Монетата BitTorrent (BTT) или токенът TRC-10 е криптовалута, изградена върху протокола BitTorrent като продукт на съвместна работа на TRON Foundation и BitTorrent Foundation. Целта беше да се осигури сигурна и стабилна мрежа, която разширява текущите функции на протокола за споделяне на файлове.

BTT Token Airdrop & Цена Спайкс

Оживяването около проекта помогна на цената на BTT токена да постигне 6-кратен ръст шест пъти в продължение на една седмица от края на ICO.

Монетата BTT е чисто нова криптовалута, пусната в края на януари 2019 г. Успехът на BTT’s airdrop и ICO кампаниите привлече голямо внимание към проекта в медиите за криптовалута.

По време на пресата BTT монетите се търгуват около $ 0,000885, 629 процента повишение на цената след ICO и 47 процента увеличение през последните 24 часа.

cointelegraph.com

Binance ще пусне допълнително излъчване поради огромния интерес към токена BTT:

Всъщност обаче се случи, че сървърите на Binance Launchpad бяха смазани от големия брой поръчки за покупка. За щастие на нещастните участници в продажбата на символи, чиито поръчки не бяха направени, всичките им заявки за поръчки бяха запазени.

investinblockchain.com

Обяснена стойност на монетите BitTorrent (BTT)

Нека поговорим за стойността на монетата BBT, нейните перспективи и прогнози за цените.

Основни причини за нарастване на цената на BTT токена:

1. Вниманието на медиите

Цената на монетите BitTorrent скочи поради няколко причини. На първо място, както посочихме по-рано, медийното присъствие на монетата беше изчерпателно и положително.

2. Съществуващ и успешен продукт

Компанията BitTorrent е публично предприятие, което предлага продукти, използвани по целия свят. Той е активен от 2004 г. и предоставя една от първите широко възприети peer-to-peer технологии, които силно повлияха на целия свят на пазарите за криптовалута и разпространение на съдържание.

3. Джъстин Сън

Освен това токенът BitTorrent получи активна подкрепа от Джъстин Сън – един от водещите влиятелни фактори в индустрията на блокчейн и основател на проекта за блокчейн TRON.

Очакваме да отговорим на вашите въпроси относно @BitTorrent и $ BTT! Не забравяйте да се присъедините @binance по телеграма: https://t.co/6BsuBzDaiI &# 128521; https://t.co/qfL44Gvjgi

– Джъстин Сън (@justinsuntron) 25 февруари 2019 г.

4. Листване на BitTorrent Coin в Binance

Популярността на монетата BTT се повиши след листването на Binance, топ-1 крипто борса по отношение на дневния обем на търговията. Binance активно популяризира първоначалната си дистрибуция на своята платформа за излъчване – Binance Launchpad.

5. 100 милиона + аудитория потребители на BitTorrent

Друго съществено предимство на платформата, която предоставя обещаващи прогнози за цените на монети BitTorrent, е вече установената аудитория на бъдещата мрежа. Проектът BitTorrent има огромна аудитория от потребители, които оценяват предимствата на децентрализираните системи.

6. Естествена еволюция на бизнеса

Не на последно място, технологичните характеристики на блокчейн управляват стойността на монетите BitTorrent, като предлагат нов тип икономически стимул за своите потребители – BTT награди за споделяне на честотна лента.

[…] За създаване на икономика, базирана на символи, около използването на мрежи, честотна лента и съхранение на стотици милиони компютри в интернет.

Цитат от BTT бяла книга

Екипът за разработка на монетата BitTorrent и едноименния протокол разполага с изчерпателни познания за връзката между партньорите. Те ясно разбират какво се изисква от индустрията и конкретни клиенти на BitTorrent. Такива функции като „насърчителни“ насърчавания с BTT, децентрализирано разработване на приложения на върха на протокола и други видни подобрения са много удоволствие за публиката.

