлагането. Най-високата цена за всички времена беше уловена през януари 2018 г.: тя беше $ 0,006438. Тогава цената на монетата започна постепенно да спада. Най-ниската цена на HTMLCOIN беше през ноември 2019 г. Тя беше $ 0,000020. През декември 2019 г. настъпи покачване на цената: HTML монета беше $ 0,000195. Сега цената на един HTMLCOIN е $ 0,000088.

Технически анализ на HTMLCOIN

Всъщност няма технически анализ на криптовалутата HTMLCOIN. Тук обаче е обобщената оценка за HTML от няколко търговци & анализатори на TradingView.

html технически анализHTMLCOIN (HTML) пазарни прогнози на TradingView; екранната снимка е направена на 2/04/20

Прогноза на цените на HTMLCOIN (HTML) за 2020-2025

# 1. Учебна машина HTMLCOIN (HTML) Прогноза на цените за 2020 г.

Ето един от възможните сценарии за прогнозиране на цената на монети в HTML през 2020 г. Вижте графиката по-долу:

прогноза за цените на htmlcoin за 2020 г.

Както можете да видите, цената на монетите може да се повиши до края на 2020 г..

# 2. Прогноза за цена на инвеститора на портфейла за 2020-2025

Според системата за прогнози на WI HTML е лоша дългосрочна (1-годишна) инвестиция. Цената на HTMLCOIN може да спадне от 0,000086 USD до 0,000004 USD. Промяната ще бъде -94,876%. В бъдеще ще има негативна тенденция и HTML не е добра инвестиция за печелене на пари. Един от възможните сценарии е цената от $ 0,000430 през 2025 г. Е, ще видим.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.