Автоматизирани маркетмейкъри (AMM) като Sushiswap се превърнаха в тенденция през 2020 г. Като цяло целият свят на криптовалутите се побърка заради DeFi. Цената на токена SUSHI се повиши и спадна от 46 до само един долар. Това беше повлияно от никой друг освен от създателя на платформата. Как ще се развива криптовалутата и какъв е смисълът на платформата? Прочетете новата прогноза за цените на SUSHI за следващите няколко години: 2021, 2022, 2023 и т.н..

Какво е SushiSwap?

Проектът SushiSwap е AMM, създаден от потребителя, наречен Chef Nomi. Потребителят може да добави ликвидност към пула и да получи награда под формата на SUSHI токени. Този процес е подобен на начина, по който работи Uniswap, но разликата е, че SUSHI жетоните ви позволяват да продължите да печелите част от печалбата, дори ако не използвате ликвидност.

За да се насърчат потребителите да създават ликвидност на SushiSwap, е разработена схема за стимулиране. В случай на Uniswap, продавачите получават такси за търговия в пул само когато средствата им са в пула. Веднага щом го отнемат, пасивните доходи спират. Освен това, тъй като протоколът, който се разработва и обемите на търговията се увеличават, доходите стават все по-разредени, тъй като големите инвеститори, майнинг пулове, рискови фондове и т.н..

Можете също така да осигурите ликвидност в пула SushiSwap и да получите награда (SUSHI токени). Въпреки това, за разлика от Uniswap, ранните осиновители се считат за най-значимите участници в протокола, така че дори и при изтегляне на средства, те ще продължат да получават награди. Трябва обаче да се разбере, че тази награда също постепенно ще намалее, ако ликвидността не продължи да се предоставя.

Тези, които вече използват Uniswap и имат средства там, могат да ги прехвърлят във всеки от пуловете SushiSwap и да започнат да печелят SUSHI токени. Наградата ще започне от номер 10 750 000. Всеки блок дава 100 SUSHI, които се разпределят между членовете на всеки от поддържаните пулове:

  • DAI-ETH, sUSD-ETH (DeFi стабилни монети)
  • USDT-ETH, USDC-ETH (централизирани стабилни монети)
  • SNX-ETH, UMA-ETH (синтетични активи)
  • COMP-ETH, LEND-ETH (протоколи за кредитиране)
  • AMPL-ETH, YFI-ETH
  • LINK-ETH, BAND-ETH (оракули)
  • СУШИ-ЕТ

Промени в цените на SushiSwap (SUSHI)

диаграма на цените на sushiswap

Според DeFi Rate на 31 август доходността на SUSHI / ETH достига 1500% годишно. Необходимостта от получаване на SUSHI токени за участие в пула също тласна цената на жетоните нагоре.

Около този проект вече са се случили много събития, включително скандалното напускане на анонимния основател, който взе 14 милиона долара от фонда за разработчици и след това го върна с извинение. Всички тези събития повлияха на цената на даден актив. Тогава цената на монетата спадна от 46 до 1,13 долара на фона на драмата на основателя.

Основният източник на търсене на SUSHI са комисионните за търговия в протокола. Цената на символа се повишава с увеличаване на обема на търговията. При запазване на относително ниска търговска активност, цената на SUSHI също ще бъде ниска – нови монети просто се добавят към тиража, разреждайки предлагането.

SushiSwap Цена на живо

Прогноза за цените на SushiSwap за 2021-2025

SushiSwap се нарежда сред топ 10 на DeFi проекти по пазарна капитализация, според Santiment, платформа за мрежов анализ. Според източника SUSHI има пазарна капитализация от 253 милиона долара. Въпреки че има висока пазарна капитализация, цената на SUSHI е една от най-ниските сред другите играчи на DeFi.

За да предскажем бъдещето на монетата SUSHI, нека се обърнем към услуги, които предоставят данни въз основа на изчисления на AI. Според услугата Digital Coin Price, цената на един SUSHI може да достигне около $ 2,1 до 2021 г. Цената на монетата ще нарасне през следващите пет години до $ 3,5.

Друг източник, наречен Wallet Investor, твърди, че токенът SUSHI е лоша дългосрочна инвестиция. Освен това цената на активите ще падне под долара през 2021 г. и ще продължи да пада до 2025 г. През 2023 г. цената на една монета обикновено може да спадне до един цент.

Въз основа на технически анализ, цената на актива може да се повиши до 3 долара при благоприятни условия. В крайна сметка много експерти смятат, че монетата е в тенденция на консолидация. Ако монетата влезе в зона за поддръжка, тогава цената може да нарасне до $ 4.

Любезно ви напомняме, че всички тези числа са относителни, тъй като цената на монетата зависи от обема на търговията.

Къде да купувате и съхранявате SUSHI?

Токенът SUSHI се поддържа от децентрализирани портфейли като Metamask и WalletConnect. Най-удобният начин е да използвате Metamask, тъй като той се инсталира директно в браузъра за няколко секунди. Портфейлът ви позволява да влезете в SushiSwap и също така незабавно да прехвърлите средства в пула или да изтеглите средства. За краткосрочно съхранение можете да помислите за всеки обмен.

Има много борси за течности, където можете да си купите SUSHI. Според нашата традиция можете да видите най-популярните двойки за търговия в таблицата по-долу.

BTC USDT ВРЪЗКА
Binance
Gate.io
Балансир
HitBTC

Ако нямате конкретна криптовалута, която бихте искали да обменяте за SUSHI, Changelly винаги е щастлив да ви предостави платформа за незабавни крипто суапове и покупки. Нашата услуга ще замени много фиат или криптовалути за тази, от която се нуждаете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me