И накрая, трябва да отбележим, че положителните прогнози за цената на монети BTT се основават и на факта, че мрежата BTFX продължава да се разраства благодарение на усилията на екипа на Джъстин Сун:

Активни възли в #BTFS глобалната мрежа надхвърли 3000, с една крачка по-близо до превръщането в най-голямата и първата мащабируема децентрализирана система за съхранение. Може да се нарече най-красивата децентрализирана мрежа. #BitTorrent $ BTT pic.twitter.com/1erLF4HpUa

– Джъстин Сън (@justinsuntron) 6 ноември 2019 г.

Можете да намерите повече информация за историята и предимствата на монетата BitTorrent BitcoinWiki.org

Анализ на бъдещите цени на монети BTT

BitTorrent (BTT) цена на монетите 2019

Цената на монетите BitTorrent показа настоящия си връх на 5 февруари 2018 г., малко след пускането си и остана почти в същите граници оттогава. Пазарната капитализация на монети BTT все още подлежи на оценка, но със сигурност последва първоначалния успех на крипто.

Възможно е цялостният спад на пазара да блокира покачването на цената на BTT монети. И инвеститорите, и търговците не са сигурни дали криптовалутната индустрия се връща във възходяща посока и това ги спира да купуват актива.

Понастоящем цената на BTT токена се задържа около $ 0,0005 и трябва да признаем, че това не е лоша ситуация, като се има предвид колко бързо се възстанови монетата след издаване на BTance на BTT token Binance (случи се на 1 октомври 2019 г.). След съобщението от Binance цената на монетите BitTorrent спадна до $ 0,00039, но бързо се възстанови.

Съществуват обаче множество причини авторите на прогнозите за цените на BitTorrent да ги наричат ​​погрешни.

Прогнози за цената на монети BitTorrent (BTT)

Има няколко подхода между анализаторите на криптовалутния пазар за това как да се изградят прогнози за цените на BTT. Някои от тях използват хип-хопа на монетата като своя отправна точка, а някои се интересуват от техническия анализ на историята на цените на монетата.

  • 0,0016 USD за монета Прогноза за криптоинфобаза на BTT

Например екипът на портала Cryptoinfobase най-вече концентрати относно медийното присъствие и политиките за разпространение на новия криптоактив. По тяхна оценка монетата ще достигне до отметката от 0,0016 USD за монета, което е три пъти по-голяма от текущата й цена.

  • 0,00565 USD за BTT Прогноза от инвеститора на Wallet

Уебсайтът на Wallet Investor използва технически анализ и предлага се друг анализ на цената на монети BitTorrent. Оценката, направена от портала, ни предоставя прогноза от 0,00565 USD в края на годината и посочва, че токенът BitTorrent е обещаваща и печеливша инвестиция.

  • 0,0012 USD за BTT прогноза от DigitalCoinPrice

Digitalcoinprice предостави доста оптимистична прогноза за цената на BTT, в която се казва, че до края на 2020 г. монетата ще умножи цената си и ще достигне 0,0012 USD цена.

Също така е важно да се отбележи, че монетата има някои предимства в областта на техническите характеристики. Не бива да се пренебрегва, че монетата BTT в момента предлага най-познатата или обичайна система за обмен на данни. Марката на монетата BitTorrent е не само хип атракция, но и знак за дълбоката експертиза на екипа в тази област, така че бъдещето изглежда блестящо за BTT токена.

Хората очакват подобен продукт поради неговата разбираема операция, ясен модел на финансиране и известен екип за разработка. Пазарните прогнози за BTT монети ще бъдат положителни, ако екипът на BitTorrent успее да изпълни обещаното на инвеститорите и потребителите.

Купете или обменете BTT Token в Changelly

[add-changelly-widget от = usd до = btt]

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалути страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на инвестиционния инструмент.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция. Персоналът на уебсайта и авторът на тази статия може да имат притежания в гореспоменатите криптовалути.

Относно Changelly

Changelly е сигурен незабавен крипто обмен, който има на разположение 150+ криптовалути, които могат да бъдат заменени и закупени на най-добрите пазарни цени. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които всички се радват на бърз и лесен обмен, ниски прозрачни такси и денонощна поддръжка на живо.